emziriyosan içemezsin canım ama pasitli de bence alma nane sütü kesiyo diyolar ne kadar doğru bilmem. fakat soğanı yapabilirsin. soğanın soy tepesini çok az kes hani tam ortası gözüküyo ya onu elinle it çıkart sonra bardak gibi bişeye oturt minnacık bi delik açılmış olucak orda soğan bardağın ağzında dursun yerde değil yani. sonra o açtığğın yerden bal koy geç saate yap bunu ayazda beklemesi lazım istersen balkon yada camın önüne koy üstüne bi peçete örtüp tozlanmasın diye . o sabaha kadar bal damla damla bardağın dibine akıcak soğanın da kendi kendine suyu çıkıyo sabah aç karna ondan iç öksürüğe çok iyi ben gripken de yaptım iki günde geçti çok şükür bal yasak ama kızlara da yaptım ilaç almalarından iyidir dedim doktora da söyledim ben de ken
saol cnm deniycem inşallah iy olur faydasını görürüm bende faranjit var sürekli boğazlrım ağrır şişer bakalım.cnm senin bebişler kaç aylıklar.
resmen pazartesi kadinlar gelicek diye saatleri sayiyorum..benim oglanda asiri yaramaz ama.5 dakika durmuyor..hep yaninda ve onunla ilgilinicem kiza hic firsat vermyor..resmen cazgir...
aman insanlarin dedikelrine inanmiyorum ben..tabiki 2 yas arayla cocuga bakmak cokd aha kolay..ikizi yasayan bilir..yeni uyuttum ..bugun sikintilari vardi ama...cok huysuzlandilar..yeniden girip oluyorlar galiba..gozler burun akiyor..sali gunude doktor kontrolumuz vardi.
geçmiş olsun cnm ilcı falan varmı daha önceden içirsen.valla gerçekten yaşayan bilir insanlara karşıdan gazel okuması kolay oluyor gel bide yaşayana sor.2 yaş araylaçocuğunu birini uyutursun birini babsıyla gönderirsin yada kendiö kendine oynar ikiz öle mi ya aman neyse sen nasıl oldun daha iyisindir umarım cnm.[/QUOT
icirmeye basladim zaten..ben daha iyiyim..ilaclar ise yariyor gibi..bakalim..namaz cok ise yariyor ama..
geçmiş olsun cnm ilcı falan varmı daha önceden içirsen.valla gerçekten yaşayan bilir insanlara karşıdan gazel okuması kolay oluyor gel bide yaşayana sor.2 yaş araylaçocuğunu birini uyutursun birini babsıyla gönderirsin yada kendiö kendine oynar ikiz öle mi ya aman neyse sen nasıl oldun daha iyisindir umarım cnm.[/QUOT
icirmeye basladim zaten..ben daha iyiyim..ilaclar ise yariyor gibi..bakalim..namaz cok ise yariyor ama..
geçmiş olsun.. inş ilerletmeden atlatır kuzular
geçmiş olsun.. inş ilerletmeden atlatır kuzular
ay evet benim nazim uslu bayagi..selim cok ayramaz..bugun bizde ikiside durmadi..deil saat basi su dakika itibari ile 5 kez kalktilar..cok yoruldum bende..
ay evet benim nazim uslu bayagi..selim cok ayramaz..bugun bizde ikiside durmadi..deil saat basi su dakika itibari ile 5 kez kalktilar..cok yoruldum bende..
bende içeriden geldim yeni yatırdım ağlıyodu naz hanım aç ta kendisi bereni örnek alıyo bu aralar.. ay bide ben yemeden durabilsem
gittimi cnm misafirler ?
napıcaz bu uyku işini ya ne zaman 5-6 saat yatıcaz
gitti misafirlerim..1 saat oldu..cok yorgunum ve cocuklarda asiri durmadilar..selim iki dakika yanimdan ayrilmadi...ne yapicagimi saisrdim..yemek yap kahvalti hazirla..bir ara bayilicam zannettim..kardesim yardim etti ama selim bensiz durmuyor ki..surekli pesimde..zor bela uyuttum 15 dakikada bir kalkiyolar..ikiside tekrar grip oldular galiba..bu cocuk bakmak bir o kadar zevkli ve yorucu..bende uyumak istiyorum...
bu saatte misaifr geldi inanırmısın şimdi kafayı yicem ya eşimin işgüzar ailesi beni öldürecek :95:
ne diyim ben
inşallah işe yarar canım benimkiler 8 aylıklaremziriyosan içemezsin canım ama pasitli de bence alma nane sütü kesiyo diyolar ne kadar doğru bilmem. fakat soğanı yapabilirsin. soğanın soy tepesini çok az kes hani tam ortası gözüküyo ya onu elinle it çıkart sonra bardak gibi bişeye oturt minnacık bi delik açılmış olucak orda soğan bardağın ağzında dursun yerde değil yani. sonra o açtığğın yerden bal koy geç saate yap bunu ayazda beklemesi lazım istersen balkon yada camın önüne koy üstüne bi peçete örtüp tozlanmasın diye . o sabaha kadar bal damla damla bardağın dibine akıcak soğanın da kendi kendine suyu çıkıyo sabah aç karna ondan iç öksürüğe çok iyi ben gripken de yaptım iki günde geçti çok şükür bal yasak ama kızlara da yaptım ilaç almalarından iyidir dedim doktora da söyledim ben de ken
saol cnm deniycem inşallah iy olur faydasını görürüm bende faranjit var sürekli boğazlrım ağrır şişer bakalım.cnm senin bebişler kaç aylıklar.
başa gelince çekiliyor demek ki yoksa ben de tahmin edemezdim bazen dayanıcak gücüm kalmıyor o zaman annem geliyor birkaç gün geceleri de alıyor yanına sinirlerim yatışıyor sonra yine maratona devamsaol canim..ama bu panik atak cok soinir bozucu bisey..neyse artik panik atak oldugumu bildigimden simdi daha raahtim..bu bir atak ve gecicek diyorum..bugun selim hic durmuyor..bir ara gercekten sinaşair krizi geiciricem zannettim..ya ben 1 gun kendim bakiyorum cildiriyorum sizler nasil dayaniyorsunuz ???
biz de seni öptüm kızçelerle birlikte teyzesibenimde naz bugün hiçççç durmadı akşama kadar ağladı kucakta gezdi yinede susmadı aartık delirecektim şimdi uyuduama bir deliksiz uyumuyorlar ya en geç saat başı uyanıyolar bu çocuklar beni çok zorluyo :84: hele durmadıkları gün bitiyorum resmen..
alaina senin nazına maşalllahbenimki pek bir yaramaz
şimdide beren hanımla ilgileneyim ben kaçar zaten kimsede yok
beril, fatoş, eylül, htc hepinizi öptüm :119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?