bende 60kg.cnm yaa sorma 48 kilodan 60lara geldik.napalım aynı olcak deiliz artık bu kiloyu korumak napalım cnm.diş çıkarken işteh olmayabiliyor bazen cnm huzursuzluk falan çokta takma kafana sağlığı yerinde olsun tekk.bide dişçıkarken hastalıklara daha kolay yakalanıyolar bağışıklık sistemi zayıflıyor dikkat et artık cnm
cansunun ateşi var. 37,9
calpol verdim.
diş gelecek sanırım.. günlerdir geceleri ikide bi uyanıyo. bugün mamalarını yemedi çok az yedi.
eloisa gözünüz aydın canım. darısı başımıza olsun..
hadi hayirli olsun....darisi nazin basina..
Allah kabul etsin canım.... senin adına çok sevindim
hoşgeldin iyi yapmışın cnm allah korusun bebişlerimizi?bende uyuttum baktım kimseler yok.bugün soba kurduk artık klimadan sersem oldu kafam vallabide astım yapıyomuşçocuklara çok zararlıymış korktum allah korusun
Allah kabul etsin canım inşallah bize de örnek olursunkizlar ben namaza basladim walla bir rahatladim anlatamam..herkese tavsiye ederim...
yok canım çoğumuzda duyduğuma göre panik atak değil ama ruhsal çöküntü oldu ben de bazı sorunlar yaşadım onun üzerine daha da olumsuz düşünmeye başladım sanki herşey çok kötü gidiyor gibi geliyor bana eşimin de işleri yoğun olduğundan genelde evdeyiz bu da çok bunalttı beni hem çalışıyodum artık çalışabileceğimi sanmıyorum birçok sorun da üstüne gelince insan çok bunlalıyorresmen cocuklarim dogunca panik atak oldum..sizde de boyle seyler oldumu ?? en son camiye gittim hoca namaza basla dedi ve surekli tesbih cek dedi..ACAIP iyi geldi anlatamam..gercekten 6 ay psikologa gittim bi boka yaramadi..3 gundur namaz kiliyorum rahatladim..demekki olay maneviyatmis..boslukda kalmisim..bir beni mi bunlari yasiyorum yoksa sizde de korkular oldumu ? hala devam ediyor mu ? benim psikologum lohusalik sendromun yasadiign olaylar yuzunden uzun surmus dedi ama..ben resmen bir kac kere panik atak krizi geciridim..benim gibi olaniniz var mi ??sizlerin cocuguda yogun bakima girdi , yoksa bir manyak ben miyim ?/
canım bende de aynısı oluyor bana bişey olursa çocuklara ne olur diye düşünüyorum Allah korusunAllah kabul etsin canım..
benim kızlarımda yoğun bakımda kaldı daha önce konuşmuştuk ve aynı korkular bendede var sürekli bana bişey olacak ve kızlara kim bakacak diye düşünmekten aklımı kaçırıcam ayrıca onların hastalanmasından çok korkuyorum sanki hemen hastaneye yatıracaklar diye düşünüyorum.. benim psikolojimi bozan sadece çocuklarımın küvezde kalması değil hastanede uzun süre yatmamdanada kaynaklı.. ama çok şükürki şimdi çocuklarımız sağlıklı Allah onların sağlığına zarar vermesin.. bu yemek yememeleri bile beni acaip gergin sinirli geçimsiz biri yaptı ama kendimi kontrol edemiyorum malesef..
geçmiş olsun canım bir an önce atlatırsınız İnşallahcansunun ateşi var. 37,9
calpol verdim.
diş gelecek sanırım.. günlerdir geceleri ikide bi uyanıyo. bugün mamalarını yemedi çok az yedi.
eloisa gözünüz aydın canım. darısı başımıza olsun..
canım aklında bulunsun çok hasta olmadıkça verme çünkü böyle şeylerde calpol veriyolar daha ağır olunca paranox veriyolar daha ağır bi ilaç olduğu için çabuk geçiriyorhıı calpolde iyi gelir ama paranox huzursuzluğa ağrıya ateşe çok iyi geliyor.evde bulundur cnm olmazsa yarın al tekrar olursa ondan koy hemen dinlendirir bebişi
kaçda yatıyolar ki akşam benimkiler en geç 8 de ayaktalar daiyi olmuş canım. hem daha iyi ısıtır.
benimkiler bugün 7 de uyandı hiç adetleri değildi. şimdi sallıyom uyudu gibiler. inş. uyanmazlarda kahvaltı ederim..
canım bende de aynısı oluyor bana bişey olursa çocuklara ne olur diye düşünüyorum Allah korusun
günaydın herkese fatoşcum nasıloldu kızın ateşi daha iyidir umarım.evet daha sıcak oluyor ama burası çok rüzgarlı olduğu için arda titüyor yaaeloisa cnm yok sobaya yaklaştırmıyoruz cnm.zaten sıcak olduğunu biliyolar şükürki. cnm dişleri patlayana kadar patladımı rahatlıyolar.bidaki diş çıkarana kadar.ben 26 yaşıma girdim cnm sen kaç yaşındasın eloisa?
