Biliyorum çünki gerekli testlerden ultrasondan geçtiinternet diye bir şey var tüp bebek nasıl yapılıyor aşılama nasıl yapılıyor biraz araştırsın. ayrıca eşinizin spreminde sorun olmadığını nereden biliyorsunuz ? bu durumda zaten sizin yapacağınız belli stres yapmayacaksınız sağlıklı beslenceksiniz yürüyüz yapacaksınız mesela günde 10 000 adım (genel sağlık için) ve bunu yaparken aralıks
ız yürüyün.
Baska bir donorun sperminden oluyo diye dusunuyorNasıl yani tüp bebek olunca kendinden olmuyormuymus. Bu adam tüp bebeğin ne olduğunu düşünüyor
Baska bir donorun sperminden oluyo diye dusunuyor
DuzenledimŞimdi yazdılar ama değil mi? Konu içeriğinizi düzenleyin de doğru düzgün yardımcı olalım ağzınızdan cımbızla laf alıyoruz çünkü. Sebepsiz ne demek? Eğer bir hastalık vs olsaydı doktor söylerdi zaten. Tek doktorla yetinmediğinizi varsayıyorum. Daha çok gençsiniz kaç yaşında evlendiniz de 2-3 yıldır çocuk için uğraşıyorsunuz da olmuyor? Eşiniz neden karşı? Eşiniz çocuk istemiyor mu?
Himm anladım ülkenizde yaygın değilse şehir efsanelerine inanması olası..videolar var tanıtımlar var nasıl olduğuna dair Dr lar anlatir .ne bileyim onca insan tüp bebek yaptırıyor hepsi başkasının çocuğuna mi babalık ediyor mantığını kullansın..yaşın küçükmüş daha sende sinde sıkıntı yoksa zamanı var demektir.. hsg cektirdinmi bu süreçteBaska bir donorun sperminden oluyo diye dusunuyor
Orasi da baya karisik aslindaSiz bu adama çocuk doğurmak istediğinize emin misiniz?
Dedigim gibi burada yaygin degil insanlar cogunluk oyle algiliyor tüp yaptirdilarsa illa baska birinin sperminden diyorlarSiz bu adama çocuk doğurmak istediğinize emin misiniz?
Evet cogunluk oyle dusununce bende cok kizamiyorim her gun defalarca anlatiyorum tek tekHimm anladım ülkenizde yaygın değilse şehir efsanelerine inanması olası..videolar var tanıtımlar var nasıl olduğuna dair Dr lar anlatir .ne bileyim onca insan tüp bebek yaptırıyor hepsi başkasının çocuğuna mi babalık ediyor mantığını kullansın..yaşın küçükmüş daha sende sinde sıkıntı yoksa zamanı var demektir.. hsg cektirdinmi bu süreçte
Bir de şey diyor daha kac yillik evliyiz ki tüp yaptiralim bazalarının 10 yil olmuyoYa niye karşı oluyorlar ben anlamıyorum
Hayir canim bende yumurtaliklar gayet iyi durumda erken yumurtluyorum catliyor endometri sorunu da yokÇatlatma iğnesi denediniz mi ?
Kaç yaşındasınız ? Bende çoçuk için 5 yıldır mücadele içindeyim.. 2 gebelik geçirdim ama düşükle sonuçlandı.. Troid hastasıyım kolay hamile kalamıyorum benim eşimde çok rahat bu konuda artık doktora gitme hamile kalabiliyorsun demekki zamana bırak diyor bende Yoruldum zaten ama vazgeçmiyorum bizede nasipse Rabbim verir kadın doğumun haricinde dahiliyeye de bi görünün benim ilk 3 yılım sebepsiz infertilite diye boşa geçti sonradan troid hastası olduğumu öğrendim ondan sonra gebelik oluştu..ümidini kaybetme inşaAllah tez zamanda olurCok uzgunum bazen cok yipraniyorum
2.3 yillik evliyim ilk aydan korunmadik ilk 7 ay olmayınca bir kac doktora gittik ne esimde ne bende bir sorun bulunmadi tek bir ilac dahi yazmadilar tüm gerekli testler hsg falan hepsi yapildi bir sorun cikmadi tek care asilama ya da tup bebek ona da eşim istemiyor biraz eski kafali bir sorun yoksa olurdu diyor tüp ya da asilamada bisey katiyorlardir diyor kendisinden olacağına inanmiyor
Bunu ona bir doktorun anlatması, belki daha ikna edici olabilir. Tüp bebek öncesi aşılama denenir muhtemelen. Sizin bu konuyla ilgili ister istemez üzülmeniz, strese girmeniz bile başlıca gebe kalamamanıza sebep olur. Bir süre beslenmeyi düzenleme, spor gibi yapabileceğiniz şeylere yönelip, akışına bırakın. Buna rağmen 1 yıl içinde bir gelişme olmazsa, çocuk isteğiniz ve tedavi seçenekleri konusunda kararlı bir tavır ve konuşma yapın eşinizle.Siz isteğinizde kararlı olursanız, eşinizde mutlaka ikna olacaktır.Ama,öncesinde isteğinizin gereği yapabileceğiniz şeyleri araştırıp, uygulamaya geçin.İstiyor ama ne kadar anlatsamda inanmiyor kendisinden olacağına eski kafali biraz sperminde bir sorun yok ama anlamiyor iste
Tebrik ederim InwaAllah sagsalim kucaginiza alirsiniz3. Çatlatma iğnemde hamile kaldım çok şükür 5+2 günlük hamileyim
Ya olsa başta olur 2 buçuk yıl az yilmi bence ne yap et yaptır benim amcamın gelini 5 yıllık evli olmuyor başta olmazsa olmaz deBir de şey diyor daha kac yillik evliyiz ki tüp yaptiralim bazalarının 10 yil olmuyo
Sabit fikri degistirmek zordur.bir süre dene bakalım doğal yöntemler deniyor burdaki hanımlar gebelik bölüm üne bakabilirsin. Baktın olmadı anlayacağı dilden konusacaksinEvet cogunluk oyle dusununce bende cok kizamiyorim her gun defalarca anlatiyorum tek tek
Cektirdim canim o da temiz cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?