anne olanlar ve anne olmaya calisanlar ...

cok guzle gozukuyor ..ellerine saglik..ben yarin denicem hemen..

hergun eve 11:30 da gelen kocayi ne yapmam lazim ??? kafayi yeidiricek bana..evde tek basina ..kukuman kusu gibi kafayi yicem artik..yetti canima..

evet canım birisini yürüteçe koyuyorum diğerini ana dizine. bizde yürüteç bi tane. eşime diyorum bi tane daha al diye. evde yer kalmadı dönüşümlü koyalım diyo

canım güzel dileklerin için çook teşekkürler çok mutlu oldum..

bende bez koymam ama her uyanıştan sonra değiştiririm. terli giysileride 2 kez giydirip öyle yıkıyom kıyafet dayanmıyo valla.. o kadarda çok ama bazen yetmiyo..:26:

canım o çorbalardan alma pek sağlıklı değilmiş..

hımm.. faoşun dediği gibi sebze içerikli hazır ürünler sağlıklı değil diyorlar değiştir canım sen onu.. evet karlı burası hafta sonundan beri bayada soğuk gerçi ben dışarı hiç çıkmadığım için ne kadar soğuk onu bile bilmiyorum :84:

hergun eve 11:30 da gelen kocayi ne yapmam lazim ??? kafayi yeidiricek bana..evde tek basina ..kukuman kusu gibi kafayi yicem artik..yetti canima..

geç bir saat gerçekten ama işten dolayıysa zor tabi.. ama keyfiyense hımmm çok sinir bozucu benimkide sağolsun hafta sonu hiç durmaz hemen işlerim var der vınnnnn.. kızlara bakmak keyif olmadı onun için her zaman külfet

maşallah fatoşcum tek dursunlarda benimkiler arsız valla canımı okuyor odadan çıksam çığlık çığlığa bir telefonla konuşsam bağrış çağrış yinede canları sağolsun tek hastalanmasınlarda..

berenin alt dişlerinin yeri bembeyaz olmuş acaba dişler mi geliyor çok huysuz 2 haftadır inşallah diştendir yoksa öldürecek bu çocuk beni :95:

canım yaaa inan şu iki basit cümle çok dokunaklı geldi bana ufffffffffffffffffffffffff ne diyim ki işten dolayı mı yoksa gezmeden mi geliyo

isten dolayi gec geliyor ama , ben sıkıldım artık.bosucam senı dıyorum 1 hafta toparlıyor yıne sonra gec gelmeler..hafta ıcı adam evde yok..haftasonuda bır yere gıdelım derım cakalır evde kalır..mümkün degıl yerınden oynatamiyorum adamı..bugun tehdit ettim bakalım ne olacak!!!

bu eşlerin ne kadar tutarsız davranışları var,, hayret bişey yani onlarda bize mi öyle diyodur orasınıda bilemem tabi inşallah bugün erken gelirde üzmez seni..

beril nerelerdesin gelmemişsin daha

eylülcüm canım nasılsın :119:

Son düzenleme:
bizim de aynı benim eşim de işten dolayı geç geliyor evdeyken de yorgun hergün çalışıyor bu ara çok yoğun ve uzun bir zaman böyle olucak sanırım ama biz de haklısın bir tane çocuk olsa kucağıma alıp çıkıcam ecde durmam ama iki tane olunca çıkamıyorum ki nasıl çıkıyım 24 saat aynı şeyi yapmaktan ben de bunaldım tehditin işe yararsa ben de deniyim :)))

benimkilerd çoğu zaman huysuz ama ben öyle her ağlamalarına kucağıma almıyorum. oyuncak veriyorum emzik veriyorum, balon şiririp veriyorum bi şekilde oyalamaya çalışıyorum.. sakin olmaya çalışıyorum biz sakin olunca onlarda sakin oluyor ama tabi bu diş çıkarma dönemlerinde ne yapsan faydasız. benimkilerinde diş yerleri hafif kabarmış..

beyazladıysa çıkmaya yakındır canım..

1 yaş öncesi bebek beslenmesinde bisküvi önermiyoruz. -Çok şekerlidir, bebeği tatlıya alıştırır. -İçerik olarak bebek beslenme standartlarına uygun değildir. -Fırınlanmış bir ürün olduğu için yüksek sıcaklığa maruz kalmaktadır. Bu da akliramid isimli bir maddenin (bu maddenin kanserojen olabileceği düşünülüyor) ortaya çıktığı biliniyor. Bu sebeplerden dolayı bisküvi yerine tahıllı ürünleri (8 tahıllı ve ballı, 7 tahıllı) kullanmanızı öneririz.

kızlar milupaya facede birisi sormuş. buda milupanın yanıtı. ben vermemeye çalışıyorum ama bazen kahvaltıda veriyorum 1 tane.. hipp in bebe büsküvisinden.. cicibebe almıştık 1 koli kendim yedim:86:

tünaydın ayy anca bitirebildim işleriçamaşır attım onlar olunca onları sericem.fatoşcum ben verdimhep bisküvi valla meyve püresine koydum pekmezle öle verdim doktorlarımda hiç verme zararlı demedi.şimdi bronşit olunca veme dedi neden bilmem?cnm denedim pohaçanı güzel oluyor.bide ben şu pohaçayı yapıyorum.
  • 1 yemek kaşığı şeker.
  • 1çay kaşığı tuz
  • 1 pakat küçük mayalardan
  • 1 su bardağı süt
  • 1 fincan su
  • aldığı kadar un
    pastane buhaçası gibi oluyor denemek istersen eğer cnm.nasıl bebeişler cnm çıktımı dişler

biz biskuvi daha hic vermedik..doktor yasaklamisdi..

• saol canım tarif için.. denerim.

yok canım çıkmadı. ben 2 yaşında çıkarmışım dişlerimi bana çektilerse çok bekleriz

sağlıkla çıkarsın tüm bebişler inşallah..

amin cnm inşallah.bebişlere sulu köfte falan yediriyomusun cnm bende var tarif ama bitane daha değişik olsun diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…