Bence de kısa değil.Koskoca dolu dolu 7 aydan bahsediyoruz.7 ay kisa degil bana gore..napicaksiniz4 yil flort mu edeceksinjz? Bir sekilde bi yerden hayatlarina dahil olacaksiniz helede evlilik dusunuyorsaniz ki yoksa cocukla neden tanisasiniz?
Ha annesi cocuguna eve gel konuscaz diyorsa kendi bilecegi is ama cocugunu yipratmaktan baska birsey olmaz.. buarada belki kiskaniyodur belkide seni tanimadigindan oyle davraniyodur
Yani kisa diyenler neye gore kisa diyor bende anlamis degilim.. diyorum ya evlilik dusunuyorsaniz 7 ay yeterli 1 senede az o zaman2 senede..Bence de kısa değil.Koskoca dolu dolu 7 aydan bahsediyoruz.
Yani kisa diyenler neye gore kisa diyor bende anlamis degilim.. diyorum ya evlilik dusunuyorsaniz 7 ay yeterli 1 senede az o zaman2 senede..
Evlenmek için sizce kaç sene beklenir ? Merak ettim fikriniziKonu sahibi 22 yaşında ve 30'dan önce evlilik düşünmüyormuş. Önlerinde en az 8 sene var yani. Buna kıyasla 7 ay çok az bir süre.
8 sene kim bekleyecek kendisini orası da muamma.
Adamın oğlu babasından önce evlenir bu gidişle.
Tam dayaklıksın yemin ederim. Şiddete karşıyım ama bazen çok gerekli oluyor.Evlenmek için sizce kaç sene beklenir ? Merak ettim fikrinizi
Evlenmek için sizce kaç sene beklenir ? Merak ettim fikrinizi
Ben hic yaslara bakmamistimKonu sahibi 22 yaşında ve 30'dan önce evlilik düşünmüyormuş. Önlerinde en az 8 sene var yani. Buna kıyasla 7 ay çok az bir süre.
8 sene kim bekleyecek kendisini orası da muamma.
Adamın oğlu babasından önce evlenir bu gidişle.
Kiskanmadigindan nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuzKadın için kıskanç falan dememizi bekliyordu herhalde.
Bosanmis, bosanmayi kadin istemis, kadinin da hayatinda biri varmis. Neyini kiskansin? Ben cocugumu senelerdir tanidigim arkadaslarima bile emanet edemezken babasi 7 aydir tanidigi birine emanet etse dünyayi basina yikarim. Haftanin 3 günü de görmesine izin vermem.Kiskanmadigindan nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz
18 yaşındayken 36 yaşında birisiyle görüşmüştüm. Mutlaka bir yerlerden tanışılıyor. Bir kafede barda tanışır, spor salonunda tanışır… tanışabileceği dolusuyla ortam var yaniKusura bakmayın hiiiiç inandırıcı bulmadım
Adamın çocuğu varsa en az 35 yaşında siz 22yim demişsiniz olacak iş değil. Nerde tanıştınız? Üniversitedeyken gelip okul kapısında mı bekledi??
Sağlık çalışanıyım demişsiniz, o nasıl oluyor, madem 22 yaşındasınız ünvden ne zaman mezun oldunuz?
Son noktam da sağlık çalışanları işten gelip eve yığılıp kalıyor, 72 saat nöbetten sonra adamın evine gidip çocuğuyla ponçik ablacılık nasıl oynuyorsunuz??
Kusura bakmayın hiiiiiiiiç inandırıcı değil
Banlanmış ben cevap vereyim. 39 yaşında adam.18 yaşındayken 36 yaşında birisiyle görüşmüştüm. Mutlaka bir yerlerden tanışılıyor. Bir kafede barda tanışır, spor salonunda tanışır… tanışabileceği dolusuyla ortam var yani. Ben ortak tanıdık vasıtasıyla tanışmıştım mesela. Dayımların arkadaşıydı . Adam çok erken evlenip çocuk sahibi olmuş da olabilir, konu sahibi yazdı mı adamın ya da çocuğun yaşını, bilmiyorum.
90’lardan ışınlanan trt haber spikeri misiniz? Esen kalın neÜzgünüm ama çok yapmacık oldu bu mesajınız, iyi niyetinize olan inancımı yitirdim.
Bu arada o esen kalın’ı haberleri sunan kadının adı soyadı sanıyordum ben küçükken
Kadının hayatındaki o biri hiç mi ilgilenmiyormus çocukla ... Bu soruyu da sordunuz mu .. ikisi de yanlış bence .. ortada evlilik ciddiyet yokken.. hos üvey anneler bile neler yapıyor ya bu devirde o ayrı..Bosanmis, bosanmayi kadin istemis, kadinin da hayatinda biri varmis. Neyini kiskansin? Ben cocugumu senelerdir tanidigim arkadaslarima bile emanet edemezken babasi 7 aydir tanidigi birine emanet etse dünyayi basina yikarim. Haftanin 3 günü de görmesine izin vermem.
Konu sahibi 11 yil sonra 33 yaşında evlenirse ki bunu istiyor ev alacak araba alacak 30u kesin geçecek...Banlanmış ben cevap vereyim. 39 yaşında adam.
Ay iyi ki 18 yaşındayken o kadar yaşça büyük biriyle görüşüp hevesimi de dersimi de almışım da 22 yaşında kimsenin cici annesi olmaya falan heveslenmemişim dedim birdenBanlanmış ben cevap vereyim. 39 yaşında adam.
Kadın değil ama sen ,ben veKadın için kıskanç falan dememizi bekliyordu herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?