anne olanlar ve anne olmaya calisanlar ...

bi daha deneyim içirmeyi bakalım, sağol canım
annen başka şehirdemiydi berilcim? gelmesi iyi olmuş..
sende bir çizelge yap alta ya oğlanlar ne kadarlık oldu takip edelim canımcım :122:

önemli deil inşallah faydası olur cnm evet annem başka şehirde aydın da.nasıl yapılıyor cnm o onu bilmiyorum kiben

bende catlak hic olmadi..acaip misafir geliyor..bebekelri sevmeye geliyorlar evet..ama bana cokda yardim ediyorlar...yediklerimi dikkat etmiyorum ama veriyorum anlamadim bende..bu arada aynen bende de carpinti ile basladi...aman cok zor bisey panik atak..bir daha atak olmadi ama yinede korkuyorum...ilaclar carpintiiyi kesti...icguveysinden halliceyim anliyacagin..namaz cok ise yariyor..

berilcim hiç güleceğim yoktu senin kontrol mesajını yesinler çok tatlısın valla :103:

mesajını aldım tamam

benim karnım kasnak gibi gergindi son ay çatladı çünkü çok büyüdü karnım napalım kızlardan hatıra kalacak demekki

neyse bu yarıyıl tatili bitmeden fatoş ve seni bulamayacağız anlaşılan topikte.. az kaldı Allahtan :)) en azından sana yardım eden insanlar geliyormuş ne güzel.. inşallah olmaz canım bir daha olmayacak diye düşün, evet maneviyat en iyi ilaç.. bende de başlamaz inşallah çarpıntılarım geçer..

saol öleyimdir cnm övünmek gibi olmasınnapıyım biraz matrak bişey olsun istedim napıyosun nasıl kızlar denedinmi papatyayı?benim batuğ durmuyor yaa dişlerimi ağrıyor karnmı bilemedim sürekli ağlıyor

selam kızlar

geçmişi yine okuyamadım

bugün misafir vardı apartmandan komşular

öyle akşam oldu..

akşamda misafir vardı eşimin dayısıgil çat kapı gelmişler. tam çocukları uyuttuk bende 5 dk yatmıştım. yatmak haram bana.. habersiz gelen misfirlerden nefret ediyorummmmmmmmmm

yarında yatak odasını temizledikmi bitiyo. havalar ısınana kadar rahat ederim inş......

ev ev kurtlancakmış az kalsın temizleyince fark ettim

çok yaşa emi ben kendime yapmıştım çizelge için google a lilypie yaz o siteden ticker yap sonra profile yapıştırılıyo linki.. anlatma kabiliyetim de 0 yani yaparken tarif ederim sana yada ben yapıveririm sana

diş heralde ya benimkiler de ağlıyor çok anlamadım gitti bi yeri ağrıyosa nası anlıcam ki

çat kapı misafirde yarışıyoz valla, dur bide eylülcüm var onuda unutmayayım.. sen hallet işeri cnm fırsat bu fırsat bi gazla yapılıyo valla.. hadi kolay gelsin

alaina günaydın canım geçti mi bebişlerin mızmızlıkları bu gece uyumuşlardır inşallah :119:

Son düzenleme:
walla ozledim eloisa seni..musait olunca aricam..benim ablamin oglu bizde annem bizde..yariyil tatilnde bende hep misafir olur...gezdiriyorum cocuklari..

walla ozledim eloisa seni..musait olunca aricam..benim ablamin oglu bizde annem bizde..yariyil tatilnde bende hep misafir olur...gezdiriyorum cocuklari..

bende özledim seninle konuşmayı bende misafirlerin var siye aramıyorum zaten daha önce sölemiştim.. ne güzel gezin canım ya ben evde kukuman kuşu gibiyim benimde ablamlar gelecekti aslında ama mart sonuna kaldı artık biraz daha yalnızım

selim yürüdü mü? canım ilk adım ayakkabısı ne zaman alınıyo bide nası bişey almak lazım ortapedik olacak heralde markası modeli filan var mı yada hangi mağazalarda oluyor kifidis miydi bi ortapedik ayakkabı satan mağaza vardı ya hatırlayamadım..

alaina gitmişşşşş gez canım benim, bizim yerimizede :103:

beril de gelmemiş, batuğ iyi mi canım?

deniyim bi cnm yapabilcemmi yada sen yapıver sonra sende çok yaşa kuzum hoşunamı gittigece çok zor uyudu inşallah geçer yaa onlar huzursuz oldumu bende çok geriliyorum.evet eloisacım deneme msjımızı gönderdik sonrada msni göndereyim ordanda konuşuruz oldumu şeker.senin kızlar yürüyomu yoksa ilk adım ayakkabısımı alcan

ben 6 aylikken almistim..kifidisden..ama ortopedi doktoru lastik ayakkabi giydirin dedi..adidasin falan..2 yasindan sonra ortopedik giydirmelisin demisti..bizde ikiside var..adidaslar 50 -70 tl arasi..kifidis 150 tl ye almistim..

selim yurumedi daha..nazda cok guzel surunuyor..suan icin bir problem yok..gelisimleri iyi dedi doktor..

slm alaina nasıl cnm gittimi misafirlerin?fatoşla sen kayıplara karıştınızaşıdan sonra ateşleri falan olmadı dimi cnm?

slm alaina nasıl cnm gittimi misafirlerin?fatoşla sen kayıplara karıştınızaşıdan sonra ateşleri falan olmadı dimi cnm?

gitmedi daha..doktor 5 ila 12 gun sonra ates yapabilir dedi..2 gundur cok huzursuzlardi..ama bugun daha iyiler..buyudukce bakmak daha zevkli hala geliyor..oglum koltuklarin ustunde o akdar yaramaz ki..duramiyor adam resmen yerinde..

gitmedi daha..doktor 5 ila 12 gun sonra ates yapabilir dedi..2 gundur cok huzursuzlardi..ama bugun daha iyiler..buyudukce bakmak daha zevkli hala geliyor..oglum koltuklarin ustunde o akdar yaramaz ki..duramiyor adam resmen yerinde..

OHH tadını çıkar valla cnm benimde annem bende.inşallah yapamz huzursuzlukları büyük ihtimal dişlerindendir benimkide dün sürekli ağladı hiç durmadıne dişmiş yahu mahf ediyor çocukları aman başka hastalıklartı olmasında.evet hem zevkli hemde daha yorucu hiç durdan yapmadan anlamıyorlar.yürümüyolar dimi daha cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…