anne olanlar ve anne olmaya calisanlar ...

canım bebelac pişirilen lezzetlerden yapıyorum 1 kase. 1 kasede kendi mayaladığım yoğurtla bunu karıştırıp yediriyorum.

ne yedircekmişiz ya allahım.. valla şeytan diyo ineği olan birini bul açık süt al. sütü kaynat ılıt içir. eskiden böyleydi bişyde olmuyodu....

önemli olan sonuç canım. bak şimdi kuzuların seninle ya.....

bencede aşılama zaman ve para kaybı....

yumurta toplama evet narkoz vererek oluyor ama ben en cok embriyolar yerlestiriken utanmistim..oneydi oyle ya..bacaklarini ac sonuna kadar falan..oggggggggh..Allahim her isteyene normal yoldan verse keske..

yumurta toplama evet narkoz vererek oluyor ama ben en cok embriyolar yerlestiriken utanmistim..oneydi oyle ya..bacaklarini ac sonuna kadar falan..oggggggggh..Allahim her isteyene normal yoldan verse keske..

ben transferde çok mutluydum ama dediğin gibi o yanı zor..........

benim dr ve tüm ekip bayandı allahtan :))

tatlımı oluyor o mama dediğin yoksa yemek gibi mi?valla ben korktum cnm ya yedirmiyorum artık ben milupa yediriyordum çorba yapıp yediriyorum yatmadan napıyım uuuff her gün ne pişiricenide bilemiyor insan

tatlımı oluyor o mama dediğin yoksa yemek gibi mi?valla ben korktum cnm ya yedirmiyorum artık ben milupa yediriyordum çorba yapıp yediriyorum yatmadan napıyım uuuff her gün ne pişiricenide bilemiyor insan

yok tatlı olmuyo canım. ne tatlı ne ekşi.. arada bişey oluyor. yoğurt iyi uyutur diye veriyorum.ama cansu 40 kere uyanıyo..

ben bide bu ara şunu yapıyorum. yatmadan önce bağladığım bezlerinden önce vucutlarını ve popişlerini sıcak suyla banyonun lavabosunda yıkıyorum.. zaten son bezleri kakalı oluyo iyide oluyo.. önceden 3 te uyuyorlardı şimdi artık 1 gibi uyuyorlar şükür..

valla çorbamı versem bende bilemedimki.....

ben oglen yedirdigim yemekden yediriyorum bazen , diger zamanlarda da aptamil 7 tahilli yediriyorum..son zamanlarda nazim muhallebiyi yemiyor..illa tarhana corbasini yicek..cocuklar hergun huy degistiriyor..tarhana yoksa gece sutu veriyorum..hala aptamil 2 gece kullaniyoruz..aptamil 3 gaz yapti..1 yas asilarini daha yaptirmadim..bir iyilessinler tamamen.

ben transferde çok mutluydum ama dediğin gibi o yanı zor..........

benim dr ve tüm ekip bayandı allahtan :))

benim 2 erkek 2 bayan vardi ama..cok utandim sonuna kadar metal birsey koyup aciyorlar bide..iyuyyyyyy dusunmek buile istemiyorum..

bi ara mamadan zehirlenen bebekler vardı hatırlarsanız. tv de göstermişti. dr konuştu dediki, mamalar anne sütüne göre çok daha yağlıdır, bebek mamayı kusunca tam aspire edemez boğulabilir falan demişti. ben o günden sonra hep kokar oldum çünkü benimkilerde çok kusar cemrede mesela uyurken kusmuşluğu vardır bizimkilere ben muhallebi&yoğurdu saat 9 gibi veriyorum 1 gibide uyuyorlarsa1 de biberon maması veriyorum.. yani muhallebiyi kusmak daha zordur en son öğüne bırakılmamalı bence.....

benim 2 erkek 2 bayan vardi ama..cok utandim sonuna kadar metal birsey koyup aciyorlar bide..iyuyyyyyy dusunmek buile istemiyorum..

şimdi tüp bebek yaptıracaklar vazgeçecek

ben hissetmedim canım ya. çok heyecanlıydım.. bildiğim tüm duaları unutmuştum.. sadece nasip et ya rabbi dedim...... nasip etti allahım..

yok ben akşamları artık vermiyorum bende 7 tahıllı veriyodum önceden.emzirmiyomusun.bizimkiler hayatta sevmiyolar devam sütünü.ben akşama doğru yoğurt veriyorum akşamda çorba yada yemek veriyorum ama ne pişiricemi şaşırıyorum hergün

ay allahım cemre az önce burnundan fışkırarak kustu.......

çığlık çığlığa bağırdı. iyki duşa girmedim.......

napcam ben yaaaaaaaaaa 7 aylık olcaklar halen gaz ve kusma sorunu

iyi geceler kızlar ikiside uyandı......... 4-5 ten öncede uyumazlar artık...

bizimkiler gece kusmuyor , bebekken kusuyorlardi ama doktor onemli degil diyordu.valla bende korktum simdi ..muhallebiyi kesim bari..bizimkiler en osn 6 da yemek yiyor.sonra yedirmiyorum bir daha..8 giibi uyuyorlar..9 gibi gece sutu sonra gece 2 de ve5 de birdaha veiryorum..1 yasina geldiler hala 3 kere kalkiyorlar..

hic korkma..kusmasindan benim nazim hala kusuyor..kusmasi kotu birsey degil..eger cok kusarsa emedur fitil ver..bizim doktorumuz oyle diyor..

cemre emiyo, cansu emmiyo hanfendiye sağıp veriyorum.

sütüm öyle çok değil canım ya.. bu yorgunluğa oda yenik düştü. günde 2 kez alıyorlar ilaç niyetine ancak..şükür napalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…