Evet esimin dayısının da cocugu olmuyor ama onin spermi 0 yok yani o da tese ameliyati olmuyor tupe karşıBabam da öyle düşünüyor ama 80 yaşında. Yani ayıp mayıp dinlemedim anlattım. Yok, ikna olmuyor bir türlü. Eşinizin düşüncelerinin yaşadığı yerle alakası yok. Geleneksel ve sabit bir bakış açısına sahip.
Orasi da baya karisik aslinda
Dedigim gibi burada yaygin degil insanlar cogunluk oyle algiliyor tüp yaptirdilarsa illa baska birinin sperminden diyorlar
Benim ki de hiç bi sıkıntım yoktu hgs cektirdim iki ay bekledim bişey yok doktor dedi 3 ay sansın yüksek 3. Ay dayanamadım iğne yaptırdım çok şükür tuttu.Hayir canim bende yumurtaliklar gayet iyi durumda erken yumurtluyorum catliyor endometri sorunu da yok
25 icindeyimKaç yaşındasınız ? Bende çoçuk için 5 yıldır mücadele içindeyim.. 2 gebelik geçirdim ama düşükle sonuçlandı.. Troid hastasıyım kolay hamile kalamıyorum benim eşimde çok rahat bu konuda artık doktora gitme hamile kalabiliyorsun demekki zamana bırak diyor bende Yoruldum zaten ama vazgeçmiyorum bizede nasipse Rabbim verir kadın doğumun haricinde dahiliyeye de bi görünün benim ilk 3 yılım sebepsiz infertilite diye boşa geçti sonradan troid hastası olduğumu öğrendim ondan sonra gebelik oluştu..ümidini kaybetme inşaAllah tez zamanda olur
Rabbim size de nasip etsin inşallahTebrik ederim InwaAllah sagsalim kucaginiza alirsiniz
Bunu ona bir doktorun anlatması, belki daha ikna edici olabilir. Tüp bebek öncesi aşılama denenir muhtemelen. Sizin bu konuyla ilgili ister istemez üzülmeniz, strese girmeniz bile başlıca gebe kalamamanıza sebep olur. Bir süre beslenmeyi düzenleme, spor gibi yapabileceğiniz şeylere yönelip, akışına bırakın. Buna rağmen 1 yıl içinde bir gelişme olmazsa, çocuk isteğiniz ve tedavi seçenekleri konusunda kararlı bir tavır ve konuşma yapın eşinizle.Siz isteğinizde kararlı olursanız, eşinizde mutlaka ikna olacaktır.Ama,öncesinde isteğinizin gereği yapabileceğiniz şeyleri araştırıp, uygulamaya geçin.
[/Her gunum stres zaten kv kb yuzunden
Cok uzgunum bazen cok yipraniyorum
2.3 yillik evliyim ilk aydan korunmadik ilk 7 ay olmayınca bir kac doktora gittik ne esimde ne bende bir sorun bulunmadi tek bir ilac dahi yazmadilar tüm gerekli testler hsg falan hepsi yapildi bir sorun cikmadi tek care asilama ya da tup bebek ona da eşim istemiyor biraz eski kafali bir sorun yoksa olurdu diyor tüp ya da asilamada bisey katiyorlardir diyor kendisinden olacağına inanmiyor
Bu reglden sora doktora gidicem bende dusunuyordum aslinda klomen falan da iyiymis bir kac yumurtanın birden çatlaması d şansı arttiriyormusBenim ki de hiç bi sıkıntım yoktu hgs cektirdim iki ay bekledim bişey yok doktor dedi 3 ay sansın yüksek 3. Ay dayanamadım iğne yaptırdım çok şükür tuttu.
Ailəsi də özü də elə bilirki süni mayalanmada ancaq başqa kişidən olur uşaqSiz daha çox cavansınız erinizin fikrini heç beyenmedim.Tüp bebekte ne hadiseler baş verirmiş ki bu qeder qorxur?
Onlar yalan danışır heç ele bir şey baş vermir.O cür hadiseler sperma bankında olur ona da subay xanımlar gedir atasız uşaqçün. Onlar yalan konuşuyor hiç öyle bir şey olmuyor.O tür olaylar sperm bankasında oluyor ona da bekar kadınlar gidiyor babasız çocuk için.Ailəsi də özü də elə bilirki süni mayalanmada ancaq başqa kişidən olur uşaq
Aynen canım doktorum letu verdi bir olgunlaşmış yumurtam oluştu. Allah nasip edince oluyo. Sıkma canını sen kendi elinden geleni yap gerisi Takdir İlahi. Hgs çektirmeni öneririm.Bu reglden sora doktora gidicem bende dusunuyordum aslinda klomen falan da iyiymis bir kac yumurtanın birden çatlaması d şansı arttiriyormus
Ona eski kafalilik denmez örümcek kafali denir. Nerden buldunuz bu magara adamini? Yazik.
2yil 3 aydirYaygın değil diye bir bahane olamaz. İnternet çağında yaşıyoruz yazıp öğrenebilir. Doktora sorabilir örneğin. Eşiniz gerçekten hem sabit fikirli hem çağ dışında kalmış bir adam. Allah kolaylık versin. Ayrıca daha yaşınız 24. Evlenildiği gibi çocuk sahibi olmak zaten çok yanlış. İyi ki olmamış ilk 7 ay. 2-3 yıllık evlilik nasıl oluyor onu da anlamadım. 2 yıldır mı evlisiniz 3 yıldır mı? Daha 24 yaşındasınız. 10 sene çocuk sahibi olmayı deneyip olamayan insanlar var. Siz daha çaresi varken bu çareyi denemeyip karalar bağlıyorsunuz.
Ben biliyorum da gel de bunlara anlatOnlar yalan danışır heç ele bir şey baş vermir.O cür hadiseler sperma bankında olur ona da subay xanımlar gedir atasız uşaqçün. Onlar yalan konuşuyor hiç öyle bir şey olmuyor.O tür olaylar sperm bankasında oluyor ona da bekar kadınlar gidiyor babasız çocuk için.
Cektirdim cnim temiz cikti tupler acikAynen canım doktorum letu verdi bir olgunlaşmış yumurtam oluştu. Allah nasip edince oluyo. Sıkma canını sen kendi elinden geleni yap gerisi Takdir İlahi. Hgs çektirmeni öneririm.
Xanım men buz kimi soyurdum heyat yoldaşım bele fikirleşse.Allah kömeyiniz olsun.Ben biliyorum da gel de bunlara anlat
Tesekkur ederim endisem o ki beklemegle de olmazsa tup yaptirmiycak korkum o sadece bilsem zamanı gelince yaptircaz beklerim amaBirbsaglik sorunu gorunmuyorsa ümitsizlik için çok erken.daha çok yeni denemeye başlamışsiniz.dusunsenize iki hucre birbirini bulacak tutunacak vs vs kolay degil ki..akisa birakin ben dua edecegim sizin icin
Sagolun bazen bende oyle oluyirum ama cocugumuz olmadugi icin aglamisligi bile var o zaman o da istiyor diyorumXanım men buz kimi soyurdum heyat yoldaşım bele fikirleşse.Allah kömeyiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?