- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
ohh herşey hazır yani bende sabahtır temizlik yaptım dipköşe annem var yemek işini bugün o hallediyor.ben bebişlerin yemeklerini hazırladım irmikli sulu köfte yaptım.birini uyuttum diğerini uyutamadım uyumadı şimdi annem deniyor bakalım uyuycakmı.valla fatoşcum günler su gibi akıp geçiyor inşallah 1 yaşınıda görürsün yakın...
gerçekten 3 ay 5 ay derken büyüttük ömrümüzü yeselerdebüyüyor cadılar süper aynı hızla yemişiz benimde bir paket kaldı ya bende doğumdan kalma 4 kilom var veremedim bir türlü şu kahve kola çikolata üçlüsü beni ele geçirdi
ohhhh maşallahşimdide osmanı izliyosun demek iyi seyirler
bizim evde yanlız maç izlenir osmadan adından başka haberim yok
üye adıyla merakına yenilip okuyanlarda war mrk etme.. bende saf gibi slm veriyom paylaşıma geldiler sanıp, verdiğimle kalıyom
bende ddeneyip deneyip hüsrana uğrayanlardanım bugün beren yine açlık grevindeydi ve aç aç uyudu şimdi çok üzgünüm
sizin bebeişler güniçinde neler yiyor?
amin cnm benim inşallah
allah hayırlı evlatlardan etsin yoktun ya akşam
canım benim yeseler vereceğim ama yok.. yedirebildiklerimi yazdım zaten başka bişey yemek istemiyolar malesef..
diyet zor iş ya insan sevdiği şeyleri yemeden mutsuz yaşayamaz ki
canım ya ben bile üzülüyorum senin bebelere yemedikleri için. kim bilir sen ne haldesin
hangi vitamini kullanıyorsun canım?
benimkiler sabah 8 de 120 cc mama
11:00 de kahvaltı (1 tane hipp büsküvi+1 cici ekmek+1 tatlı kaşığı çaydarlı mısırlı kahvaltı+1 tatlı kaşığı labne+1 ölçek hipp 2 mama bunları suyla bulamaç yapıyorum. yumurtayı şimdilik haftada bir veriyorum)
14:00 de meyve püresi (genelde 1 elma+1 muz+1 yemek kaşığı pekmez ikisine)
17:00 de sebze çorbası ya da yoğurt çorbası 1 er küçük kase (sebze çorbası mevsim çorbası ve genelde yoğurtla veriyorum)
20:00 de muhallebi ( hergün değişik veriyorum. bazen sütlü pirinçli bazende aptamilin gece maması var sütlü tahıllı ondan ve bazende bebelac pişirilenle yoğurt karışımı)
23:00 120 cc hipp 2 mama
gece 4 te uyanıyorlar yine 120 cc hipp2 mama
böyle devam ediyor.. iştahları iyiama haftada birde olsa yemedikleri oluyo. zorlamıyorum vermiyorum. bi dahaki öğüne zırıl zırıl ağlayana kadar vermiyorum:86:
aynen yaa..
çikolatalı kekle kahveyi içmenin verdiği mutluluğu bana başka bişi vermiyo
ohh ne güzel bende uyuyabilsem keşke eşim yoktu izmire gidip geldidaha yeni geldi.annem var ama bana gelmek istiyolar.durmuyolar ben uyuyamıyorum akşamları nerde anca işim olmazsa gündüz benimkiler uyuyunca kestiriyorum biraz.bu arada osman ne cnm nerde oynuyor bu merak ettim doğrusu:26:muz elma kabız etmiyor mu fatoşcum bebişleri?ben ishal olduklarında veriyorum muz elma.eşinle çay sefası yaptınız dessenebenimkilerde anca uyudu bende yatıcam çook öptüm cnm iyi geceler
ohh ne güzel bende uyuyabilsem keşke eşim yoktu izmire gidip geldidaha yeni geldi.annem var ama bana gelmek istiyolar.durmuyolar ben uyuyamıyorum akşamları nerde anca işim olmazsa gündüz benimkiler uyuyunca kestiriyorum biraz.bu arada osman ne cnm nerde oynuyor bu merak ettim doğrusu:26:muz elma kabız etmiyor mu fatoşcum bebişleri?ben ishal olduklarında veriyorum muz elma.eşinle çay sefası yaptınız dessenebenimkilerde anca uyudu bende yatıcam çook öptüm cnm iyi geceler
benim isyanim basarili oldu ve saaat 9 da kocam evdeydi..bende defne joya uzuldum ya..garip geldi..uyusturucu gibi geliyor bana ama Allah rahmet eylesin...
sevindim alainacım demekki sözdinliyorneden ölmüş cnm ben duymadım
benim isyanim basarili oldu ve saaat 9 da kocam evdeydi..bende defne joya uzuldum ya..garip geldi..uyusturucu gibi geliyor bana ama Allah rahmet eylesin...
kadının fendihadi gözün aydın canım inş hep erken gelir
banada ilk uyuşturucu gibi geldi ama inş değildir
bebeği annesiz kaldı en çok ona üzüldüm
iyi ne güzel cnm inşallah hiç kabız olmazlarda benim alptuğum çok oluyor yaa.o yüzden elma muz yediremiyorum genelde hep armut yediriyorum cnm.hıı doğru cnm ben bakmıyorum ben papatyama bakıyorum cnm.inşallah eloisa cnm kadın enerjik hayat doluydu allah ailesine sabır versin çok zor
iyi ne güzel cnm inşallah hiç kabız olmazlarda benim alptuğum çok oluyor yaa.o yüzden elma muz yediremiyorum genelde hep armut yediriyorum cnm.hıı doğru cnm ben bakmıyorum ben papatyama bakıyorum cnm.inşallah eloisa cnm kadın enerjik hayat doluydu allah ailesine sabır versin çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?