Anne olamamanın acısıyla başetme yollarını bilen var mı :(

12. gün mü bakcan hcg'ye?
inşallah güzel haberlerini alcaz. kaç transver edilmişti canım?

sağol canım, 8 hft sonra sınavım var. sonra bikaç ay atama nedeniyle açıkta kalcam. bu arada tekrar bi denememiz olabilir bakalım.
sonuçlarını haberdar et muhakkak..

az kalmış şükür bak bitti iştee hem dinlenceğin için bu kez herşey güzel olacak bence allhın izniyle.. canımm olduğum yerde internet olduğu sürece haberdar ederim öptüm

kızlar kanamam var....
dün akşam açık pembeydi...bugün sabah kırmızı bulaştı peçeteye...
adetmi başlıyo yaaaa...
çok canım sıkıldı..
allahım lütfen adet olmasın nolur...

kızlar bugün 11. gün değerim 55 çıktı.......
düşük bi değer ama inşallah kimyasal gebelik değildir....

canım benim 2 embriyoda 70 çıkmıştı, endişelenme.
tüm endişen bebişe de yansıyo, gergin bi uterusta yerleşmek istemez ona göre :)
kaç tane olduğunu yazmamışsın.
kanama da implantasyon kanamasıdır inşallah.
bol bol dua edelim mübarek günlerde olur mu

az kalmış şükür bak bitti iştee hem dinlenceğin için bu kez herşey güzel olacak bence allhın izniyle.. canımm olduğum yerde internet olduğu sürece haberdar ederim öptüm

sağol canım. o açıdan hiç düşünmemiştim. nerdeyse kendimi bildim bileli çalışıyorum. öğrencilikte dahil tabi. bu süreç inşallah kafamın ve bedenmin dinleneceği bi süreç olur.

ayy canım kusuruma bakma kaç tane olduğunu sormuşşsun görmemişim....
3. deneme olduğu için 2 tane kondu...
sanırım bi tanesi tutunmaya çalışıyo...
aslında 12. gün yaptırsaydım benimde 70 lerde bi değer çıkardı heralde...
lekelenmede sarıya dönmüş sankii...
her gün dua ediyorum hepimiz için...rabbim geri çevirmez inşallah...:Saruboceq:

canımmm çokk sevindim :teytey: :teytey: :teytey:
inşallah sağlıkla devam edecek annesi yeter ki sen gönlünü ferah tut.iyi şeyler düşün iyi olsun.ne zaman katlanma degerine bakacaksınız.ayyyy çok mutlu ldum canım yaaaaŞeniz Şeniz

Maviiiii;

Tebrikler:)))))

Allah tamamına erdirsin, sağlıklı rahat çok güzel bir gebelik ve nur topu gibi bir evlat nasip etsin inşallah....

sağol canım yaaa...Şeniz
azcık düşük değerimiz tam sevinemedik...
ama inşallah umutlarımız boşa çıkmaz...
yarın tekrarlıycam testi...
bakalım hayırlısı...:Saruboceq:

Maviiiii;

Tebrikler:)))))

Allah tamamına erdirsin, sağlıklı rahat çok güzel bir gebelik ve nur topu gibi bir evlat nasip etsin inşallah....

teşekkür ederim haymatlos..
dualarına canı gönülden amiiiiiiiiin diyorum...
inşallah yüzüm güler...
sende oğlunu sağ salim kucakla inşallah..kaydirigubbakcemile5

kıslar ben geldim doktordan 4 sagda 4 solda 8 yumurtam olmuş dr ıstersenız tüp bebeğe geçin dedi burda yapılmıo ama adanaya gidicez onun için bızde tup bebeğe karar verdik ama 8 yumurtada tup bebek için azmı hepsı cok gusel dedi dr bugun 6.gunum 11 mm olmuslar medicine haymatlos mavii firstnimbus hadii yol gösterin bana....
eğer diğer ay gecersek tupe raporsuz yaptırıcaz ve çok pahalı olacak bizim için ama ilaç derdimiz olmayınca sadece tüp bebek ücreti çokda sıkmaz bizi
sizce?

