yok ben akşamları artık vermiyorum bende 7 tahıllı veriyodum önceden.emzirmiyomusun.bizimkiler hayatta sevmiyolar devam sütünü.ben akşama doğru yoğurt veriyorum akşamda çorba yada yemek veriyorum ama ne pişiricemi şaşırıyorum hergün
hic korkma..kusmasindan benim nazim hala kusuyor..kusmasi kotu birsey degil..eger cok kusarsa emedur fitil ver..bizim doktorumuz oyle diyor..
benim bebekelrim hic emmediler..emmeyi bilmeden dogdular..hastanede emzikle falan ogrettiler.o akdar kucuklerdiki emmeye gucleri yoktu.6 ay bitene kadar sagdim verdim..sonra gelmedi sutum..
benimkilerde çok minikti. 34 haftalık doğdular zaten. birisi 2110 gr,diğeri 1740 gr dı. ödemlerini atınca dahada düştüler.
ama şükür şimdi kilolarıda gelişimleride yaşıtlarını yakaladı..
hıı heralde ölesine denk gelmişin benim iğne vurdular hafta 1 kez sabah akşam bende nidilatı günde 4 kez kullandım.sıkıntı çektik ama değdi allah uzun sağlıklı ömürler versin bebişlerimize.gerçekten ankarada öle doktorlarda mı var allahtan bana ölesigelmediamann her doktor ayrı telden çalıyorr
alaina çoook geçmiş olsun canım.. dışardamı yemiştin.... ben mantardan, balıktan bide tavuktan korkarım... allahım göstermesin....... çocuklar yememiş iyiki...
eloisacım galiba bu 'tırnakları uzamış' ın gizli bi manası var :) ne demek istiyorlar acaba...
senden bıktık, çok pissin, çok gıcıksın, oğluma yemek yap, ayaklarını yıka :))))) bunlardan biri olabilir mi...
duanin adi gecelerin korkanlarin okuyacagi dua diye geciyor..yasil bir kitap car ya yusuf tavasli galiba onun 220.sayfasindaki dua..
benim doğall yolla kaldı ama tüp bebek daha kolay diyolar ama bilmiyorum gene
nasıl ya asılamada zor ben kendimi tam hazırladım ve yine korkmaya basladım çok zor diyosanız ben yandım canımda çok tatlıdır asılama vakit kaybı diyosunuz bende biliyorum tutacak gibi gelmiyor umudum yok hiç ama esim bunu çok istiyor onun için deneyeceğim ama tutmazsa ozman tüp bebek denerim tek farkı yumurta toplama işlemi onuda bayıltarak yapıyolar zaten dimi
aslinda korkacak bisi yok mecburen yapiyosun valla ben alistim artik hergün 2.5 igne yapiyorum kendime neredyse 7 aydir falan ilk asilama olmadi 2.ciyi denicem insallah az kaldi kilo yapiyor yanliz ama yeterki olsun raziyim ben allah yardimcimiz olsun
dalyan köyceğiz taraflarında tam bilmiyorum ama marmaristen sonra son durak cnm burası karşısı yunan adaları bütün ankara istanbullular burda yazın tatilde
evetgüzelbi yer bende aydında oturuyodum sonra taşındım buraya geldinmi datçaya hiç?çok temiz bir havası bol oksijenli kömür yakmak yasak burdaa ama sende koca yerdesin herşey ayağın altında sen ankaradaydın dimi cnm
bizimkilerde öle evet yaptırdım cnm ben doğum gününden 3 gün sonra yaptırdım.şimdi doktorumuz su çiçeğiyle başka bi aşı daha yapılacaktı gelmediniz martta yapalım dedi sen yaptırmadınmı daha ihmall etme bi hasta olcağı tutar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?