anne olanlar ve anne olmaya calisanlar ...

sen beceriksiz degil supermen..kimse yapamaz.yapiyorum diyen yalan soyluyordur...

bugunde kimse yok...oglen uykusu uyumadi bebislerim...saat 6:30 da ayakta zor duruyorlardi...insallah bu gece fazla kalkmazlar..dun saydim gece tam 16 kere kalktilar..

bugunde kimse yok...oglen uykusu uyumadi bebislerim...saat 6:30 da ayakta zor duruyorlardi...insallah bu gece fazla kalkmazlar..dun saydim gece tam 16 kere kalktilar..

canımsın ya kıyamam saydım diyo :) inşallah kalkmazlar annesi sende rahatca uyursun bugün..

valla işleri bitiremedim tozlar kaldı yarına belim çok ağrıyo zaten kızlar akşama doğru cozutuyo iyice bırak iş yapmayı zapdedemiyorum..

canım nasıl ilaçlarla daha iyimisin.. senin için dua ediyorum..

fatoşcum cemre iyidir inşallah..

kardeşin pc yi ele geçirdi sanırım ama ösledik biz seni

alaina canım yorgun zaten he bide kociş artık erken mi geliyor alainacım takılıyorum bazen kızıyor musun canım

eylülcüm vakit buldukca geliyor canım benim.. melite diş var mı bizim nazda yok daha :26:

berilcim genelde buralarda gelir şimdi

kimseler yok kendi kendime yoklama alıyorum

saol canim benim ..et dua valla...iyiyim ..gun gectikce daha da iyi oluyorum..ilaclar ise yariyor..doktor bana tansiyon ilaci vermis..birde antidepressan..yanlis antidepresan hicbirsey yedirmiyor ve midemi bulandiriyor ..onun disinda hersey iyi..

saol canim benim ..et dua valla...iyiyim ..gun gectikce daha da iyi oluyorum..ilaclar ise yariyor..doktor bana tansiyon ilaci vermis..birde antidepressan..yanlis antidepresan hicbirsey yedirmiyor ve midemi bulandiriyor ..onun disinda hersey iyi..

iyi olmana sevindim.. bu tarz ilaçlar bünye alışana kadar bulantı yapıyor yanlız o tansiyon hapındanda oluyor.. gerçi ihtiyacın yok ama bu arada kilo verirsin :) ilaç ismi yazmak yasakmış sormuyorum o yüzden.. ya ben bilmiyor çatır çutur yazıyordum.. ama bazı kötü niyetli arkadaşlar var malum şikayet eder hemen dikkat edelim bundan sonra

geldim cnm yoklama alıyosun haaaman hergün yapıyorum hiç parlamıyor hiç temizlememiş gibi boşver.bugün iyice kayınvalideleri çekiiştirdik kulakları çınlamıştır

kesinlikle versem iyi olur...7 kilo var hala vermem gereken..

geldim cnm yoklama alıyosun haaaman hergün yapıyorum hiç parlamıyor hiç temizlememiş gibi boşver.bugün iyice kayınvalideleri çekiiştirdik kulakları çınlamıştır

hergün mü yapıyorsun maşallah sana ben parlatma aşamasına gelemiyom bebişler hastalanmıcak kadar toz gitsin yeter siye bakıyom çınnn çınnnn çınlasın hiç susmasın

canım sende göstemiyor kilo maşallah e selvi boylu olunca :124: biz napalım sizin bebişler de baya uzun olur he hele naz gözer yeşil saçlar siyah bir de beyaz ten, selimi zor günler bekler

ya kızlar göbeğinde çatlağı olan varmı, dahası bunları geçirecek bir yol varmı :122:

ben evden hiç çıkamıyorum çok bunaldım ya, yaz ne zaman gelecek

markete gitmeyeli bile aylar oldu

kızların ihtiyacı var ama gidemiyorum çok mutsuzum bu günlerde..

