canım bişey sorucam.. naz ağzında tutup yutmadığı dönemlerde nasıl davranıyordun yani ben napıcam şaşırıyorum başında bekleyip kırk saatte yutarsa yedirmeye devam edeyimmi yoksa başından gidip açmı bırakayım tabi sinirlenmezsemya ben bunu nasıl aşıcam çok yıpranıyorum nasıl unutturdun sen???
agiz kenarinda ise kizariklik kasikdan olabilir..benim kizimda olmustu..eger oyleyse ilacin adini verebilirim..1 kere surduk gecti..bende yumurtadan zannetmistim doktor tum vucudda olurdu dedi..yuzunde ise kasikdandir..iyi akşamlar kızlar.
sabah kar la uyandık. heryer bembeyaz oldu lapa lapa yağdı. evin tüm perdelerini açtık doya doya izledik :) kızlarda izledi....
kahvaltıya hamur yoğurdum pişi yaptım :) ama bu saat oldu halen akşam yemeği yok napsam bilemedim.....
evi topladım, kızların ve bizim nevresimlerini değiştirdim, çamaşır yıkadım, mutfağı temizledim, ama gelin görünki ev gene dandini.
cansuda alerji çıkmış yüzünde kırmızı benek benek. tahminim yumurtadan oldu. başka değişik bişi yemedi...
pzt dr u arıycam bakalım ne dicek. cemrede bişi yok.
bide kaşıkla beslenmek istemiyo bunlar biberon maması istiyo.. bugün hep biberon maması içtiler bide meyve püresi bu kadar. çorba yapcaktım ama vazgeçtim yemiyorlar(((((
agiz kenarinda ise kizariklik kasikdan olabilir..benim kizimda olmustu..eger oyleyse ilacin adini verebilirim..1 kere surduk gecti..bende yumurtadan zannetmistim doktor tum vucudda olurdu dedi..yuzunde ise kasikdandir..
ben biraktim...yedirmedim..acikti kendi istedi..zamanla unuttu..ama unutmasi en az 2 haftayi bulur..hic ustune gitmezsen unutuyorlar..ustune gittigimde naz kendini kasmaya baslamisti..doktora sormustum kasmasi problem degil demisti..ama sinirlerim bozuluyodu..spastik gibi hareket yapiyodu..Allaha sukur unuttu..hic usteleme sende..
tünaydın kızlar nasıl geçiyor bakalım pazarınız iş güçlemi dinlenmeylemi?
benim evi toplatarak geciyor..bu arada bu seneki grip virusu direkt zatureye ceviriyor ve mide bulantisi yapiyormus..bana da hastanede besin zehirlenmesi demislerdi.nefes alamayarak giidiyormus herkes ve kusarak..gecen seneki domuz gribinden binkat daha etkili .hala sabahlari midem bulaniyor..
dün benimkiler kudurdular resmen.
sabah 5 te uyudular. cansunun sanırım karnı ağrıyodu kıvrandı durdu. gaz ilaçları, masajlar, sıcak su torbaları... yok nafile..... cemrede onun bağırmasına uyuyamadı.
7,5 ta tekrar uyandılar. aman bugün nasl geçti anlıyamadım. kafam kazan gibi.
evi sil süpür, mutfak temizliği, çocukları yıka, çamaşır at ser, kendim duş aldım bu saat oldu.. uykum var ama cadıların yok, uyanıklar
benimde hiç umudum yok canım.. 3 yaşına kadar sürecek galiba. ondan sonrada 3-4-5-6-7-8-9-10 yaş sendromu, sonra ergenlik sorunları, sonra üniversiteleri ilk aşkları, sonra evlenir o sorunları, sonra bebeleri olur onların sorunları......çok karamsar gördüm kendimi:86::86:
ah fatoşcum uykumu kaçırdın vallagidişatımız öyle ama katılıyorum sana..
hehem biz ilk aşkımızı yaşıyoruz berenin bir aşkı var pilot hemde :)) yavrum bir uçağı var onun içindeki pilota aşık onu çıkarıcam diye uğraşıp duruyorbak yemedende kesildi uykuda yok, kesin aşık
dün benimkiler kudurdular resmen.
sabah 5 te uyudular. cansunun sanırım karnı ağrıyodu kıvrandı durdu. gaz ilaçları, masajlar, sıcak su torbaları... yok nafile..... cemrede onun bağırmasına uyuyamadı.
7,5 ta tekrar uyandılar. aman bugün nasl geçti anlıyamadım. kafam kazan gibi.
evi sil süpür, mutfak temizliği, çocukları yıka, çamaşır at ser, kendim duş aldım bu saat oldu.. uykum var ama cadıların yok, uyanıklar
eloisa cnm nerde benimde aynı sabah kalk evi topla bulaşık yıka çocukları doyur mama hazırla çamaşır yıka as topla dür yerleştir vs.yok yaa hastalar bizde ilaç kullanıyoruz bakalım inşallah geçer ya.klimada bebekleri astım yapıoyomuş korktum valla olmazsa kömür sobası alcam.bizdesabaha kadar yatak geziniyoruz açıldılarmı derken üst öreterken sabah oluyor işte amannnnn tek sağolsunlarda olsun varsın yahuu.valla büyüdükçe dertlerini düşünsek kafayı yerrz allah tek ogünleri nasip etsin bize.benikide yemek yedirirken ağzına sokup bi çıkartıyo yediklerinine tuhaf hareketler yapıyolar
kkocam cok hasta..bakiciya soyledim sabah erken gleicekde acile goturucem..oksuruk krizine girdi..gozlerinin alti mosmor oldu..korkudan uyumuyorum..offffff...biz ailecek hastayiz ve atlatamiyoruz..bir gecsin kurban kesicem ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?