Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ben yazıpta gönderene kadar başka arkadaşlarımda gelmiş

herekeze günaydın :)))

ben bu sabaha ciddi bir diş ağrısı ve hastalanma ile başladım umarım sizin için güzel bir gün olur 2 tane hamilelik haberi var onlara çok mutlu oldum ama ....

günaydın kızlar :)
nasılsınızzzzz

Günaydın Kızlar:) Amma yazmışsınız yahu dü sabah 7:30 dan beri okuyorum yeni bitti.. Tarihini düzelttim ebneha merak etme sen, hayırlı olsun kırmızılar, marta gelmezler inşallah:))

Güncel Listemiz.. Yeni arkadaşlarımız hoş gelmiş.. Bat tarihlerini verirlerse eklerim listeye onları da:)

ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
Aeroplain = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
ay_nur = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = HAMİLEEEE
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
sesise = 19 Mart
ebneha = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ramrod = 26 Mart
beysal = 26 Mart

canommmm
güney
ay_nur
bonbons
nersan 19-20 şubat
carisma
esra9923
emos_musti

günaydın herkeseeeee:
,güne böyle muhteşem bi haberle başlamak çok iyi geldi çokkkkk:
canım tebrik ediyorum seni..
inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın sorunsuz bi şekilde bebişini..

çok geçmiş olsun banucum aman dişlere dikkat etmemiz gerekiyor..
bu arada evet ya 1 arkadaşımız daha hamileydi onuda tebrik ediyorum mesajını bulamadım gerilere
gidemedim yoğunluktan..
sabah sabah iyi yoğun..

günaydın vallaha ben bu sabah okuduğum haberden sonra bomba gibiyim..
Rabbim hayırlısıyla cümlemize nasip etsin inşallah...
kızlar herhangi bir sorunu olan var mı peki_?

evet yaaa bende cumartesi gelsin uyuyacam diyorum eşimi yolcu etmeye kalkıyorum sonra bi daha uyku olsa bile bölündüğü için aynı tadı olmuyo

sorma dört gözle bekliyorum cumayı :)
cumartesi eşim evde ne güzel öğleye kadar yat uyu :)

kızlar hepinize günaydınnnnnnnnn :)))

deda canım çok sevindim sabah sabah uykumuzu açtı vallah senin güzel haberin
inşallah sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin canım

İlahi Özlem, sabah okudum yazdığını öldüm gülmekten, hemen gidip havluları kontrol ettim ben de saldım çünkü:) ama artık önce işimi bitirip öyle açıyorum burayı yoksa kilitlenip kalıyorum walla başında:)

Yalelcimm, hoşgeldiiin.. ben seni yakalayamamışım dün ama olsun:) Nasılsın keyifler nasıl, begüm prensesimiz nasıl? Hızla büyüyor mart sayfamız ama değil mi?:)

İnşallah herşey iyi gider tatlım, rahat ol sen..

Merhaba tatlım hoşgeldin aramıza hayırlı haberlerin olsun inşallah mart ayında:) Kimseyi de takma kafana sen hazırsan 2. çocuk için herşey tamam demektir.. neticede sıkıntısını da sefasını da yaşayacak sensin.. annen de gerçi kötü olsun diye değil, o da kendi evladına kıyamadığı için erken daha demiştir, normal bir duygu onunki de:)

bende marta kalanlardanım dün regl oldum yalnız bat tarihi dediğiniz yumurtlama tarihimi onu bilmiyorum :)

Hoşgeldin tatlım. Bat tarihi beklediğin adetin ilk günü demek. Hesaplayıp öğrenince bize de bildir listeye ekleyelim.. Bol şans mart ayına

İnşallah tez zamanda alırsın güzel haberleri, hoşgeldin aramıza..

ayyy İzmir dedin içim bi tuhaf oldu yne..ben İzmirden trabzona gelin geldim 8 ay önce..
inşallah bi araştırıyım bakiimm bu ay şu soğan muhabbeti de bitsin ondan sonra devlete gderim bi..

ben de izmirden yurtdışına gidenlerdenim, izmir özlemini iyi bilirim:) allah yardımcımız olsun:)

bende marta erteleyenlerdenim kızlar bu ayda olmadı ( inşallah mart ayı hepimize bebbiş verir...

Hoşgeldin hayatım. Nedir Mart bat tarihin? Beklediğin adetin ilk günü yani?

izmir lafını duyunca bende fena oluyorum..izmir bi başka ya ...ah memleketim diorum....

