anne olanlar ve anne olmaya calisanlar ...

hoşgeldin fatoşcum özlettin kendini vallahi gözlerimiz yollarda kaldı :82:nasılsın nasıl oldu kızlar iyileştilermi cnm?

saol cnm becerebilmişmiyim.gündüzde yoktun sen

10 numara :) canım dün tek başımaydım eşim nöbetteydi.. kızlarda diş yüzünden çokkk huysuz akşam yatırdım 2 saat sonra bir kalkış sabahı sabahı ettik.. şimdide çok başım ağrıyor..

eveeeeeeeeeeetttttt

döndümmm :)

gitti misafirlerim...

Allah kavuştursun, gel artık canım ya iyice terkedildi topik

herkese iyi pazarlar

Son düzenleme:
geçmişolsun cnm bizimkide öle dişlerinden mi bilmiyorum çok huysuz iştahsız çıksada rahatlasalar ya.allah başka hastalık vemesin.aynen cnm 3,4 günden beri başım çatlıycak gibi ağrıyor.benim msn açılmıyor başka msnmi vericem cnm yazarım oldumu.ismimideseninkinine sen de yaz ama şeker.nasıl oldu kızın kabızlığı yaptınmı papatyayı?senin fecbook varmı

upsssssssssss ben geldim ama kimse yok..benim yine misafir gunumdu..suan itibari cocuklar ben ve esim kaldik...hepsi gittiler...bu hafta sonlari benim icin biraz yorucu oluyor...sizler nasilsiniz ???havalar muhtesem gibi duruyor ama soguk ya..bende cocuklari cikarmaya korkuyorum,,,bizimkielrde evde cok bunladilar..belki hafta ortasi alir annemlere giderim bakalim..

slm alainacım iyiz sen nasılsın çocuklarla misafir ağırlamak çok zor oluyor.misafir gelmeden temizlik ikram yap gidince tekrar temizlik yaoçok zor çok zorbende aynı cnm havalar güzel ama dediğin gibi havalar soğuk biraz hasta olcaklar dişye cesaret edemiyorum böle giderse çocuklar ev kuşu olcaklar.herkeste kızıyor kız seninkiler erkek çocuk bu kadar hanım evladı olmasınlar soğuğa alıştır diyolar eşimde bunlar sonra nasıl askerlik yapcak sen iyialıştırmıyosun diyor.bende ozaman gelsin bi baklım diyorum.napıyım kendim baktığımdan korkuyorum gerçin evden çıkmasakta hasta oluyor püff napsak bilemedim anne olmak ne kadr zor ama çok güzel bi duygu.seninkiler konuşuyormu cnm:26:

ya evet bize istinye park yakin haftada bir goturuyorum..dolastiriyorum ama istiyorum ki acik havaya cikarayim..bir bakici var bizim burda , bu soguklarda baktigi cocugu surekli dolastiriyor..cocuk hep acillerdeymis..annesine bazen soylim diyorum sonra vazgeciyorum...kadin haftasonlari icin kendine is bakiyormus..bizim bakiciya soylemis..benim misafirlerim cok geliyor ama Allah dan yardim eidyorlar..birde ev temizliginede kadin geliyor..o yuzden biraz rahatim..zaten kadin gelmese ben o akdar misafiri agirlayamam ...hakikaten simdi bile yemek yap yedir icir kaldir ..yoruluyorum..benim bebeklerim anne arada bir baba bakicilarinin adi sevda. ,bisey almak istediklerinde sevda diye bagiriyolar..birde mama diyolar..gel diyolar birde..baska da bisey demiyorlar..seninkiler ???

benimkilerde aynı cnm işine gelirse anne baba çok diyolar dede mama vs.ama öle çok deil daha.aynen cnm yanlız olsan işn daha zor.benimde annem var beraber bile zor olıyor karnımı dişimi bilemedim ağlıyor sürekli yaa.ben hiççıkaramıyorum malum buranın rüzgarı meşur korkuyorum hiç çıkaramıyorum napcam bilemedim.cnm çizelgeyi bende yeni yaptım eloisa anlattı banada yapmayı.googledan lilypie tickerse giriyosun ordan yapıyosun cnm

yavru kuşum benim sana verdiğim msn adım ve soyadım zaten ve yıllardır kullandığım tek msn, öyle açılmayan msn vermem ben.. sen kendine bak hıh
içmiyolar canım papatya ya napek kabız dursunlar çok yoruldum zaten

canım çok sıkkın ya sebebini bilmiyorum

hepinizin kandili mübarek olsun..

günaydın kuzum ben zaten seninki açılmıyor demedimki benimm mns açılmıyor dedim hıhharmutta mı yaptırmıyor demiştin.şırıngayla zeytin yağı sık poposuna cnm oda iyi geliyor.havalardandır cnm burda hava kapalı benimde aynı.sıkılıyorum evde hava kaplıyken tamamen banada karanlıklar çöküyor.
senin ve fatoş alaina sizin kandilleriniz mübarek: sevgililer gününüz kutlu olsun

günaydın canım.. yok armutta yaptırmıyor zeytinyağı zıkınca zarar vermez ya asitli değilmi???
lavman gibi ben yapamam ki fitili zor koyuyom zaten..

ay yerim sevgililer gününü,, benim sevgilim yok sizinkini kutlayıım hade

diş çıkarırken ağrı kesici veriyor musunuz? kızlar çok huysuz yaw hiç durmuyolar :122:

beril bana cep tlf nunuda atsana msn atarken.. belkim lazım olur

tamam cnm .yok mu sevgilin benimde yok ama...:97:cnm ben çok durmadığında mesela dün akşam hiç durmadı paranox fitil koydum dişlerine calgel jel sürüyorum başka yok bildiğim.sen ne yapıyosun.
yok zeytin yağı zarar vermez korkma cnm burda 1kaç kişidende duymuştum bem yap lavmandan daha iyi

bende ağrıkesici ve jelden başka bişi bilmiyom ama hiç durmuyolar normal demekki napıyım, sizin köpek dişlermi çıkıyo..
fatoş demişti sanırım zeytinyağı bakalım bide onu yapayım cesaret edebilirsem

dene cnm merak etme bişey olmaz ben yapamadıklarında yapıyorum napıyım valla,
lavman daha kötü.evet fatoştan duymuştum galiba.evet normal dişlerinden çok çekiyolar gerçin dişimi karnımı başka yerimi bilemiyosunki.yok cnm bizim üsten 4.dişimiz senin altaki mi

benim kızlar kaktı yine evet cnm alt dişler daha.. ben kaçayım gelirim sonra seninkiler uyanıkken oynuyormu? ben sadece uyuduklarında girebiliyorum.. öptüm cnm :103:

yok cnm oynamıyolar benim annem varya o yanlarında olunca girip bakabiliyorum anca bende

herkese hayirli kandillerrrr......ve sevgililer gununuz kutlu olsun...artik benden gecti sevgililer gunu...sizler bisey yapicakmisiniz ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…