- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.621
İnşallah her şey gönlünce olur tatlım ve tez zamanda alrsın güzel haberleri..
Hoş geldin tatlım, allah isteyen herkese tattırır inşallah annelik duygusunu.. 2 yıl sonunda doktora gittiğinizde ne dedi peki ya da önerdiği başka bir yol var mı? aşılama ya da tüp bebek deneyenler var burada, o tarz bir şey denemeyi düşündünüz mü hiç? Tabii inşallah bunlara gerek kalmadan hamiş kalırsın ama bir araştırmakta da fayda var derim ben..
mrb banucum doktor hiç birşey yapmaya gerek yok ilaç bile kullanmana gerek yok önce kafandan at ve rahat ol stres yapma dedi
canım ben ilşkiden sonra hemen banyo yapmıyorum ve yerimden hiç kalkmıyorum sende öyle yap ben valla dediğin herseyi denedim belime yastıkta koydum bacaklarımı havayada kaldırdım nasip bakalım bekliyoruz :) inş olur seninde gelir bebişlerr
canım hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün.darısı başımıza
ben bacaklarımı kaldırıyorum popoma yastık koyuyorum
sırt üstü yatıyorum daha sonra yastığı alıyorum sağa yatıyorum sola yatıyorum
banyo değil tuvalete bile gitmiyorum ilk zamanlar eşim karşımda kahkahalarla gülüyordu
şimdi alıştı yastığı kendi getiriyorr
valla hamiş olalım hayrlısıyla yaa düştüğümüz durumlara bakk
ayol ben sıkılırım bi saat ayaklar havada,bazıları ayaklarını havaya dikip sallıyomuşöyle de deneyeceğim,bu arada sıkılmamak için kitap falan mı okusak o halde ,napsak?:))))
Selam kızlar.Çok hızlı bir topik burası, valla takip edemiyorum.Umarım, herkesin keyfi yerindedir. Biz erken olmakla beraber bugün çalısmalara başlayacağız. Şans dileyin bana.Dr. Nevra'nin sitesinden yumurtlama tarihi hesapladim, son 3 ayın ortalamasına göre hesapliyor, ben güvendim. İnşallah bu ay tutar.
Teşekkürlerbende ona göre hesaplamıştım canım tuttu :) çalışmalarında kolay gelsinn sana
bende tamamen adet belirtileri vardı canım kasıklarım ve belim ağrıyodu hatta hafif pembe bi akıntım da geldi adet oldum sandım ama değilmiş :)
inşallah canım bekliyorum peşimden artık ayağımı sürüdüm ben
Bu mesajıma kimseden bir selam gelmemiş...Üzüldüm açıkçası...Pek misafir sevmiyoruz galiba.....Şunu söyleyeyim Allah ın çocuk konusunda kontenjan sınırı yoktur...Maddi manevi fiziki hazır hissetmekle alakalı bir durum bu.. Erkeklerin de sperm tahlili yaptırmasında fayda var...Sadece kadından kaynaklanmaz hamile kalamamak...Genetik faktörler,hormonlardaki sorunlar ,pıhtılaşma sorunları vs de engelleyebilir...Neyse belki birilerinin işine yarar bunlar...Hoşçakalın....
mrbalar benm msjım gckti sanırım ama teşekkür ederim trabzon konusunda rahattlattınız en azından..bu arada ikiz çocukların üstüne 3.çocuk fikri gerçekten cesaret ister sanırım..tebrik ediorum sizi başka da bişey diyemiyorum..:)
ben bacaklarımı kaldırıyorum popoma yastık koyuyorum
sırt üstü yatıyorum daha sonra yastığı alıyorum sağa yatıyorum sola yatıyorum
banyo değil tuvalete bile gitmiyorum ilk zamanlar eşim karşımda kahkahalarla gülüyordu
şimdi alıştı yastığı kendi getiriyorr
valla hamiş olalım hayrlısıyla yaa düştüğümüz durumlara bakk
Çok güldüm canım yaaa aynen bana da öyle geliyor deli gibi hissediyorum kendimi o pozisyonda o yüzdende 2 dk yı bile dolduramıyorum beklerkeno şekile geçmek bile zor ben bacakalarımı hiç indirmeden duvarı bulmaya
çalışıyorumhalim biraz zor kitabı eşinden istersen olur valla benhep opozisyonda
terk ediliyorum çok uzun sürüyo bebek yapmam tek başıma yapıyormuş gibi oluyo beklerken
Hayırlısı canım çok sevindim İŞallah birde dolu keseyi görürsünde için ferahlar :) İki haftada bekle bekle geçmez ama sabır şart canım kolay gelsin.merhaba arkadşlar bizde 2 aydır uğraşıyorz marta ertelemiştik tam ki kısmet bu ayaymış bebeğim yolda bugün doktora gttk 4 hafta 2 günlk dedi ama sadece keseyi gördük boştu beni biraz korkuttu ama daha küçük demi kızlar yaa 2 hafta sonra yine gidicez doktora bakalım nasıl olucak bebğim
kızlarrrrr hamişim doktordan geldim şimdi 5 haftalıkmış :) 10 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gidicem inşallahh artık ismimin yanındaki inşallah hamile yazısını düzeltebilrsin banucummm :)) darısı inşallah hepinizin başına allah herkesi sevindirsinnn.....
Allah ın sen şu kadar çocuk sahibi olabilirsin senin 2 var 3. yü düşünemezsin,senin kontenjanın 1 çocuk diye bir sınırı yok değil mi ?? Ya da benim 3. çocuğum olursa (ki 2 de mezarda çocuklarım var..) başka insanlara çocuk kalmayacak diye bir şey de yok değil mi ?? ............:) Böyle düşünmek zaten Allah ın kudretinin büyüklüğünü anlayamamak,küçümsemek olur...Dedim ya ben de kolay sahip olmadım çocuklara...Hürem değilim yani her istediğim an şıp diye hamile kalabileyim...
Umarım sizler de anne olursunuz..Evet annelik hayatta en başarılı olduğumu hissettiğim şey...Anne olmadan önce ve anne olduktan sonra diye hayatımı 2 ye ayırdım..Allah herkese sağlıklı hamilelelikler nasib etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?