anne olanlar ve anne olmaya calisanlar ...

yok yurumuyolar daha..seninkiler ??

yok canım daha yürünüyolar, emeklemiyorlar bile ama ben bırakmadım yere :122: işte bende ne zaman alınacak diye sordum şekerim yürüyünce mi öncesinde mi sen oğlanların doğum tarihini ve isimlerini yaz gerçi batuğ ve alptuğdu demi ben yapayım sen yapıştır

ben 6 aylikken almistim..kifidisden..ama ortopedi doktoru lastik ayakkabi giydirin dedi..adidasin falan..2 yasindan sonra ortopedik giydirmelisin demisti..bizde ikiside var..adidaslar 50 -70 tl arasi..kifidis 150 tl ye almistim..

adidaslara bakarım bende o zaman hem daha uygunmuş.. altı yumuşakmı olacakmış yani? bu ara heryerde indirim var aslında kızlara bişeyler almam lazım ama gidemiyorum hiç bir yere ya kafayı yicem

selim yurumedi daha..nazda cok guzel surunuyor..suan icin bir problem yok..gelisimleri iyi dedi doktor..

maşallah annesi..

fatoş kayıplara değil temizliğe karıştı, bide ben karışsam ev tam dandini

merhaba arkadaşlar nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir ben de biraz ev temizlemeye çalıştım ama olmadı kayınvalidemler sinirimizi bozup gittiler hiç bişey yapamadım çocuklarla uğraşıyorum bu aralar havalar ne kadar güzel tabi her zamanki gibi evdeyiz geçen kızları balkona çıkardım ama hiç umursamaılr onu gezme saymadı veletler

mrb eylülcüm iyiz şükür ki sen nasılsın?bende evleri temizledim bi market yaptım geldim.hayırdır neden moralini bozdu kayınvaldenler?evet havalar çok güzel keşke böle devem etsebizim yavrucaklar balkona çıkarılmaya razılar yazık hiç bir yere çıkarmıyorum hep evdeler

yaa fatoşcum alaina eloisa nerdesiniz bugün kuzum?kayıplardamısınız yoksa ev temizliğindemi?özledim sizi yahueloisacnmtakip çizelgesini yapmaya çalışım olmuşmu:26:

bir sürü laf söyledi babanesi kısaca bize pek yardımları olmuyo diğer toruna ev satıp verdiler o bizden daha acımasız borç yapmış ödesinler diye tersleyip duruyo bunları ama yine de kıymetli oluyo nedense . eşim de en sonunda kızdı gelme evime dedi babanesine o da geliınce eşim evi aradı kızdı babası da arkadan atıp tutuyodu yüze gelince babaneyi tuttu. o da kızdı eşim hattında ne yalanlar attılar ben de en sonunda dayanamadım artık korudum iyice coştular kayınvalidem de hiç korumadı bile ses etmedi onlar gidince arkadan konuşuyo yani onlara başka bize başka o da gemisini yürütüyo

ah canım bu kayınvaleder öldürecek bizi bende mrk edip sormuştum seni ama hoş olmayan durumlar olmuş keşke biraz gamsız olup takmayanlardan olsaydık ama değiliz malesef, Allah sabır versin..
valla benimkilerde dış kapının oradan geçerken ağlıyolar dışarı çıkalım diye çok üzülüyorum ama havalar soğuk zaten çıkaramam ki, iyice bunaldılar birde bu diş olayı mahvetti bizi ya

sanırım hiç anne olamayacağımm artık umutsuzummmm

Allah tan umut kesilmez canım, rabbim korktuğuna uğratmasın ve anneliği tattırsın inşallah..
sorun ne canım tedavi oldunuzmu hiç?

yaa fatoşcum alaina eloisa nerdesiniz bugün kuzum?kayıplardamısınız yoksa ev temizliğindemi?özledim sizi yahueloisacnmtakip çizelgesini yapmaya çalışım olmuşmu:26:

yawrum benim kociş daha gelmedi, kızlarıda ancak uyuttum ay inşallah eşim gelmeden uyanmazlar belim koptu artık püffff çizelgen hayırlı olsun canım

ayyy eylül valla bizi anlatmışsın biz saf gibi kiradayız ev alacak bir birikimimizde yok ve kira ucuz olsun yok şunu almayalım göze batar bilmemne ailelerine yaranacaz diye evden bile çıkmıyoz mazallah taksiyle filan sürekli gezsem abowwww ama öbürküler haftasonu hep brunch ta, akşamları sinemada en iyi evde (bu arada evde alacaklar) yılın her tatil zamanı tatilde onlara arkadan varda yüzlerine laf yok niyeyse,,, ama bize laf çokkk,, yaranamadık bir ara bize ev alacaklardı sözde oda oturulmayacak bir ev olurdu baktıkları yerleride duydum,,, oda yalan oldu zaten.. herkes kirada oturuyor oturun işte dediler ben zaten asla onlardan bişey istemem eşimde tüm konuları kapattı ve onlarında işine geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…