Canım bence 8 yumurta hiç de az değil, zaten eskisi gibi 3-5 embriyo verilmiyor ki, her halükarda sınırlı sayıda verilecek. Bu durumda maddiyat öne geçiyor. Yani eğer tüpü bu ay yaptırmak ekonomik olarak daha kolay olacaksa daha mantıklı tabii. Hem olasılık daha yüksek ve bir daha ihtiyacın kalmayabilir, hem de ekonomik olarak fazla yıpranmayacaksan bir sonraki deneme için daha hızlı toparlanabilirsin.

saol canımm yaa valla ne bilim ınsallah dediğin gibi olur bende oyle dusundum sonuçta tek embriyo koyuolar kaç yumurtan olursa olsun...
bugun doktorda sıramı beklerken 45 yasında bı kadın bhcg yaptırmışş inşallah hamile değilimdir 4.olacak değilsem şeker dağitacam coocuklara dıyor sonra baktım kağıda 60 bınlerde hamile ama ınsallh yanılıorumdur dedim:))kadın bi girdi drun yanından cıktığında yuzunu tahmın edersınız maddi durumuda sıkışık belli rabbim dedim senın adaletınde sual olunmaz benım elımdekı e2 testı yerıne benım bhcgem o olsaydı dedim sonraa drum işte 8 tane yumurtam olduğunu soyledı sonra tayınle ilgili gusel bi haber aldıkk bugun oyle canım yanmıstı hamılerere bakıp iç geçirmekten rabbim acıdı halime sanırım:)9
saol canım içimi rahatlattığın için allh bebeişini de senide korusun öptum

umutcuğum şimdi gördüm yazını hemen cevap vereyim dedim.ben 4. denememde bebeğime hamile kaldım ve hep çok fazla yumurtam oluşmuştu.sağlığımı etkileyecek kadar çoktular hemde.ama yanımda benimle beraber deneyen birçok arkadaşın senden çok daha az yumurtaları oluştu ve birçoğunun hamilelik haberini aldım.yani neden olmasın diyorum canım.bence bu kadar güzel bir şekilde gelişen 8 yumurtayla tüp bebeğe gidilir canım.tabiki tamamen senin ve eşinin fikirleri önemli olan.
inşallah yakında güzel haberlerini duyacağız canımopuyorumnanaktan

canım yumrtalar güzel bence tüpe gidilir...
zaten aşılamada şans biraz düşük gibi...
ama tüpte tutmazsa çok yıkılıyo insan...gerçi aşılamadada öyledirde...
bence eşinle vermelisiniz bu kararı...
hakkında hayırlısı canım...Şeniz
bu arada ben dün testi tekrarladım 125 çıkmış
kalp atışlarını duymadan inanamam ama galiba hamileyim...:CüvCüv:

ayy inşallahh cnmm yaa bakalım cıkıoz yolaa gıtmeden gireyim bı haber vereyım dedin tupe karar verdikk cnm yaa dua edın benım ıcın hamılelerın duaları kabul olurmuş:)))))
ayyy canımm çoookk sevındım merak edıodum senii ohhh hadii umutt ol bana demiştim umut oldun bana bende arkandan gelırım umarımm cnm :))))
kıslar ben bı sure gıremeyebılırım annemlerde net ama cafeden gırıp yazabılırsem gelişmeli duyurururm sizee çoook öptümm hepınızın dualarına ıhtıyacım varr ıyı haberlerle donerım ınsallhh öptuummm

kararın hayırlı olsun inşallah...
miniğin göbüşünde geri dön buralara...
sıra sende inşallahh...
hakkında hayırlısı olsun..
sakin sakin tedavini ol gel...olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…