sen beceriksiz degil supermen..kimse yapamaz.yapiyorum diyen yalan soyluyordur...ayyy beril ve alaina erkek anneleri olarak bencede böyle kaynana olmayınbu günleri unutmayın hee..
berilcim yazsam neler neler.. şimdi iyice sinirlenirim zaten bir sürü işim var:) bu saat oldu sadece evi süpürebildim şimdi silecem sonrada banyoyo temizlerim kızlar izin verirse tabi.. ben hiç bir işe yetişemiyorum beceriksizim heralde sizler nasıl yetişiyorsunuz yaw..
hepinizi öperim.. akşama halim kalırsa görüşürüz..
bugunde kimse yok...oglen uykusu uyumadi bebislerim...saat 6:30 da ayakta zor duruyorlardi...insallah bu gece fazla kalkmazlar..dun saydim gece tam 16 kere kalktilar..
canımsın ya kıyamam saydım diyo :) inşallah kalkmazlar annesi sende rahatca uyursun bugün..
valla işleri bitiremedimtozlar kaldı yarına belim çok ağrıyo zaten kızlar akşama doğru cozutuyo iyice bırak iş yapmayı zapdedemiyorum..
canım nasıl ilaçlarla daha iyimisin.. senin için dua ediyorum..
saol canim benim ..et dua valla...iyiyim ..gun gectikce daha da iyi oluyorum..ilaclar ise yariyor..doktor bana tansiyon ilaci vermis..birde antidepressan..yanlis antidepresan hicbirsey yedirmiyor ve midemi bulandiriyor ..onun disinda hersey iyi..
iyi olmana sevindim.. bu tarz ilaçlar bünye alışana kadar bulantı yapıyor yanlız o tansiyon hapındanda oluyor.. gerçi ihtiyacın yok ama bu arada kilo verirsin :) ilaç ismi yazmak yasakmış sormuyorum o yüzden.. ya ben bilmiyor çatır çutur yazıyordum.. ama bazı kötü niyetli arkadaşlar var malum şikayet eder hemen dikkat edelim bundan sonra
geldim cnm yoklama alıyosun haaaman hergün yapıyorum hiç parlamıyor hiç temizlememiş gibi boşver.bugün iyice kayınvalideleri çekiiştirdik kulakları çınlamıştır
kesinlikle versem iyi olur...7 kilo var hala vermem gereken..
canım melisin alttan iki diş var da alminanın daha hiç çıkmadıfatoşcum cemre iyidir inşallah..
kardeşin pc yi ele geçirdi sanırım ama ösledik biz seni
alaina canım yorgun zaten he bide kociş artık erken mi geliyoralainacım takılıyorum bazen kızıyor musun canım
eylülcüm vakit buldukca geliyor canım benim.. melite diş var mı bizim nazda yok daha :26:
berilcim genelde buralarda gelir şimdi
kimseler yok kendi kendime yoklama alıyorum
kızlar kilo demeyin benim de rejim yapmam lazım emzirdiğim için nasıl yapıcam onu da bilmiyorum aslında yemek bile yiyecek vaktim yok ama düzensiz yediğim için vermedim sanırım 72 kiloda kaldım hayatımda ilk defa bu kilodayım 52kiloydum en çok kilo aldığım zaman bile 62 olmuştum o da ilk düşüğümden sonra oldu o kadarkesinlikle versem iyi olur...7 kilo var hala vermem gereken..
ben evden hiç çıkamıyorum çok bunaldım ya, yaz ne zaman gelecek
markete gitmeyeli bile aylar oldu
kızların ihtiyacı var ama gidemiyorum çok mutsuzum bu günlerde..
arkadaşlarımı arayım bari bugün canım çok sıkılıyorrrrr tek lüksüm net yani düşünün :126:
benimde 1 yaşkontrolleri var bugün gidelim dedim eşime yoğunum dedi bakalım nasipse yarınmı gitcez.sen yaptırdınmmı alaina kontrollerini
eylülcüm topikte gördüm süt arttırmak için malt içeceği deniyor yani alkolsüz bira.ben bikere içtim tadını beyenmedim bidha içmedim.şişede satışlıyor eczanede satılıyor ordan almıştım ben.rezene ısırgan ntahin helvası armut çok güzel süt yapıyor.ben rezene içiyorum genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?