İzmiriiiiiiiiimmmmm, güzel izmirim...

Yerleşme kanaması olabilir tatlım.. İnşallah hamişsindir.. ama takip et sen bi bakalım, 5 marta az kaldı zaten adetin başlamazsa bir test yap o gün veya ertesi gün..

Merhaba hemşerim:) Hoşgeldin aramıza.. İzmire dönme hayalim benim de var, inşallah kavuşuruz hayallerimize.. İkizler demek? Ayy hem çok güzel hem çok zor.. Allah onlara ve sana ve eşine , sağlık , sıhhat, mutlu ömür nasip etsin ve inşallah 3. kardeşlerini de tez zamanda göndersin.. Bizim kızlar sıcaktır, arkadaş canlısıdır, geç selam verdilerse inan dedikoduya daldıklarındandır..:) İnşallah güzel haberlerini alırız mart ayında.. Nedir BAT tarihin? listecibaşı olarak eklemek için soruyorum:)

yumurtlama dönemini akıntıdan anlarsın, ben çatlama zamanını genelde kasıklarımdaki ağrıdan anlıyorum ama kişiden kişiye değişebilir bu durum..

merhaba arkadaslar.bu yumurtlama donemindeki akinti catlama oluncami oluyor yoksa onceden mi?yani yumurtam daha gelisme asamasindayken mi?bilen arkadaslar beni bilgilendirirse sevinirim

Önce akıntı başlar ve bu yumurtalamanın başladığını gösterir ve sonra çatlama gerçekleşir..

banucum bende 26 mart yaziyo ama galiba gecikicek benim adetim tamda bellli degil yumurtlamam gec olduya oyle yoruyorum bakalim ben sana haber ederim sekerim:)

Tamam tatlım, tarihi söylersin bana ben düzeltirim. dert etme sen

Düzelttim bebeeeemmm... Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin, tekrar ve sonsuz tebrikler..

Hayatım öyle saatlerce debelenmene gerek yok yatakta, hareketli spermler zaten çok hızla ilerliyor içinde.. Sen yine de garantiye alayım diyorsan, ilişkiden sonra bi 10-15 dakika bekle yatakta kalkma hemen. Sonrasında da gidip vajinanı yıkama hemen.. Adet gününden sonra 1 gün ya da 2 gün arayla düzenli yaparsan zaten kaçırma şansın olmaz yumurtlamayı.. gerise allaha kalmış artık..:) İnşallah çabuk sonuç alırsın hayatım..

Çoook güzel bir haber bu, tebrikler.. Sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah..

çok geçmiş olsun banucum aman dişlere dikkat etmemiz gerekiyor..
bu arada evet ya 1 arkadaşımız daha hamileydi onuda tebrik ediyorum mesajını bulamadım gerilere
gidemedim yoğunluktan..
sabah sabah iyi yoğun..

gülden banunun değil ebrunun dişi ağrıyooooo yani ben

gülden banunun değil ebrunun dişi ağrıyooooo yani ben

ahahahahah ben de noluyo demiştim:) dişim mi ağrıyormuş alla allaa benim niye haberim yok diye:))
tekrar herkese günaydın kızlaaaaaaaaar.. ay çok özlemişim hepinizi... Böyle muhteşem, çiçek çiçek bir gün olsun hepinize...

geçmiş olsun bu arada tatlım sana da.. dişçiye gitsene bi?

Son düzenleme:
Rabbim hayırlısıyla cümlemize nasip etsin inşallah...
kızlar herhangi bir sorunu olan var mı peki_?

sorma dört gözle bekliyorum cumayı :)
cumartesi eşim evde ne güzel öğleye kadar yat uyu :)

inşallah amin ..
evetya onu bende bekliyorum keşke yarın cumartesi olsa diyorum..
benim bi sorunum yok en azından doktor şimdilik bi sorundan bahsetmedi ama bu belli olmaz yani çok ileri tetpiklerde yapılmıyo malesef 1 yıl yada 6 ay olmayınca..

inşallah o kadar zaman geçmeden, gelir miniklerimiz hayırlısıyla

iş çoook yapan yok izin veren de yok ağrı kesici aldım revirden cumartesiyi bekliyorum mecburen

ama şu an iyiyim hele burda okuyup yakalayacam diye uğraşırken bir bakıyorum ağrıyı unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…