- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
- 178
- Konu Sahibi Musedatafa
-
Bu kafaya bu cevap cok Iyi olmus..evlatlik almayi denedinizmi ?
Bize neyse sormasin o zaman. Ondan sonra televizyonlara cikiyolar issiz gucsuz 3 tane 4 tane cocukla. Zerre acimiyorum. Sadece o cocuklara yazikHerkezde bir bilmişlik,vayy efendım bu şartlarda nasıl cocuk yaparsınlar ..
Size ne yahu?
Herkez ıkı uç yıl bekleyıp,yada cok cok parası olunca mı cocuk yapmak zorunda...
Kız küçük olabılır evet esinin çalışmaması da problem olabılır.
Ama durumumuz ıyı dıyor esıyle ıkı yıl nısanlı kalmış ve ıkısıde bebek ıstıyor...
Bu durumda mutsuz olacaklar cocuğa yazık gıbı elestırıler nasıl yapılabılıyor...
Hayret bişey.
Zaten size cocuk yapabılır mıyım dıye sormuyor ki..Bize neyse sormasin o zaman. Ondan sonra televizyonlara cikiyolar issiz gucsuz 3 tane 4 tane cocukla. Zerre acimiyorum. Sadece o cocuklara yazik
canım ben 14 yıldır beklıyorum ben nereden atayım kendımı...4 yıllık evliyim anne olamıyorum , intihar mı etmeliyim ..
Genellemeden bahsediyoruz. Çocuk büyütmek sadece karnini doyurmaktan ibaret degildir. 18 yasinda bir anne ve işsiz bir babanin bir çocuğu fizyolojik, psikolojik, sosyolojik, ahlaki vs. Vs her alanda doğru yetiştireceğini düşünmüyorum.Zaten size cocuk yapabılır mıyım dıye sormuyor ki..
Hamile kalamadım diye yakınıyor...
İşte bende bunu dıyorum ne bılıyosunuz 3 4 çocukla ortada kalacağını herkez
Aynı mı olmak zorunda.
Herkezde bir bilmişlik,vayy efendım bu şartlarda nasıl cocuk yaparsınlar ..
Size ne yahu?
Herkez ıkı uç yıl bekleyıp,yada cok cok parası olunca mı cocuk yapmak zorunda...
Kız küçük olabılır evet esinin çalışmaması da problem olabılır.
Ama durumumuz ıyı dıyor esıyle ıkı yıl nısanlı kalmış ve ıkısıde bebek ıstıyor...
Bu durumda mutsuz olacaklar cocuğa yazık gıbı elestırıler nasıl yapılabılıyor...
Hayret bişey.
Evet kesinlikle bencillik. Bu tip insanlar annelik babalik duygusunu yasayayim millet cocugu var desin diye sadece kendini düşünüyor. Bizim gibiler de daha dogmamis ortada olmayan çocugumuzu düşünerek şartlari daha iyi hale getirdikten sonra istiyoruzBazıları çocuk yetiştirmeyi kolay sanıyor.
Peynir zeytinle de çocuk büyür, kaymak, bal ile de.
Hasta olur evde 15 gün öksüre öksüre de iyileşerek büyür, dr a gidip çabucak iyileşebilir de..
Onun bunun eskisini giyerek de büyür, süslü püslü en güzel giysilerle de..
Çocuğa sunabileceği yaşam kalitesini umursamadan çocuk istemek bana bencillik gibi geliyor..
Kimse kusura bakmasın.
bu ne acele olabilir böyle şeyler kadınların yumurtalama dönemi belli olmuyor ki. tıp da bile 1 yıl düzenli ilişki diyorlar 1 yılı geçmeden bebeğim olmuyor diye strese girmeyin benim bi arkadaşım herşey normalken bir sorunu yokken 11. ayda hamile kaldı acele etmeyin zamanınızı iyi değerlendirin bebeğiniz olduğunda bu günlerinizi ararsınız. kendimden örnek vereyim 2 tüp denemem var ikiside olumsuz oldu sen bu kadar kafana takıyorsan ben ne yapayım?Bana yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?