- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
ay cok korkunc olmus..ama kizlarin muhtesemler..Allahim nazarlardan saklasin...
dogum gunu resimleri cikinca eklerim bende..:88:
fatoşcum çok tatlı kızlerın allah nazarlardan saklasın maşallahh
tüp bebek dene demiş siniz ama insan asılamayı denemek istiyor daha kolay gibi gözüküyor tüp bebek zorlu bi sürec yanlış anlamayın ama sizler tüp bebekle mi ikiz bebişlkerinize kavuştunuz
tüp bebek dene demiş siniz ama insan asılamayı denemek istiyor daha kolay gibi gözüküyor tüp bebek zorlu bi sürec yanlış anlamayın ama sizler tüp bebekle mi ikiz bebişlkerinize kavuştunuz
evet eşimin sper sayısnda sorun var 17milyon 13 milyon arasında değişiyor doktor asılama öneriyor 2yıllık evliyiz kaç yılın sonunda kavuştun miniklerine
benim doğall yolla kaldı ama tüp bebek daha kolay diyolar ama bilmiyorum gene
nasıl ya asılamada zor ben kendimi tam hazırladım ve yine korkmaya basladım çok zor diyosanız ben yandım canımda çok tatlıdır asılama vakit kaybı diyosunuz bende biliyorum tutacak gibi gelmiyor umudum yok hiç ama esim bunu çok istiyor onun için deneyeceğim ama tutmazsa ozman tüp bebek denerim tek farkı yumurta toplama işlemi onuda bayıltarak yapıyolar zaten dimi
nasıl ya asılamada zor ben kendimi tam hazırladım ve yine korkmaya basladım çok zor diyosanız ben yandım canımda çok tatlıdır asılama vakit kaybı diyosunuz bende biliyorum tutacak gibi gelmiyor umudum yok hiç ama esim bunu çok istiyor onun için deneyeceğim ama tutmazsa ozman tüp bebek denerim tek farkı yumurta toplama işlemi onuda bayıltarak yapıyolar zaten dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?