Anne olamiyorum 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet esimin dayısının da cocugu olmuyor ama onin spermi 0 yok yani o da tese ameliyati olmuyor tupe karşı

Orasi da baya karisik aslinda

Dedigim gibi burada yaygin degil insanlar cogunluk oyle algiliyor tüp yaptirdilarsa illa baska birinin sperminden diyorlar

Yaygın değil diye bir bahane olamaz. İnternet çağında yaşıyoruz yazıp öğrenebilir. Doktora sorabilir örneğin. Eşiniz gerçekten hem sabit fikirli hem çağ dışında kalmış bir adam. Allah kolaylık versin. Ayrıca daha yaşınız 24. Evlenildiği gibi çocuk sahibi olmak zaten çok yanlış. İyi ki olmamış ilk 7 ay. 2-3 yıllık evlilik nasıl oluyor onu da anlamadım. 2 yıldır mı evlisiniz 3 yıldır mı? Daha 24 yaşındasınız. 10 sene çocuk sahibi olmayı deneyip olamayan insanlar var. Siz daha çaresi varken bu çareyi denemeyip karalar bağlıyorsunuz.

Hayir canim bende yumurtaliklar gayet iyi durumda erken yumurtluyorum catliyor endometri sorunu da yok
Benim ki de hiç bi sıkıntım yoktu hgs cektirdim iki ay bekledim bişey yok doktor dedi 3 ay sansın yüksek 3. Ay dayanamadım iğne yaptırdım çok şükür tuttu.

Siz daha çox cavansınız erinizin fikrini heç beyenmedim.Tüp bebekte ne hadiseler baş verirmiş ki bu qeder qorxur?

25 icindeyim
InşaAllah yenidən hamile kalip bebeginizi kucaginiza alirsiniz

Ona eski kafalilik denmez örümcek kafali denir. Nerden buldunuz bu magara adamini? Yazik.

Benim ki de hiç bi sıkıntım yoktu hgs cektirdim iki ay bekledim bişey yok doktor dedi 3 ay sansın yüksek 3. Ay dayanamadım iğne yaptırdım çok şükür tuttu.
Bu reglden sora doktora gidicem bende dusunuyordum aslinda klomen falan da iyiymis bir kac yumurtanın birden çatlaması d şansı arttiriyormus

Birbsaglik sorunu gorunmuyorsa ümitsizlik için çok erken.daha çok yeni denemeye başlamışsiniz.dusunsenize iki hucre birbirini bulacak tutunacak vs vs kolay degil ki..akisa birakin ben dua edecegim sizin icin

Ailəsi də özü də elə bilirki süni mayalanmada ancaq başqa kişidən olur uşaq
Onlar yalan danışır heç ele bir şey baş vermir.O cür hadiseler sperma bankında olur ona da subay xanımlar gedir atasız uşaqçün. Onlar yalan konuşuyor hiç öyle bir şey olmuyor.O tür olaylar sperm bankasında oluyor ona da bekar kadınlar gidiyor babasız çocuk için.

Bu reglden sora doktora gidicem bende dusunuyordum aslinda klomen falan da iyiymis bir kac yumurtanın birden çatlaması d şansı arttiriyormus
Aynen canım doktorum letu verdi bir olgunlaşmış yumurtam oluştu. Allah nasip edince oluyo. Sıkma canını sen kendi elinden geleni yap gerisi Takdir İlahi. Hgs çektirmeni öneririm.

Ona eski kafalilik denmez örümcek kafali denir. Nerden buldunuz bu magara adamini? Yazik.
2yil 3 aydir
İlk aydan istememeizin səbəbi ilk ay 15 günlük bir gecikmə yaşadım hamile olduğumu düşündük cok heveslendik

Ben biliyorum da gel de bunlara anlat

Aynen canım doktorum letu verdi bir olgunlaşmış yumurtam oluştu. Allah nasip edince oluyo. Sıkma canını sen kendi elinden geleni yap gerisi Takdir İlahi. Hgs çektirmeni öneririm.
Cektirdim cnim temiz cikti tupler acik

Birbsaglik sorunu gorunmuyorsa ümitsizlik için çok erken.daha çok yeni denemeye başlamışsiniz.dusunsenize iki hucre birbirini bulacak tutunacak vs vs kolay degil ki..akisa birakin ben dua edecegim sizin icin
Tesekkur ederim endisem o ki beklemegle de olmazsa tup yaptirmiycak korkum o sadece bilsem zamanı gelince yaptircaz beklerim ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…