anne olanlar ve anne olmaya calisanlar ...

haklısın insan evde patlıyoyalnız başına çabala dur bende de annem bende de annem vardı dün gitti bizim de kabus başladı yani

benim iki kız canım.. valla başkalarının çocuklarını sevmek ne kadar kolay ve güzelmiş şimdi sorumluluk alınca kendi çocuklarıma sevgi gösteremez oldum ne garip sürekli yiyeceklermi uyuyacaklarmı üşüdülermi bi tedirginlik gitmiyor üzerimden birazda küvezde kalmaları zor hamilelik ve doğumum psikolojimi tamamen alt üst etti.. ne kadar üzücü insanın çocuklarına kızması ama öfkemi kontrol edemiyorum sürekli gerginim insan yüzü görmüyorum eşimde bazen sinir ediyor beni gerçekten çok zor geçiyor günler.. Allah hepimize sabır versin..

ay çok komik benimkilerde ikide bir kızım tırnaklarını kes yülerini çizerler diyo acaba bilmediğimiz bir anlamı mı var bu tırnak kesmenin valla eşler öyle canım 5-10 dk bakmaya baktım diyor ağlayınca hemen bende durmuyor seni istiyor modunda ha bide benimki atıyo kanepeye ağlatıyo neden böyle yapıyorsun deyince kucağımdada ağlıyo nasıl olsa diyor

valla iyi yapmışsın gelmesinler pazar günü bizimkilerde her hafta mutlaka gideceğiz yoksa onlar geliyor ama bir aydır gitmiyorum iki çocukla evden çıkılmıyoki birde durmuyolar başka evde sürekli ne çok ağlıyolar yok bunun kaşı şöle yok tuhaf bakıyo yok ağzı yamuk kendilerine bakmıyolar sürekli kusur buluyolar sevmiyorum artık hiçbirini kendime laf söyletiyodum ama kızlara söyleyince tahammülüm kalmıyor

haklısın insan evde patlıyoyalnız başına çabala dur bende de annem bende de annem vardı dün gitti bizim de kabus başladı yani

nolcek halimiz eylülüm ya dört duvar valla patladım artık ağlayıp duruyorum sıkıntıdan kızlar ağlıyo ben ağlıyorum yaza sağlam çıkamıycam bu gidişle..

alaina canım nasıl oldun, yazmıştım görmedin sanırım neden zehirlenmişsin.. bakıcınız dönmesine sevindim

Allah bagislasin..bu arada kuzenim aradi..bi arkadasinin cocugu kresden mikrop kapmis 15 gundur hastanedeimis..virusu cocuk yenemiyormus.onkoloji bolumune yatirmislar.cocuk daha 2 yasinda..bende krese yolliyacaktim ama vazgectim..en iyisi sadece anaokuluna gondermek..

aaa yazık yavruya üzüldüm rotamı acaba biz yaptırmadık ya korkuyorum valla.. inş. biran önce iyileşir..

ben tavukdan zehirlendim..bugun Allahima binlerce sukurler olsunki iyiyim....o gun selim dustu..annemde bana bayagi bagirdi.sen bu cocuklara bakamicaksin falan diye.moralimde bozukdu..sanirim birazda sinirseldi..bir anda nefes alamamaya basladim falan..tavukda ikisi bir anda oldu galiba...aman artik takmicam..annemede dedim..duserse dussun ..cocuk bu duse kalka..selim o kadar yaramaz ki yapicak bisey yok..

...............................................................

Son düzenleme:

tekrar geçmiş olsun.. bizimde beren bugün oturuken yerde kendini bir attı arkaya kafası güm diye geldi çok korktum arkasına bişey koymuyorum hiç yanlış yapıyormuşum çok ağladı.. benimde naz çok yaramaz fırıldak gibi berende ona benzedi baka baka işim zor valla..

