Anne olamiyorum 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biliyorum çünki gerekli testlerden ultrasondan geçti
İnternetden de goruyor doktorlarda soyluyor ama cok kati bu konuda biz Azərbaycanda yasiyoruz burada tüp bebek asilama cok yaygin degil belki de ondan

Duzenledim
Cok doktora gittik hepsi sebebsiz infertilite diyor

Erinizin fikirleri çox sehv.Evvelce onun fikrini deyişin.Kocanızın düşünceleri çok yanlış.Önce onun düşüncelerini değiştirin.

Baska bir donorun sperminden oluyo diye dusunuyor
Himm anladım ülkenizde yaygın değilse şehir efsanelerine inanması olası..videolar var tanıtımlar var nasıl olduğuna dair Dr lar anlatir .ne bileyim onca insan tüp bebek yaptırıyor hepsi başkasının çocuğuna mi babalık ediyor mantığını kullansın..yaşın küçükmüş daha sende sinde sıkıntı yoksa zamanı var demektir.. hsg cektirdinmi bu süreçte

Evet cogunluk oyle dusununce bende cok kizamiyorim her gun defalarca anlatiyorum tek tek
Cektirdim canim o da temiz cikti

Ya ben anlamıyorum böyle insanları senden alıp eşine asilayacaklar hiç evlat sahibi olamassan onu hiç düşünen yok

Babam da öyle düşünüyor ama 80 yaşında. Yani ayıp mayıp dinlemedim anlattım. Yok, ikna olmuyor bir türlü. Eşinizin düşüncelerinin yaşadığı yerle alakası yok. Geleneksel ve sabit bir bakış açısına sahip.

Kaç yaşındasınız ? Bende çoçuk için 5 yıldır mücadele içindeyim.. 2 gebelik geçirdim ama düşükle sonuçlandı.. Troid hastasıyım kolay hamile kalamıyorum benim eşimde çok rahat bu konuda artık doktora gitme hamile kalabiliyorsun demekki zamana bırak diyor bende Yoruldum zaten ama vazgeçmiyorum bizede nasipse Rabbim verir kadın doğumun haricinde dahiliyeye de bi görünün benim ilk 3 yılım sebepsiz infertilite diye boşa geçti sonradan troid hastası olduğumu öğrendim ondan sonra gebelik oluştu..ümidini kaybetme inşaAllah tez zamanda olur

İstiyor ama ne kadar anlatsamda inanmiyor kendisinden olacağına eski kafali biraz sperminde bir sorun yok ama anlamiyor iste
Bunu ona bir doktorun anlatması, belki daha ikna edici olabilir. Tüp bebek öncesi aşılama denenir muhtemelen. Sizin bu konuyla ilgili ister istemez üzülmeniz, strese girmeniz bile başlıca gebe kalamamanıza sebep olur. Bir süre beslenmeyi düzenleme, spor gibi yapabileceğiniz şeylere yönelip, akışına bırakın. Buna rağmen 1 yıl içinde bir gelişme olmazsa, çocuk isteğiniz ve tedavi seçenekleri konusunda kararlı bir tavır ve konuşma yapın eşinizle.Siz isteğinizde kararlı olursanız, eşinizde mutlaka ikna olacaktır.Ama,öncesinde isteğinizin gereği yapabileceğiniz şeyleri araştırıp, uygulamaya geçin.

Evet cogunluk oyle dusununce bende cok kizamiyorim her gun defalarca anlatiyorum tek tek
Cektirdim canim o da temiz cikti
Sabit fikri degistirmek zordur.bir süre dene bakalım doğal yöntemler deniyor burdaki hanımlar gebelik bölüm üne bakabilirsin. Baktın olmadı anlayacağı dilden konusacaksin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…