- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
günaydııın kızlar daha kimse gelmemiş.eloisa amin cnm inşallah ağrısız sızısız çıkar dişleri bizimkilerin ve bütün bebişlerin.
fatoşcum dünden beri yoksun nasıl oldu senin kız iyidir umarım herkesi öptüm ve herkese hayırlı cumalarr:119::119:
selamlar.
dün akşam çok zor geçti.
cemre öksürüyo cansunun ateşi 38,5 oldu ağlayıp duruyo. bende çok yorgundum pilim bitti resmen.
1de uyudular bende hemen yattım. 3 te öyle bi uyandılarki sanırsınn etlerini koparıyorlar.. 1 saatte zor sakinleştiler..
sonrada 8 de uyandılar.
işte böyle.
bu arada bi tane daha yürüteç alduım. hiç bişi yaptırmıyo bunlar. ev işini kendi yemeğimizi geçtim onlar sorun değil ama kendilerine mama bile yaptırtmıyorlar bu aralar odadan çıkınca ben vıyakkk.. yürüteçlerine kalın kurdela bağladım nereye gidersem onlarıda sündürüyorum...
slm hanımlar bi bakayım dedim nasılsınız diyee.fatoş hanım geçmiş olsun bebiş ateşliymş dün benimde kızımın ateşi vardı akşam ama geçti şükür.diş fena yapıyor bebekleri ya kızımnda azıları çıkıyor sabaha kadar mızırdandı malum benimde ayak kırık sabahı zor ettik walla.şimdide uyandı bişiler yiyor.ha bu arada calpol ateşi 37.5 ten aşağı düşürmezmiş doktorum öle demişti sizinlede paylaşayım dedim
canım 2 ay bitti daha 4 ayım var 6 ayda anca düzelir dedi doktor.hemde ne zor ama napalım idare etmeye çalışıyoruz
hehe valla oda yalan oldu kazanamadık herzamanki gibi.bidahaki sınav martta ve benimde son hakkım ama gidemiyeceğim sanırım doktoruma kalsa tekerlekli sandalyede git diyo ama merdiven çıkamıyorum yani gidememki.evde bile sürünerek çıkıyorum orda milletin içinde yapamıyacağıma göre gidemicem
canım ben antalyada oturuyorum sınav ankarada zaten yol baya uzun.bide kendim seçememki okuu hangi okul çıkarsa o genelde gazide giriyoruz asansörde yoktu sanırım ya da ben görmedim.hehe kucağına alamaz eşim kikoluyum zati bide düşürürse bittim demektir valla
ewet antalya çok güzel ama eşimde konyalı ordada kar varmış.benim kızımda ishaldi felaket ama geçti.kabızda zor yaa kabak iyidir gerçekten bide zeytinyağı
aslında şurup verebilridi gerçekten bize vermişti.ama şurup tembellik yapıyormuş alışırsa kendi yapmaz dedi fazla kullanmamıştım bende
öksürük olduğunu hiç duymamıştım ben bizimkiler de sebepsiz bazen öksürüyo ondan olabilir gerçi çok numaracılar mamayı görünce de yapıyolar :)))saol canım. geçecek inşalah..
öksürükte oluyormuş öylemi.. diş çıkarma döneminde...
geçmiş olsun canım neden oldu acaba aşı olmadınız di mi yürüteci iyi düşünmüşsün civciv yavruları gibi dolaşıyosundur evdeselamlar.
dün akşam çok zor geçti.
cemre öksürüyo cansunun ateşi 38,5 oldu ağlayıp duruyo. bende çok yorgundum pilim bitti resmen.
1de uyudular bende hemen yattım. 3 te öyle bi uyandılarki sanırsınn etlerini koparıyorlar.. 1 saatte zor sakinleştiler..
sonrada 8 de uyandılar.
abe aşı falan
işte böyle.
bu arada bi tane daha yürüteç alduım. hiç bişi yaptırmıyo bunlar. ev işini kendi yemeğimizi geçtim onlar sorun değil ama kendilerine mama bile yaptırtmıyorlar bu aralar odadan çıkınca ben vıyakkk.. yürüteçlerine kalın kurdela bağladım nereye gidersem onlarıda sündürüyorum...
merhaba canım hoşgeldin inşallah bir önce iyileşirsin gerçi bayağı da zaman var ama Allah başka dert vermesin inşallah beterinden korusun çocuklarla ilgilenmek zor olur tabi ne kadar yardımcı da olsa çevrendekiler muhtemelen onlar anneyi istiyorlardırslm hanımlar bi bakayım dedim nasılsınız diyee.fatoş hanım geçmiş olsun bebiş ateşliymş dün benimde kızımın ateşi vardı akşam ama geçti şükür.diş fena yapıyor bebekleri ya kızımnda azıları çıkıyor sabaha kadar mızırdandı malum benimde ayak kırık sabahı zor ettik walla.şimdide uyandı bişiler yiyor.ha bu arada calpol ateşi 37.5 ten aşağı düşürmezmiş doktorum öle demişti sizinlede paylaşayım dedim
slm hanımlar bi bakayım dedim nasılsınız diyee.fatoş hanım geçmiş olsun bebiş ateşliymş dün benimde kızımın ateşi vardı akşam ama geçti şükür.diş fena yapıyor bebekleri ya kızımnda azıları çıkıyor sabaha kadar mızırdandı malum benimde ayak kırık sabahı zor ettik walla.şimdide uyandı bişiler yiyor.ha bu arada calpol ateşi 37.5 ten aşağı düşürmezmiş doktorum öle demişti sizinlede paylaşayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?