kızlar boğazlarım ağrıyor çok fena.fatoşcum yaa diş böle mahfediyor işte başka hastalıkları olmasın tek.yürütecide iyi yapmış ne güzel ben öle bişey yapamıyorum malesef bebişlerim evin içinde süreklisıkılıyolar.yürüteç kullanmıyorum.havalarda çok soğuk.
eloisa cnm bebişler pek sevmiyor sebzeyi sen papatya çayı içir o bağırsakları yumuşatıp kabızlığa iyi geliyomuş bi dene cnm denemekte fayda var
geçmiş olsun canım emziriyomusun emzirmiyosan muhakkak ilaç al grip gibiysen nurofen iyi geliyor emziriyosan da pekmez ye soğan ye birde soğan balla ilaç yapıyorum hemen geçiriyo boğazlara iyi geliyo kızlara bal vermiyorum ama onu hasta olunca yapıyorum napıyım
hayurlı cumalar canım :103:
geçmiş olsun fatoşcum valla şu bebişler hasta olmasında ne zor oluyo ya Allah kolaylık versin.. bunlar büyüdükçe herşey dahamı zorlaşıyo ne
hoşgeldin htcsizede geçmiş olsun.. ne kadar yatacaksın cnm 2. ameliyatı olmuştun demi.. Allahım acil şifa versin ne kadar zor bebişlerle yatmak.. rabbim yardımcın olsun..
beren kabız diye kabak pişirdim 2 kaşık zor yutturdum :84: sebze düşmanı bunlar..
yaw herkesin bebişi diş çıkarırken ishal oluyo berende kabız
ewet antalya çok güzel ama eşimde konyalı ordada kar varmış.benim kızımda ishaldi felaket ama geçti.kabızda zor yaa kabak iyidir gerçekten bide zeytinyağı
öksürük olduğunu hiç duymamıştım ben bizimkiler de sebepsiz bazen öksürüyo ondan olabilir gerçi çok numaracılar mamayı görünce de yapıyolar :)))
geçmiş olsun canım neden oldu acaba aşı olmadınız di mi yürüteci iyi düşünmüşsün civciv yavruları gibi dolaşıyosundur evde
merhaba canım hoşgeldin inşallah bir önce iyileşirsin gerçi bayağı da zaman var ama Allah başka dert vermesin inşallah beterinden korusun çocuklarla ilgilenmek zor olur tabi ne kadar yardımcı da olsa çevrendekiler muhtemelen onlar anneyi istiyorlardır
kızlar boğazlarım ağrıyor çok fena.fatoşcum yaa diş böle mahfediyor işte başka hastalıkları olmasın tek.yürütecide iyi yapmış ne güzel ben öle bişey yapamıyorum malesef bebişlerim evin içinde süreklisıkılıyolar.yürüteç kullanmıyorum.havalarda çok soğuk.
eloisa cnm bebişler pek sevmiyor sebzeyi sen papatya çayı içir o bağırsakları yumuşatıp kabızlığa iyi geliyomuş bi dene cnm denemekte fayda var
ehh gözün aydınmı desek sana kolay gelsinmi desek hangisi?pazarları gelmiyolar mı artık
canım çok geçmiş olsun
ne bu böyle yaa herkesler hasta((((((
valla takvimleri mayısa kadar yırtasım var hemen gelsin bahar.. en sevdiğim ay mayıs...
dun en son cok fazla carpintim oluncac psikaytr gittim..ve panik ataksin dedi...zaten ben anlamisdim ama tescillenmis oldu..ilac verdi..tedavi ediliyor dedi..umarim bir an once iyilesirim..hamilelik dogum yogun bakim derken sinirlerim kaldirmadi...bide ustune esimin manyak ailesi ve yaptikalri..ama artik bisey yaparlarsa dicem panika tagim beni rahat birakin..
