hoşgeldin umutbizimolsun...
inşallah aşılama sseni bebişe kavuşturur...
ben sonuç heycanıyla ne yapacağımı şaşırdım...
bugün 10. günüm...
idrar testi yaptım ve ikinci çizgi hayalet gibi çıktı...
bilmiyorum artık var mı bebek bilmiyorumkismile
sağol canım, 8 hft sonra sınavım var. sonra bikaç ay atama nedeniyle açıkta kalcam. bu arada tekrar bi denememiz olabilir bakalım.
sonuçlarını haberdar et muhakkak..
kızlar bugün 11. gün değerim 55 çıktı.......
düşük bi değer ama inşallah kimyasal gebelik değildir....
kızlar bugün 11. gün değerim 55 çıktı.......
az kalmış şükür bak bitti iştee hem dinlenceğin için bu kez herşey güzel olacak bence allhın izniyle.. canımm olduğum yerde internet olduğu sürece haberdar ederim öptüm
mavicim inşallah katlar cnm düşük değil aslında 11.gün için bol bol su iç ve dinlen yat cnm hadi katlanır umarım dualarımız senınle..
canım benim 2 embriyoda 70 çıkmıştı, endişelenme.
tüm endişen bebişe de yansıyo, gergin bi uterusta yerleşmek istemez ona göre :)
kaç tane olduğunu yazmamışsın.
kanama da implantasyon kanamasıdır inşallah.
bol bol dua edelim mübarek günlerde olur mu
canımmm çokk sevindim :teytey: :teytey: :teytey:kızlar bugün 11. gün değerim 55 çıktı.......
canımmm çokk sevindim :teytey: :teytey: :teytey:
inşallah sağlıkla devam edecek annesi yeter ki sen gönlünü ferah tut.iyi şeyler düşün iyi olsun.ne zaman katlanma degerine bakacaksınız.ayyyy çok mutlu ldum canım yaaaaŞeniz Şeniz
Maviiiii;
Tebrikler:)))))
Allah tamamına erdirsin, sağlıklı rahat çok güzel bir gebelik ve nur topu gibi bir evlat nasip etsin inşallah....
kıslar ben geldim doktordan 4 sagda 4 solda 8 yumurtam olmuş dr ıstersenız tüp bebeğe geçin dedi burda yapılmıo ama adanaya gidicez onun için bızde tup bebeğe karar verdik ama 8 yumurtada tup bebek için azmı hepsı cok gusel dedi dr bugun 6.gunum 11 mm olmuslar medicine haymatlos mavii firstnimbus hadii yol gösterin bana....
eğer diğer ay gecersek tupe raporsuz yaptırıcaz ve çok pahalı olacak bizim için ama ilaç derdimiz olmayınca sadece tüp bebek ücreti çokda sıkmaz bizi
sizce?
Canım bence 8 yumurta hiç de az değil, zaten eskisi gibi 3-5 embriyo verilmiyor ki, her halükarda sınırlı sayıda verilecek. Bu durumda maddiyat öne geçiyor. Yani eğer tüpü bu ay yaptırmak ekonomik olarak daha kolay olacaksa daha mantıklı tabii. Hem olasılık daha yüksek ve bir daha ihtiyacın kalmayabilir, hem de ekonomik olarak fazla yıpranmayacaksan bir sonraki deneme için daha hızlı toparlanabilirsin.
kıslar ben geldim doktordan 4 sagda 4 solda 8 yumurtam olmuş dr ıstersenız tüp bebeğe geçin dedi burda yapılmıo ama adanaya gidicez onun için bızde tup bebeğe karar verdik ama 8 yumurtada tup bebek için azmı hepsı cok gusel dedi dr bugun 6.gunum 11 mm olmuslar medicine haymatlos mavii firstnimbus hadii yol gösterin bana....
eğer diğer ay gecersek tupe raporsuz yaptırıcaz ve çok pahalı olacak bizim için ama ilaç derdimiz olmayınca sadece tüp bebek ücreti çokda sıkmaz bizi
sizce?
sizce?
ayy inşallahh cnmm yaa bakalım cıkıoz yolaa gıtmeden gireyim bı haber vereyım dedin tupe karar verdikk cnm yaa dua edın benım ıcın hamılelerın duaları kabul olurmuş:)))))umutcuğum şimdi gördüm yazını hemen cevap vereyim dedim.ben 4. denememde bebeğime hamile kaldım ve hep çok fazla yumurtam oluşmuştu.sağlığımı etkileyecek kadar çoktular hemde.ama yanımda benimle beraber deneyen birçok arkadaşın senden çok daha az yumurtaları oluştu ve birçoğunun hamilelik haberini aldım.yani neden olmasın diyorum canım.bence bu kadar güzel bir şekilde gelişen 8 yumurtayla tüp bebeğe gidilir canım.tabiki tamamen senin ve eşinin fikirleri önemli olan.
inşallah yakında güzel haberlerini duyacağız canımopuyorumnanaktan
ayyy canımm çoookk sevındım merak edıodum senii ohhh hadii umutt ol bana demiştim umut oldun bana bende arkandan gelırım umarımm cnm :))))canım yumrtalar güzel bence tüpe gidilir...
zaten aşılamada şans biraz düşük gibi...
ama tüpte tutmazsa çok yıkılıyo insan...gerçi aşılamadada öyledirde...
bence eşinle vermelisiniz bu kararı...
hakkında hayırlısı canım...Şeniz
bu arada ben dün testi tekrarladım 125 çıkmış
kalp atışlarını duymadan inanamam ama galiba hamileyim...:CüvCüv:
ayy inşallahh cnmm yaa bakalım cıkıoz yolaa gıtmeden gireyim bı haber vereyım dedin tupe karar verdikk cnm yaa dua edın benım ıcın hamılelerın duaları kabul olurmuş:)))))
ayyy canımm çoookk sevındım merak edıodum senii ohhh hadii umutt ol bana demiştim umut oldun bana bende arkandan gelırım umarımm cnm :))))
kıslar ben bı sure gıremeyebılırım annemlerde net ama cafeden gırıp yazabılırsem gelişmeli duyurururm sizee çoook öptümm hepınızın dualarına ıhtıyacım varr ıyı haberlerle donerım ınsallhh öptuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?