anne olanlar ve anne olmaya calisanlar ...

sağol cnm dikkat ederim

sağol cnm benim.. berende çok güzel uyuyan bir bebekti yawrum ama diş çok çektirdi bize uykusunda bağırıyo sürekli huzursuz kucakta bile durmuyo mama diye ağlarken çocuk sadece su ile yetiniyo ( dahada çekicez sanırım alttaki ikincide patlarsa üstler gelene kadar biraz rahatlarız inş.. cansununda düzeni bozulup uyku uyumaz olduysa diştendir muhtemelen kolaylıkla çıkarsın inş. kızıcım.. foto eklemiştinya cansu sağdaki mi? (kesin yanlış tahmindir )

hadi hayirli olsun....darisi nazin basina..

sizin diş durumları nasıl canım nazın yeni çıkarıyo demiştin arka arkaya mı patlıyo?

Allah kabul etsin canım.... senin adına çok sevindim

merhaba, maşallah sizinde iki kız Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin..dişleriniz çıktı mı? diş döneminde ne kadar sürüyor bu huzursuzluk?

Allah korusun canım.. nasıl bir soba doğalgaz mı kömür mü? aman dikkat et oğluşlara yaklaşmasınlar..

kizlar ben namaza basladim walla bir rahatladim anlatamam..herkese tavsiye ederim...
Allah kabul etsin canım inşallah bize de örnek olursun

yok canım çoğumuzda duyduğuma göre panik atak değil ama ruhsal çöküntü oldu ben de bazı sorunlar yaşadım onun üzerine daha da olumsuz düşünmeye başladım sanki herşey çok kötü gidiyor gibi geliyor bana eşimin de işleri yoğun olduğundan genelde evdeyiz bu da çok bunalttı beni hem çalışıyodum artık çalışabileceğimi sanmıyorum birçok sorun da üstüne gelince insan çok bunlalıyor
canım bende de aynısı oluyor bana bişey olursa çocuklara ne olur diye düşünüyorum Allah korusun
geçmiş olsun canım bir an önce atlatırsınız İnşallah
hıı calpolde iyi gelir ama paranox huzursuzluğa ağrıya ateşe çok iyi geliyor.evde bulundur cnm olmazsa yarın al tekrar olursa ondan koy hemen dinlendirir bebişi
canım aklında bulunsun çok hasta olmadıkça verme çünkü böyle şeylerde calpol veriyolar daha ağır olunca paranox veriyolar daha ağır bi ilaç olduğu için çabuk geçiriyor
iyi olmuş canım. hem daha iyi ısıtır.

benimkiler bugün 7 de uyandı hiç adetleri değildi. şimdi sallıyom uyudu gibiler. inş. uyanmazlarda kahvaltı ederim..
kaçda yatıyolar ki akşam benimkiler en geç 8 de ayaktalar da

günaydın herkese fatoşcum nasıloldu kızın ateşi daha iyidir umarım.evet daha sıcak oluyor ama burası çok rüzgarlı olduğu için arda titüyor yaa eloisa cnm yok sobaya yaklaştırmıyoruz cnm.zaten sıcak olduğunu biliyolar şükürki. cnm dişleri patlayana kadar patladımı rahatlıyolar.bidaki diş çıkarana kadar.ben 26 yaşıma girdim cnm sen kaç yaşındasın eloisa?

canım bende de aynısı oluyor bana bişey olursa çocuklara ne olur diye düşünüyorum Allah korusun

anne olmak böyle bişey demekki, rabbim hiçbir yavruyu annesiz bırakmasın.. sonrada babasız:)
canım senin melisin dişi çıkmıştı dimi alttan ikinci hemen geliyormu sonra mı çıkıyor.. şu iştah problemimiz bir bitse sabrım kalmadı artık
valla biz sabah ezanında uyanıyoruz genelde akşam kaçta yatıyo sizin kızlar :)) ne güzel söylerken aslında kızlar demek tek çocuktansa iyikide ikiz olmuş.. çoooooookkkk zor ama o kadar da güzel :119:

inş. rahatlarız ilki patladı çok komik gülerken bile ağzını kapatıyo naz görmesin diye heralde bende 28 yaşındayım canım..

naz demişken alaina neredesin canım ösledik :103: koşiç nasıl oldu öksürük baş ağrısı geçti mi cnm.. sinüzit mi normal soğuk algınlığı mı?

