Anne olamıyorum. :((

1 nasıl düşünürseniz düşünü ve gercekten bunlar yalan değil ispat edebilirim yeni test yaptım sadece destek için geldim

Ne dedin anlamakta zorluk çekiyorum zira böyle bir Türkçe görmedim İki 21 yaşında kardeşim var henüz üniversite 2.sınıfta o gelip ablaaaa anne olamıyorum deseydi ona da aynı tepkiyi verirdim..3.8 yıllık evliyim 28 yaşındayım sendeki cesaretin 10/1 i bende yok ..

Bekarken öyle oluyor İnan bana sonra işler degşiyor bn bitane istiyorum sağlıklı hayırlı

Bekarken olmuyor bu arada, asıl gezip, eğlenmek, insanın kocasını tanıması, evliliğini oturtması, gençliğini, enerjisini doya doya yaşaması, çocuktan önce oluyor. Bekarken seyahate gittin mi eşinle? Yeni yerler gördün mü? Sinemaya gittin mi canın istediğinde? Yoksa baban neye izin verirse, o nu yaptınız? Bence babanın kontrolünde görebildin eşini ancak.

Benim tek sorunum cocuk maddi manevi destek cok her iki ailemede torun sevgisi yaşatmak istiyorum ben cok istiyorum anne olmayı 4 ay kısa bizamn biliyorum ama bana cok uzun geliyor
Başkalarının desteğiyle yaşanır mı ? Üstüne çocuk yapılır mı? Asalak mısınız siz karı koca? Yapmayın allahaşkına ya. Nasıl bir düşünce tarzıdır bu?

3 tane olsa yeter mi

19 yasindasin, 4 aylik evlisin ve anne olamiyorum diyosun...

10 sene evli olup doktor doktor gezip care ariyanlar var, biraz sükredin bence halinize.

Cocugunuz olmuyorsa vardir bununda bi hikmeti.. Oflayip pufliyarak anca isyan etmis oluyosunuz...

3 tane olsa yeter mi
Evet esimin ailesi resmen trajikomik. Dığer görumceleriminde 2 şer çocuklari var ama daha gençler kesin 4 yaparlar ve hepside maddi problem yaşiyorlar hele bir tanesinin durumu o kadar kötü ki. Ya tamam insan çocuk isteyebilir ama yap 1 tane tamam nedir 3,4. Kaynanam 5. çocuğuna hamile kalabilmek için tedavi görmüş

Kafa buluyo bu yaaaaa cevaplara bak ,deli midir nedir Sinir oluyorum şu insanların zamanlarını çalanlara yazık bee ..Lafa bak bilmiyorum ki yaaaaaaaaa

Asla isyan edmedim hergün şükrediyorum

Abim 6 senedir evli çoçuk sahibi olamıyorlar. 4 aylık evlisin bu telaşe düştün kafamı buluyorsun bizle....Acelen ne?
Hele dur adamı tanı,ilerde nasıl olacak ona bak,kendinizi geliştirin ,çoçuga iyi anne baba olabilecekmisin bunları düşünün ondan sonra çoçuk yapmaya karar verin...

Bazi insanlara göre çocuğa iyi anne baba olabilmek sadece karnini doyurup üstünü giydirmekten ibaret malesef

Bazı insanlar çocuk sahibi olmaya içgüdüleri ile karar veriyor. Toplum baskısı, aile desteği, çocuk bereketiyle gelir masalı. Farklı bir şey söyleyince de ya onun hayatına müdahale etmiş oluyorsun, ya da saçma sapan bahanelerle ve agresif tavırlarla kendilerini savunuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…