anne olanlar ve anne olmaya calisanlar ...

kizlar ben namaza basladim walla bir rahatladim anlatamam..herkese tavsiye ederim...

resmen cocuklarim dogunca panik atak oldum..sizde de boyle seyler oldumu ?? en son camiye gittim hoca namaza basla dedi ve surekli tesbih cek dedi..ACAIP iyi geldi anlatamam..gercekten 6 ay psikologa gittim bi boka yaramadi..3 gundur namaz kiliyorum rahatladim..demekki olay maneviyatmis..boslukda kalmisim..bir beni mi bunlari yasiyorum yoksa sizde de korkular oldumu ? hala devam ediyor mu ? benim psikologum lohusalik sendromun yasadiign olaylar yuzunden uzun surmus dedi ama..ben resmen bir kac kere panik atak krizi geciridim..benim gibi olaniniz var mi ??sizlerin cocuguda yogun bakima girdi , yoksa bir manyak ben miyim ?/

kizlar ben namaza basladim walla bir rahatladim anlatamam..herkese tavsiye ederim...

Allah kabul etsin canım..

benim kızlarımda yoğun bakımda kaldı daha önce konuşmuştuk ve aynı korkular bendede var sürekli bana bişey olacak ve kızlara kim bakacak diye düşünmekten aklımı kaçırıcam ayrıca onların hastalanmasından çok korkuyorum sanki hemen hastaneye yatıracaklar diye düşünüyorum.. benim psikolojimi bozan sadece çocuklarımın küvezde kalması değil hastanede uzun süre yatmamdanada kaynaklı.. ama çok şükürki şimdi çocuklarımız sağlıklı Allah onların sağlığına zarar vermesin.. bu yemek yememeleri bile beni acaip gergin sinirli geçimsiz biri yaptı ama kendimi kontrol edemiyorum malesef..

allah kabul etsin alainacım evet namaz insanı çok rahatlatıyor resmen huzura erdiriyor hafifliyosun.

berenin bir dişi patladı :92:
ama yanındakide kabarmış hala hiç bişey yemiyoruz eeee bu ne kadar devam edecek böle

berilcim 54 kiloyum şuan bu gidişle tekrar 50 ye inemicem artmayımda razıyım artık ne yapayım.. sen kaç kilosun canım?

bende 60kg.cnm yaa sorma 48 kilodan 60lara geldik.napalım aynı olcak deiliz artık bu kiloyu korumak napalım cnm.diş çıkarken işteh olmayabiliyor bazen cnm huzursuzluk falan çokta takma kafana sağlığı yerinde olsun tekk.bide dişçıkarken hastalıklara daha kolay yakalanıyolar bağışıklık sistemi zayıflıyor dikkat et artık cnm

bendede vardı panik atak. ama şükürki hamile kaldım ve bi daha atak olmadı. bende namaza başladım ve panik atak bitmişti. gerçektende tek ilacı o.. inş. tekrardan başlarım..

cansunun ateşi var. 37,9

calpol verdim.

diş gelecek sanırım.. günlerdir geceleri ikide bi uyanıyo. bugün mamalarını yemedi çok az yedi.

eloisa gözünüz aydın canım. darısı başımıza olsun..

geçmişolsun fatoşcum diş geliyor ozaman paranox da iyi geliyor rahatlatıyor hemen onuda verebilirsiniz cnm hadi inşallah diş geliyodur

geçmişolsun fatoşcum diş geliyor ozaman paranox da iyi geliyor rahatlatıyor hemen onuda verebilirsiniz cnm hadi inşallah diş geliyodur

saol canım.. paranox yok evde calpol vardı onu verdim. şimdi tekrar ölçecem bakalım.. huzursuz çok durmuyo hiç..

hıı calpolde iyi gelir ama paranox huzursuzluğa ağrıya ateşe çok iyi geliyor.evde bulundur cnm olmazsa yarın al tekrar olursa ondan koy hemen dinlendirir bebişi

ben geldim.

cansuya duş aldırdım düştü ateşi şükür. 37,3 tü en son

cemreyide yıkadım rahat uyusun diye ters tepti.. oyun istiyo

hoşgeldin iyi yapmışın cnm allah korusun bebişlerimizi?bende uyuttum baktım kimseler yok.bugün soba kurduk artık klimadan sersem oldu kafam vallabide astım yapıyomuşçocuklara çok zararlıymış korktum allah korusun

iyi olmuş canım. hem daha iyi ısıtır.

benimkiler bugün 7 de uyandı hiç adetleri değildi. şimdi sallıyom uyudu gibiler. inş. uyanmazlarda kahvaltı ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…