fatoşcum nasıl oldu kızın ateşi yoktur umarım bol su içir

nazın çıkmadımı daha ?yazıkkkbizimde 5tane var öbürkülerde şişler bakalım ne zaman patlıcakk.

melisin alttan iki dişi çıktı canım ikisi aynı anda çıktı sizin birer tane mi var alminanın da hiç çıkmadı biz akşam 8e kadar yatıyoduk ama bu hafta melis iyice çoştu 1030 falandı yattığında sabah da yine aynı saatte kalkıyor tabi gece ara ara uyanıyolar onları saymıyorum 7-8 gibi de en geç kalkıyolar öyle gecede 3-4 kere uyanmaya normal diyorum ben benimkiler bazen öyle bi coşuyo ki

canım o resme bakıldığında soldaki cansu sağdaki cemre :) cansu biraz esmer cemreye göre.

evt galiba dişten..

cemrede öksürüyo.

kafam kazan gibi.bugün hiç bişi yapamadım. sadece çorbalarını yaptım. kendimize yemek yapamadım. eşim gelsin bakıcam artık..

saol eylülcüm..

cansu 1 de yatmıştı. cemre de 2 de uyumuştu. 4 te bi uyandılar. mama verdim.. sonra 7 de iyce uyandılar.. geç yatıyo benimkiler..

canım arada bi yükseliyo ama şükür 38 i geçmiyo. 37,7 oldu en fazla. calpol verdim kahvaltı yaptırdıktan sonra. ama iştahsız.. meyve püresini oldugu gibi kustu..

aman cnm ya boşver işi bebişler iyi olsunda.diş döneminde iştahsızlıkları eziyetleri uykusuzluk falan baya oluyor ateşte diştendir merak etme cnm

saol canım. geçecek inşalah..

öksürükte oluyormuş öylemi.. diş çıkarma döneminde...

kizlar merhaba benim yigenlerim bizde o yuzden pek giremedim...benim nazim altan 2 disi var ..ustekilerde kabardi ama daha cikmadi..selimin 8 tane disi var..9-10 da patlamak uzere..benim naizm cok huysuz bu aralar herseye agliyor..uyku kesinlikle yok..bende dise bagliyorum...

bizimkilerde oksuruk degilde bol salya bol uykusuzluk bol istahsizlik oldu..

kızlar kimse yokmu yaww.ayy bir başım ağrıyor kii sormayın boynumda tutulmuşş havada çok soğuk yaa bahar gelse bii

nazın çıkmadımı daha ?yazıkkkbizimde 5tane var öbürkülerde şişler bakalım ne zaman patlıcakk.

yok cnm daha nazda kolayca çıksın sizinkilerde

bizimde ikincide çıkacak heralde çünkü huysyzluk tam gaz :84: birinci daha 2 gün oldu patlayalı bakalım.. naz daha çıkarmadı e nazlıya çıkarır geçte olsa valla bizde gece bolca uyanıyoruz

dedimya yanlış tahmin oldu Allah bağışlasın ikiside birbirinden güzeller

saol canım. geçecek inşalah..

öksürükte oluyormuş öylemi.. diş çıkarma döneminde...

valla bizde oldu öksürük ama denk mi geldi bilmem nette yazan herşey oldu ama öksürükte salya arttığı için genize akmasından oluyormuş yine ağız kenarında döküntü oldu salyadan ateş çok artmadı bir kaç kez yükseldi.. iştahsızlık 3 aydır var ama uykusu çok güzeldi tamamen bozuldu.. inş. dişler çıkınca eskiye döneriz..

üstlerde zor geliyor galiba herkes ilk dişler zor diyordu ama hepsi zor hele kçpek dişleri ve azılar püfff.. bu arada daha şimdi gördüm tlf u misafir gelmişti yeni gittiler şimdide geç oldu aramadım nete bakayım dedim ama sizinde misafir varmış.. mrk etmiştim zaten adınlanmış oldum

hepinizi öptüm anneler ve kuzuları :119:

günaydııın kızlar daha kimse gelmemiş.eloisa amin cnm inşallah ağrısız sızısız çıkar dişleri bizimkilerin ve bütün bebişlerin.

fatoşcum dünden beri yoksun nasıl oldu senin kız iyidir umarım herkesi öptüm ve herkese hayırlı cumalarr:119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…