Anne olamamanın acısıyla başetme yollarını bilen var mı :(

inceledim de bana göre değil gibi.
yumurtlama zamanından falan bahsediyo ama ben pkos um yani yumurtlamam mucize. yine de bi an sevindim sağol düşündüğün için...

canım saraçoğlu hocanın pcolular için soğan kürü vardı.denedinmi hiç..okuduğum kadarıyla iyi sonuç alanlar varmış sanırım..inşallah en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz..

canım saraçoğlu hocanın pcolular için soğan kürü vardı.denedinmi hiç..okuduğum kadarıyla iyi sonuç alanlar varmış sanırım..inşallah en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz..

okudum ama öğlen ve akşam taze taze kaynatıp içmek gerekiyomuş. çalıştığım için öğlen yapamayacağımdan yarım kalır diye düşündüm. varsa tavsiyen uygulamaya çalışırım sevinçle.

inceledim de bana göre değil gibi.
yumurtlama zamanından falan bahsediyo ama ben pkos um yani yumurtlamam mucize. yine de bi an sevindim sağol düşündüğün için...

ama yumurta takip çubukları var idrarla tespit ediyor yumurta çatlamasını bir yıldır birlikte olduğumuz bir topik var orada pcolu bir arkadaşa tavsiye ettim şimdi oğlu oluyor hemde bir kere denedi ve yıllar üzerine hamile kaldı denemeye değer ebaydan 50 tl ye geliyor neler denemedikki canım
ben 7 ay içinde iki aşılama iki tüp bebek ve bir histeroskopi sığdırdım bütün bunlar bana tam bir tramva yarattı pazartesi günü progesterona baktırayım 21. günümdü adetimin aman tanrım sanki dünya başıma yıkıldı hazirandada düşükle boğuştum bir müddet ara vermem gerekiyor psikolojim artık kaldırmıyor tatlım

Kızlar ben de kullandım o çubukları, tüp bebek tedavisinde takip ettikleri hormonlara hassas çubuklar. Aynı hamilelik testi gibi. Ovulasyon testi adıyla satılıyor ama PCOS ileri derecedeyse ve folikül hiç çatlamıyorsa bir faydası olmuyor. En güzeli doktor kontrolünde folikül uyarılması bence. Sperm sayımızdaki düşüklüğü öğrenmeden önce bir kez denemiştik. Tüp bebekte de kullanılan femara adlı ilacı farklı bir dozda kullanıp gün aşırı ultrasonlu takipten sonra folikül(ler) uygun boyuta gelince çatlatma iğnesi olup gerisini doğanın akışına bırakıyorsun. Biz sonuç alamadık sperm sayısından dolayı ama tüp bebek ile uğraşılamayacak bir dönemde neden yapılmasın, hem ucuz hem göreceli basit bir yöntem.

canımm benimm çalışanlar için de akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulanması gerekirmiş..saraçoğlunun sitesine bakarsan ordada öle yazıyor..inşallah faydası olur sana..çünkü sitede bu kürü deneyen ve faydası olduğunu söyleyen çok insan var..hatta ben saraçoğlu sitesinden kendilerini aradım..bizde problem eşimde olduğu halde banada soğan kürünüiçmemi önerdi..hiç bir sorun olmasa bile rahime ve yumurtalıklara çok faydası varmış..inşallah canım güzel haberler alırız hep birlikte...

ben de pcos vardı ama soğan kürüyle hamile kaldım. nasıl yaptığımı merak edersen sabah yatmadan önce aç karna orta boy bir beyaz soğanı 1,2 dakika kaynatıyosun ılık içiyosun. adetim bitince ertesi gün başladım 15 gün içtim hergün. ben o ay hamile kaldım iki arkadaşım içtiklerinin ertesi ayı hamile kaldı.bence bir dene kaybedeceğin hiçbir şey yok çünkü doğal banada bi arkadaşım ısrarla yaptırmıştı. iyi şanslar

Selam kızlar nasılsınızz? Medicinecim ben soğan kürünü uygulamıştım canım. İlla öğlen akşam uygulamak zorunda değilsin. Sabah akşam da olabilir. Uygulama biraz zor oluyor tabikii . Aç ve ılık olarak içilmesi gerekiyor ya o yüzden 20 dk alabilirr. Termosla işyerime götürmüştüm bir ara herkes yemeğe çıktığında en geç ben çıkıyordum termostaki soğan suyu ılımış oluyordu onu içtikten sonra yemekhaneye gidiyordum.

Tedaviden önceki aylarda uygulamıştımm. Ben de bir sorun yoktu eşimde problem vardı. Eşim de ben de o zaman kürleri çok uyguladık.Faydası oldu mu bilmiyorum ama denemekte fayda var diye düşündüm. Hayırlı ramazanlar Kendinize iyi bakın kızlar Çok öptüm.opuyorumnanaktan