anne olmak böyle bişey demekki, rabbim hiçbir yavruyu annesiz bırakmasın.. sonrada babasız:)
canım senin melisin dişi çıkmıştı dimi alttan ikinci hemen geliyormu sonra mı çıkıyor.. şu iştah problemimiz bir bitse sabrım kalmadı artık
valla biz sabah ezanında uyanıyoruz genelde akşam kaçta yatıyo sizin kızlar :)) ne güzel söylerken aslında kızlar demek tek çocuktansa iyikide ikiz olmuş.. çoooooookkkk zor ama o kadar da güzel :119:
inş. rahatlarız ilki patladı çok komik gülerken bile ağzını kapatıyo naz görmesin diye heraldebende 28 yaşındayım canım..
naz demişken alaina neredesin canım ösledik :103: koşiç nasıl oldu öksürük baş ağrısı geçti mi cnm.. sinüzit mi normal soğuk algınlığı mı?
fatoşcum nasıl oldu kızın ateşi yoktur umarım bol su içir
sağol cnm dikkat ederim
sağol cnm benim.. berende çok güzel uyuyan bir bebekti yawrum ama diş çok çektirdi bize uykusunda bağırıyo sürekli huzursuz kucakta bile durmuyo mama diye ağlarken çocuk sadece su ile yetiniyo( dahada çekicez sanırım alttaki ikincide patlarsa üstler gelene kadar biraz rahatlarız inş.. cansununda düzeni bozulup uyku uyumaz olduysa diştendir muhtemelen kolaylıkla çıkarsın inş. kızıcım.. foto eklemiştinya cansu sağdaki mi? (kesin yanlış tahmindir )
sizin diş durumları nasıl canım nazın yeni çıkarıyo demiştin arka arkaya mı patlıyo?
merhaba, maşallah sizinde iki kızAllah sağlıkla büyümeyi nasip etsin..dişleriniz çıktı mı? diş döneminde ne kadar sürüyor bu huzursuzluk?
Allah kabul etsin canım inşallah bize de örnek olursun
yok canım çoğumuzda duyduğuma göre panik atak değil ama ruhsal çöküntü oldu ben de bazı sorunlar yaşadım onun üzerine daha da olumsuz düşünmeye başladım sanki herşey çok kötü gidiyor gibi geliyor bana eşimin de işleri yoğun olduğundan genelde evdeyiz bu da çok bunalttı beni hem çalışıyodum artık çalışabileceğimi sanmıyorum birçok sorun da üstüne gelince insan çok bunlalıyor
canım bende de aynısı oluyor bana bişey olursa çocuklara ne olur diye düşünüyorum Allah korusun
geçmiş olsun canım bir an önce atlatırsınız İnşallah
canım aklında bulunsun çok hasta olmadıkça verme çünkü böyle şeylerde calpol veriyolar daha ağır olunca paranox veriyolar daha ağır bi ilaç olduğu için çabuk geçiriyor
kaçda yatıyolar ki akşam benimkiler en geç 8 de ayaktalar da
günaydın herkese fatoşcum nasıloldu kızın ateşi daha iyidir umarım.evet daha sıcak oluyor ama burası çok rüzgarlı olduğu için arda titüyor yaaeloisa cnm yok sobaya yaklaştırmıyoruz cnm.zaten sıcak olduğunu biliyolar şükürki. cnm dişleri patlayana kadar patladımı rahatlıyolar.bidaki diş çıkarana kadar.ben 26 yaşıma girdim cnm sen kaç yaşındasın eloisa?
Allah kabul etsin canım.... senin adına çok sevindim
nazın çıkmadımı daha ?yazıkkkbizimde 5tane var öbürkülerde şişler bakalım ne zaman patlıcakk.
melisin alttan iki dişi çıktı canım ikisi aynı anda çıktı sizin birer tane mi var alminanın da hiç çıkmadı biz akşam 8e kadar yatıyoduk ama bu hafta melis iyice çoştu 1030 falandı yattığında sabah da yine aynı saatte kalkıyor tabi gece ara ara uyanıyolar onları saymıyorum 7-8 gibi de en geç kalkıyolar öyle gecede 3-4 kere uyanmaya normal diyorum ben benimkiler bazen öyle bi coşuyo ki
canım o resme bakıldığında soldaki cansu sağdaki cemre :) cansu biraz esmer cemreye göre.
evt galiba dişten..
cemrede öksürüyo.
kafam kazan gibi.bugün hiç bişi yapamadım. sadece çorbalarını yaptım. kendimize yemek yapamadım. eşim gelsin bakıcam artık..
saol canım. geçecek inşalah..
öksürükte oluyormuş öylemi.. diş çıkarma döneminde...
kizlar merhaba benim yigenlerim bizde o yuzden pek giremedim...benim nazim altan 2 disi var ..ustekilerde kabardi ama daha cikmadi..selimin 8 tane disi var..9-10 da patlamak uzere..benim naizm cok huysuz bu aralar herseye agliyor..uyku kesinlikle yok..bende dise bagliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?