iyiyim canım.. idare etmeye çalışıyorum..
15 tatil oldu ya annem gelecek inşallah.. bana yardım etmese bile sohbet etmemiz bile yetecek.. birileri gelsin istiyorum artık çok sıkıldım...
sen nasılsın canım..
benimkilerde bişey yemiyor yedirene kadar göbeğim çatlıyor yapmadığımız şaklabanlık kalmıyor ama onlarla beraber üst baş yerler her yer yiyior .bende senin gibiyemediler mi sinir oluyorum gidip döküyorum.eloisa seninkiler ne kız mı erkek mi?bende market dışı biyere çıktığım yok sinir hastası olcam artık. fatoşcum en güzeli elyaf yorgan boşver çarşafı yüzü.hıı ben taptırdım rotavirisü 3 dozdu.ama ben gene de çok efhamlıyım yeğenlerim gelse ellerinizi yıkayın eşim işten gelince elleri yıokadın mı sürekli soruyorum bi yere gitmeden gripmiisiniz diye soruyorum biraz abartıyorum olcana varıyor ama işte içim rahat etmiyor.yerleri
ellesinler hemen ellerinisiliyoruum.sinirlenince bende öle bağırıp sonra kıyamıyorum napcaz bakalım
yaz rahatla canım.
az önce topladım heryeri bakalım kaç dk gidecek
benim eşimin annesiyle babası bu ara pazarları sabah denilecek bi sattte gelmeyi huy edindiler. gelmesin demiyom elbet gelcekler ama pazarları evimde misafir istemiyorum. pazar demek iş demek..
çamaşır topluyorum, çekmece düzenliyorum , ütü yapıyorum, kızları yıkıyorum, diş köşe temizlik yapıyorum, yemek yapıyorum pazar günü. biri geldimi aksıyo işer yapılmayıncada tüm hafta içi cinnet modunda oluyorum
eşime dedim, evleri bize yürüyerek 15 dk uzaklıkta, isteseler hafta içide gelebilirler hafta içi gelsinler dedimoda söyleyiverdi pazar gelmeyin diyo fatoş dedi yerin dibine geçtim:86: her zaman gelin ama pazar iş günüm dedim hafta içi gelseniz hem ben yalnızım ii olur dedim..
kırıldılarmı bilmem ama mecbur bıraktılar. 11 de geliyorlardı bide daha kahvaltı yapmadınızmı diye eleştiriyorlardı. gece 3 ten önce uyuyormuyum ki....... bide ikide bi kızların tırnakları uzamış diyip duruyorlar. her hafta banyodan sonra keserim oysaki ama hergün kessem gene uzun dicekler
off işte böyle.. eşimde sen dinlen ben bakarım diyo. kızları atıyo anadizine sallıyo kızları uyutuyom ayağına kendi uyuyuyo. 5 dk sonra kızlar ağlıyo... bakmış oluyo saolsun...
haklısın insan evde patlıyoyalnız başına çabala dur bende de annem bende de annem vardı dün gitti bizim de kabus başladı yani
Allah bagislasin..bu arada kuzenim aradi..bi arkadasinin cocugu kresden mikrop kapmis 15 gundur hastanedeimis..virusu cocuk yenemiyormus.onkoloji bolumune yatirmislar.cocuk daha 2 yasinda..bende krese yolliyacaktim ama vazgectim..en iyisi sadece anaokuluna gondermek..
aaa yazık yavruya üzüldümrotamı acaba biz yaptırmadık ya korkuyorum valla.. inş. biran önce iyileşir..
ben tavukdan zehirlendim..bugun Allahima binlerce sukurler olsunki iyiyim....o gun selim dustu..annemde bana bayagi bagirdi.sen bu cocuklara bakamicaksin falan diye.moralimde bozukdu..sanirim birazda sinirseldi..bir anda nefes alamamaya basladim falan..tavukda ikisi bir anda oldu galiba...aman artik takmicam..annemede dedim..duserse dussun ..cocuk bu duse kalka..selim o kadar yaramaz ki yapicak bisey yok..
sen neden yaptirmadin rotayi..benim fransiz arkadasim var o da yaptirmamis.ben yaptirdim..
valla bende yaptırdım rotayı özellikle söledi doktor.aynen öle başkalarının çocuklarının sıkıntısı bize değildide ondan şimdi efham olduk.bende yemek yemez üzülürüm terler hemen arka bezimiz vardır bizim zaten hemen onu değiştiririm.üşüdülermi gece açıldılarmı öle işte benimde baya sorunlu geçtihamilelik.senin noldu hamilelikte eloisa ?benim eşimde sinir ediyor aynen hep erkekler aynı valla yakında sinir hastası olcambebişlerim sağolsunlar artık allahım sabır versin
slm arkadaslar aranıza benide kabul edin anne olanlar ve anne olmaya calışanlar demişs iniz ben anne olmak için çalışanlardanım asılaama deneyeceğim subatta tedaviye baslaycağım insallah benimde ikizlerim olur hiç bıkmadan uğrasmak istiyorum hepinizin bebişlerini allah korusun
walla doktorlarin hepside bir manyak.kime inanicagimi sasirdim..biz yaptirdik..cocuklarim olunca paranoyak oldum walla..birde olum korkusu geldi.ay ben olursem cocuklarim ne olur.psikologa bile gittim..en sonunda bir dua buldum..boyle sacma sapan vesveseleri oyle yendim..duayi okuyorum ohhhhhhh.icimde bir rahatlik ...
slm arkadaslar aranıza benide kabul edin anne olanlar ve anne olmaya calışanlar demişs iniz ben anne olmak için çalışanlardanım asılaama deneyeceğim subatta tedaviye baslaycağım insallah benimde ikizlerim olur hiç bıkmadan uğrasmak istiyorum hepinizin bebişlerini allah korusun
benimde ilk 6 ay sürekli kusmaktan yattım tam hamileliğimin keyfini sürcem derken erken doğumda sürekli hastaneye yatıp serum yedim çocukların ciğerlerigelişsin diye haftada sabah akşam iğne yedim.nidilat kullandım doğum olmasın dursun diye doktoe 10dk.dan fazla ayakta durmucan dedi yattım sürekli zorla 36.haftaya şükür geldik evet erkeklere bakarsan herşeye yetmek zorundasın
benimkide sabahtan beri anca uyudu bi çorba yaptım beyenmedi tekrar başka yaptım döke saça biraz yedirdim şükür uyudu.eşler zaten kendileri söleyemezler hemen üstüne atarlar top sende nasıl anlatırsan anlat artık derdini sıkıntını.kayınvaliden sende kusur arıycana gelipte çocuklara bakmana yardımcı olsalar ya.kolaymı 2 çocuk bakmakk.benimde eşimin çocukların uyandığından haberi olmaz ben kaldırırsam zorla kendim nöbetteyim sabahta tam bi sersem oluyorum.oyuncak aldınızmı 2tanemi alıyosun?
Benim bebekelrim bir kiz bir erkek 1 yaslarindalar,,25 ocak dogumlular..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?