- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.041
Cnm ya öncelikle çok geçmiş olsun gerçekten kuzenin çok ayıp etmiş inadına yapar gibi gözüne gözüne sokar gibi insanın hay allahım ne insanlar var ya allahım inş. sanada bir bebiş verir arkadaşım
Çocuk düşünüyormusun diye sormaları beni rahatsız etmiyordu...Bunda kötü niyet aramamam..Cevabı evet ya da hayırdır..Veya bakalım inşallah deriz..
Ama direk hadi senden de bekliyoruz ya da senin olmuyor mu tarzı soruların hiç de iyi niyetle sorulmadığını düşünüyorum...Hele hele kendi çevresinde olan bir yakınının hamilelik haberini aldıktan sonra size böyle bir soru yönlendiriyorsa o kişi....
Canım ben tedaviyle olan hamileliğimde bebeklerimi zamansız doğumla kaybettikten sonra 8 ay sonra tedaviyle yeniden hamile kaldım..Şu an yine ikizlerim var...Rahimle ilgili bir sağlık durumum nedeniyle yeniden ve son kez hamile kalmaya çalışıyorum...
Allah ım önce siz ilk annelik heyecanını yaşamak isteyenlere versin inşallah...
Canım ben tedaviyle olan hamileliğimde bebeklerimi zamansız doğumla kaybettikten sonra 8 ay sonra tedaviyle yeniden hamile kaldım..Şu an yine ikizlerim var...Rahimle ilgili bir sağlık durumum nedeniyle yeniden ve son kez hamile kalmaya çalışıyorum...
Allah ım önce siz ilk annelik heyecanını yaşamak isteyenlere versin inşallah...
ALLAHIM isteyen herkese versin bebek.yeğenlerimi çok severim çok düşkünüm ama diyorlar evlat sevgisi başka.artık bir evladım olduğunda da naparım deli gibi severim herhalde.ne güzel ikizlerin varmış ama çok hoşuma gitti:))
Allah isteyen her kadına nasib eder inşallah annelik duygusunu..Kendi çocuğun olunca biraz daha fazla seversin elbette :)
Çok afedersiniz hiç bir şekilde iğrenmiyorsunuz yavrunuzdan...Onun kakasını çişini,burnundaki sümükleri vs herşeyi temizlemek için size ihtiyaç duyuyor..Yani o kadar muhtaç oluyor size.....Çok sabır gerektiriyor...
Avatar resmim kızım :)[/Q maşallah allah bağışlasın.çıkmadan bir şey daha yazmak istedim.hiçbirşeyden tiksinmiyorsun dedin ya.benim şey çok hoşuma giderdi.bebişlerin çoraplarını çıkardıktan sonra böyle parmaklarının arasında pamukçuklar olur ya onları o bezelye parmaklarının arasından çıkarmak çok güzel yaaaa:))))).
Allah isteyen her kadına nasib eder inşallah annelik duygusunu..Kendi çocuğun olunca biraz daha fazla seversin elbette :)
Çok afedersiniz hiç bir şekilde iğrenmiyorsunuz yavrunuzdan...Onun kakasını çişini,burnundaki sümükleri vs herşeyi temizlemek için size ihtiyaç duyuyor..Yani o kadar muhtaç oluyor size.....Çok sabır gerektiriyor...
Avatar resmim kızım :)[/Q maşallah allah bağışlasın.çıkmadan bir şey daha yazmak istedim.hiçbirşeyden tiksinmiyorsun dedin ya.benim şey çok hoşuma giderdi.bebişlerin çoraplarını çıkardıktan sonra böyle parmaklarının arasında pamukçuklar olur ya onları o bezelye parmaklarının arasından çıkarmak çok güzel yaaaa:))))).
Bebeğinin parmağının arasındakileri çıkarmak nasib olsun inşallah canım :)
Bebeğinin parmağının arasındakileri çıkarmak nasib olsun inşallah canım :)
:))) aminnnnnnnnnnnnnnnnnn.....iyi geceler canım .
Her iki hamileliğimde yaşadıklarımı yazayım arkadaşlar...Bunları muhtemel adet günümden çok önce hissetmiştim..Belki birilerine fikir verir..Gerçi her hamilelik çok farklıdır...Benim her iki hamileliğimde de hissettiklerim aynıydı...
* Uykuya eğilimin artması...Sürekli esner vaziyetteydim...
* Hafif baş dönmelerim...
*Göğüs cildimdeki kılcal damarların belirginleşmesi...
