eylülcüm topikte gördüm süt arttırmak için malt içeceği deniyor yani alkolsüz bira.ben bikere içtim tadını beyenmedim bidha içmedim.şişede satışlıyor eczanede satılıyor ordan almıştım ben.rezene ısırgan ntahin helvası armut çok güzel süt yapıyor.ben rezene içiyorum genelde
maşallh sizeevet asilarimizi olduk..cok mizmizlar..ikiside 400 gr almislar..boylarda 81 cm olmus..
geçmiş olsun canım inşallah bir an önce atlatırslm kızlar
geçmişi okuyamadım
cemrede bronşit başlangıcı var dedi dr. ilaç verdi
cansuda hiç bişi yemiyo sabah 9 da 120 cc yemişti bu saatoldu bilşi yemedi
sinir hastası edecekler beni bunlar
sularda kesik elim kolum bağlandı
gelirim gene
iyi akşamlar
slm kızlar
geçmişi okuyamadım
gelirim gene
iyi akşamlar
canım melisin alttan iki diş var da alminanın daha hiç çıkmadı
kızlar kilo demeyin benim de rejim yapmam lazım emzirdiğim için nasıl yapıcam onu da bilmiyorum aslında yemek bile yiyecek vaktim yok ama düzensiz yediğim için vermedim sanırım 72 kiloda kaldım hayatımda ilk defa bu kilodayım 52kiloydum en çok kilo aldığım zaman bile 62 olmuştum o da ilk düşüğümden sonra oldu o kadar
ay ben de aynıyım canım ya sorma o kadar bunaldım ki hiç bi yere gitmiyorum tek başıma çıkamıyorum taksiye bile bu halde binemem napıcam bi çocuğu bırakıp eve geri mi döncem anca eşim evde olcak ki bizi bi yerlere bırakcak yada götürcek o da yazık çok yoğun çalışıyo o da çok bunalmış durumda yaz da gelse yine aynı olcaz ama eşimin işleri azalırsa bilmem bu arada muhakka ehliyet alıcam ve bir an önce trafiğe çıkıcam yoksa evde böyle kafayı yerim ben tam alıcaktım ki hamile olduğumu öğrendim eşim de kızdı kursa gitmeme bişey olur diye o da öyle kaldı . zaten herkese de gidilmiyor komşularım pek canayakın değil ama yakın olanlara bile gitmeye çekiniyorum iki çocukla kim bilir belki de arkadan laf ederler
bugun bizim cocuklarin 1 yas asilarini yaptiricam...dun yine boyle hafifden atak geldi...bu panik atak igrenc biseymis ya...su ilaclar hemen etki gosterseler ne iyi olur...
su giibyi izliyorum 94 yasinda adam evlenmeye gelmis..cus artikkk...
evet asilarimizi olduk..cok mizmizlar..ikiside 400 gr almislar..boylarda 81 cm olmus..
slm kızlar
geçmişi okuyamadım
gelirim gene
iyi akşamlar
merhaba kızlar..arada üyeliğimle arada da misafir olarak okuyorum yazdıkaraınızı..topiğinizi takip ediyorum yani:)..sadece selam vermek istedim.
eloisa cnm sabahtır yoktun nereledeydin?bende çok sıkılıyorum evde cnm ya yazın tatile gidiyomusunuz;?senin kızlar kaç aylıktı unuttum yahuu:44::44:
evdeydimtatlım çizelgelerimiz var ya altta unutma bak oradan bebişlerin ayına 9 ay bitti..valla şuan ihtiyacım olan tek şey tatil ama kısmet bakalım..
sabah sabah dedikodu yaptıracan yinegörümcemin yanında dedimde ağzıma tıkdaı.. çok sıkıldım 2 senedir evden çıkmıyorum ee o aylarcada hastanede yattım inşallah yazın 4-5 günde olsa tatil yapabiliriz dedim daha doğrusu diyordumki görümcem; sen otur hele iki çocukla nereye gidiyosun diye yapıştırdı sanki maldivlere gidicem ama görümce değilmi birinin yazlığınada gitsen apartada gitsen çadırda da kalsan adı tatil olur, kötü kadın müzeyyen hıhhh
herkese günaydın kimseler yok yine yoklama alırım heee
alaina nasıl bebişler ateş falan olmamıştır inşallah..
