anne olanlar ve anne olmaya calisanlar ...

cnm eloisa alaina çok geçmişolsun çok zor tabi çocuk bakmak bide konuşamdıklarından yavrular ne dediklerini neresi ağrıdığınıda anlamıyoruz cnm ya bizim alptuğunda dişi patlamış batuğun da şişmiş iyice oda bakalım ne zaman patlıcak ağrısız sızısız olur inşallah

cussssssssssssssssss

ben diyemedim sen dedin yani ya sinirden deliye döndüm ya bu satte gelenlere bak bi..
abisi eniştesi ve 18 yaşındaki oğlu oha yani ya üzerimde pijama kapıyı açtım bide uyuyormuydunuz diyo on kere zile bastılar kızlar kalktı zırıl zırıl ağlattılar bende ağladım sinirden ya geçiyolarmış uğramışlar sanki burası bekar evi.. bende nazı salondaki hamağa aldım kusura bakmayın ışığı kapatmam lazım susmuyo dedim kalkıp gittiler şimdide.. eşimde bana saydı yattı gelenler yabancımı diyor bende bilseydim donla açardım bu saatte ancak öle müsait olunur dedim
bazen o kadar pişman oluyorumki evlendiğime eşim ve görgüsüz ailesi, böyle şey olur mu ya ..

manyak bunlar ya kafayı yicem sinirden onlar gitti ama benim sinirim gitmez artık..

saol tatlım.. inş kolaylıkla çıksın.. hepimiz diş dönemindeyiz galiba zor günler

herkes gitti.. ben ve sinirim kaldık kızlar uyusada beni uyku tutmaz artık..

herkes gitti.. ben ve sinirim kaldık kızlar uyusada beni uyku tutmaz artık..

canım sinirlerini bozma yapıcak bişey yok aslında eşinin de yapacak bişeyi yok senin ailen yapsa kovabilirmisin kovulmaz ki ama bi şekilde yine de onun tatlı dille anlatması lazım bizimkiler de aynı durumda pat diye geliyolar insanın misafirimi olur müsait mi olmaz demiyolar bi de dediğin gibi zır zır zile basıyolar görgüsüzler bunlar dediğin gibi ben de bu konuda çıldırmak üzereyim en sonunda eşime de dedim zaten o da haklı buluyor geçen çocukları yıkıycam soydum çok sıcak yaptığım için odayı atletle duruyorum babası falan geldiler kaynanam da var normalde nasıl olsa habersiz gelinmez diye çalsalar da çocuğu bırakıp açmazdım zır zır durmadılar ben de çocuğu o halde bırakıp üstümü giyip açtım arkadaşım varken yine geldiler bunu da söyledim eşim de çıldırmak üzere ima etmiş ama anlamamışlar en sonunda sorun çıkcak sanırım

selam herkese..

alainacım geçmiş olsun. bendede vardı p.a. bilirim rabbim şifalar versin..

eloisa eşinin ailesine yuhh.. eşinede.....

yani ben söylenirim ama eşim bişi demez. dese boğarım zaten.......

gelelim bana.

cemrenin hırılrtısı biraz azaldı ama var.. eylülcüm sen öyle bronşit diyince çok korktum cts dra ulaşamadım yoktu.... yarın arıycam tekrardan. getir derse salı günü götürücem..

benimde bugün annemle kardeşim geldi.. (12 yaşında) internet delisi olduğu için onun yanında pc yi açamıyorum...

şimdi herkes uyudu. ben kızlara yoğurt mayaladım.. birazda bakim dedim.

1 de mama verip bende yatıcam. herkesleri öpüyorum..

anlamıyorum valla.. yan komşu daha bir gün zile basmadı bebekler uyuyordur diye ama bunlar hep böyle daha birgün arayıp gelmediler vede hep vakitsizler.. çocuklar doğmadanda ben çalışıyordum ve hafta içi gelip gece 1-2 den önce gitmiyorlardı ve ben sabah 7 de evden çıkıyordum.. bunların yüzünden sürekli eşimle kavga ediyorum çünkü ben asla haklı değilim yani gece yarısı millet eve gelir gider ben ağzımı açmayıp misafir ağırlayacakmışım asla laf söyletmez.. sabahta kahvaltı hazırladım oturdu yedi ama tek laf etmeden çıktı gitti.. hayat ne kadar çekilmez oluyor bazen

cemrenin inşallah hafif bir öksürüktür sadece..

benim yuh demeye bile hakkım yok be fatoşcum çünkü herşeye maydonoz bir ailesi var ama eşim tamamen normal karşılıyo.. akşam dediklerimi yazayım.. tüm ışıklar kapalı keşke en azından aşağıdan arasalardı kusura bakma çok görgüsüzler dedim veee dünyanın lafını yedim o gitti yattı benim uykum kaçtı keşke demeseydim ama sinirlendim işte çünkü naz çok yıprattı dün beni ve zor uyutmuştum zile basılıncada çok korkup ağlıyor ve en az 4-5 kez bastılar bizde evlendiğimizden beri durum böyle eşimin ailesi izin vermeden eve çöp dahi alamayız.. onlar ne diyorsa doğrudur.. böyle uzayıp gidiyor işte.. kötü bir kaderim varmış ama Allah beterinden saklasın diyorum ne yapayım..

herkese iyi bir gün olması dileğiyle :119:

geçmiş olsun fatoşcum evet hırıltısını mutlaka dikkate al benimkindede vardı doktor bronşit olmuş dedi ilaç verdi.annenler gelmiş gözün aydın.

