anne olanlar ve anne olmaya calisanlar ...

amin cnm inşallah.bebişlere sulu köfte falan yediriyomusun cnm bende var tarif ama bitane daha değişik olsun diyorum.

yok canım daha bizim için erken köfteler.

biz sadece tavuk eti yiyoruz az bişey sebze çorbalarında.

yağsız etlede deniycem haftaya 7. aya giriyoruz..

hıı doğru cnm insaN her gün ne pişiriceni şaşırıyor cnm be bide her yeni tadı beyenmiyolar yapıyosun bin zahmet boşa gidiyor.senin nick gözükmüyor ya cnm nedenkine?

valla bende almamak için oyuncak versem fılatıyolar emziğide tükürüyolar napalım arsızlar işte valla berenin dişi patlamış gibi baktırmıyo ağlıyo acıyo galiba dili hep üstünde çekerse göreceğiz bakalım

yok canım daha bizim için erken köfteler.

biz sadece tavuk eti yiyoruz az bişey sebze çorbalarında.

yağsız etlede deniycem haftaya 7. aya giriyoruz..

7. ayınız şimdiden hayırlı olsun..

benimkiler bebe bisküvisi yemedi hiç bende koca bir paketi yedim valla yanındada 3 ü birarada :86:

Son düzenleme:
fatoşcum bizim yemek sorunumuz olduğu için 8. ay bitince ancak deneyebildim kırmızı eti yağsız bir kuşbaşı kadar koydum ilk sonra ceviz büyüklüğünde veriyorum onuda tarhanaya mecbur onu yiyolar tavukta göğüsten dedi dr onuda ceviz kadar koyuyorum..
sebze çorbası ve yoğurt çorbası asla yemiyolar

hıı doğru cnm insaN her gün ne pişiriceni şaşırıyor cnm be bide her yeni tadı beyenmiyolar yapıyosun bin zahmet boşa gidiyor.senin nick gözükmüyor ya cnm nedenkine?

valla biz şuan bi mevsim sebzelerinden az tavuklu çorba, bide yoğurt çorbası yiyebiliyoruz.

bugün mesela havuçlu irmikli tavuk çorbası yaptım...

nickim nasıl görünmüyo anlamadım..:26:

:2:
saol canım. hayal gibiydi 7. aylar falan :)

bende aynen kahve ile yedim.. kutudan 4 paket çıktı. 1 paket kaldı onuda yakın bitiririm. ama kg aldırdı bu bana.. 57ydim 60 oldum:2:

yemeğim hazır, çorbalarını yoğurtlarınıda yaptım..

ev temiz ve toplu bi tek mutfak tezgahı dağınık biraz.. hazır uyurlarken toplim gelim.. bugün osman var.. akşama iş bırakmıyayım..

sevgili ziyaretçiler, üye adınızlada okuyabilirsiniz topiği.. çekinmeyin

ohh herşey hazır yani bende sabahtır temizlik yaptım dipköşe annem var yemek işini bugün o hallediyor.ben bebişlerin yemeklerini hazırladım irmikli sulu köfte yaptım.birini uyuttum diğerini uyutamadım uyumadı şimdi annem deniyor bakalım uyuycakmı.valla fatoşcum günler su gibi akıp geçiyor inşallah 1 yaşınıda görürsün yakın...

sevmiyolar deme..bir yemezlerse ikincide yiyolar..biz pirasanin icine kereviz koyup yediriyoruz ki..gercekten cok kotu kokuyor..ilk baslarda yemediler sonra alistilar..amac saglikli beslensinler..

yaa bilmiyorum cnm kaç kere öle denedim özellikle sebze çorbalarını hiç sevmiyolar.yapıyorum uğraşıyorum yok yemiyolar zorladımmıda kusuyolar cnm napcam bilmiyorum.

