Anne olamiyorum 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gunewim

Sonunda geldin mucizem😍
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2019
1.367
2.847
53
29
Cok uzgunum bazen cok yipraniyorum
2.3 yillik evliyim ilk aydan korunmadik ilk 7 ay olmayınca bir kac doktora gittik ne esimde ne bende bir sorun bulunmadi tek bir ilac dahi yazmadilar tüm gerekli testler hsg falan hepsi yapildi bir sorun cikmadi tek care asilama ya da tup bebek ona da eşim istemiyor biraz eski kafali bir sorun yoksa olurdu diyor tüp ya da asilamada bisey katiyorlardir diyor kendisinden olacağına inanmiyor

Son düzenleme:
Olmamasının sevabı nedir ? Sorun mu var ? Doktora gittiniz mi ?

Konu içeriğine dair hiçbir bilgi vermemişsiniz ki. Tedaviyi denediniz öyle mi olmuyor çocuğunuz, somut bir rahatsızlığınız mı var, doktor ne diyor? Kaç yıldır evlisiniz, yaşınız kaç?

Ne kadarlık evlisiniz? Çocuğunuzun olmasını ne kadar süredir istiyorsunuz? Olmaması için tıbbi sebepler var mı?

profiliniz doğruyasa 24 yaşındasınız çok gençsiniz umudu kaybedecek bir durum yok ki . psikolojik olarak rahat olun iyi beslenin spor yapın birde tıp diye bir şey var oradada çareler arayın sızlanmakla hiç bir şey olmaz .

Konu içeriğine dair hiçbir bilgi vermemişsiniz ki. Tedaviyi denediniz öyle mi olmuyor çocuğunuz, somut bir rahatsızlığınız mı var, doktor ne diyor? Kaç yıldır evlisiniz, yaşınız kaç?
Bi kac kere konu actim yazan olmadı onun için detaylı yazmadım yine kimsə yazmaz diye

Hormon testi yaptırdınız mı bazen hormonlar da sorun olabiliyo

Doğru yaşım ama sebebsizde tek care asilama ta da tup bebek onu da eşim istemiyor

Bi kac kere konu actim yazan olmadı onun için detaylı yazmadım yine kimsə yazmaz diye
Şimdi yazdılar ama değil mi? Konu içeriğinizi düzenleyin de doğru düzgün yardımcı olalım ağzınızdan cımbızla laf alıyoruz çünkü. Sebepsiz ne demek? Eğer bir hastalık vs olsaydı doktor söylerdi zaten. Tek doktorla yetinmediğinizi varsayıyorum. Daha çok gençsiniz kaç yaşında evlendiniz de 2-3 yıldır çocuk için uğraşıyorsunuz da olmuyor? Eşiniz neden karşı? Eşiniz çocuk istemiyor mu?

İstiyor ama ne kadar anlatsamda inanmiyor kendisinden olacağına eski kafali biraz sperminde bir sorun yok ama anlamiyor iste

internet diye bir şey var tüp bebek nasıl yapılıyor aşılama nasıl yapılıyor biraz araştırsın. ayrıca eşinizin spreminde sorun olmadığını nereden biliyorsunuz ? bu durumda zaten sizin yapacağınız belli stres yapmayacaksınız sağlıklı beslenceksiniz yürüyüz yapacaksınız mesela günde 10 000 adım (genel sağlık için) ve bunu yaparken aralıksız yürüyün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…