anne olanlar ve anne olmaya calisanlar ...

hıı heralde ölesine denk gelmişin benim iğne vurdular hafta 1 kez sabah akşam bende nidilatı günde 4 kez kullandım.sıkıntı çektik ama değdi allah uzun sağlıklı ömürler versin bebişlerimize.gerçekten ankarada öle doktorlarda mı var allahtan bana ölesigelmediamann her doktor ayrı telden çalıyorr

haklısın insan evde patlıyoyalnız başına çabala dur bende de annem bende de annem vardı dün gitti bizim de kabus başladı yani

evt kötü oluyo o.. insan tam alışıyor gidiyorlar.

ben pzt günlerini sevmiyom mesela. eşim evde oluyo cts, pzr.. pzt gidince boşluğa düşüyorum :)

aa doğum günleri yeni geçmiş. nice mutlu sağlıklı yılları olsun inşallah canım

doğum günü yaptınız mı?

ewet yaptik canim..disarda kutladik..ama selim o akdar hastaydi ki..hic durmadi sonrada uyudu zaten..pasta uflemeye zor uyandirdik...

alaina çoook geçmiş olsun canım.. dışardamı yemiştin.... ben mantardan, balıktan bide tavuktan korkarım... allahım göstermesin....... çocuklar yememiş iyiki...

eloisacım galiba bu 'tırnakları uzamış' ın gizli bi manası var :) ne demek istiyorlar acaba...

senden bıktık, çok pissin, çok gıcıksın, oğluma yemek yap, ayaklarını yıka :))))) bunlardan biri olabilir mi...

duanin adi gecelerin korkanlarin okuyacagi dua diye geciyor..yasil bir kitap car ya yusuf tavasli galiba onun 220.sayfasindaki dua..

hepside olabilir..hicbiride olmayabilir..sadece gercekten tirnaklari uzamistir belkide..

.................................... resim eklemiştim ama yoksunuz sonra eklerim sildim.........................................

Son düzenleme:
saol fatşcum evet yaptık evde yaptık biz aileceama kayınvaldemler gelemedi.sizin ne zaman

saol fatşcum evet yaptık evde yaptık biz aileceama kayınvaldemler gelemedi.sizin ne zaman

bizimki 6 temmuzda canım daha çok var :)

bende şimdiden baknıyorum tariflere falan..

şeker hamuruyla cici kurabiyeler ve iki tane pasta yapıcam kızlarıma inşallah :)

bende öle yaptım iki tane pasta yaptım ama kurabiyeleri hazır aldım.ne güzel bi duygu kendi canın için bi,şeyler hazırlamak.

bende öle yaptım iki tane pasta yaptım ama kurabiyeleri hazır aldım.ne güzel bi duygu kendi canın için bi,şeyler hazırlamak.

evt canım çook güzel olsa gerek....

seni onca kişinin içinde farketmesi, yaklaşınca heyecanlanması, sana bakıp bakıp ağlaması bile kendini özel hissettiriyo....... kokluyorum kokluyorum doyamıyorum... evlat kokusu cennet kokusuymuş doğru galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…