:2:

saol canım. hayal gibiydi 7. aylar falan :)

bende aynen kahve ile yedim.. kutudan 4 paket çıktı. 1 paket kaldı onuda yakın bitiririm. ama kg aldırdı bu bana.. 57ydim 60 oldum:2:

gerçekten 3 ay 5 ay derken büyüttük ömrümüzü yeselerde büyüyor cadılar süper aynı hızla yemişiz benimde bir paket kaldı ya bende doğumdan kalma 4 kilom var veremedim bir türlü şu kahve kola çikolata üçlüsü beni ele geçirdi

yemeğim hazır, çorbalarını yoğurtlarınıda yaptım..

ev temiz ve toplu bi tek mutfak tezgahı dağınık biraz.. hazır uyurlarken toplim gelim.. bugün osman var.. akşama iş bırakmıyayım..

ohhhh maşallah şimdide osmanı izliyosun demek iyi seyirler
bizim evde yanlız maç izlenir osmadan adından başka haberim yok

sevgili ziyaretçiler, üye adınızlada okuyabilirsiniz topiği.. çekinmeyin

üye adıyla merakına yenilip okuyanlarda war mrk etme.. bende saf gibi slm veriyom paylaşıma geldiler sanıp, verdiğimle kalıyom

yaa bilmiyorum cnm kaç kere öle denedim özellikle sebze çorbalarını hiç sevmiyolar.yapıyorum uğraşıyorum yok yemiyolar zorladımmıda kusuyolar cnm napcam bilmiyorum.

bende ddeneyip deneyip hüsrana uğrayanlardanım bugün beren yine açlık grevindeydi ve aç aç uyudu şimdi çok üzgünüm

nolcak bunlar bilmiyorum cnm uyuz valla bunlar.ne yediriyosun sen eloisa?valla bende öle yaaveremedim bende doğum kilomu cnm.benim şu sezeryan göbeği gitmedi napcaz yahu onun gitmesi için soğuk hemde bebişleri bırakıp ne yürüyüşe gidebiliyorum ne de dışarı çıkıyorum.inan markete bile yürüyerek gidemiyorum eşimle gidipgeliyorum eşime spora bari yazdır diyorum bakalım noolcak valla.diyette yapamıyom

walla benimkiler süper uyuz.. ben yediremeyenlerdenim malesef..
beren gün boyu sadece su ve yarım kase tarhana çorbası içiyor.. yerse 3-4 kaşık meyve püresi gecede içerse 60 cc mama hepsi bu kadar.. anne sütünü bıraktılar sağolsunlar sütüm kesilsin diye ilaç kullanıyorum
nazda meyve püresini yer bazen kahvaltı yapar oda tarhanacı sebze çorbası ve yoğurt çorbasından en fazla 2-3 kaşık yiyolar aklı eserse kahvaltı yapar akşamda kaşık maması yada mama içer 90 cc oda yiyen bir çocuk değil dedimya 7 kilo..

ben evden dışarı çıkamıyorum malesef biray içinde sadece hastane ziyaretleri o kadar o yüzden o 4 kilo bana hesidye kalacak gibi yazında çıksam bile hayatımda hiç diyet yapmadım yapacağımıda sanmıyorum

aynı cnm bende hayatımda hiç diyet yapmadım hap zayıftım çünkü şimdide zor geliyor diyet yapmak.nasıl gitcek bu kilo yaa..mercimek arpacık falan yedirmiyomusun cnm.yada yoğutla ekmek yedir.

aynı cnm bende hayatımda hiç diyet yapmadım hap zayıftım çünkü şimdide zor geliyor diyet yapmak.nasıl gitcek bu kilo yaa..mercimek arpacık falan yedirmiyomusun cnm.yada yoğutla ekmek yedir.

canım benim yeseler vereceğim ama yok.. yedirebildiklerimi yazdım zaten başka bişey yemek istemiyolar malesef..
diyet zor iş ya insan sevdiği şeyleri yemeden mutsuz yaşayamaz ki

hıı baya zor senin işin cnm yaa kaç aylıktı senin 8miydi?evet diyet zor gerçekten bende bi türlü başlayamıyorum.bide hareket yok ya ondanda kilo veremiyoıruz kaç kilosun sen sorması ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…