emziriyosan içemezsin canım ama pasitli de bence alma nane sütü kesiyo diyolar ne kadar doğru bilmem. fakat soğanı yapabilirsin. soğanın soy tepesini çok az kes hani tam ortası gözüküyo ya onu elinle it çıkart sonra bardak gibi bişeye oturt minnacık bi delik açılmış olucak orda soğan bardağın ağzında dursun yerde değil yani. sonra o açtığğın yerden bal koy geç saate yap bunu ayazda beklemesi lazım istersen balkon yada camın önüne koy üstüne bi peçete örtüp tozlanmasın diye . o sabaha kadar bal damla damla bardağın dibine akıcak soğanın da kendi kendine suyu çıkıyo sabah aç karna ondan iç öksürüğe çok iyi ben gripken de yaptım iki günde geçti çok şükür bal yasak ama kızlara da yaptım ilaç almalarından iyidir dedim doktora da söyledim ben de kendime yapıyım diyosaol cnm.evet emziriyorum.pekmez içiyorum birde bepanten pastil kullanıyorum.nasıl bi ialç o cnm
doktorla konuştun mu canım ne dedi aman ihmal etme inşallah bişey yokturyok canım aşımız olmadı daha 13 şubatta olcak
biz 1 ay geriden takip ediyoz aşıları. düzeltilmişe göre oluyoruz..
evt civcivlerle evi turluyom ben nereye onlar oraya
cemredeki öksürük hırıltılı olmaya başladıyarın sabah dru arıycam..
b izimkilerinde aynen gözü korkuyo anca iki pış pış sevip gitsinler hastayken kal dedim kaç kere durmadı daha da demem iyi olduklarında gelip seviyolar bugün iki üç saatlğine geldiler çok yorgundum yat dediler bana ben de bu sefer yattım iki saat dinlendim önceden eşim de diyodu ama ben ayıp olur diyodum artık hiç birini takmıyorum valla burası iki çocukl bi ev sonuçda o da babanesi yıkayalım dedim sen kalkınca yaparız dedi iki saat sonra beni kaldırdılar gittiler koştura koşturayok demişti ya eşim :) işe yaradı..
geldiler, sebze getirmişler gene. hemde en zor yapılan bişi var ıspanak..
böreğini yapim bari..
bamya getirmiş çorba, bende baharatlı tavuk, pirinç pilavı salata turşu meyve suyu koydum yedik..
kızlar bas bas bağırdılar yabancılık çektiler. durmadılar kucaklarında..
kalın çok soğuk dedim, kalmadılar kızlardan gözleri korktu galiba..
o nedir canım buhar makinası mıhirilti bir turlu gecmek bilmeyen bisey..biz nebulazator kullaniyoruz cok iyi yariyor..
iyi yapmışsın doktora gitmekle inşallah bir an önce atlatırsın aslında en önemli şey psikolojimiz. bişey olunca doktora koşturuyoruz ama ruhsal şeyleri önemsemiyoruz ben de dahil .nerde psikolog istanbul dışındaydın dimi sanırım bu psikiyatri di mi psikolog değil yanlış mı anladım canımdun en son cok fazla carpintim oluncac psikaytr gittim..ve panik ataksin dedi...zaten ben anlamisdim ama tescillenmis oldu..ilac verdi..tedavi ediliyor dedi..umarim bir an once iyilesirim..hamilelik dogum yogun bakim derken sinirlerim kaldirmadi...bide ustune esimin manyak ailesi ve yaptikalri..ama artik bisey yaparlarsa dicem panika tagim beni rahat birakin..
inşallah geçer canım sonuçda geçici bişey geçeceğine inan bu yüzden ben de sizden okuyuunca başladım bu sabah namazıyla inşallah devam ederim insanı çok rahatlatıyor tabiki manevi olarak hem ben çok inanırım dualarım kabul olacağına şimdiye kadar da hep öyle oldu tabi hep hayırlısını isterim senin için de dua edicem canımben istanbul da sariyerde oturuyorum..psikayatr a gittim..daha once psikologada gitmistim..pek iyi gelmemisdi..simdi antidepresan verdi birde o kan basinci icin bir ilac verdi bende b vitamini aldim..suan ceyrek icmeme ragmen iyi geliyor gibi..ama atak yasarim doiye cok korkuyorum...namaza da basladim..yuruyusde yapicam bakalim...umarim cabuk atlatirim..
geçmiş olsun inşallah sıkıntısız sağlıklarına kavuşurlar ciğer geliştirici iğne olmuşsunuzdur di mi doğmadan kaç haftada doğmuşlardınebulazator buhar makinesi evet..maske seklince takiyorsun..omron diye bir markanin..bizimkiler hep ventolin ve pulmicort aliyorlar bu sekilde..hirilti falan kalmiyor...akcigerleri gelismeden dogduklarindan doktor cok ustunde duruyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?