valla bende yaptırdım rotayı özellikle söledi doktor.aynen öle başkalarının çocuklarının sıkıntısı bize değildide ondan şimdi efham olduk.bende yemek yemez üzülürüm terler hemen arka bezimiz vardır bizim zaten hemen onu değiştiririm.üşüdülermi gece açıldılarmı öle işte benimde baya sorunlu geçtihamilelik.senin noldu hamilelikte eloisa ?benim eşimde sinir ediyor aynen hep erkekler aynı valla yakında sinir hastası olcam bebişlerim sağolsunlar artık allahım sabır versin

sen neden yaptirmadin rotayi..benim fransiz arkadasim var o da yaptirmamis.ben yaptirdim..

drlar bu aşı ile ilgili fikir ayrılığında bazıları bağırsak düğümlenmesine neden olabiliyor dedi ve benim kızlar bağırsak hastalığı ile doğdu çok hassaslar çocuk gastroentolog bir hoca var akrabamız yaptırmayın dedi yaptırmadık ama korkuyorum valla Allah korusun bebişlerimizi bazı forum sitelerindede aşı oldukları halde rotaya yakalananlar varmış onlarıda okuyunca kararsız kaldım açıkcası

canım ben 5 ay evde son 3 aya yakında hastanede yattım malesef.. ilk haftalardan kasılmalarım başlamıştı..
eşler istiyorki bebişler ağlamasın, şımarmasın, ses yapmasın, anneler bizden bişey beklemesin v.s. zora gelemiyorlar ama herkesinki böyle değil tabi..

walla doktorlarin hepside bir manyak.kime inanicagimi sasirdim..biz yaptirdik..cocuklarim olunca paranoyak oldum walla..birde olum korkusu geldi.ay ben olursem cocuklarim ne olur.psikologa bile gittim..en sonunda bir dua buldum..boyle sacma sapan vesveseleri oyle yendim..duayi okuyorum ohhhhhhh.icimde bir rahatlik ...

slm arkadaslar aranıza benide kabul edin anne olanlar ve anne olmaya calışanlar demişs iniz ben anne olmak için çalışanlardanım asılaama deneyeceğim subatta tedaviye baslaycağım insallah benimde ikizlerim olur hiç bıkmadan uğrasmak istiyorum hepinizin bebişlerini allah korusun

benimde ilk 6 ay sürekli kusmaktan yattım tam hamileliğimin keyfini sürcem derken erken doğumda sürekli hastaneye yatıp serum yedim çocukların ciğerlerigelişsin diye haftada sabah akşam iğne yedim.nidilat kullandım doğum olmasın dursun diye doktoe 10dk.dan fazla ayakta durmucan dedi yattım sürekli zorla 36.haftaya şükür geldik evet erkeklere bakarsan herşeye yetmek zorundasın

ay cok zorlu bir surec..ama asilama ile hic ugrasmasan da direkt tup bebek yapsan daha iyi..benim doktorum mustafa bahceci idi.o ben asilama ile ugrasmam diyordu..

bencede paranoyak yaptılar bizi valla bu duaya ihtiyacım var bende sürekli aynı düşünceler içindeyim.. duanın adı ne netten bakayım bende..

Allah yardımcın olsun inşallah aşılaman tutar ve anne olarak yazışmaya devam ettiğimiz günlerde gelir..
rabbim gönlüne göre versin

bende sürekli nidilat içtim günde 4 kez ve hastanede serum hep bağlıydı ben 34 e gelebildim ciğer geliştirici vurmadı dr um biraz çatlak dr lara denk geliyorum heralde ilaçların sadce yan etkilerini anlatıyolar alainada şaşırıyor ankaranın dr larımı öyle diyor :)) neyseki ciğerlerle ilgili bir sıkıntı olmadı doğduklarında ..

saolsunlar bugüne kadar lohsa dönemimde dahil 1 gün bile kalmadılar bende.. aman neyse o yaramı deşmiyeyim :))))) ama kara gün karar kalmazya elbet bizde aydınlığa çıkıcaz :) güzel günler bekliyor inşallah. rabbim sağlık versin yeterki...

biz hiç iki oyuncak almadık canım. ama sürekli alışveriş yaptığım bi yer hediye verdi sadece 2 tane kuzu çıngırakları var o kadar.. almayacağımda. paylaşmayı bilsinler bide gereksiz masraf. yedikleri içtikleri herşeyin iyisi olsun isterim ama çok kıyafet ve aşırı pahalı oyuncaklara karşıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…