- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.641
banu gülden günaydınburdasınız sanırım şu an da...
nasılsınız ? banu filim nasıldı :)
listeyi bulamadım ben de mart listesindeyim artık kesinleşti benim beklentim olmayınca hiç stres olmadım sanırım o nedenle geçen ayki gibi gecikmedi beni hiç telaşlandırmadan hatta erkenden geldiler bu sabah. banu sen listemizi sık güncelliyorsun 22 mart a benide ekleyebilirmisin
ben yazıpta gönderene kadar başka arkadaşlarımda gelmiş
herekeze günaydın :)))
ben bu sabaha ciddi bir diş ağrısı ve hastalanma ile başladım umarım sizin için güzel bir gün olur 2 tane hamilelik haberi var onlara çok mutlu oldum ama ....
günaydın kızlar :)
nasılsınızzzzz
nasılsınızzzzz
kızlarrrrr hamişim doktordan geldim şimdi 5 haftalıkmış :) 10 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gidicem inşallahh artık ismimin yanındaki inşallah hamile yazısını düzeltebilrsin banucummm :)) darısı inşallah hepinizin başına allah herkesi sevindirsinnn.....
günaydın
dişim ağrıyooooohiç uyumadım çok uykum var ayrıca çok işim var ama burayı bırakıp çalışamıyorum
nasılsınızzzzz
benimde uykum vardı
eşimii gönderdim yatıyım dedim uyuyamadım
Günaydın Kızlar:) Amma yazmışsınız yahu dü sabah 7:30 dan beri okuyorum yeni bitti.. Tarihini düzelttim ebneha merak etme sen, hayırlı olsun kırmızılar, marta gelmezler inşallah:))
Güncel Listemiz.. Yeni arkadaşlarımız hoş gelmiş.. Bat tarihlerini verirlerse eklerim listeye onları da:)
ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
Aeroplain = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
ay_nur = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = HAMİLEEEE
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
sesise = 19 Mart
ebneha = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ramrod = 26 Mart
beysal = 26 Mart
canommmm
güney
ay_nur
bonbons
nersan 19-20 şubat
carisma
esra9923
emos_musti
Rabbim hayırlısıyla cümlemize nasip etsin inşallah...günaydın vallaha ben bu sabah okuduğum haberden sonra bomba gibiyim..
evet yaaa bende cumartesi gelsin uyuyacam diyorum eşimi yolcu etmeye kalkıyorum sonra bi daha uyku olsa bile bölündüğü için aynı tadı olmuyo
evet yaaa bende cumartesi gelsin uyuyacam diyorum eşimi yolcu etmeye kalkıyorum sonra bi daha uyku olsa bile bölündüğü için aynı tadı olmuyo
kızlarrrrr hamişim doktordan geldim şimdi 5 haftalıkmış :) 10 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gidicem inşallahh artık ismimin yanındaki inşallah hamile yazısını düzeltebilrsin banucummm :)) darısı inşallah hepinizin başına allah herkesi sevindirsinnn.....
kızlar keyıfler nasıl ya ya kımse sabahları gırmeyın ya kalıyoruz sabah sabah butun evın ısı kalıyo bugun sabah esım yuznu yıkarken allahını seversen ozlem su havlu yer bezıne donmus gormuyonmu dedı bende yoo hıc fark etmemısım dedım bana dıyokı sen su 15 gundur bırseylerle yogrusuyonda ben fark edemıyorum tum gun ne yapıysun dıye soru sorunca cevap veremdım ya ıslerı yapınca bura kalıyo cok sayfa bırıkıyo okumadanda gecmek ıstemıyorum e burdan da kalkmayınca hersey kalıyoo gunlerce yuzumu yer bezı halıne gelmıs havlular kullanıyorum haberım bıle yok hersey mıs gıbı gelıyo burda herseyı dagıtınca
SELAM HAMİŞ ADAYLARI
NABER BAKALIM HERKESTEN....
Selaaammm... işte geldim burdayım :)) ben bu işte ustayım :)))))
hahaha,
ya dün evde temizlik günümüzdü, yardımcı hanım evde dolanırken, ben de begümü kolladım sudan deterjandan.. derken gece oldu valla. gelemedim hiç.
bugün de işte, az evvel uyuttum sıpamı, uyanır birazdan. bi bakıyım size dedim.
ne yapıyorsunuz??
azıcık baktım geçmişe... bi arkadaş gördüm, DOLUNAY... detaylıca okuyamadım herşeyi ama, çok üzüldüm. Çok içim acıdı anlattıklarından ötürü.
DOlunay, buradaysan, sana diyorum arkadaşım.
Allah aşkına, bebeği falan bırak bi kenara... Önce bi dön, eşine bak, ailene bak, bu böyle gider mi diye bi irdele derinlemesine durumları... Bebek sonraki mesele canım benim.
Normalde ben 19 - 20 şubatta adet olmam gerekli. ancak son 4 aydır adetim çok düzensiz oluyor. hep 10 - 12 gün gecikiyor. Polikistik over var.
dün test yaptım. negatiftti. bakalım bekliyoruz adeti. 8 martta da doktora gideceğim. bakalım ne diyecek?
Merhaba kızlarrrr ooo konumuz açılmış benim haberim yok daha yeni görüyorumBende Mart ayına trasferim bat 15 mart. Hepimize Mart da güzel haberler işallah herşey gönlümüzce olur. Hepinizin haberlerini bekliyorum. İyi forumlar :)
bende marta kalanlardanım dün regl oldumyalnız bat tarihi dediğiniz yumurtlama tarihimi onu bilmiyorum :)
..
ben de yeni üye sayılırım..baktığımda çok mutlu oldumm herkes sanki ben..))dedim ne güzel yalnız değilmişim..ben 8 aylık evliyim..kızken de adetlerim düzensizdi yani klasik polikistik over..haplar falan derken..öle gitti..çoğu zman korunduk bazen korunmadık karışık biraz..düzensizlik için doktora gtiğmde yumurtalık tembeliğii var çocuğun belki olur belki olmaz gibi bi sonuca vardı doktor hanım..sonra bi gün bi sancı girdi yerlere yapıştım acile gttmm 3 kişinin elinden geçtikten sonra kist patlamış dendi..bi tane daha var onun için 3 kutu yazz kullan dediler kullandım gtiim hamile kalabilirsin dediler..ama o ay da kalmadım.başka bi doktora gttım o da pkos dedi hormonlar da yüksek çıktı tiroid için ilaç alıorum 11 gündür ve 1.5 ay sonra kontrole gtcem kadın doğumcuda 1.5 ay sonra beklio..ben de o arada soğansuyuna başladım..bakalım neler yaşıcaz ..:18:
ayyy İzmir dedin içim bi tuhaf oldu yne..ben İzmirden trabzona gelin geldim 8 ay önce..
inşallah bi araştırıyım bakiimm bu ay şu soğan muhabbeti de bitsin ondan sonra devlete gderim bi..
bende marta erteleyenlerdenim kızlar bu ayda olmadı( inşallah mart ayı hepimize bebbiş verir...
izmir lafını duyunca bende fena oluyorum..izmir bi başka ya ...ah memleketim diorum....
kızlar selam tekrardan nabersiniz:)))))
internetten bazı sağlık sitelerinden araştırdım kahverengi lekelenmeleri,bir sürü şey yazmışlar... ben de mart ayında bebişim gelsinnn ve onu bir güzel koklayayım diye dua edenlerdenim sizin gibiii.:)))
benim sorunum şu, yumurtlama dönemi bitti kahverengi lekelenmelerim oluyor.Ayrıca aynı adet döneminde yaşadığımız gibi bel ağrım var. bazen kalçalarıma iğne batıyor sanki...çok ani hareket edersem...beklenen adet tarihim 5 mart...kızlar sizce hamile kalmış olabilir miyim? hafif pembemsi akıntım oldu çok az...ama hamile olsam bu kahverengi akıntı devam etmezki dimi????
NOLUUUR EN TECRÜBELİ BU KONU HAKKINDA YORUM YAPABİLECEK ARKADAŞLARIN YORUMLARINI BEKLİYORUMMMM
Merhaba ben de İzmirli olup başka şehirde yaşayanlardanım...İzmir den sonra Düzce çok zor..Ben Trabzonu da gördüm..İnanın Düzce ve Trabzon kıyas dahi edilmez...Bana göre daha şanslısınız...İzmir e dönme hayalimiz var...
Neyse gelelim konumuza..Benim ikiz bebeklerim var ama biraz deli olduğum için 3. ve son çocuğumu dünyaya getirmeyi planlıyorum..Tabi bir mucize ile hamile kalabilirsem..Clear blue dijital ovulasyon testi ve preseed aldım..Bu gün adetimin 10. günü ve şu an yumurtlama yok..Pek emin olamıyorum yumurtlama günlerimden..Şimdilik bu kadar..Aklıma geldikçe paylaşırım :)
ya kıslar bişi sorcam biz yumurtanın çatladığını anlayabiliyomuyuz ben bi türlü çözemedim :))yumurtlamaya yakın benim ateşim çıkıyo.ordan anlıyorumda yumurta ne zaman çatlıyo onu anlayamadım..
merhaba arkadaslar.bu yumurtlama donemindeki akinti catlama oluncami oluyor yoksa onceden mi?yani yumurtam daha gelisme asamasindayken mi?bilen arkadaslar beni bilgilendirirse sevinirim
banucum bende 26 mart yaziyo ama galiba gecikicek benim adetim tamda bellli degil yumurtlamam gec olduya oyle yoruyorum bakalim ben sana haber ederim sekerim:)
kızlar iyi akşamlarr.
adetim bitti mart 18 de adet günüm .şimdi ben yarın başlıyorum çalışmalara bir gün arayla...
bişi sorcam gülmeyin ama bilmiyorum daha ilk deneme olacak
ayaklarımı havaya mı dikeyim yoksa düz yatıp belimin altına yastık mı koyayım???
bide ne kadar süre sonra banyo yapmalıyım?yani hemen kalkma diyo herkes.
ben zaten vajinal yıkama falan yapamam malum vajiyi yeni atlattım.cevap verirseniz sevinirim.
zaten adet bitiminden sonra birer gün arayla ilişki olursa yumurtlama gününü de kaçırmamış oluruz dimi??
merhaba arkadşlar bizde 2 aydır uğraşıyorz marta ertelemiştik tam ki kısmet bu ayaymış bebeğim yolda bugün doktora gttk 4 hafta 2 günlk dedi ama sadece keseyi gördük boştu beni biraz korkuttu ama daha küçük demi kızlar yaa 2 hafta sonra yine gidicez doktora bakalım nasıl olucak bebğim
çok geçmiş olsun banucum aman dişlere dikkat etmemiz gerekiyor..
bu arada evet ya 1 arkadaşımız daha hamileydi onuda tebrik ediyorum mesajını bulamadım gerilere
gidemedim yoğunluktan..
sabah sabah iyi yoğun..
gülden banunun değil ebrunun dişi ağrıyooooo yani ben
Rabbim hayırlısıyla cümlemize nasip etsin inşallah...
kızlar herhangi bir sorunu olan var mı peki_?
sorma dört gözle bekliyorum cumayı :)
cumartesi eşim evde ne güzel öğleye kadar yat uyu :)
kızlar hepinize günaydınnnnnnnnn :)))
deda canım çok sevindim sabah sabah uykumuzu açtı vallah senin güzel haberin
inşallah sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin canım
inşallah amin ..
evetya onu bende bekliyorum keşke yarın cumartesi olsa diyorum..
benim bi sorunum yok en azından doktor şimdilik bi sorundan bahsetmedi ama bu belli olmaz yani çok ileri tetpiklerde yapılmıyo malesef 1 yıl yada 6 ay olmayınca..
ahahahahah ben de noluyo demiştim:) dişim mi ağrıyormuş alla allaa benim niye haberim yok diye:))
tekrar herkese günaydın kızlaaaaaaaaar.. ay çok özlemişim hepinizi... Böyle muhteşem, çiçek çiçek bir gün olsun hepinize...
geçmiş olsun bu arada tatlım sana da.. dişçiye gitsene bi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?