Ne süredir deniyorsunuzBiriniz yazın ya konusmaya cok ihtiyacım var
SebebsizDoktora gittiniz mi ne dedi
Sebebsiz diyolar2.3 yildir deniyoruZ
Bi kac kere konu actim yazan olmadı onun için detaylı yazmadım yine kimsə yazmaz diyeKonu içeriğine dair hiçbir bilgi vermemişsiniz ki. Tedaviyi denediniz öyle mi olmuyor çocuğunuz, somut bir rahatsızlığınız mı var, doktor ne diyor? Kaç yıldır evlisiniz, yaşınız kaç?
Neden karşı? Çocuk istemiyor mu?Sebebsiz diyolar
Esim asilamaya tup bebege karsi
Doğru yaşım ama sebebsizde tek care asilama ta da tup bebek onu da eşim istemiyorprofiliniz doğruyasa 24 yaşındasınız çok gençsiniz umudu kaybedecek bir durum yok ki . psikolojik olarak rahat olun iyi beslenin spor yapın birde tıp diye bir şey var oradada çareler arayın sızlanmakla hiç bir şey olmaz .
Şimdi yazdılar ama değil mi? Konu içeriğinizi düzenleyin de doğru düzgün yardımcı olalım ağzınızdan cımbızla laf alıyoruz çünkü. Sebepsiz ne demek? Eğer bir hastalık vs olsaydı doktor söylerdi zaten. Tek doktorla yetinmediğinizi varsayıyorum. Daha çok gençsiniz kaç yaşında evlendiniz de 2-3 yıldır çocuk için uğraşıyorsunuz da olmuyor? Eşiniz neden karşı? Eşiniz çocuk istemiyor mu?Bi kac kere konu actim yazan olmadı onun için detaylı yazmadım yine kimsə yazmaz diye
İstiyor ama ne kadar anlatsamda inanmiyor kendisinden olacağına eski kafali biraz sperminde bir sorun yok ama anlamiyor isteNeden karşı? Çocuk istemiyor mu?
İstiyor ama ne kadar anlatsamda inanmiyor kendisinden olacağına eski kafali biraz sperminde bir sorun yok ama anlamiyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?