anne olanlar ve anne olmaya calisanlar ...

hıı ozaman biraz kendine gelsinler yaptırma cnm ateş düşürücü içirirsin artık

ne güzel bizim içinde seyret artık sen hangişehirdeydin cnm sürekl vermesen biraz diğerlerinden alsalar gıdasını daha iyi olmaz mı?

ben biraktim...yedirmedim..acikti kendi istedi..zamanla unuttu..ama unutmasi en az 2 haftayi bulur..hic ustune gitmezsen unutuyorlar..ustune gittigimde naz kendini kasmaya baslamisti..doktora sormustum kasmasi problem degil demisti..ama sinirlerim bozuluyodu..spastik gibi hareket yapiyodu..Allaha sukur unuttu..hic usteleme sende..

agiz kenarinda ise kizariklik kasikdan olabilir..benim kizimda olmustu..eger oyleyse ilacin adini verebilirim..1 kere surduk gecti..bende yumurtadan zannetmistim doktor tum vucudda olurdu dedi..yuzunde ise kasikdandir..

tünaydın kızlar nasıl geçiyor bakalım pazarınız iş güçlemi dinlenmeylemi?

benim evi toplatarak geciyor..bu arada bu seneki grip virusu direkt zatureye ceviriyor ve mide bulantisi yapiyormus..bana da hastanede besin zehirlenmesi demislerdi.nefes alamayarak giidiyormus herkes ve kusarak..gecen seneki domuz gribinden binkat daha etkili .hala sabahlari midem bulaniyor..

yaaa.sorma bende aydına gittim hava değişikliğindenmi bilmiyorum gittim geldim mide bulantısı kusmak midede ağrı 3 kere doktora gittim film çektiler 2 tüpkan aldılar idrar tahliliyaptılar 2kere allahtan şükür bişey çıkmadı üşüttüm heralde ama halen daha midem bulanıyor.allah korusun valla her sene yeni bişey çıkartıyorlar

agiz kenarinda ise kizariklik kasikdan olabilir..benim kizimda olmustu..eger oyleyse ilacin adini verebilirim..1 kere surduk gecti..bende yumurtadan zannetmistim doktor tum vucudda olurdu dedi..yuzunde ise kasikdandir..

canım silikon kaşıkla yediriyom ondanda olurmuki.. geçmişti bu sabah..

dün benimkiler kudurdular resmen.

sabah 5 te uyudular. cansunun sanırım karnı ağrıyodu kıvrandı durdu. gaz ilaçları, masajlar, sıcak su torbaları... yok nafile..... cemrede onun bağırmasına uyuyamadı.

7,5 ta tekrar uyandılar. aman bugün nasl geçti anlıyamadım. kafam kazan gibi.

evi sil süpür, mutfak temizliği, çocukları yıka, çamaşır at ser, kendim duş aldım bu saat oldu.. uykum var ama cadıların yok, uyanıklar

ay aynen ya berende tuhaf tuhaf hareketler yapıyo iyice sinirlenip tabakları fırlatıyorum walla.. inşallah benimkide unutur ama ne kadar aç kalırsa kalsın 13-14 saati buluyor geceye denk gelince yok yine çocuğa bişey yediremiyorum bu konuda beceriksizim

tünaydın kızlar nasıl geçiyor bakalım pazarınız iş güçlemi dinlenmeylemi?

valla dinlenmek kelimesi bana çok uzak :) hafta sonuda aynı çamaşır yıka evi topla kızları yıka hep aynı döngü.. seninkiler uslu heralde maşallah uykuları nasıl? biz hala gece uykusuna hasretiz

alaina korkutuyosun beni konuşmuktuk hala benimde bulantılarım var :26: inşallah atlatırız biran önce..