fatoşcum ben demedim bronşit diye sanırım beril dedi ama tabi dikkatli olman lazım
beril maşallah senin kaynananın performansı da mükemmel demekki çoğunun kaynanalık damarları var gerçi benimki bu kadarını da yapamıyor eşimden çekiniyor yoksa o da az değil ama çok kurnaz eşimin karşılık vericeği bişey söyliyecekse beni yalnız yakalayıp bana söyler zaten hamileyken geldi gitti laf soktu ben lohusa eşim hasta yatakta o zaman da iyice bela arıyodu bizi birbirimize düşürmeye çalıştı hakkımı helal etmiyorum o halde bizimle uğraştığı için Allahından bulsun bizden uzak olsun

evet cnm sorma perfonmansına yetişilecek gibi deil cnm yaa.çocuklar hasta hastaneye götürmek için geldik dedik daha sonra arayıpta noldu nasıloldu çocuklar ne dedi doktor diye aramdı.en güzeli öle cnm allaha yakın bize uzak olsun herkes yerinde sağ olsun.allah nasip ederse inşallh biz böle kaynana olmayız gelinlerimizde iyi olur o günleri görürsek tabi

eloisacımm yazdıklarına kayıtsız kalamadım,

evde bebek oldugun bile bile o saatte gelmek, bir de 4-5 kez zile basmak ne demek yaa. bize su getiren sucumuz bile onceden hamile halimi gordugunden ben hicbirsey dememis olmama ragmen artık kapıyı tıklatıyor. gecen sordum tesadüf mü bilincli mi diye, bebek yok mu abla dedi walla,takdir ettim.

ya sanirim hepimiz kayinvalideleri ayni...ikiz hamilesiyim.karnim burnumda bana cay doldurtuyordu...hizmet bekliyodu.

bebeklerinin isimleri cok guzelmis..isimleride kaderleride cok guzel olur insallah...

alina saol cnm amin inşallah cnm cümlemiz bebişlerini kaderleri güzel olsun hayırlı evlerler olsun inşallah.evet cnm kayınvalideler aynı sana çay doldur demiş gene benimki naptı bilse.benim büyük görümce evleniyordu bende daha 3,4 aylık hamileyim bulantıdan kusmaktan ölüyom ama bide tansiyon düşük neyse akşam kınası oldu eve geldik saat 1 mi 2mi ne hadi kına yakılacak onuda sen yakcaksın dedilermi saat 5 e kadar hamilenim insanı uykusuz beklettiler eve gidip yattığımda 5.30 falandı sabah 8de aradılar gelin almaya gelcekler gelin çabuk diye kalktık abar topar gittik kahvaltıyı hazırladım orda yedik kendi annemde var.kalktım midem bulanıyo uykusuzluk baş ağrısı içeri biraz uzanayım diye kendi annemde bulaşıkları yıkıyor kaynanam gelmiş sen yatıyosun bulaşıkları yıkasana diye annemde duymuş ben yıkıyorum on kişimi yıkıcak dedi kız dinlensin dedi.sonra bide izmire nikaha gidip geldik ölüyom ama kaynanama geldik içerde sofra kurdular amcası falan annem hep beraber yemeğe oturdu ben yimicem baş ağrısından bulantıdan ölcem dedim içerde uzandım eşimde yat dinlen dedi kaynanam gelmiş sen napıyosun herkes yemek yiyor sen yatıyon otursana herkesle diye bende hiç halim yok bulantım var tansiyon düştü dedim asıl ben yatıp dinlencem sen değil kaç gündür uykusuz olan benim sen deil ben bile yatmıyom demesinmişaşırdım kaldım hamile insanı sabah kadar uykusuz bıraktıkar üstüne kızım sen hamilesin çok yoruldun dicene deiğine bak

canım gerçekten çok sinir bozucular ama anlamıyolar ki ben yatarken odama giren insana ne diyeceksinki.. sürekli bizim evde biyerlerle oynuyolar birgün sigortayı attırdılar ben içerde uyoyorum daha yeni doğum yaptığım zamanlar sonra pirizler çalışmamış abisi girip yattığım odadaki pirize baktı ve banada uyu uyu diyo bebek emzirsem nolacak ay ben anlatmayayım ya onlar beni kanser edecek yani eşimde saolsun kendi ailesinden öyle görmüş düşünce hiç yok abisi eşiyle boşandı sırf adamın davranışları yüzünden bizim sonumuz ne olur bilmiyorum..

birgün tanışırsak görürsün ne demek istediğimi kesin abisiyle karşılaşırsın boşandıktan sonra bizden çıkmıyor :)) ama ben karşılaşmanı istemem tabi kesin kavga edersiniz çünkü anında dengesiz konuşur..

canım elif nasıl? bakıcı buldun mu?

ayyy beril ve alaina erkek anneleri olarak bencede böyle kaynana olmayın bu günleri unutmayın hee..

berilcim yazsam neler neler.. şimdi iyice sinirlenirim zaten bir sürü işim var:) bu saat oldu sadece evi süpürebildim şimdi silecem sonrada banyoyo temizlerim kızlar izin verirse tabi.. ben hiç bir işe yetişemiyorum beceriksizim heralde sizler nasıl yetişiyorsunuz yaw..

hepinizi öperim.. akşama halim kalırsa görüşürüz..

eloisa cnm bende öle dua ediyorum inşllah hayırlı evlatlarım olur ve hayırlı gelinlerim olur.o günleri görürsem inşallah böle bi kaynana olmam gelinimle böle biilşkimiz olmaz duam o cnm yaa.ahh sizler yazdıkça aklıma geliyo yaptıkları işte benimde napalım yapcak bişey yok allah eşlerimizle evlatlarımızla sağlık huzur mutluluk versin cnm boşver gerisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…