- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi Musedatafa
-
1 nasıl düşünürseniz düşünü ve gercekten bunlar yalan değil ispat edebilirim yeni test yaptım sadece destek için geldim
Bekarken öyle oluyor İnan bana sonra işler degşiyor bn bitane istiyorum sağlıklı hayırlı
Başkalarının desteğiyle yaşanır mı ? Üstüne çocuk yapılır mı? Asalak mısınız siz karı koca? Yapmayın allahaşkına ya. Nasıl bir düşünce tarzıdır bu?Benim tek sorunum cocuk maddi manevi destek cok her iki ailemede torun sevgisi yaşatmak istiyorum ben cok istiyorum anne olmayı 4 ay kısa bizamn biliyorum ama bana cok uzun geliyor
Seni de anliyorum çevre baskisida vardir şimdi sende. Kaynanan da soruyordur yokmu daha diye ama en azindan eşin bir işe girsinAbla Allah aşkına bana böyle deme sen haklısın ama B'nde istiyorum işte
Yok anlamiyor, anlayamaz çünkü kafa yapisi farkli. Beni bir görümcem bir sohbet sırasında 3 tane olsa yeter dedi çocuk için (şu an 1 tane var) asgari ücretle geçiniyorlar. Ben öğretmenim eşim mühendis ama 3 çocuğa cesaret edemem asla.
Bilmiyorum yaaaaİyi de kocana nasıl güveniyorsun? İşsiz adama nasıl güveniyorsun? Eve para getirmeyen, senin geçimini sağlamayan, hala annesinin babasının eline bakan, seni ailene mahcup eden adama nasıl güveniyorsun anlamadım ben. :S
Aynen hele onlar ilk gelin oldugun için gözümün içine bakıyolarSeni de anliyorum çevre baskisida vardir şimdi sende. Kaynanan da soruyordur yokmu daha diye ama en azindan eşin bir işe girsin
Evet esimin ailesi resmen trajikomik. Dığer görumceleriminde 2 şer çocuklari var ama daha gençler kesin 4 yaparlar ve hepside maddi problem yaşiyorlar hele bir tanesinin durumu o kadar kötü ki. Ya tamam insan çocuk isteyebilir ama yap 1 tane tamam nedir 3,4. Kaynanam 5. çocuğuna hamile kalabilmek için tedavi görmüş3 tane olsa yeter mi
O zamn sende onlara diyeceksinki. Ben bilinçli bir insanim, eşim işe girsin o zaman olur bebek.Aynen hele onlar ilk gelin oldugun için gözümün içine bakıyolar
slm canım daha cok yenısın be yavrum neden uzuluyorsunkı hele bırbırınızı iyice bır tanıyın evlılığınız yerıne otursun4 aylık evliyim ama anne olamıyorum cok kötüyüm
Asla isyan edmedim hergün şükrediyorum19 yasindasin, 4 aylik evlisin ve anne olamiyorum diyosun...
10 sene evli olup doktor doktor gezip care ariyanlar var, biraz sükredin bence halinize.
Cocugunuz olmuyorsa vardir bununda bi hikmeti.. Oflayip pufliyarak anca isyan etmis oluyosunuz...
Bilmiyorum yaaaa
Çok doğru bir şey söyledinBilme bakalım, öğretir hayat acıta acıta.
Çok doğru bir şey söyledin
Abim 6 senedir evli çoçuk sahibi olamıyorlar. 4 aylık evlisin bu telaşe düştün kafamı buluyorsun bizle....Acelen ne?
Hele dur adamı tanı,ilerde nasıl olacak ona bak,kendinizi geliştirin ,çoçuga iyi anne baba olabilecekmisin bunları düşünün ondan sonra çoçuk yapmaya karar verin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?