- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.601
Görüşürüz canım kendine iyi bakkkkkcanlar cıkıorum ben kendınıze coook cici bakın. opuorum
Doğru diyorsun hayatım.. hadi bakalım inşallah senden cumaya güzel haber alırız da keyfimiz gıcır gireriz h.sonuna
sağolasın canım inş. güzel haberler veririm senden de beklerim güzel haberler ...
Günaydııııııııııııııııııııııııııın Mart topiğinin cıvıl cıvıl, neşe dolu , pozitif kızları.. Harika bir çarşamba gününden hepinize hamiş kalmanız iiçin dualar ve öpücükler gönderiyorum
Güncel listemizi de paylaşalım tekrar.. İnşallah her birimiz beklediğimiz güzel haberi alırız.. Bol şans kızlar...
ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
ay_nur = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = 9 Mart (inşallah hamile)
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
nariko = 18 Mart
sesise = 19 Mart
kelam =23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ramrod = 26 Mart
canommmm
güney
ay_nur
bonbons
Kızlar bakın bunu buldum, orda sorular var cevaplıyorsunuz ve 3 ayda 6 ayda veya daha uzun zamanda hamiş kalma oranlarını hesaplıyor..
hamile kalabilirliinizi (gebelik oluturma potansiyelinizi) hesaplayn - gebelik.net
ben ilk 3 ay içinde %24 e oyunuyormuşum:) 6 ayda ise %43 müş hamile kalma şansım..
Selam hoşgeldin canım Allah sanada biran önce iki çizgiyi görmek nasip etsin. İkizlerin varmış ayyy çok süper bir şey ama çokta zordur dimi yani ben 1 taneyle zor başederken sen aynı yaşta iki tane valla Allah yardımcın olsun. Ben bir çocukta bile meniere hastalığı oldum ama akıllanmadım ikinci için çalışmalkara başladım. 2 aydır ilaçlarımı bıraktım ama Allaha şükür iyiyim . Sanırım atlattım. Benimki biraz zor büyüdü de yemek yok uyumak yok çok hareketli yani baya zorladı. Gören herkez ben böyle çocuk görmedimn diyordu. 2yaşına kada ağlama nöbetler 3.5 yaşında ve hala deliksiz uykumuz yok. Neyse Allah hayırlı evlat versin hepimize. Seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım. Görüşürüzzzz :)
Hoşbuldum :) Bir kişi de olsa selam almak güzel.. Benim sağlık açısından hamile kalmam gerekiyor...Rahimle ilgili sorunlarım var...39 yaşındayım...3. çocuğu isteyebileceğim hiç aklıma gelmezdi..Hamileliğim çok zor geçti hep hastanede yattım..Sadece wc ye kalkmama izin vardı ama değdi her sıkıntıya..Tek başıma bakıyorum çocuklara en başından beri....Ailelerimizden epey uzaktayız.Ev. 4. kat,şehir dışı ve asansör de yok...Konu komşu da yok ...:) Çocuklar da çok hareketli....Hiç doğum yapmamış gibi görünüyorum sayelerinde...Düzeni kurabildinmi başından bir çok şey nispeten daha kolaylaşıyor..Mesela hiç ayakta sallamadı,Hep kenii odalarında kendi yataklarında kendi kendilerine uyumaya alıştırdım...Eğer bu sene hamilelik gerçekleşirse ki doğal yoldan gerçekleşmesi için uğraşacağım öncelikle...Doğum sonunda da rahmi aldırmayı düşünüyorum...
kızlarrrrr hamişim doktordan geldim şimdi 5 haftalıkmış :) 10 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gidicem inşallahh artık ismimin yanındaki inşallah hamile yazısını düzeltebilrsin banucummm :)) darısı inşallah hepinizin başına allah herkesi sevindirsinnn.....
çok geçmiş olsun canım inşallah istediğin bebeğe kavuşursun
rahim iyileşsin diye mi doğum yapmak istiyorsun:26:
kızlarrrrr hamişim doktordan geldim şimdi 5 haftalıkmış :) 10 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gidicem inşallahh artık ismimin yanındaki inşallah hamile yazısını düzeltebilrsin banucummm :)) darısı inşallah hepinizin başına allah herkesi sevindirsinnn.....
