anne olanlar ve anne olmaya calisanlar ...

selamlar.

dün akşam çok zor geçti.

cemre öksürüyo cansunun ateşi 38,5 oldu ağlayıp duruyo. bende çok yorgundum pilim bitti resmen.

1de uyudular bende hemen yattım. 3 te öyle bi uyandılarki sanırsınn etlerini koparıyorlar.. 1 saatte zor sakinleştiler..

sonrada 8 de uyandılar.

işte böyle.

bu arada bi tane daha yürüteç alduım. hiç bişi yaptırmıyo bunlar. ev işini kendi yemeğimizi geçtim onlar sorun değil ama kendilerine mama bile yaptırtmıyorlar bu aralar odadan çıkınca ben vıyakkk.. yürüteçlerine kalın kurdela bağladım nereye gidersem onlarıda sündürüyorum...

slm hanımlar bi bakayım dedim nasılsınız diyee.fatoş hanım geçmiş olsun bebiş ateşliymş dün benimde kızımın ateşi vardı akşam ama geçti şükür.diş fena yapıyor bebekleri ya kızımnda azıları çıkıyor sabaha kadar mızırdandı malum benimde ayak kırık sabahı zor ettik walla.şimdide uyandı bişiler yiyor.ha bu arada calpol ateşi 37.5 ten aşağı düşürmezmiş doktorum öle demişti sizinlede paylaşayım dedim

hayurlı cumalar canım :103:

geçmiş olsun fatoşcum valla şu bebişler hasta olmasında ne zor oluyo ya Allah kolaylık versin.. bunlar büyüdükçe herşey dahamı zorlaşıyo ne

hoşgeldin htc sizede geçmiş olsun.. ne kadar yatacaksın cnm 2. ameliyatı olmuştun demi.. Allahım acil şifa versin ne kadar zor bebişlerle yatmak.. rabbim yardımcın olsun..

canım 2 ay bitti daha 4 ayım var 6 ayda anca düzelir dedi doktor.hemde ne zor ama napalım idare etmeye çalışıyoruz

canım 2 ay bitti daha 4 ayım var 6 ayda anca düzelir dedi doktor.hemde ne zor ama napalım idare etmeye çalışıyoruz

öyle canım başa gelen çekiliyo Allah beterinden saklasın.. çokmuşta ama iyileşmesi için yatıcan ya püfff.. e senin sınav sonucun ne olmuştu ? yanlış hatırlamıyorsam sendin demi canım mali müşavirlik sonucu bekleyen.. şimdi çalışmakta imkansız :26:

hehe valla oda yalan oldu kazanamadık herzamanki gibi.bidahaki sınav martta ve benimde son hakkım ama gidemiyeceğim sanırım doktoruma kalsa tekerlekli sandalyede git diyo ama merdiven çıkamıyorum yani gidememki.evde bile sürünerek çıkıyorum orda milletin içinde yapamıyacağıma göre gidemicem

canım ya sınava başvuruken özel durum bildirilmiyo mu asansörlü bir yerde girsen tekerlekli sandalyeyle iyi olurdu madem son hakkın.. yada eşin falan kucakta çıkarsa :103:

canım ben antalyada oturuyorum sınav ankarada zaten yol baya uzun.bide kendim seçememki okuu hangi okul çıkarsa o genelde gazide giriyoruz asansörde yoktu sanırım ya da ben görmedim.hehe kucağına alamaz eşim kikoluyum zati bide düşürürse bittim demektir valla

ay Allah korusun.. nese kısmet diyelim o zaman bundada vardır bir hayır..benimde kuzenim antalyada konyaaltında.. geldim çok kez.. ankarada kar var zaten boşver sınavı kal antalyada ne güzel

beren kabız diye kabak pişirdim 2 kaşık zor yutturdum :84: sebze düşmanı bunlar..

yaw herkesin bebişi diş çıkarırken ishal oluyo berende kabız

ewet antalya çok güzel ama eşimde konyalı ordada kar varmış.benim kızımda ishaldi felaket ama geçti.kabızda zor yaa kabak iyidir gerçekten bide zeytinyağı

ewet antalya çok güzel ama eşimde konyalı ordada kar varmış.benim kızımda ishaldi felaket ama geçti.kabızda zor yaa kabak iyidir gerçekten bide zeytinyağı

ewet konyayada ankarayla beraber yağdı arkadaşımla konuşurken ikimizde kar yağıyo demiştik :))

ikiside zor aslında ama kabızlıkta çok fena gerçekten bacaklarına vuruyo yawrum kakası gelince ikimizde ağlıyoruz..
kayısı verdim, erik verdim, zeytinyağı hergün veriyorum yok çocuk yemediği için kakasınıda yapamıyo tabi fitille bile yapamıyo bazen çok zorlanıyorum valla drda ne yiyoki ne yapsın diyo şurup falan verse belki rahatlardı

aslında şurup verebilridi gerçekten bize vermişti.ama şurup tembellik yapıyormuş alışırsa kendi yapmaz dedi fazla kullanmamıştım bende

aslında şurup verebilridi gerçekten bize vermişti.ama şurup tembellik yapıyormuş alışırsa kendi yapmaz dedi fazla kullanmamıştım bende

biliyorum eşimde öyle söyledi ama berenin o halini görmek öldürüyo beni çaresizce bakıyo gözüme ağlıyo..

inşallah dişer çıkınca iştahı yerine gelirde eskisi gibi yapar hergün kakasını..

htc canım benim kızlar uyandı.. tekrar tekrar geçmiş olsun.. Allah yardımcın olsun.. görüşürüz ben kaçayım öptüm çokkkkk :119:

saol canım. geçecek inşalah..

öksürükte oluyormuş öylemi.. diş çıkarma döneminde...
öksürük olduğunu hiç duymamıştım ben bizimkiler de sebepsiz bazen öksürüyo ondan olabilir gerçi çok numaracılar mamayı görünce de yapıyolar :)))
geçmiş olsun canım neden oldu acaba aşı olmadınız di mi yürüteci iyi düşünmüşsün civciv yavruları gibi dolaşıyosundur evde
merhaba canım hoşgeldin inşallah bir önce iyileşirsin gerçi bayağı da zaman var ama Allah başka dert vermesin inşallah beterinden korusun çocuklarla ilgilenmek zor olur tabi ne kadar yardımcı da olsa çevrendekiler muhtemelen onlar anneyi istiyorlardır

kızlar boğazlarım ağrıyor çok fena.fatoşcum yaa diş böle mahfediyor işte başka hastalıkları olmasın tek.yürütecide iyi yapmış ne güzel ben öle bişey yapamıyorum malesef bebişlerim evin içinde süreklisıkılıyolar.yürüteç kullanmıyorum.havalarda çok soğuk.

eloisa cnm bebişler pek sevmiyor sebzeyi sen papatya çayı içir o bağırsakları yumuşatıp kabızlığa iyi geliyomuş bi dene cnm denemekte fayda var

saol canım

sizede geçmiş olsun

ben calpolun yanında ılık duşta yaptırdım

bugün yükselmedi ama genelde akşam saatlerinde yükseliyo

off tel geldi misafir gelcekmiş

valideler

bugün gelemeyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…