- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
fatoşcum yatmadan önce ne yediriyosun yani akşam bebişlere?bi doktor anlattı agubuguda akşam verilen devam mamaları süt ballı süt tatlı gidalar bebeklerin bademciklerinni büyütüyormuş ve bebeklrde gece uykusuzluk öksürük oluyormuş.yani bağırsaktaki faydalı probiyotikler azalıp bebeklerin bağışıklık sistemi zayıflayı daha çok üst solunum yolu hastalıkları oluyomuş.bende korktum açıkcası ne yediricemişaşırdım
evet allaha şükür doğal yolla oldu benim oğluşlarım.
benim esim azospermi idi..ogrenince nasil sok olmustum..ameliyatla sperm bulundu.ilk denemede tuttu..benim doktorum mustafa bahceci idi.o asilamayi onermiyor.bir arkadasim tam 6 kere asilama yaptirdi..suan tup bebek deniyecek..bosuna zaman kaybetme diye soyledim..bana 3 embriyo yerlestirildi 2 si tuttu..umarim senin ilk asilama da tutar...tup bebekde asilamada zorlu surec..normal yolla keske hamile kalabilseydim..ama hersey kismet iste..
tek yumurta cnm alptuğ batuğ seninkiler
yumurta toplama evet narkoz vererek oluyor ama ben en cok embriyolar yerlestiriken utanmistim..oneydi oyle ya..bacaklarini ac sonuna kadar falan..oggggggggh..Allahim her isteyene normal yoldan verse keske..
tatlımı oluyor o mama dediğin yoksa yemek gibi mi?valla ben korktum cnm ya yedirmiyorum artık ben milupa yediriyordum çorba yapıp yediriyorum yatmadan napıyım uuuff her gün ne pişiricenide bilemiyor insan
canım bebelac pişirilen lezzetlerden yapıyorum 1 kase. 1 kasede kendi mayaladığım yoğurtla bunu karıştırıp yediriyorum.
ne yedircekmişiz ya allahım.. valla şeytan diyo ineği olan birini bul açık süt al. sütü kaynat ılıt içir. eskiden böyleydi bişyde olmuyodu....
ben transferde çok mutluydum ama dediğin gibi o yanı zor..........
benim dr ve tüm ekip bayandı allahtan :))
ne güzel çift yumurtamıydı senin
benim 2 erkek 2 bayan vardi ama..cok utandim sonuna kadar metal birsey koyup aciyorlar bide..iyuyyyyyy dusunmek buile istemiyorum..
hic korkma..kusmasindan benim nazim hala kusuyor..kusmasi kotu birsey degil..eger cok kusarsa emedur fitil ver..bizim doktorumuz oyle diyor..ay allahım cemre az önce burnundan fışkırarak kustu.......
çığlık çığlığa bağırdı. iyki duşa girmedim.......
napcam ben yaaaaaaaaaa 7 aylık olcaklar halen gaz ve kusma sorunu
iyi geceler kızlar ikiside uyandı......... 4-5 ten öncede uyumazlar artık...
yok ben akşamları artık vermiyorum bende 7 tahıllı veriyodum önceden.emzirmiyomusun.bizimkiler hayatta sevmiyolar devam sütünü.ben akşama doğru yoğurt veriyorum akşamda çorba yada yemek veriyorum ama ne pişiricemi şaşırıyorum hergün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?