çok güzel akadaşım Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip eder inşallah
bizde peşinden geliriz inşallah
bu arada belirtilerin var mıydı canım
Teşekkür ederim..İkinci selama da sevindim :)
Evet öyle de denebilir...Çok zor geçiyor adet dönemlerim..Çok tedaviler gördüm..Bu bebeklerime de kolay kavuşmadım..Hem eşimden hem de benden kaynaklanan sorunlar vardı..Dr.lar çok ihtimal vermiyorlardı...Ama tedaviyle de olsa çok şükür hamileliğim oldu...Hamile kalmakla da herşey bitmiyor..Asıl sorunlar endişeler hamileyken artıyor...Hamilelik benim rahmimdeki bir sorunu geriletiyor.... Kendimi şu an rahim aldırmaya hazır hissetmiyorum..Bari bir çocuğum daha olsun öyle aldırayım diyorum..Sadece rahmi aldırıcam,yumurtalıkları aldırmayacağım..Çünkü yumurtalıkları da aldırırsam ani menapoza girerim ve çok zorlanırım..Yumurtalıklar hormon üretmeye devam edecekleri için menapoza girdiğimde de sıkıntı yaşamam fazla..Biraz uzun ve derin şeyler bunlar aslında..:) Benim sezaryandan başka şansım yok zaten...Annelik te hayatta en başarılı olduğum şey diyebilirim...Allah isteyen herkese nasib etsin bu duyguyu...
benim 3 ayda %41 6 ayda %61 cikti ama 4 ay oldu banamisin demedi hihuhihuhi:) ama heralde bebisimi kaybettim ya o orani yukseltio:)
ne kadargüzel bir cümleannelikte hyatta en başarılı olduğum şey
nekadar güzel inşallah bizde yaşarız da bizde böyle diyebiliriz
inşallah Allahım gönlüne göre verir.
bu arada bende bu topikte yeniyim ik günüm benimde
sen ilk yazdığında yalan yok sinir olmuştum sana ikizi varmış birde
ikinciyi istiyor diye amaşimdi çok utandım senden
biz daha ilkini yaşayamadık ya o yüzden
Allah ın sen şu kadar çocuk sahibi olabilirsin senin 2 var 3. yü düşünemezsin,senin kontenjanın 1 çocuk diye bir sınırı yok değil mi ?? Ya da benim 3. çocuğum olursa (ki 2 de mezarda çocuklarım var..) başka insanlara çocuk kalmayacak diye bir şey de yok değil mi ?? ............:) Böyle düşünmek zaten Allah ın kudretinin büyüklüğünü anlayamamak,küçümsemek olur...Dedim ya ben de kolay sahip olmadım çocuklara...Hürem değilim yani her istediğim an şıp diye hamile kalabileyim...
Umarım sizler de anne olursunuz..Evet annelik hayatta en başarılı olduğumu hissettiğim şey...Anne olmadan önce ve anne olduktan sonra diye hayatımı 2 ye ayırdım..Allah herkese sağlıklı hamilelelikler nasib etsin...
Allah herkesin gönlüne göre versin canım elbetteki haklısın
ben açık yüreklilikle sana duygularımı açtım ve habis düşüncelerimin farkın vararak
senden günah çıkarttım
nasıl düşünmek istersen düşünebilirsin
burada herkesin düşüncesi birlikte derdimizi ve sıkıntılarımızı paylaşmak
bir birmize dert olup sıkıntı yaratmak değil
hayırlısı diyelim canım
kızlar iyi akşamlarr.
adetim bitti mart 18 de adet günüm .şimdi ben yarın başlıyorum çalışmalara bir gün arayla...
bişi sorcam gülmeyin ama bilmiyorum daha ilk deneme olacak
ayaklarımı havaya mı dikeyim yoksa düz yatıp belimin altına yastık mı koyayım???
bide ne kadar süre sonra banyo yapmalıyım?yani hemen kalkma diyo herkes.
ben zaten vajinal yıkama falan yapamam malum vajiyi yeni atlattım.cevap verirseniz sevinirim.
zaten adet bitiminden sonra birer gün arayla ilişki olursa yumurtlama gününü de kaçırmamış oluruz dimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?