anne olanlar ve anne olmaya calisanlar ...

evet canım. yaşarken her ne kadar zor olsa da, sanki geçmezmiş gibi dursa da günler geçiyo.. inşallah hepimiz güzel günlerini görürüz çocuklarımızın..

canım ya ben bile üzülüyorum senin bebelere yemedikleri için. kim bilir sen ne haldesin

hangi vitamini kullanıyorsun canım?

sizin bebeişler güniçinde neler yiyor?

benimkiler sabah 8 de 120 cc mama

11:00 de kahvaltı (1 tane hipp büsküvi+1 cici ekmek+1 tatlı kaşığı çaydarlı mısırlı kahvaltı+1 tatlı kaşığı labne+1 ölçek hipp 2 mama bunları suyla bulamaç yapıyorum. yumurtayı şimdilik haftada bir veriyorum)

14:00 de meyve püresi (genelde 1 elma+1 muz+1 yemek kaşığı pekmez ikisine)

17:00 de sebze çorbası ya da yoğurt çorbası 1 er küçük kase (sebze çorbası mevsim çorbası ve genelde yoğurtla veriyorum)

20:00 de muhallebi ( hergün değişik veriyorum. bazen sütlü pirinçli bazende aptamilin gece maması var sütlü tahıllı ondan ve bazende bebelac pişirilenle yoğurt karışımı)

23:00 120 cc hipp 2 mama

gece 4 te uyanıyorlar yine 120 cc hipp2 mama

böyle devam ediyor.. iştahları iyi ama haftada birde olsa yemedikleri oluyo. zorlamıyorum vermiyorum. bi dahaki öğüne zırıl zırıl ağlayana kadar vermiyorum:86:

amin cnm benim inşallah
allah hayırlı evlatlardan etsin yoktun ya akşam

kızları eşime satıp 1 saat uyudum :)

sonra yemek yedik, osman başladı onu izledim..

eşim o poaçadan bi daha yapar mısın dedi.. onu yaptım benimde canım kek istedi kek yaptım kendimede :) sonra işte mutfağı topla kızları doyur bu saat oldu. cemre yeni uyudu şuan ayağımda sallıyorum :)

canım benim yeseler vereceğim ama yok.. yedirebildiklerimi yazdım zaten başka bişey yemek istemiyolar malesef..
diyet zor iş ya insan sevdiği şeyleri yemeden mutsuz yaşayamaz ki

aynen yaa..

çikolatalı kekle kahveyi içmenin verdiği mutluluğu bana başka bişi vermiyo

ohh ne güzel bende uyuyabilsem keşke eşim yoktu izmire gidip geldidaha yeni geldi.annem var ama bana gelmek istiyolar.durmuyolar ben uyuyamıyorum akşamları nerde anca işim olmazsa gündüz benimkiler uyuyunca kestiriyorum biraz.bu arada osman ne cnm nerde oynuyor bu merak ettim doğrusu:26:muz elma kabız etmiyor mu fatoşcum bebişleri?ben ishal olduklarında veriyorum muz elma.eşinle çay sefası yaptınız dessenebenimkilerde anca uyudu bende yatıcam çook öptüm cnm iyi geceler

canım ya ben bile üzülüyorum senin bebelere yemedikleri için. kim bilir sen ne haldesin

hangi vitamini kullanıyorsun canım?

valla sürekli ağlıyorum onlar yemedikce eşim ve annem olduğu günler sürekli kızıyorlar ağlama diye ama elimde değil zaten psikolojim bozuldu iyice üzerine uykusuzluk ve iştahsızlık bitirdi beni
canım demir ve multivitamin veriyorum dr zaten hiç bir şurup iştah açmaz diyor ..

maşallah cnm hepiştahlı olsunlar inşallah o kadar zorki bu durumla yaşamak ve kabullenmek ben hala kabullenemedim

aynen yaa..

çikolatalı kekle kahveyi içmenin verdiği mutluluğu bana başka bişi vermiyo

hayatta ne kadar şeyden zevk alıyoruzk ki, 4 kilo fazla gezerim sağlık sorunum olmadığı sürece kekle kahvemi içerim

osman kanal d de salı günleri
öyle bir geçer zaman ki

defne joy ölmüş çok üzüldüm, herşey ne kadar boş.. Allah rahmet eylesin..

Son düzenleme:
benim isyanim basarili oldu ve saaat 9 da kocam evdeydi..bende defne joya uzuldum ya..garip geldi..uyusturucu gibi geliyor bana ama Allah rahmet eylesin...

bende hergün uyumam canım.. nerdee.. haftada bir anca..

osman, öyle bir geçer zamanki dizisi oluyo osman diyoda herkes..

yok canım hiç kabız olmadılar şükür..

benim isyanim basarili oldu ve saaat 9 da kocam evdeydi..bende defne joya uzuldum ya..garip geldi..uyusturucu gibi geliyor bana ama Allah rahmet eylesin...

sevindim alainacım demekki sözdinliyorneden ölmüş cnm ben duymadım

cnm sabahki habere göre astıma bağlı kalp krizi geçirmiş.. tabi bu ilk belirleme kesin sonuç otopside belli olur.. allah ailesine sabır versin.. küçük bir oğlu var.. Allah kimseyi annesiz bırakmasın (amin)

kadının fendi hadi gözün aydın canım inş hep erken gelir

banada ilk uyuşturucu gibi geldi ama inş değildir

bebeği annesiz kaldı en çok ona üzüldüm

kadının fendi hadi gözün aydın canım inş hep erken gelir

banada ilk uyuşturucu gibi geldi ama inş değildir

bebeği annesiz kaldı en çok ona üzüldüm

inş uyuşturucu değildir.. insan öldükten sonra böyle bişeyle anılması ne acı olur.. helde oğlu için, ailesi için.. Allah herkese hayırlı ölüm versin..
astım bir anda krize neden olur mu bunu dr lar bilir ama belki yediği içtiği bişey tetiklemiştir eğlenceden dönmüşler eve.. ufffff. ölüm ve defne joy un aynı cümlede olması hiç yakışmadı

iyi ne güzel cnm inşallah hiç kabız olmazlarda benim alptuğum çok oluyor yaa.o yüzden elma muz yediremiyorum genelde hep armut yediriyorum cnm.hıı doğru cnm ben bakmıyorum ben papatyama bakıyorum cnm.inşallah eloisa cnm kadın enerjik hayat doluydu allah ailesine sabır versin çok zor

selam kızlar nasılsınız

fatoşcum mikrodalgada yapılıyo sadece browni gibi bişey oluyo

alaina kadının fendi erkeği yine yendi di mi

Son düzenleme:

çorbalarına zeytinyağı koyuyosun di mi canım

benimkiler kabız olmayı geç günde 3-4 kez kaka yapıyorlar.. moklular

aman olmasınlar fatoşcum çok zor kabızlık çocuk ıkına ıkına mosmor kıpkırmızı oluyor bişey yok arasıra böle oluoyor işte.
evet eylül zeytinyağ koyuyorum cnnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…