anladım cnm benim kocişte aynı kızıyor.veririm tabi cnm özelden gönderirim ok.cnm papatyaya bir çay kaşığı pekmez koy o tatlandıyor ozaman içerler belki ben öle içirebildim hem kan yapar pekmez zararı yok nasılsa.dene bakalım cnm.olmazsa yazılıcam cnm benimkide öle sen iyisin böle zayıflam diyor ama aynen yalan külliyen yalannnnnannem geldi bizde kalıcak nasipse bende bahara doğru yürüyüşü düşünüyorum olmazsa bakalım artıkınn
hiç gitmemiş ve görmemiş olarak afyonluyum ama doğma büyüme ankaralıyım canım.. kısmet canım gün olur geliriz benim kızçelerle senin oğlanları tanıştırırız hahahabelki siz ankaraya gelirsiniz mesela benim kk da tanıştığım ve konyada oturan bir arkadaşım var ve bize geldiler o kadar mutlu oldum ki burada konuşuyoruz telefonla konuşuyoruz görüşmesekte gönül bağı kurmuşuz işte ve görüşmekte kısmet oldu neticede.. ee bir gün bende konyaya gitmek istiyorum hem fatoşumuda çağırırız ayy ne güzel olur inşallah hayal olarak kalmaz bunlar.. sonraaaa ablamların istanbula tayini çıkma olasılığı var ve öyle olursa tanımak istediğim insanlar var onlar isterse tabi alaina ve başka konuştuğum istanbullu arkadaşlar.. belki bunlar sadece burada yazılanla kalır belkide konyadaki arkadaşımla görüşmem gibi hayallerde kalmaz
senin bebişlerin gece uykusu nasıl biz hala kırklı gibiyiz ya o kadar çok bölünüyor ki uykuları sağa dön ağlıyolar emzik düşer ağlıyolar artık baş ağrısından öleceğim e tabi uykusuzluktanda
yarıyıl tatilinde baya misafir ağırladın heralde canım.. kuzenler bebekleri sevmeye mi geliyor
sen nasılsın bir daha oldumu atak? ben çok sinirlenince birden çarpıntım başlıyo ve kendimi çok kötü hissediyorum dr a da gidemem malum evden çıkmam imkansız acillik olmadıkca kimsede götürmez beniaman olmayımda bi daha..
valla bizde son uykuyu 5.30 6 gibi bitiriyoruz sonra ayaktayız vede hiç deliksiz uykumuz yok nedir bu böyle anlamadım gitti..
cnm haftada bir kiloyu ilaçlar yüzünden mi veriyorsun yoksa yediklerine dikkat ederek mi bende kilo vermek istiommmmmm
daha önce yazdım ama kimsenin göbişinde çatlak yok heralde, nasıl geçiricem çözümü yok galiba
bende catlak hic olmadi..acaip misafir geliyor..bebekelri sevmeye geliyorlar evet..ama bana cokda yardim ediyorlar...yediklerimi dikkat etmiyorum ama veriyorum anlamadim bende..bu arada aynen bende de carpinti ile basladi...aman cok zor bisey panik atak..bir daha atak olmadi ama yinede korkuyorum...ilaclar carpintiiyi kesti...icguveysinden halliceyim anliyacagin..namaz cok ise yariyor..
saol öleyimdir cnm övünmek gibi olmasınnapıyım biraz matrak bişey olsun istedim napıyosun nasıl kızlar denedinmi papatyayı?benim batuğ durmuyor yaa dişlerimi ağrıyor karnmı bilemedim sürekli ağlıyor
selam kızlar
geçmişi yine okuyamadım
bugün misafir vardı apartmandan komşular
öyle akşam oldu..
akşamda misafir vardı eşimin dayısıgil çat kapı gelmişler. tam çocukları uyuttuk bende 5 dk yatmıştım. yatmak haram bana.. habersiz gelen misfirlerden nefret ediyorummmmmmmmmm
yarında yatak odasını temizledikmi bitiyo. havalar ısınana kadar rahat ederim inş......
ev ev kurtlancakmış az kalsın temizleyince fark ettim
walla ozledim eloisa seni..musait olunca aricam..benim ablamin oglu bizde annem bizde..yariyil tatilnde bende hep misafir olur...gezdiriyorum cocuklari..
selim yürüdü mü? canım ilk adım ayakkabısı ne zaman alınıyo bide nası bişey almak lazım ortapedik olacak heralde markası modeli filan var mı yada hangi mağazalarda oluyor kifidis miydi bi ortapedik ayakkabı satan mağaza vardı ya hatırlayamadım..
selim yürüdü mü? canım ilk adım ayakkabısı ne zaman alınıyo bide nası bişey almak lazım ortapedik olacak heralde markası modeli filan var mı yada hangi mağazalarda oluyor kifidis miydi bi ortapedik ayakkabı satan mağaza vardı ya hatırlayamadım..
slm alaina nasıl cnm gittimi misafirlerin?fatoşla sen kayıplara karıştınızaşıdan sonra ateşleri falan olmadı dimi cnm?
gitmedi daha..doktor 5 ila 12 gun sonra ates yapabilir dedi..2 gundur cok huzursuzlardi..ama bugun daha iyiler..buyudukce bakmak daha zevkli hala geliyor..oglum koltuklarin ustunde o akdar yaramaz ki..duramiyor adam resmen yerinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?