Teklif aldım zaten.Yaşım daha küçük olduğu için şuanlık böyle bir şey düşünemem.Evlilik benim için 30’dan sonra olabilir. İlişkinin evliliğe gidemeyeceğini nerden çıkardınız çok merak ettim :))
Neden? Neden yani bu çocuklu adamla evlilik merakı neden? Fazla hayal kuruyorsun dikkat et başına yıkılacak. Bu adam karısını bir çırpıda bırakmış yarın öbür gün seni de bırakır giderse bütün bu evcilik hayallerin sana birer depresyon olarak döner. 22 yaşında kız kardeşim var sağlık çalışanı o da, boşanmış çocuklu adamla görüşüyorum hatta gidip evinde kalıyorum dese bir tane patlatırım senin aklın yerinde mi diye. Dünyada başka adam mı yok? derim. Kendine yazık ediyorsun. Aklını başına topla. Sana diyebileceklerim bu kadar.İlerde evlendiğimde aynı evde yaşadığımızda çocuk nerede kalacak ? Tabi ki babasında kalacak öyle değil mi ? Ütüsü,yemeği vb. o evde kim yapabilir ? Ben tabi ki.Çocuk eve geldiğinde bu sorumluluk ben de değilse kimde ? Sizden duymak isterim.
Hayal kurmuyorum ilişkimizin başından beri kendisi istedi evlilik mertebesini.Eski eşi onu bırakmış,bu onu değil.Neden? Neden yani bu çocuklu adamla evlilik merakı neden? Fazla hayal kuruyorsun dikkat et başına yıkılacak. Bu adam karısını bir çırpıda bırakmış yarın öbür gün seni de bırakır giderse bütün bu evcilik hayallerin sana birer depresyon olarak döner. 22 yaşında kız kardeşim var sağlık çalışanı o da, boşanmış çocuklu adamla görüşüyorum hatta gidip evinde kalıyorum dese bir tane patlatırım senin aklın yerinde mi diye. Dünyada başka adam mı yok? derim. Kendine yazık ediyorsun. Aklını başına topla. Sana diyebileceklerim bu kadar.
Hayal kurmuyorum ilişkimizin başından beri kendisi istedi evlilik mertebesini.Eski eşi onu bırakmış,bu onu değil.
Evet 3-4 gün onda kalıyor genelde.ay ister tabi ki
bulmuş gencecik kızı
çocuğuna da bakmaya zaten istekli
her hafta 3 gün babasında mı çocuk?
Evet 3-4 gün onda kalıyor genelde.
Canım bak çok yanlış düşünüyorsun. Duygularınla düşünüyorsun şuan gözlerin kapalı farkındayım ama üzülen sen olursun. Sevgilin tabi ister evde genç yemek yapan, çamaşır, bulaşık yıkayan, çocuğuna bakan üstelik para ödemeyeceği birini. Sen bu adamın duygularından emin misin? Şimdiden seni hem duygusal hem bedensel olarak kullanmaya başlamış. Neden kendi hayat sınırlarından bu adam için taviz veriyorsun? Madem evlilik 30'da neden şimdiden çocuk bakma hayali kuruyorsun, sorumluluk alıyorsun. O kadar seviyorsa sen biraz kendi hayatını yaşa bakalım adam hala senin hayatına dahil olacak mı? Bi dene bakalım.Hayal kurmuyorum ilişkimizin başından beri kendisi istedi evlilik mertebesini.Eski eşi onu bırakmış,bu onu değil.
Bunu eski eşi söylemediği sürece inanma bence.Eski eşi onu bırakmış,bu onu değil.
Niye beklemesin ki adam , evde genç sevgili , daha ne ister ki ?30'u dek bekleyecek mi? Ya da siz böyle yaşamayı kabul edecek misiniz?
Boşanma protokollerini okudum.Bunu eski eşi söylemediği sürece inanma bence.
Biliyor musun ben de eşimi tek celsede boşadım, davayı da ben açtım!!! Ama ayrılmayı ben istemedim, o noktaya kadar getirildim, hemde çok acı çekerek!!Teşekkür ederim görüşünüz için.Sordum boşanma nedenlerini ama buraya yazmaktı doğru bulmuyorum onların özelleri sonuçta.Ama şunu söyleyeyim ki hanfendi istemiş boşanmayı. (Boşanma nedeni de aldatmak değil asla)
Hayal kurmuyorum ilişkimizin başından beri kendisi istedi evlilik mertebesini.Eski eşi onu bırakmış,bu onu değil.
Akıllı kızsınBoşanma protokollerini okudum.
Sana vermediler mi?mertebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?