anne olanlar ve anne olmaya calisanlar ...

ay cok korkunc olmus..ama kizlarin muhtesemler..Allahim nazarlardan saklasin...

:)) yok hiç korkunç biri değilde şimdi görür falan hoşuna gitmeyebilir :)

saol canım çok mersiii amin hepimizinkini korusun.....

fatoşcum çok tatlı kızlerın allah nazarlardan saklasın maşallahh

saol canım hepimizinkini saklasın rabbim nazarlardan..

ev halleriydi öyle özel bi resimde değil. ama dün çekildi son halleri diye paylaşmak istedim..

benim koca kızları sallayacam diye sallarken yattı uyudu.. kızlar yine bana kaldı yaa......

tüp bebek dene demiş siniz ama insan asılamayı denemek istiyor daha kolay gibi gözüküyor tüp bebek zorlu bi sürec yanlış anlamayın ama sizler tüp bebekle mi ikiz bebişlkerinize kavuştunuz

tüp bebek dene demiş siniz ama insan asılamayı denemek istiyor daha kolay gibi gözüküyor tüp bebek zorlu bi sürec yanlış anlamayın ama sizler tüp bebekle mi ikiz bebişlkerinize kavuştunuz

canım kim tüp bebek dene dedi anlamadım ama...

benimkiler tüp bebek.. evet....

tamam geçmişi okuyunca gördüm..

canım tüp bebek mi aşılama mı olacağına doktor karar verir.

biz mesela aşılama denedik ama çok pişmanım. ilkinde tuttu gerçi ama düştü..........

ilk tüp denememizde tuttu bizim.....

sorun ne sizde? erkeğe ait sorunlarda tüp bebekte tutma oranı çok yüksek..

herkese iyi geceler kızlar.

benim zuzular uyudu..

bende bir duş alıp yatacağım..

yarın avm günüm :) saçlarımı kestireceğim. dökül dökül azcık bi saçım kaldı.....

hayırlı geceleriniz olsun, bebişleriniz sabaha kadar uyusun inşallah :)

iyi aksamlar nilüfer hanim bence asilamada kolay degil ben biliyorum halada kullaniyorum igne yakinda asilamam olacak önceki olmadi insallah 2.cisi tutar gercekten zor yarabbim insallah bu defa yüzümüze güler cok zor anlatamam yani hep sabir gerekiyor allah yardimcimiz olsun iyi aksamlar...

evet eşimin sper sayısnda sorun var 17milyon 13 milyon arasında değişiyor doktor asılama öneriyor 2yıllık evliyiz kaç yılın sonunda kavuştun miniklerine

evet eşimin sper sayısnda sorun var 17milyon 13 milyon arasında değişiyor doktor asılama öneriyor 2yıllık evliyiz kaç yılın sonunda kavuştun miniklerine

canım eğer yumurta çoğaltıcı iğnelerle aşılama olacaksan olma derim ben..

hem o kadar masrafı yapıp hemde %25 olasılığı olan bir yöntem aşılama.... zaten normal gebelik oranı %20

imkanınız varsa tüp deneyin.

ben 6. senede kavuştum bebeklerime. darısı isteyen herkese olsun inşallah. rabbim açılan elleri bebekle doldursun.....

benim doğall yolla kaldı ama tüp bebek daha kolay diyolar ama bilmiyorum gene

benim doğall yolla kaldı ama tüp bebek daha kolay diyolar ama bilmiyorum gene

doğal yollamı oldu ne güzel..

hiç kolay değil be canım......

yani canının acıması bi yana yaşanan duygusal gel gitler öldürüyor. hele o 12 günlük bekleme süreci beni bitirmişti....

benim cadılar bugün erken uyudu. yarın erken uyanıp canıma okuycaklar kaçtım ben :)

nasıl ya asılamada zor ben kendimi tam hazırladım ve yine korkmaya basladım çok zor diyosanız ben yandım canımda çok tatlıdır asılama vakit kaybı diyosunuz bende biliyorum tutacak gibi gelmiyor umudum yok hiç ama esim bunu çok istiyor onun için deneyeceğim ama tutmazsa ozman tüp bebek denerim tek farkı yumurta toplama işlemi onuda bayıltarak yapıyolar zaten dimi

fatoşcum yatmadan önce ne yediriyosun yani akşam bebişlere?bi doktor anlattı agubuguda akşam verilen devam mamaları süt ballı süt tatlı gidalar bebeklerin bademciklerinni büyütüyormuş ve bebeklrde gece uykusuzluk öksürük oluyormuş.yani bağırsaktaki faydalı probiyotikler azalıp bebeklerin bağışıklık sistemi zayıflayı daha çok üst solunum yolu hastalıkları oluyomuş.bende korktum açıkcası ne yediricemişaşırdım

benim esim azospermi idi..ogrenince nasil sok olmustum..ameliyatla sperm bulundu.ilk denemede tuttu..benim doktorum mustafa bahceci idi.o asilamayi onermiyor.bir arkadasim tam 6 kere asilama yaptirdi..suan tup bebek deniyecek..bosuna zaman kaybetme diye soyledim..bana 3 embriyo yerlestirildi 2 si tuttu..umarim senin ilk asilama da tutar...tup bebekde asilamada zorlu surec..normal yolla keske hamile kalabilseydim..ama hersey kismet iste..

aşılamada canın hiç yanmaz canım. sadece yumuırta çoğaltmak için iğne kullancaksanız o var. onun ucuda acıtmıyo incecik zaten..

tüp bebekte ops (yumurta toplama) işleminden sonra 2 gün ağrım oldu .. oda ağrı kesiciyle hallolur ama ben ağrıkesici içmem yasak olduğu için içmedim (tek böbrekliyim parasetemollar yasak bana)

benim ağrı eşiğim yüksek , ama benim dediğim duygusal yanı stresi zor yani.....

canım korkma gerçekten canın acımıyo.. dedimya benim için duygusal açıdan zordu..

aslinda korkacak bisi yok mecburen yapiyosun valla ben alistim artik hergün 2.5 igne yapiyorum kendime neredyse 7 aydir falan ilk asilama olmadi 2.ciyi denicem insallah az kaldi kilo yapiyor yanliz ama yeterki olsun raziyim ben allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…