günaydın herkeslereboşver burda yapmıcan da nerde yapcan dedikoduyu.:81:maldivler haa niye yahu 2 çocukla tatil yapılmıyomuşmu amannn görümce deilmi hep aynı gerçin bende görümceyim ama ben karışmam herkesin tatilinde işinden banane eşin isterse onlara halt etmek düşer boşver kızz buraya gelsenize biraz uzak ama ankara istanbul hep buraya tatile geliyor çok güzel hıhh
selamlar geçmiş olsun dileklerinize çok tşler ilaçlara başladık. annemle temizliğe giriştik havalarda güzel. oturma odasını temizledik, cam perde halı..
bugünde mutfak temizlenecek..
cumaya gidicek annem ben şu işleri biraz halledeyim gelecem bende özledim sizi.. herkesi öpüyorum..
yok cnm niye sıkılalım sen anlat içini dökben dinlerim seni şahsen.evet yaa keşke gelseniz tanışırız ben çok isterim.çok güzel gerçekten biraz küçük ama idare eder.sen aslen ankaralımısın cnm?
misafirlerim vardi bugun giremedim..kizlar nasilsiniz????biizim cocuklar buyudukce sapitiyor..yeni adetleri sabanin 6 sinda kalkmak ve 10 kadar yatiramiyoruz...annemde geldi..asidan mizmizlardi..keyfim yerinde anliyacaginiz..
iyi olur cnm senin kızçeler nasıl sarışınmı benimkiler sarışın.inşallah cnm yagenelde lafta kalıyor ama umarım öle olmaz burası vesile olur tanışmamıza.ben çok isterim tanışmak ve davam ettirmek.evet fatoşşumuzlada tanışmak istiyorum ama nasıl olcak onu bilmiyorum işte.kız bakmaya geliriz artık hahahayy neyse gerçekten ya öle bişey olsa hiçte fena olmaz anacım hepimiz
birbirimizden ayrıçok uzaklardayız.eloisa cnm senin bebişin biri kabızdı noldu iyimi ne zamandır sorcam unutuyorum.valla bende de çatlak var ama çok deil malesef geçmiyor benim göbek kaldı biraz nasıl gitcek o yaa ufff
alaina gözün aydın annen gelmiş..
caniko ben varırım ya beyenmedin benievet kızlar çoğaldı fatoşun kızlarını gördük seninkileri göremedik daha bakcaz artık evt bu gidişile lafta kalacak gibi biz tanışamıycaz galiba:2:cnm kabızlık için armut poüresi yedir pırasa yedir bide papatya çayı içir oda kabızlığa iyi geliyor.allah yardımcısı olsun kuzunun benim alptuğda oluyo çok canı yanıyo yavruşumun.bende evleri temizledim işleri bitirdim çocukları uyuttum tam dinlenecektim uyndılar malesefff.yaa bende çok üşeniyorum egzersiz yapmaya daha kolay yolu yokmu bunun eşime diyorum spora yazdır beni diye yada yürüyüş bandı falan alalım diyor oda yazın deyip geçiştiriyor uff uff
anladım cnm benim kocişte aynı kızıyor.veririm tabi cnm özelden gönderirim ok.cnm papatyaya bir çay kaşığı pekmez koy o tatlandıyor ozaman içerler belki ben öle içirebildim hem kan yapar pekmez zararı yok nasılsa.dene bakalım cnm.olmazsa yazılıcam cnm benimkide öle sen iyisin böle zayıflam diyor ama aynen yalan külliyen yalannnnnyavrum yazmadan bakmıştım altta kimse online değildi beğenmemi kıymetlimbenim kızları paylaşım sitelerine koyamıyorum eşim çok kızıyo e zaten aramız iyi değil kızdırmayım bende.. ama mail adresin varsa seve seve gönderirim fotolarını sende bana yolla bek tanışmış oluruz kuzum
armut yaptırmıyo benimkilere hatta kayısıda garip :26: pırasada dr gaz yapabilir hazmı zor verme daha dedi malum benimkilerin sindirim problemi var papatya çayını demiştin sen ama içmedi benim uyuzlar..
kolay yolu karnı gerdirmek heraldeama ben ameliyat olmaktan korkuyorum estetik amaçlı olunca yatamam masaya ama bi yatsam neler neler yaptırırım kociş tanıyamaz
sende git kendin yazıl,, peki senin oğlanlara bakacak biri var mı?
benimkide neyin var iyisin ne sporu diyo ama yalannnnnnnn gitmemem için yazın yürüyüş yaparsam o işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?