OHH tadını çıkar valla cnm benimde annem bende.inşallah yapamz huzursuzlukları büyük ihtimal dişlerindendir benimkide dün sürekli ağladı hiç durmadıne dişmiş yahu mahf ediyor çocukları aman başka hastalıklartı olmasında.evet hem zevkli hemde daha yorucu hiç durdan yapmadan anlamıyorlar.yürümüyolar dimi daha cnm
deniyim bi cnm yapabilcemmi yada sen yapıver sonra sende çok yaşa kuzum hoşunamı gittigece çok zor uyudu inşallah geçer yaa onlar huzursuz oldumu bende çok geriliyorum.evet eloisacım deneme msjımızı gönderdik sonrada msni göndereyim ordanda konuşuruz oldumu şeker.senin kızlar yürüyomu yoksa ilk adım ayakkabısımı alcan
ben 6 aylikken almistim..kifidisden..ama ortopedi doktoru lastik ayakkabi giydirin dedi..adidasin falan..2 yasindan sonra ortopedik giydirmelisin demisti..bizde ikiside var..adidaslar 50 -70 tl arasi..kifidis 150 tl ye almistim..
selim yurumedi daha..nazda cok guzel surunuyor..suan icin bir problem yok..gelisimleri iyi dedi doktor..
BENİMKİLERM 2,3 adım atıyolar pat düşüyolarkomikler.
BENİMKİLERM 2,3 adım atıyolar pat düşüyolarkomikler.
merhaba arkadaşlar nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir ben de biraz ev temizlemeye çalıştım ama olmadı kayınvalidemler sinirimizi bozup gittiler hiç bişey yapamadım çocuklarla uğraşıyorum bu aralar havalar ne kadar güzel tabi her zamanki gibi evdeyiz geçen kızları balkona çıkardım ama hiç umursamaılr onu gezme saymadı veletler
mrb eylülcüm iyiz şükür ki sen nasılsın?bende evleri temizledim bi market yaptım geldim.hayırdır neden moralini bozdu kayınvaldenler?evet havalar çok güzel keşke böle devem etsebizim yavrucaklar balkona çıkarılmaya razılar yazık hiç bir yere çıkarmıyorum hep evdeler
merhaba arkadaşlar nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir ben de biraz ev temizlemeye çalıştım ama olmadı kayınvalidemler sinirimizi bozup gittiler hiç bişey yapamadım çocuklarla uğraşıyorum bu aralar havalar ne kadar güzel tabi her zamanki gibi evdeyiz geçen kızları balkona çıkardım ama hiç umursamaılr onu gezme saymadı veletler
sanırım hiç anne olamayacağımm artık umutsuzummmm
yaa fatoşcum alaina eloisa nerdesiniz bugün kuzum?kayıplardamısınız yoksa ev temizliğindemi?özledim sizi yahueloisacnmtakip çizelgesini yapmaya çalışım olmuşmu:26:
bir sürü laf söyledi babanesi kısaca bize pek yardımları olmuyo diğer toruna ev satıp verdiler o bizden daha acımasız borç yapmış ödesinler diye tersleyip duruyo bunları ama yine de kıymetli oluyo nedense . eşim de en sonunda kızdı gelme evime dedi babanesine o da geliınce eşim evi aradı kızdı babası da arkadan atıp tutuyodu yüze gelince babaneyi tuttu. o da kızdı eşim hattında ne yalanlar attılar ben de en sonunda dayanamadım artık korudum iyice coştular kayınvalidem de hiç korumadı bile ses etmedi onlar gidince arkadan konuşuyo yani onlara başka bize başka o da gemisini yürütüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?