kıslar merhaba opu işlemi çarsamba gunu yapılmıştı olgun yumurtalarımı maalesef erken çatlamayla kaybettiğim için sadece 5 olgun yumurta toplanabıldı ve 3u dollendı bugun yanı 3.gunde 2 embriyom kaldı 2.kalite hemde .))))bahtsız bedevii ben:)))haftasonu olduğu ıcın drlarla görüşemedik ama acaba benım yumurtalarımmı kalıtesız yoksa diğerleri eken catladığı ıcınmı 1.kalıte embryo oluşmadı
anlayacağınız bizden bişey cıkmayacak transfer nasıl yapılır ne zaman yapılır yada yapılabılırmı bılmıorum çözdürülme anında buyuk ıhtımalle bozulurlar 1.kalıtelerın bıle bozulduğunu dusunursek 3.boyunca çağırmadıkları ıcın lh yukselmesını göremedıler en sın cuma bakıldı p.tesı gıttığımde progesteron 1.6 olmustu bıle onlarınmı ıhmalı oldu c.tesı cağırsalae engelleyebılırlermıydı bılmıorum en olgun yumurtalarımı kaybettim geriden gelenlerlede ancak 2. kalıte oldu
haymatlos cnm sende dondurulmuslarla hamıle kalmıstyın sureci anlatırmısın senınkıler 4.gun embriyosuydu kacıncı kalıteydı ve surec boyunca ıkıde bır hastaneye gıtmem gerekıomu
hepınızı öptumm

tamam canım iyi psikoloji çok önemli önce senin sağlığın annelik sonra. tatilin tadını çıkar okul açılınca koşturcaksın yine :)

sağol canım dediğin gibi yumurtlayamayınca bi faydası olmuyor :)

çok çok sağol. hemen baktım saraçoğlu sitesine. ramazandan sonra hemen yapmayı düşünüyorum. adetimin 28. günü, 40'ı buluyo yeni adet olmam o bitince niyetlendim bakalım. bide yemekten önce içince yemek için beklemek gerekiyo mu hemen yenebiliyo mu? çünkü açlık olması için arda yarım saat olması gerekiyo tıbben. gerçi tıbben yetersiz kalınca işimiz kürlere kaldı ama hayırlısı..

valla umudumu artırdınız. yeni adetimi sabırla bekliyom heralde şimdi olmaz oruçta da zor olur heralde. bu kadar uğraşıp maddi manevi yıpranıp üç bebek kaybettikten sonra soğan kürüyle h a m i ş kalırsam çok gülerim ama :))

ben de artık denemekte fayda diye düşünüyorum. sağol fikrini paylaştığın için

[sıze="2"][ı]ya sen bu umutsuzlukla nasıl anne olmayı düşünüyosun bilemiyorum. Gerçekten çok kızdım sana yaa. Düğer arkadaşlar dememişler miydi kalitenin çok da önemi yok diye. Bi noktadan sonra herşey kısmet. şimdiden ihmal aramaya başlamışsın bile
hemen kalk yüzünü yıka bi abdest al dua et. Allahtan bebeği ne kadar çok istediğini düşün. Bu mübarek günleri keşkelerle geçirme. Keşke şirktir derler dikkat et. Hadi kalk toparlan olacak inşallah. Sen umutlu olcan ki bebiş gelecek. Moralsiz bi anne istemezler ona göre...[/ı][/sıze]

haklısın canımmm daa buyuk sehırde olmadığımız ıcın sorun oluo gıdıp gelmek esimin butun ızınlerı bıttı ancak 2011 ızınlerınden kullanabılır ocaktan sonr..a yoksa yıne tup yapmayacaklar
doktorum kızdı bana zaten sizin spontan bıle olabılır dedii yazık dedi bukadar ilaç verılmıs sana hiiç gerek yoktu dedi bu transfer olursa bıle sonraki yine aşılama olacak:))))))
benım ılaçlar cok yan etki yaptı cnm bana yaa bunları yasamıskken elle tutulur bıseyler olsun ısterdım ama dediğin gibi kısmet benım uzulduğum dr okadar guzel yumurtaların varkı dedı aynı boyuttaydı hepsıı ve ıkı gun sonra bırer bırer çatlamışlar:))
cookk öptumm saol moral için bıraz kendıme geldım :))))

ne güzel yazmışssın canım..evet bebişler umutsuz anne istemiyolar..bir çok mucize okumuyormuyuz bu sitede..imkansız denenler bile eninde sonunda bebişine kavuşuyor..inşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimizin yüzü güler..2011 bizim yılımız olur..

afferinn sana sana da bu yakışır. eğer hayırlı değilse olmaması için de sebepler gerekiyo böyle düşünmek gerekiyo.
en azından ben artık böyle düşünüyorum. eğer annelik kaderimizde varsa hayırlı olan zamanda olsun istiyorsak, olduktan sonra keşke bu kadar istemeseydim dedirtecek problemler istemiyorsak SABREDECEZ, ETMELİYİZ.. rabbim en iyi zamanı bekletiyor inşallah. dualarım hepimizle inşallah.

amiiiiiin canım, dediğim gibi hayırlı olan zaman...

selam kızlarrr nasılsınız...benım transferım 24 de oldu...gerı sayım basladı ama cok fena kasıklarım agrıyo...ıns hersey...umıt ettıgımız gıbı olur...rabbımın takdırı artık..

selam kızlarrr nasılsınız...benım transferım 24 de oldu...gerı sayım basladı ama cok fena kasıklarım agrıyo...ıns hersey...umıt ettıgımız gıbı olur...rabbımın takdırı artık..

inşallah buradan güzel haberlerini de paylaşacaksın bizimle:)dualarımız seninle:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah buradan güzel haberlerini de paylaşacaksın bizimle:)dualarımız seninle:Saruboceq::Saruboceq:
ayyy canım cok sagol aklımı en kotu ıhtımalden cokkkk uzak tutmaya calısıyorum ama kasıklarım ınan cok kotu normalde benım boyle agrılarım hıc olmaz ve acaıp sısım...ıns hersey guzelll olsun kocaman gamzelıııı bır melegım olsun....rabbım buyuk hepımızın yuzunu mutlaka guldurecekdır...bu mubarek gunlerde...9 gun kaldıkafamçokkarıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…