- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
amin cnm inşallah.bebişlere sulu köfte falan yediriyomusun cnm bende var tarif ama bitane daha değişik olsun diyorum.
benimkilerd çoğu zaman huysuz ama ben öyle her ağlamalarına kucağıma almıyorum. oyuncak veriyorum emzik veriyorum, balon şiririp veriyorum bi şekilde oyalamaya çalışıyorum.. sakin olmaya çalışıyorum biz sakin olunca onlarda sakin oluyor ama tabi bu diş çıkarma dönemlerinde ne yapsan faydasız. benimkilerinde diş yerleri hafif kabarmış..
beyazladıysa çıkmaya yakındır canım..
yok canım daha bizim için erken köfteler.
biz sadece tavuk eti yiyoruz az bişey sebze çorbalarında.
yağsız etlede deniycem haftaya 7. aya giriyoruz..
hıı doğru cnm insaN her gün ne pişiriceni şaşırıyor cnm be bide her yeni tadı beyenmiyolar yapıyosun bin zahmet boşa gidiyor.senin nick gözükmüyor ya cnm nedenkine?
valla bende almamak için oyuncak versem fılatıyolar emziğide tükürüyolar napalım arsızlar iştevalla berenin dişi patlamış gibi baktırmıyo ağlıyo acıyo galiba dili hep üstünde çekerse göreceğiz bakalım
7. ayınız şimdiden hayırlı olsun..
benimkiler bebe bisküvisi yemedi hiç bende koca bir paketi yedim vallayanındada 3 ü birarada :86:
hıı doğru cnm insaN her gün ne pişiriceni şaşırıyor cnm be bide her yeni tadı beyenmiyolar yapıyosun bin zahmet boşa gidiyor.senin nick gözükmüyor ya cnm nedenkine?
:2:
saol canım. hayal gibiydi 7. aylar falan :)
bende aynen kahve ile yedim.. kutudan 4 paket çıktı. 1 paket kaldı onuda yakın bitiririm. ama kg aldırdı bu bana.. 57ydim 60 oldum:2:
yemeğim hazır, çorbalarını yoğurtlarınıda yaptım..
ev temiz ve toplu bi tek mutfak tezgahı dağınık biraz.. hazır uyurlarken toplim gelim.. bugün osman var.. akşama iş bırakmıyayım..
sevgili ziyaretçiler, üye adınızlada okuyabilirsiniz topiği.. çekinmeyin
yaa bilmiyorum cnm kaç kere öle denedim özellikle sebze çorbalarını hiç sevmiyolar.yapıyorum uğraşıyorum yok yemiyolar zorladımmıda kusuyolar cnm napcam bilmiyorum.
nolcak bunlar bilmiyorum cnm uyuz valla bunlar.ne yediriyosun sen eloisa?valla bende öle yaaveremedim bende doğum kilomu cnm.benim şu sezeryan göbeği gitmedi napcaz yahu onun gitmesi için soğuk hemde bebişleri bırakıp ne yürüyüşe gidebiliyorum ne de dışarı çıkıyorum.inan markete bile yürüyerek gidemiyorum eşimle gidipgeliyorum eşime spora bari yazdır diyorum bakalım noolcak valla.diyette yapamıyom
aynı cnm bende hayatımda hiç diyet yapmadım hap zayıftım çünkü şimdide zor geliyor diyet yapmak.nasıl gitcek bu kilo yaa..mercimek arpacık falan yedirmiyomusun cnm.yada yoğutla ekmek yedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?