Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

banucum bende 26 mart yaziyo ama galiba gecikicek benim adetim tamda bellli degil yumurtlamam gec olduya oyle yoruyorum bakalim ben sana haber ederim sekerim:)

kizlarrrr 40 sayfaya yakin sayfa var okuyamadim en sonunda usendim baslari okuya bildim onemli bi durum varmi bugunde hamis varmis aramizda birileri bana ozet gecsin hihihi:)

Hoşbuldum :) Bir kişi de olsa selam almak güzel.. Benim sağlık açısından hamile kalmam gerekiyor...Rahimle ilgili sorunlarım var...39 yaşındayım...3. çocuğu isteyebileceğim hiç aklıma gelmezdi..Hamileliğim çok zor geçti hep hastanede yattım..Sadece wc ye kalkmama izin vardı ama değdi her sıkıntıya..Tek başıma bakıyorum çocuklara en başından beri....Ailelerimizden epey uzaktayız.Ev. 4. kat,şehir dışı ve asansör de yok...Konu komşu da yok ...:) Çocuklar da çok hareketli....Hiç doğum yapmamış gibi görünüyorum sayelerinde...Düzeni kurabildinmi başından bir çok şey nispeten daha kolaylaşıyor..Mesela hiç ayakta sallamadım,Hep kendi odalarında kendi yataklarında kendi kendilerine uyumaya alıştırdım...Eğer bu sene hamilelik gerçekleşirse ki doğal yoldan gerçekleşmesi için uğraşacağım öncelikle...Doğum sonunda da rahmi aldırmayı düşünüyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarrrrr hamişim doktordan geldim şimdi 5 haftalıkmış :) 10 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gidicem inşallahh artık ismimin yanındaki inşallah hamile yazısını düzeltebilrsin banucummm :)) darısı inşallah hepinizin başına allah herkesi sevindirsinnn.....

çok geçmiş olsun canım inşallah istediğin bebeğe kavuşursun
rahim iyileşsin diye mi doğum yapmak istiyorsun:26:

çok güzel akadaşım Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip eder inşallah
bizde peşinden geliriz inşallah
bu arada belirtilerin var mıydı canım

çok geçmiş olsun canım inşallah istediğin bebeğe kavuşursun
rahim iyileşsin diye mi doğum yapmak istiyorsun:26:

Teşekkür ederim..İkinci selama da sevindim :)
Evet öyle de denebilir...Çok zor geçiyor adet dönemlerim..Çok tedaviler gördüm..Bu bebeklerime de kolay kavuşmadım..Hem eşimden hem de benden kaynaklanan sorunlar vardı..Dr.lar çok ihtimal vermiyorlardı...Ama tedaviyle de olsa çok şükür hamileliğim oldu...Hamile kalmakla da herşey bitmiyor..Asıl sorunlar endişeler hamileyken artıyor...Hamilelik benim rahmimdeki bir sorunu geriletiyor.... Kendimi şu an rahim aldırmaya hazır hissetmiyorum..Bari bir çocuğum daha olsun öyle aldırayım diyorum..Sadece rahmi aldırıcam,yumurtalıkları aldırmayacağım..Çünkü yumurtalıkları da aldırırsam ani menapoza girerim ve çok zorlanırım..Yumurtalıklar hormon üretmeye devam edecekleri için menapoza girdiğimde de sıkıntı yaşamam fazla..Biraz uzun ve derin şeyler bunlar aslında..:) Benim sezaryandan başka şansım yok zaten...Annelik te hayatta en başarılı olduğum şey diyebilirim...Allah isteyen herkese nasib etsin bu duyguyu...

Çok sevindim canıom hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin. Darısı tüm isteyenlerin başına.