al bendende o kadar başım çatlıyo kızlar biraz uyusun hemen yatıcam gece iyice sapıttık ya uyumuyolar uyursakta ellikere kalkıyolar ne olacak bizim halimiz yaşına gelince düzeliyolarmı ki ya benim hiç ümidim kalmadı valla

benimde hiç umudum yok canım.. 3 yaşına kadar sürecek galiba. ondan sonrada 3-4-5-6-7-8-9-10 yaş sendromu, sonra ergenlik sorunları, sonra üniversiteleri ilk aşkları, sonra evlenir o sorunları, sonra bebeleri olur onların sorunları...... çok karamsar gördüm kendimi:86::86:

ah fatoşcum uykumu kaçırdın valla gidişatımız öyle ama katılıyorum sana..
hehem biz ilk aşkımızı yaşıyoruz berenin bir aşkı var pilot hemde :)) yavrum bir uçağı var onun içindeki pilota aşık onu çıkarıcam diye uğraşıp duruyor bak yemedende kesildi uykuda yok, kesin aşık

eloisa cnm nerde benimde aynı sabah kalk evi topla bulaşık yıka çocukları doyur mama hazırla çamaşır yıka as topla dür yerleştir vs.yok yaa hastalar bizde ilaç kullanıyoruz bakalım inşallah geçer ya.klimada bebekleri astım yapıoyomuş korktum valla olmazsa kömür sobası alcam.bizdesabaha kadar yatak geziniyoruz açıldılarmı derken üst öreterken sabah oluyor işte amannnnn tek sağolsunlarda olsun varsın yahuu.valla büyüdükçe dertlerini düşünsek kafayı yerrz allah tek ogünleri nasip etsin bize.benikide yemek yedirirken ağzına sokup bi çıkartıyo yediklerinine tuhaf hareketler yapıyolar

ayy koptum yaa.. yerim onun aşkını ben

sicak su torbasi bebeklerde pek saglikli degil deniyor..karni agriyinca fitil cok iyi geliyor..ozellikle paranoz fort fitil oneririm..

kkocam cok hasta..bakiciya soyledim sabah erken gleicekde acile goturucem..oksuruk krizine girdi..gozlerinin alti mosmor oldu..korkudan uyumuyorum..offffff...biz ailecek hastayiz ve atlatamiyoruz..bir gecsin kurban kesicem ...

çok geçmiş olsun cnm allah şifa versin iyi gclr ben kaçıyım bende pek iyi değilim

sizede geçmiş olsun canım bi türlü iyileşemedik valla bizim bugün 16. gün benim kızlar asla üst örttürmüyor Allahtan ev sıcakta önemsemiyorum zaten alıştılar artık ne yapayım üstlerine iki penye badi altlarınada iki pijama altı giydiriyorum birde çorap gündüz yelekte giymez benimkiler gıcık oluyolar e sonrada hasta oluyoruz işte :2: valla yetişemiyorum ben şimdi uyudular birazdan geri kalkarlar seninkiler yürüyor mu? bizimkiler çok kucakcı ya vazgeçiremiyorum belim çok ağrıyor artık

kkocam cok hasta..bakiciya soyledim sabah erken gleicekde acile goturucem..oksuruk krizine girdi..gozlerinin alti mosmor oldu..korkudan uyumuyorum..offffff...biz ailecek hastayiz ve atlatamiyoruz..bir gecsin kurban kesicem ...

çok geçmiş olsun canım ya hakkaten bir kurtulamadınız sizde selimde ikide bir düşüyor bu ne hastalık kes valla kurban iyi olur ..

kızlar ya sabak haberlerde bozuk kızamık aşısından hastalığa yakalanan çocukları gördüm sspe mi öyle bir hastalığa yol açmış tam hatırlamıyorum simini unuttum şimdi.. bu 1 yaşında sağlık ocaklarında yapılan aşı bayat yada bozuk olursa oluyormuş galiba çok korktum ya kendimizmi alıp yaptırsakki aşıyı.. püff Allahım sağlık bakanlığı denetiminde değilmi nasıl yaparlarki anlamadım valla canım sıkıldı..

alaina inşallah eşinin önemli bişeyi yoktur ailecek nazara mı geldiniz bizi haberdar et..

fatoş beril sizleride öptüm çokkk :119:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…