anne olanlar ve anne olmaya calisanlar ...

herkese günaydın iyi pazarlar kızlar?kimse yok ya bugün herkesin işi var galiba ben bitirdim anca işleri bakıyım bi dedim ama kimse yok hpinizi öptüm

saol canim..ama bu panik atak cok soinir bozucu bisey..neyse artik panik atak oldugumu bildigimden simdi daha raahtim..bu bir atak ve gecicek diyorum..bugun selim hic durmuyor..bir ara gercekten sinir krizi geiciricem zannettim..ya ben 1 gun kendim bakiyorum cildiriyorum sizler nasil dayaniyorsunuz ???

resmen pazartesi kadinlar gelicek diye saatleri sayiyorum..benim oglanda asiri yaramaz ama.5 dakika durmuyor..hep yaninda ve onunla ilgilinicem kiza hic firsat vermyor..resmen cazgir...

resmen pazartesi kadinlar gelicek diye saatleri sayiyorum..benim oglanda asiri yaramaz ama.5 dakika durmuyor..hep yaninda ve onunla ilgilinicem kiza hic firsat vermyor..resmen cazgir...

bakıcımı bakıyor bebişleri?sen çalışıyomusun cnm?benimde öle yaramaz birbirlerini kıskanıyolar cnm.senin 1 yaşındalar dimi?

ben ve bakici bakiyoruz..ben calismiyorum..bizim bakicida tek bakamiyor ki..oglum asiir yaramaz.surekli pesinde dolasmak gerekiyor..asiri simariklar..bugun tuvalete bile gideemdim.surrekli pesimde..birakmiyor ki naza bakim..kizimi onun yuzunden hep 2.plana atiyorum..aglarken kendinden geiyor resmen..

ama hep öledir cnm yaa biri mutlaka diğerini kıskanıyor daha çok ilgi istiyor tek başına bakmak çok zor gerçekten.bide demiyolarmı mesela 2yaş arayla doğan bebeklerde aynı bakması çok zor diye mesela benim kaynanam ne var diyor bende 2 yaş arayla doğurdum hep baktım aynı bakması ikiside küçüktü hep baktık nolcak ne kadar zor olcak diyor.aynı anda iki tane bebk bakmakla 2 yaş arası çocuk bakmak aynımı allah aşkınaikizler aynı anda ağlıyor aynı anda emmek istiyor uff aklıma geldi bak şimdii

aman insanlarin dedikelrine inanmiyorum ben..tabiki 2 yas arayla cocuga bakmak cokd aha kolay..ikizi yasayan bilir..yeni uyuttum ..bugun sikintilari vardi ama...cok huysuzlandilar..yeniden girip oluyorlar galiba..gozler burun akiyor..sali gunude doktor kontrolumuz vardi.

geçmiş olsun cnm ilcı falan varmı daha önceden içirsen.valla gerçekten yaşayan bilir insanlara karşıdan gazel okuması kolay oluyor gel bide yaşayana sor.2 yaş araylaçocuğunu birini uyutursun birini babsıyla gönderirsin yada kendiö kendine oynar ikiz öle mi ya aman neyse sen nasıl oldun daha iyisindir umarım cnm.

benimde naz bugün hiçççç durmadı akşama kadar ağladı kucakta gezdi yinede susmadı aartık delirecektim şimdi uyudu ama bir deliksiz uyumuyorlar ya en geç saat başı uyanıyolar bu çocuklar beni çok zorluyo :84: hele durmadıkları gün bitiyorum resmen..

alaina senin nazına maşalllah benimki pek bir yaramaz

şimdide beren hanımla ilgileneyim ben kaçar zaten kimsede yok

beril, fatoş, eylül, htc hepinizi öptüm :119:

gitti misafirlerim..1 saat oldu..cok yorgunum ve cocuklarda asiri durmadilar..selim iki dakika yanimdan ayrilmadi...ne yapicagimi saisrdim..yemek yap kahvalti hazirla..bir ara bayilicam zannettim..kardesim yardim etti ama selim bensiz durmuyor ki..surekli pesimde..zor bela uyuttum 15 dakikada bir kalkiyolar..ikiside tekrar grip oldular galiba..bu cocuk bakmak bir o kadar zevkli ve yorucu..bende uyumak istiyorum...

bu saatte misaifr geldi inanırmısın şimdi kafayı yicem ya eşimin işgüzar ailesi beni öldürecek :95:

ne diyim ben

bu erkek aileleri kotu olmak zorunda mi ???isleri gucleri gelini zor durumda birakmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…