Bu arada beni listeye eklemeyi unutmuşsunuz 15 Mart da benden

çok güzel akadaşım Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip eder inşallah
bizde peşinden geliriz inşallah
bu arada belirtilerin var mıydı canım

bende tamamen adet belirtileri vardı canım kasıklarım ve belim ağrıyodu hatta hafif pembe bi akıntım da geldi adet oldum sandım ama değilmiş :)
inşallah canım bekliyorum peşimden artık ayağımı sürüdüm ben

ne kadargüzel bir cümleannelikte hyatta en başarılı olduğum şey
nekadar güzel inşallah bizde yaşarız da bizde böyle diyebiliriz
inşallah Allahım gönlüne göre verir.
bu arada bende bu topikte yeniyim ik günüm benimde
sen ilk yazdığında yalan yok sinir olmuştum sana ikizi varmış birde
ikinciyi istiyor diye amaşimdi çok utandım senden
biz daha ilkini yaşayamadık ya o yüzden

benim 3 ayda %41 6 ayda %61 cikti ama 4 ay oldu banamisin demedi hihuhihuhi:) ama heralde bebisimi kaybettim ya o orani yukseltio:)

Kızlar bu olay bana saçma geldi. Bende %41 çıktı 2. çocuğum ya eğer onu seçmezsem %21 gibi bir orana düşüyor. Ki ben yine aynısını ilk hamileliğime göre işaretledim %21 çıktı ama ben birincisinde . Eşim ocakta geldi askerden bende 12 şubatta son adetimi gördüm yani hemen hamile kalmıştım. Yanii doğru çıkmıyor bu test. Ümitsizlenmeyin % desi hep düşük çıkıyor. Bunu takmayın alışmalara devam

Allah ın sen şu kadar çocuk sahibi olabilirsin senin 2 var 3. yü düşünemezsin,senin kontenjanın 1 çocuk diye bir sınırı yok değil mi ?? Ya da benim 3. çocuğum olursa (ki 2 de mezarda çocuklarım var..) başka insanlara çocuk kalmayacak diye bir şey de yok değil mi ?? ............:) Böyle düşünmek zaten Allah ın kudretinin büyüklüğünü anlayamamak,küçümsemek olur...Dedim ya ben de kolay sahip olmadım çocuklara...Hürem değilim yani her istediğim an şıp diye hamile kalabileyim...

Umarım sizler de anne olursunuz..Evet annelik hayatta en başarılı olduğumu hissettiğim şey...Anne olmadan önce ve anne olduktan sonra diye hayatımı 2 ye ayırdım..Allah herkese sağlıklı hamilelelikler nasib etsin...

Son düzenleyen: Moderatör:

Allah herkesin gönlüne göre versin canım elbetteki haklısın
ben açık yüreklilikle sana duygularımı açtım ve habis düşüncelerimin farkın vararak
senden günah çıkarttım
nasıl düşünmek istersen düşünebilirsin
burada herkesin düşüncesi birlikte derdimizi ve sıkıntılarımızı paylaşmak
bir birmize dert olup sıkıntı yaratmak değil
hayırlısı diyelim canım

canım hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün.darısı başımıza

Sana yönelik değil canım genel anlamda bu konudaki fikrimi paylaştım...Yani birinin çocuğu var diye tekrar çocuk istemesini garip görmeyelim demek istedim...Allah herşeyin hayırlısını nasib etsin hepimize...

kızlar iyi akşamlarr.
adetim bitti mart 18 de adet günüm .şimdi ben yarın başlıyorum çalışmalara bir gün arayla...
bişi sorcam gülmeyin ama bilmiyorum daha ilk deneme olacak
ayaklarımı havaya mı dikeyim yoksa düz yatıp belimin altına yastık mı koyayım???
bide ne kadar süre sonra banyo yapmalıyım?yani hemen kalkma diyo herkes.
ben zaten vajinal yıkama falan yapamam malum vajiyi yeni atlattım.cevap verirseniz sevinirim.
zaten adet bitiminden sonra birer gün arayla ilişki olursa yumurtlama gününü de kaçırmamış oluruz dimi??

canım ben ilşkiden sonra hemen banyo yapmıyorum ve yerimden hiç kalkmıyorum sende öyle yap ben valla dediğin herseyi denedim belime yastıkta koydum bacaklarımı havayada kaldırdım nasip bakalım bekliyoruz :) inş olur seninde gelir bebişlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…