arkadaşlarımı arayım bari bugün canım çok sıkılıyorrrrr tek lüksüm net yani düşünün :126:

canım melisin alttan iki diş var da alminanın daha hiç çıkmadı
kızlar kilo demeyin benim de rejim yapmam lazım emzirdiğim için nasıl yapıcam onu da bilmiyorum aslında yemek bile yiyecek vaktim yok ama düzensiz yediğim için vermedim sanırım 72 kiloda kaldım hayatımda ilk defa bu kilodayım 52kiloydum en çok kilo aldığım zaman bile 62 olmuştum o da ilk düşüğümden sonra oldu o kadar

ay ben de aynıyım canım ya sorma o kadar bunaldım ki hiç bi yere gitmiyorum tek başıma çıkamıyorum taksiye bile bu halde binemem napıcam bi çocuğu bırakıp eve geri mi döncem anca eşim evde olcak ki bizi bi yerlere bırakcak yada götürcek o da yazık çok yoğun çalışıyo o da çok bunalmış durumda yaz da gelse yine aynı olcaz ama eşimin işleri azalırsa bilmem bu arada muhakka ehliyet alıcam ve bir an önce trafiğe çıkıcam yoksa evde böyle kafayı yerim ben tam alıcaktım ki hamile olduğumu öğrendim eşim de kızdı kursa gitmeme bişey olur diye o da öyle kaldı . zaten herkese de gidilmiyor komşularım pek canayakın değil ama yakın olanlara bile gitmeye çekiniyorum iki çocukla kim bilir belki de arkadan laf ederler

günaydın herkese bugün erkenci bakıyrumkızlar bende hiç biryere çıkmıyorum sadece markete gidip geliyorum oda çok yakın zaten.burda tanıdığım çok fazla kimse yok olsada 1 kaç kişi onlarlada gidip gelemiyorum her zaman kış günü evleri soğuk oluyor gittiğimde çocuklarla rahat edemiyorum.komşular desen uyuzmu uyz dağdan gelmişler sanki karşılaşınca meraba demekbile yok.akrabamda yok burda annem var yanımda şimdi eloisacım her gün yapmaya çalışıyorum yapamasamda 2günde bir ama 5dak sonra aynı.aman boşverdimdim gittirejim bende yapamıyorum emziriyorum.bide evdeki hareketten nolcak ki asıl yürüyüş spor yapcan ee onada zaman yok havada soğuk.ama bugün hava çok güzel dışarı çıkarsam benim oğlanları hasta olurlarmı acaba uff bende de bi ehfam var nolcak bilmem bu huyyazın tatile çıkıyomusunuz eloisa?

bugun bizim cocuklarin 1 yas asilarini yaptiricam...dun yine boyle hafifden atak geldi...bu panik atak igrenc biseymis ya...su ilaclar hemen etki gosterseler ne iyi olur...

su giibyi izliyorum 94 yasinda adam evlenmeye gelmis..cus artikkk...

benim boyum evet uuzn..cocuklarda muhtemelen uzun olucaklar...millet sakin verme diyor ama..yuzum coktu bu aralar...haftada 1 kilo veriyorum bakalim..belki diyetisyene de giderim..

benimde 1 yaşkontrolleri var bugün gidelim dedim eşime yoğunum dedi bakalım nasipse yarınmı gitcez.sen yaptırdınmmı alaina kontrollerini

eylülcüm topikte gördüm süt arttırmak için malt içeceği deniyor yani alkolsüz bira.ben bikere içtim tadını beyenmedim bidha içmedim.şişede satışlıyor eczanede satılıyor ordan almıştım ben.rezene ısırgan ntahin helvası armut çok güzel süt yapıyor.ben rezene içiyorum genelde

benimde 1 yaşkontrolleri var bugün gidelim dedim eşime yoğunum dedi bakalım nasipse yarınmı gitcez.sen yaptırdınmmı alaina kontrollerini

evet asilarimizi olduk..cok mizmizlar..ikiside 400 gr almislar..boylarda 81 cm olmus..

ben malt icecigi cok ictim ..cok sut yapiyor birde humana still tea ..tavsiye ederim asiri sut yapiyor..

slm kızlar

geçmişi okuyamadım

cemrede bronşit başlangıcı var dedi dr. ilaç verdi

cansuda hiç bişi yemiyo sabah 9 da 120 cc yemişti bu saatoldu bilşi yemedi

sinir hastası edecekler beni bunlar

sularda kesik elim kolum bağlandı

gelirim gene

iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…