Anne olanlar özellikle bu soruya bakabilir mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki oğlunun ondan başka birini daha çok seveceğinden korkmuş da olabilir. Kısa sürede bu kadar oğlunun hayatına girmenizi istemeye bilir ki en doğal hakkı. Öok iyi biri olsanız bile sonuçta sizi tanımıyor. Yine haklı. Evlide değilsiniz yarınınız belli değil. Bugün olup yarın olmaya da bilirsiniz. Psikolojik olarak pek doğru değil.

M mermad- Hic evlenmemis birinin çocuklu biriyle evlenmesini her anne kolay kolay onaylamaz. Yaşınız da genç. Çocuk buyuk sorumluluktur neyse ki annesi var, sizin ilişkinizde tek artı bu. Hakkınızda hayırlısı olsun. Çok düşünceli ince davraniyorsunuz ne mutlu size.

peki Adam da ellisinden sonrayı bekler artık sizin için ay çok güldüm kusura bakma.

Neden? Neden yani bu çocuklu adamla evlilik merakı neden? Fazla hayal kuruyorsun dikkat et başına yıkılacak. Bu adam karısını bir çırpıda bırakmış yarın öbür gün seni de bırakır giderse bütün bu evcilik hayallerin sana birer depresyon olarak döner. 22 yaşında kız kardeşim var sağlık çalışanı o da, boşanmış çocuklu adamla görüşüyorum hatta gidip evinde kalıyorum dese bir tane patlatırım senin aklın yerinde mi diye. Dünyada başka adam mı yok? derim. Kendine yazık ediyorsun. Aklını başına topla. Sana diyebileceklerim bu kadar.

Hayal kurmuyorum ilişkimizin başından beri kendisi istedi evlilik mertebesini.Eski eşi onu bırakmış,bu onu değil.

Evet 3-4 gün onda kalıyor genelde.

çok enteresan gerçekten
valla şu öğrendiğim detaylarla konuyu yorumluyorum bir ana olarak
boşansam zaten ortak velayet almazdım çünkü çocuğun belli bir düzeni olmasını isterdim
eşimin bir sevgilisi olsa benimle eşit oranda eşim ve sevgilisiyle vakit geçirmesini zaten istemezdim
ha diyelim istedim, her şey çok yolunda gidiyor, umduğum gibi kötü değil, bu kadar çocuğumdan ayrı kalabildiğime göre bir kerecik eski eşimin sevgilisinin çocuğumu alması açıkçası bana kötü gelmezdi.
He beni aramaması evet, arayıp neden bana haber vermedin ben de alabilirdim vs belki derdim ama bu kadar tepki bana işgüzarlık gibi geldi...
zaten yaşamları çok samimi söylüyorum sizi kaldıracak şekilde olduğunu düşünmüyorum.
Bu şekilde bir yaşam tarzında siz onların hayat tarzına uyum sağlarsınız, sevgilinizle beraber bir standart yakalamanız çok zor.

Hayal kurmuyorum ilişkimizin başından beri kendisi istedi evlilik mertebesini.Eski eşi onu bırakmış,bu onu değil.
Canım bak çok yanlış düşünüyorsun. Duygularınla düşünüyorsun şuan gözlerin kapalı farkındayım ama üzülen sen olursun. Sevgilin tabi ister evde genç yemek yapan, çamaşır, bulaşık yıkayan, çocuğuna bakan üstelik para ödemeyeceği birini. Sen bu adamın duygularından emin misin? Şimdiden seni hem duygusal hem bedensel olarak kullanmaya başlamış. Neden kendi hayat sınırlarından bu adam için taviz veriyorsun? Madem evlilik 30'da neden şimdiden çocuk bakma hayali kuruyorsun, sorumluluk alıyorsun. O kadar seviyorsa sen biraz kendi hayatını yaşa bakalım adam hala senin hayatına dahil olacak mı? Bi dene bakalım.

Bir anne olarak söylüyorum sevgilinizin tutumu aşırı yanlış. Alamayacaksa anneyi arayıp ben de yetişemiyorum anneanne, dede, teyze, dayı onlardan birine aldırır mısın diyecekti.. Sevgiliye güvense bile olamaz bu tek onun çocuğu değil, anne tamamiyle haklı..
Bence siz de bu açıdan bakın ben sorumluluk sahibi göremedim erkek arkadaşınızı çocuğun sorumluluğunu başkasına atandan da ne bileyim gelecek planı yapmayı bir daha düşünün yani!!

Biliyor musun ben de eşimi tek celsede boşadım, davayı da ben açtım!!! Ama ayrılmayı ben istemedim, o noktaya kadar getirildim, hemde çok acı çekerek!!
Şuan dışardan bakıldığında ben eşimden boşanmak istedim görünüyor
Burada bir soru sordunuz herkes size doğru olanı yazdı, çoğu kişi de sizden tecrübeli, sürekli bir savunma halindesiniz.. Madem bu konuda bu kadar netsiniz neden sordunuz?
Bir çocuğu okulundan ( sosyal çevresi) anne yada babasının sevgilisi alamaz, almamalı!! Yine söylüyorum bu konuda siz muhattap yada hatalı değilsiniz, baba hata yapmış!! Anneye sevgilim alacak dese o kadın buna asla razı olmazdı..

Boşanma protokollerini okudum.
Akıllı kızsın ama anlaşmalı ayrılmada zaten protokole ayrılma sebebi yazılmıyor sadece evlilik birliğinin temelinden sarsılması vs. çünkü zaten anlaşmışlar ispatlanacak bir şey olmuyor bunu da söyliyim

7 ay kisa degil bana gore..napicaksiniz4 yil flort mu edeceksinjz? Bir sekilde bi yerden hayatlarina dahil olacaksiniz helede evlilik dusunuyorsaniz ki yoksa cocukla neden tanisasiniz?

Ha annesi cocuguna eve gel konuscaz diyorsa kendi bilecegi is ama cocugunu yipratmaktan baska birsey olmaz.. buarada belki kiskaniyodur belkide seni tanimadigindan oyle davraniyodur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…