anne olanlar ve anne olmaya calisanlar ...

alaina canım geçmiş olsun eşine..

benimkiler sabahın bi körü uyandılar.. bakalım yine zor bi gün olacağa benziyo..

aynı fatoşcum benimkilerde öle valla.nasılsın görüşemedik dün annen geldimi cnm? eloisa cnm sizede çok geçmişolsun neden böle ya.bizimde aynı cnm sabaha kadar yatakta geziniyolar açılıyolar.ben uyku tulumu giydiriyorum cnm sabaha kadar da klima yanıyor zaten.ama ben genede içim rahat etmiyor.açıldımı diye bakıp duruyorumm.ben gündüz yelek giydiyorum penye.yok daha yürümüyorlar cnm sıralıyorlar seninkiler yürüyormu?örümcek falan kullanıyomusun ?sen daha aşısını yaptırmadın dimi

yok canım biz daha 9 ayı bitiricez yürümüyolar yani yürütece koyuyordum pek durmak istemiyolar tekerini bile kırdılar aşı yaptırmadım daha 1 yaşındamı kızamık aşısı?

hıı ok.ben hiç almadım yürüteç.erkeklere zaralı diyorlar o yüzden almadım bide kış ya nerde yürüycekler.sıralıyolar nasılsa.evet cnm kkk aşısı 1 yaşında oluyor.seninkilerin nesi var hastalık cnm

hastaneden yeni geldik..hic iyilesememis ..Allahdan zaturee degil dedi doktor..benim mide bulantim icinde ilac verdi..bakalim.psikolojik dedi biraz..hep panikmisiniz diyor..bu cocuklardan sonra ben manyak oldum..anlamadim ne is..arasi gercekten panik atak krizi geciriyorum galiba..psikologa da gittim..panik atak degilsiniz dedi..travmatik olaylar yasamisssiniz atlatmaya calsiiyorsunuz ..teshis dogrumu yanlismi bilemem ama galiba gecen geceki kriz gercekten panik atak krizi idi...esime yine bir ton ilac verdi doktor..dogru duzgun icmiyor ki iyilessin..

cocuklarin hala asisini yaptirmadim ben.ama saglik ocaginda yaptirmiyorum..doktorlari yapiyor asiyi..

uyurken ben polar tulum giydiriyorum..ince pike ortuyorum..nazim cok ustunu aciyorda selim oyle degil...

yok canım gelmedi daha.....

biz örümcek kullanıyoruz. cemre aştı kendini örümcekte resmen koşuyor bi komik oluyo gül gül karnım ağrıyo.... cansu yürüyo ama koşamıyo :))

ben uyku tulumuda kullanmıyorum. benimkiler çok terliyo..

evde yürüsünler kız kış diye yasak mı koydun erkeklere zararlı diyorlar aslında tüm çocuklara ama napalım iki çocukla mecbur koyuyoruz valla :26: bizim öksürük canım herkeste olduğu gibi

daha zaman geçtikçe yaşadığımız travmalar ne hasarlar bıraktı bakalım bizde göreceğiz tekrar geçmiş olsun alaina ama eşin düzenli ilaç kullanmazsa iyileşemezki ilaç tam etki etmiyo evdeyse sen içir zorla :))
ben ablamım oğlanın uyku tulumunu giydirdim ikiside sevmedi o yüzden pijama ile uyuyorlar sonrada bırt bırt karınları üşüyormu acaba :)) benim naz üstünü örtmediği gibi gece uyandığı an soyunmaya başlıyo çoraplarını çıkarıyo pijamasınıda indiriyo yakında çıplak bulacağım heralde kızı

benimde naz içinden çıkıyo jet gibi gidiyo heryeride indiriyo çok hareketli ve hala 7 kilo dr bu kilo almaz fırıldak hamsi balığı diyor.. nese inş. boyu uzar gerçi süt yoğurt düşmanı ikiside nasıl uzatacağız boyları bilmem

yaw benimkilerde çok terliyor neden acaba bir sebebi olabilir mi?

eloisa cnm yasak koymadım erkeklere yasak diye hemde bizim heryer taş böle bi hasta oluyolar öle nolur bilmem.bizimde bronşit ve orta kulah iltihabı olmuş batuğ. cnm ev çokmu sıcak oluyorki ondan soyunuyorvalla benimkilerde çok terliyor biraz kıpırdasalar terliyorlar bizizm arka bezlerimiz var sürekli arka bezi değiştiriyoruz bazen çamaşırları bile ıslanıyor.görsen ev dilek ağacı gibi heryerde terlibezi çamaşır asılı vallayani zannetmiyorum bi sebebi olacağını doktor kemiklerigeliştiğiiçin terler demişti bikere.benimkilerde çok zayıf 1 yaşındalar 8kg daha aman sağlığı yerinde olsunda kilo olmasın varsın cnm boşver... fatoşcum ben senin dediğin o pişirilen lezzetlermiydi ne onu bulamadım marketlerde nerden bulucaz?alainacım çok geçmiş olsun tekrar dikkat edin artık ilaçlarını düzenli kullanmadan geçmez doktoru sensin zorla içir ilaçlarını cnm

canım eviniz çok sıcak değilse durduk yerde terliyorsa kansızlık olabilirmiş.. bizim ev 23-24 derece arasnda çokta giydirmem, çokta örtmem. kan damlasıda veriyorum ama terliyorlar..

