Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kızlar benim anneannem 45 yaşında 7.çocuğunu (teyzemi) doğurmuş:) 7 sene çocuğu olmamış,çok ağlamış,o zamanlar tabi durum daha farklı,kısır falan demişler...
yani demem o ki; Allah yazınca oluyor.şu internetteki hamile kalma olasılığı testleri falan fasa fiso.
onlara bakıp bir iki ay deneyip olmuyo diye üzülmek anlamsız ama işte biz kadınlar heyecanlı ve sabırsızız galiba.
daha adete bir hafta varken test falan yapıyoruz,ikinci çizgi var mı acaba diye benim hesap büyüteçle bakıyoruz:)))
herşeyin hayırlısı.ama pozitif düşünmek işe yarıyor ona eminim çünkü vajiyi öyle yendim.

ben bacaklarımı kaldırıyorum popoma yastık koyuyorum
sırt üstü yatıyorum daha sonra yastığı alıyorum sağa yatıyorum sola yatıyorum
banyo değil tuvalete bile gitmiyorum ilk zamanlar eşim karşımda kahkahalarla gülüyordu
şimdi alıştı yastığı kendi getiriyorr
valla hamiş olalım hayrlısıyla yaa düştüğümüz durumlara bakk

ayol ben sıkılırım bi saat ayaklar havada,bazıları ayaklarını havaya dikip sallıyomuşöyle de deneyeceğim,bu arada sıkılmamak için kitap falan mı okusak o halde ,napsak?:))))

ayol ben sıkılırım bi saat ayaklar havada,bazıları ayaklarını havaya dikip sallıyomuşöyle de deneyeceğim,bu arada sıkılmamak için kitap falan mı okusak o halde ,napsak?:))))

o şekile geçmek bile zor ben bacakalarımı hiç indirmeden duvarı bulmaya
çalışıyorum halim biraz zor kitabı eşinden istersen olur valla benhep opozisyonda
terk ediliyorum çok uzun sürüyo bebek yapmam tek başıma yapıyormuş gibi oluyo beklerken

Selam kızlar.Çok hızlı bir topik burası, valla takip edemiyorum.Umarım, herkesin keyfi yerindedir. Biz erken olmakla beraber bugün çalısmalara başlayacağız. Şans dileyin bana.Dr. Nevra'nin sitesinden yumurtlama tarihi hesapladim, son 3 ayın ortalamasına göre hesapliyor, ben güvendim. İnşallah bu ay tutar.

bende ona göre hesaplamıştım canım tuttu :) çalışmalarında kolay gelsinn sana

slm kızlar hızınıza yetişilemiyor mşallah

bu gün kuzenim bilak falıma baktı bilen varmı bilmiyorum aranızda kaç çoçuğun olacağı çinsiyetine bakılıyo benim üç çoçuğum olacakmış ilkki kız sonra oğlum ve kızım olacak inş
annemlerde falan hep test etti doğru çıkıyo inş benimkide doğru çıkarn

Hayirlisi olsun cok sevindim

mrbalar benm msjım gckti sanırım ama teşekkür ederim trabzon konusunda rahattlattınız en azından..bu arada ikiz çocukların üstüne 3.çocuk fikri gerçekten cesaret ister sanırım..tebrik ediorum sizi başka da bişey diyemiyorum..:)

merhaba arkadşlar bizde 2 aydır uğraşıyorz marta ertelemiştik tam ki kısmet bu ayaymış bebeğim yolda bugün doktora gttk 4 hafta 2 günlk dedi ama sadece keseyi gördük boştu beni biraz korkuttu ama daha küçük demi kızlar yaa 2 hafta sonra yine gidicez doktora bakalım nasıl olucak bebğim

Rica ederim..Gerçekten şanslısınız..Trabzon eski ve köklü bir şehir..Çoğul hamilelikler çok zordur tekil hamileliklere göre..Her an erken doğum riski taşırsınız..Erken doğum,prematüre bebekler..Çok zor günlerdir..Sütünüz yetmez,çocukların gelişimi geride olur vs vs...Herkes salına salına dışarda doğacak bebeği için alış veriş yaparken,hamile kıyafetleri ile gezerken siz bunların hiç birini yapamazsınız...Hamileliğinizin fakına bile varamazsınız..Ukte kalır içinizde bir çok şey...Tabi bunu yaşamak lazım empati yapabilmek için..Benim gibi ikiz annesi olup ta tek hamileliğe özenen,hamileliğini yaşamak isteyen o kadar çok anne tanıyorum ki aslında :) Hamile kalmaktan ziyade hamileliği sonuna kadar taşıyabilmek te mesele....Hamileliğiniz gerçekleştiğinde tek kadın doğum dr .una bağlı kalmayın..Bir iki alternatif dr.unuz daha olsun..Benden tavsiye...

Valla bende yatamıyorum fazla hatta 1 dk anca sabrediyorum eşimde kalk artık olmuştur diyor bende kalkıyorum Anlicağınız ikimizde sabırsız durduğumuz yerde duramıyoruz. Beklemek benim en sinir olduğum şey ben aynı yerde fazla sabit duramıyorum.

Çok güldüm canım yaaa aynen bana da öyle geliyor deli gibi hissediyorum kendimi o pozisyonda o yüzdende 2 dk yı bile dolduramıyorum beklerken

Hayırlısı canım çok sevindim İŞallah birde dolu keseyi görürsünde için ferahlar :) İki haftada bekle bekle geçmez ama sabır şart canım kolay gelsin.

tebrikleeeerrrrr çok sevindim bu günde de güzel bir haber var :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

NarMik merhaba,hoşgeldin ve de geçmiş olsun vede cenentetki melekelerin için de Allah sabır versin inşallah Allah gönlüne göre veririr de hayırlısı ile doğal yollardan hamile kalırsın bu arada ben rahim ile ilgili sorununu merak ettim hamilelik enegelliyor dediğin şey endometriozis mi yoksa farklı bir şeymi?

canlarım hepinize gunaydın. derda nın haberini aldım. hamiş mişşş. cok sevindim cok cok cok. darısı başımıza inş kızlar. derda cım gozunaydın, Allah ım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah..

banu gülden günaydın burdasınız sanırım şu an da...
nasılsınız ? banu filim nasıldı :)

listeyi bulamadım ben de mart listesindeyim artık kesinleşti benim beklentim olmayınca hiç stres olmadım sanırım o nedenle geçen ayki gibi gecikmedi beni hiç telaşlandırmadan hatta erkenden geldiler bu sabah. banu sen listemizi sık güncelliyorsun 22 mart a benide ekleyebilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…