* Dişlerimi fırçalarken hafif kanamalar...Ki diş eti problemim yok normalde...
* Düşen kirpik parçaları..
*Kasıklarımda batmalar...
* Akıntımın artması...
* Çok sıvı tüketmeme rağmen idrarımda koyulaşma...
*Duyduğum her sese karşı ürpermem..İçim titriyordu nedense..:))
* Her an adet olacakmışım gibi akıntı hissi...Belimde hafiften ağrılar...
* Kabızlık....
:))) aminnnnnnnnnnnnnnnnnn.....iyi geceler canım .
Aminnnn herkese iyi geceler :)
Hissedip de yanılabiliyoruz zaten, sorun yok yani narmik..:) tutmuştur inşallah, doludur göbüşAdetimin 21. günü bu gün.. Eğer aksi bu durum olmazsa 1 hafta kaldı adetime..Hamileliğe dair hiç bir şey hissetmiyorum :))
Herkese merhabalar,
ben uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum ancak yazmak nasip olmamıştı bir türlü.
ben yaklaşık 1,5 senedir çocuk sahibi olmak istiyorum.eşim ve bende hiçbir sorun yok ancak henüz tadamadım o mutluluğu.
ben evlenmeden önce hep hayatta en çok korktuğum şey çocuk sahibi olamamak derdim. çok büyük konuşmuşum diyorum şimdi.umutlar tükenmeye başladıkça daha zor geliyor dayanmak,çünkü ben tam bir çocuk hastasıyım.televizyonda gördüğüm bebekleri bile uzaktan nasıl seviyorum. Rabbim isteyen herkesi bebek sahibi yapsın inşallah.Allah yardımcımız olsun.
bu arada benim bat 30 mart. belki burdaki sinerjimiz, birbirimize ettiğimiz dualar yardımcı olur bize, ne dersiniz?
tüm belirtileri şık şık inceleyelim:))
uykuya eğilim var mı bilmiyorumben zaten çok uykucuyum
baş dönmem hiç yok :)
göğüslerim çok şiş ama hiç kılcal damar değil normal damar bile yok
dişlerimi iki gündür fırçalamak biraz problemli midem bullanıyo kısa kesiyorm
kasıklarımda batmalar bir ara vardı bugünde hafif hafif oldu ama ilk zamanlardaki gibi değil
evet akıntım var ıslaklık hissediyorum
idrar koyu ama çok sıvı tüketmiyorda olabilirim
sese karşı ürperme değilde aniden kalbimde çarpıntı hissediyorum aşk gibi
bel ağrım 1 hafta önce çoktu am artık yok
kabızlık yok normalde kabız olan ben gayet rahatım hergün
yani bende biraz beliti var birde adet 3 gün geçti
ama acaba gelmesin diye öteliyormuyum adeti
:26: hayırlısı yarın öğreniriz artık
irde bugün istifra oldu bende ara ara öğürme var ama kusmadım sabah vardı
slm kızlarrr aranıza yeni katıldım ve ilk msjımı atmanın sevincini yaşıorum:) Herkese slmlarrrrr....
Günaaaaaaaaaydınnn Mart topiğinin dünya tatlısı kızları..Herkese harika bir hafta dilerim..
Bekleyenlere bol şans.. İnşallah pozitifi göreceğiniz bir hafta olur...
Kırmızıyı gören varsa da lütfen bozmayın moralinizi fazla, çabuk toparlanın ve bir sonraki maça hazırlanın, yılmak, karamsar olmak yok, unutmayın..
Hepiniziiiiiiii çooooooooooooooooooooooooooooooook öpüyorum...
Mart Listesi..
derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
ahirimsin_S = 1 Mart
blgts = 1 Mart
kandilll = 2 Mart
7VerenGul = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
Aeroplain = 5 Mart
ruveyda12 = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
ay_nur = 6 Mart
gunes8 = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
pozitifenerji = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
vanillia = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
emos_musti = 11 Mart
goonnca = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
kara_gül = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
sesise = 19 Mart
meriyyy = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
esra9923 = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
belus = 24 Mart
dalin26 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
yaprak__
mavusbebek
dalin26
belfü 29 Şubat
buca2006 29 Şubat
güney
bonbons
carisma
seyda83 29 şubat
günaydın kızlar bende herkese güzel bol hamileli bir
hafta diliyorum
benim biraz karın ağrım var şimi okula gitcem sonra
eğer adet olmazsam test yaptırcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?