ay koptum yaa. dilek ağacı he bizimde yatak başlığı öyle oluyo :))

canım marketlerin mama reyonlarında var hep.. ben konyada kolay buluyorum.. bebelac mamalarının olduğu yere bak canım.. armutlu pirinçlisi yoğurtla karışınca güzel oluyo. bende yiyom :86:

kızlar bu sabah kalktım evde ekmek yoktu, eşimi bakkala göndermek istemedim heryer kar soğuk..

bir poaça denedim o kadar basitki.. iki bebe uyanıkken bile yapılabilecek cinsten :)

işte resmi.....

1 su bardağı yoğurt
1 çay bardağı sıvı yağ
1 kabartma tozu
1 tutam tuz
aldığı kadar un

bunları yoğuruyorsunuz. yuvarlak şekil verip üzerine yumurta sarısı sürüyorsunuz.. çörekotu falanda koyabilirsiniz..

200 derecede 20 dk pişiriyosunuz

birde bu hamura patates seviyorsanız 1 patates rendeleyebilirsiniz ya da peynir, kıyma ne isterseniz.

valla çayla süper oluyo kesin deneyin 20 dakikada hazır..

bugün benim doğum günüm.. hayatımdaki en güzel doğum günü bugün çünkü kızlarım benimle..

fatoşcum doğum günün kutlu olsun nice senelere eşinle bebişlerinleseni hamarat hatun döktürmiüşsün bakıyorum baya da lezzetli gözüküyor ellerine sağlık..cnm baktım migrosa tansaşa yok neydi adı onun ocaktamı pişiyor bu?eee öle cnm heryerde bi çamaşır asılı oturcak yer bile kalmıyor

teşekkür ederim canımm.. sende dene kolay ve lezzetli..

canım bebelac pişirilen lezzetler yazıyo paketinde.. 1,99 lira fiyatı.. 110 gram.

http://www.e-bebek.com/kasik_mamalari/bebelac/bebelac_pisirilen_lezzetler_balli_110_gr/BLA-504001040

Son düzenleme:
çorba mı bu aynı muhallebi gibi mi oluyor.eşim almış karışık sebze çorbası getirmiş ama suyla a hazırlanıyormuş uff bulamdım yahuu

ay yanlış anlama olmuş canım ya ben kış deyince dışarıda yürümelerinden bahsediyorsun sandım sen evde yürüteçle yürümeleirnden bahsediyormuşsun nese dediğin gibi taşsa hasta olurlar tabi..
ben hiç havlu ter bezi alıştırmadım ya terlemişlerse uyanınca değiştiriyorum o kadar :26: dediğin gibi sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar napalım üzülüyorum işte

canım eviniz çok sıcak değilse durduk yerde terliyorsa kansızlık olabilirmiş.. bizim ev 23-24 derece arasnda çokta giydirmem, çokta örtmem. kan damlasıda veriyorum ama terliyorlar..

ev sıcak aslında gece en düşük 27 derece oluyor orta kat ve güneş aldığı için sıcaklık yüksek 6. ay kontrolünde kan sayımı yaptırdı dr kansızlık yok çok şükür belki sıcaktandır o zaman..

hımmmm nefis duruyorlar afiyet olsun canım ikiside uyanıkken ürütece mi bırakıyorsun bu benim kızlar illa kucak istiyor ya yapışık geziyoruz

bugün benim doğum günüm.. hayatımdaki en güzel doğum günü bugün çünkü kızlarım benimle..

yaşa.. sev.. gül..
bunlar eksik olmasın yaşamında..
yaşın kaç olursa olsun herşeyin en güzeli seninle olsun..
nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara..
:119: :119: :119: :119: :119:

çorba mı bu aynı muhallebi gibi mi oluyor.eşim almış karışık sebze çorbası getirmiş ama suyla a hazırlanıyormuş uff bulamdım yahuu

sebzeli değil canım ya pişince pasta kreması gibi oluyor tadıda güsel hani fatoşla daha konuşmuştuk aldım pişirdim ama hepsini annemle ben yedik çünkü yemedi benim uyuzlar :)) sebze çorbasını bilmiyorum ama

bende yemediklerinde üzülüyorum sinirleniyorum bide her yere dökmüyolarmı kriz geçiriyorum valla artık ozaman cnm.karışık sebze çorbasıymış bu suyla hazırlanıyor.ama değiştircem pimeden çorba mı olurmuşone öleyok ya marketlerde neyse belki bitmiştir ne bileyim.ankaraya kar yağmışsen ankaradaydın dimi cnm ne güzüel kar ama hava çok soğuk yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…