anne olanlar ve anne olmaya calisanlar ...

benim bebekelrim hic emmediler..emmeyi bilmeden dogdular..hastanede emzikle falan ogrettiler.o akdar kucuklerdiki emmeye gucleri yoktu.6 ay bitene kadar sagdim verdim..sonra gelmedi sutum..

hic korkma..kusmasindan benim nazim hala kusuyor..kusmasi kotu birsey degil..eger cok kusarsa emedur fitil ver..bizim doktorumuz oyle diyor..

kussun canım ama burnundan kusunca nefes alamıyo. ya derin uykumda olurken kusarsa diye korkuyorum

bizim dr da kusmasını hiç önemsemedi.

benim bebekelrim hic emmediler..emmeyi bilmeden dogdular..hastanede emzikle falan ogrettiler.o akdar kucuklerdiki emmeye gucleri yoktu.6 ay bitene kadar sagdim verdim..sonra gelmedi sutum..

benimkilerde çok minikti. 34 haftalık doğdular zaten. birisi 2110 gr,diğeri 1740 gr dı. ödemlerini atınca dahada düştüler.

ama şükür şimdi kilolarıda gelişimleride yaşıtlarını yakaladı..

geceleri muhallebide zararlıymış valla ben korktum o yüzden vermiyorum.cnm benimkilerde kusuyor hele bide yemeye zorla harıl harıl.üşütmüştürbelkide midesini ozamanda kusar.devam sütü benimkiler sevmiyor.şimdi hastalarya doktor bisküvide verme dedi bakalım ne yiycez

hic merak etme bisey olmaz ..yeterince buyumus seninkilerde..hem onlar melekler ve ALLAH onlari koruyor..

benimkiler 32+3 de dogdular..2300 ve 2200 kg dogdular..bizimkilerde yasitlarinin ust sinirinda..

olsun cnm okadar emiyorya yeter hiç emmemekten iyidir yorgunluktan her yerim ağrıyor valla turşu gibiyim bide soğukk

cnm size doyum olmaz ben kaçıyorum benimkiler başlar birazdan yatak gezmeye onlar yatarken bende yatayım

uyanmazmiyiz...bizimkiler 7:30 dedin mi ayaktalar...12 de yatsalar bile yine ayni saatte uyaniyorlar.ne yapicagimi sasirdim.beril sen 1 yas asilarini yaptirdin mi ?

bizimkilerde öle evet yaptırdım cnm ben doğum gününden 3 gün sonra yaptırdım.şimdi doktorumuz su çiçeğiyle başka bi aşı daha yapılacaktı gelmediniz martta yapalım dedi sen yaptırmadınmı daha ihmall etme bi hasta olcağı tutar.

yani ankarayla alakası yok bence dr ların fikir ayrılıkları var benim hoca ciğer geliştirici iğne hakkında bilimsel araştırma yaptığını ve yarar-zarar ilişkisini göz önünde bulundurduğunda iğne vurulmaya karşı olduğunu ama istiyorsanız gidin yaptırın diye söyleyen biri... :26:

bak şimdi :)) valla bu anlamların hepsi olabilir çünkü ben kızların tırnağını sürekli kesiyorum çünkü çiziyorlar.. yada anlamsız konuşmalarından sadece biri kimbilir

prensesler çok tatlı rabbim nazarlardan korusun

duanin adi gecelerin korkanlarin okuyacagi dua diye geciyor..yasil bir kitap car ya yusuf tavasli galiba onun 220.sayfasindaki dua..

hımmm.. sağol öğrendiğim iyi oldu :119:

benim doğall yolla kaldı ama tüp bebek daha kolay diyolar ama bilmiyorum gene

kolay mı

aşılama hastanın durumuna göre karar verilecek bir durum bana kalırsa para ve zaman kaybı ama aşılamayla hamile kalan çok kişi var tedavi süreci ikisindede yıpratıcı ve tüp bebekde gebelik şansı daha yüksek olduğu için tercih edilebilir.. tabiki rabbim bilir o yüzden hayırlısı olsun senin için..

Allah yardımcın olsun inşallah bu sefer minik bebek yada bebeklerin sana sımsıkı tutunur (amin)

berilim kız nasıl yatalım ikizlerle e hafta sonuya giremiyoz nete yoksa sabah ezanıyla kalkıyoruz hala

bu arada dalyanda arkadaşımız var, uzak mı datçaya?

dalyan köyceğiz taraflarında tam bilmiyorum ama marmaristen sonra son durak cnm burası karşısı yunan adaları bütün ankara istanbullular burda yazın tatilde

dalyan köyceğiz taraflarında tam bilmiyorum ama marmaristen sonra son durak cnm burası karşısı yunan adaları bütün ankara istanbullular burda yazın tatilde

oyyyy.. ne güzel yerdesin kıskandım :)) bizde taş binaların arasında püfff çok sıkıcı bir şehir..

evetgüzelbi yer bende aydında oturuyodum sonra taşındım buraya geldinmi datçaya hiç?çok temiz bir havası bol oksijenli kömür yakmak yasak burdaa ama sende koca yerdesin herşey ayağın altında sen ankaradaydın dimi cnm

canım bişey sorucam.. naz ağzında tutup yutmadığı dönemlerde nasıl davranıyordun yani ben napıcam şaşırıyorum başında bekleyip kırk saatte yutarsa yedirmeye devam edeyimmi yoksa başından gidip açmı bırakayım tabi sinirlenmezsem ya ben bunu nasıl aşıcam çok yıpranıyorum nasıl unutturdun sen???

evet canım ankaradayım.. gelmedim datçaya hiç inşallah birgün kısmet olur.. evet her şehrin avantajı farklı ama temiz havayı neye değişirsin ki :))

iyi akşamlar kızlar.

sabah kar la uyandık. heryer bembeyaz oldu lapa lapa yağdı. evin tüm perdelerini açtık doya doya izledik :) kızlarda izledi....

kahvaltıya hamur yoğurdum pişi yaptım :) ama bu saat oldu halen akşam yemeği yok napsam bilemedim.....

evi topladım, kızların ve bizim nevresimlerini değiştirdim, çamaşır yıkadım, mutfağı temizledim, ama gelin görünki ev gene dandini.

cansuda alerji çıkmış yüzünde kırmızı benek benek. tahminim yumurtadan oldu. başka değişik bişi yemedi...

pzt dr u arıycam bakalım ne dicek. cemrede bişi yok.

bide kaşıkla beslenmek istemiyo bunlar biberon maması istiyo.. bugün hep biberon maması içtiler bide meyve püresi bu kadar. çorba yapcaktım ama vazgeçtim yemiyorlar (((((

bizimkiler hastalar daha gecmedi.birde doktor dediki 5 ila 12 gun sonra ates yapiyormus o asi..simdi daha yeni isyilesmeye calisiyolar..haftaya yaptiricam..sarsilmasinlar diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…