Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Ya ben de yumutlamadan sonra kuruluk sezdim diye umutsuzlanmıştım..Normal bi durum mu diye internette araştırdım ama bulamadım pek bir şey..
Hayatım valla söylenene göre gebelik de kuruluk oluyormuş ama bilemiyorum tabii, inşallah seninkide öyledir..

Kızlar nasılsınız varmı yeni gelişmeler bakalım

İyiyiz tatlım, tülin bu sabah bişeyler yazıp gitmiş ama sanırım kırmızılar gelmiş, ahirimsinden ses yok henüz, diğer kızları da bekliyoruz bakalım , yarın gelir haberler:)

Sen nasılsın? Bebiş nasıl?

:)bende bi hamiş kalsam sürpriz ypacamda.benimkide günümün yaklaştığı günler hemen soruyor noldu bişeyler var mı diye artık bende bir şekilde kandırcam.sürpriz yapacam

:114:hmm sürpriz işi güzelmiş cnm valla hiç aklıma gelmemişti dur bakalım hamiş çıkarsam bende birşeyler düşüneyim Kaç yaşındasın cnm sen?

Adetimin 21. günü bu gün.. Eğer aksi bu durum olmazsa 1 hafta kaldı adetime..Hamileliğe dair hiç bir şey hissetmiyorum :))

umutsuzluk isyankarlıktır canım :) ben senin gibi adetimden çnce gördün negatifi
sonra beklemeye karar verdim 25 günde adet oluyorm bugün 27 yarın
28 olacak kırmızlar gelmedikçe problem yok

Adetimin 21. günü bu gün.. