Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Canım ben tedaviyle olan hamileliğimde bebeklerimi zamansız doğumla kaybettikten sonra 8 ay sonra tedaviyle yeniden hamile kaldım..Şu an yine ikizlerim var...Rahimle ilgili bir sağlık durumum nedeniyle yeniden ve son kez hamile kalmaya çalışıyorum...

Allah ım önce siz ilk annelik heyecanını yaşamak isteyenlere versin inşallah...

kesinlikle katılıyorum.düşün bana çocuk yapmıcanmı dediklerinde böyle çıldırıyorum.birde bu tarz konuşmayla artık naparım bilmiyorum.ya olmayadabilir Allahın taktiridir dersin geçersin.afedersin ama böyle de gözüne gözüne de yapmaları çok yanlış.hele bir de en yakınından ....

Ha evt ikizlerin vardı pardon cnm biran unutmuşum özür dilerim. sağol cnm amin ya kafam çok karışık ve sinirliyim de o yüzden

ALLAHIM isteyen herkese versin bebek.yeğenlerimi çok severim çok düşkünüm ama diyorlar evlat sevgisi başka.artık bir evladım olduğunda da naparım deli gibi severim herhalde.ne güzel ikizlerin varmış ama çok hoşuma gitti:))

güzel anne ve anne adayları sizinle konuşmak dertleşmek çok güzel.benim yavaştan uykum gelmeye başladı.yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın Allaha emanet olun...

Allah isteyen her kadına nasib eder inşallah annelik duygusunu..Kendi çocuğun olunca biraz daha fazla seversin elbette :)

Çok afedersiniz hiç bir şekilde iğrenmiyorsunuz yavrunuzdan...Onun kakasını çişini,burnundaki sümükleri vs herşeyi temizlemek için size ihtiyaç duyuyor..Yani o kadar muhtaç oluyor size.....Çok sabır gerektiriyor...

Aklıma gelen 1 belirtiyi daha yazayım..Çok sık gaz çıkarma durumu da vardı...

Adetimin 21. günü bu gün.. Eğer aksi bu durum olmazsa 1 hafta kaldı adetime..Hamileliğe dair hiç bir şey hissetmiyorum :))
Hissedip de yanılabiliyoruz zaten, sorun yok yani narmik..:) tutmuştur inşallah, doludur göbüş

Merhaba hoşgeldin aramıza..:) Dilerim bekleyişin mart ayında sona erer ve bebişinin önce haberine sonra kendisine kavuşursun tez zamanda..:)

ay berceste, çok hoşuma gitti benzetmen:) "kalbimde çarpıntı hissediyorum, aşk gibi" çok güldüm çok hoşuma gitti:)) kalbindeki aşk çarpıntıları eksik olmasın, bebişinde göbüşüne gelsin konsun inşallah:)

slm kızlarrr aranıza yeni katıldım ve ilk msjımı atmanın sevincini yaşıorum:) Herkese slmlarrrrr....

Merhabaaaa... Tebrikler ve hoşgeldiiiin:))

Son düzenleme:
Günaaaaaaaaaydınnn Mart topiğinin dünya tatlısı kızları.. Herkese harika bir hafta dilerim..

Bekleyenlere bol şans.. İnşallah pozitifi göreceğiniz bir hafta olur...

Kırmızıyı gören varsa da lütfen bozmayın moralinizi fazla, çabuk toparlanın ve bir sonraki maça hazırlanın, yılmak, karamsar olmak yok, unutmayın..

Hepiniziiiiiiii çooooooooooooooooooooooooooooooook öpüyorum...

Mart Listesi..

derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE

ahirimsin_S = 1 Mart
blgts = 1 Mart
kandilll = 2 Mart
7VerenGul = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
Aeroplain = 5 Mart
ruveyda12 = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
ay_nur = 6 Mart
gunes8 = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
pozitifenerji = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
vanillia = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
emos_musti = 11 Mart
goonnca = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
kara_gül = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
sesise = 19 Mart
meriyyy = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
esra9923 = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
belus = 24 Mart
dalin26 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart

yaprak__
mavusbebek
dalin26
belfü 29 Şubat
buca2006 29 Şubat
güney
bonbons

carisma
seyda83 29 şubat

Son düzenleme:
canlarım gunaydın. bugun fazla iremeyeceğim malesef diğer ofiste çalışacağım 3 gun boyunca. bu yuzden kendi pc min taşınmasını bekliorum bu tarafa. öpüorum hepinizi. ara ara başka pc elrden kaçablirem gelirim. görüşürüzzzz

herkese g ü n a y d ı n n
kızlar güzel 1 hafta diliyorum hepinize umarım güzel bi hafta sonu geçirmişsinizdir..
benim güzeldi..
bu arada banucum senden naber?
tülincim yaptınmı test şekerim sakın yapmadım deme..

ama ben ? (

günaydın kızlar bende herkese güzel bol hamileli bir
hafta diliyorum

benim biraz karın ağrım var şimi okula gitcem sonra
eğer adet olmazsam test yaptırcam inşallah

kızlar günaydın hepinize umarım herkes iyidir,

tülin sen kırmızıları görmüşsün üzülme tatlım,
yalel'in dediği gibi onların gelmeside güzel bir durum en azından yumurtalarının çalıştığının belirtisi,
takma kafana önündeki güzel ve bebişli günleri düşün canım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…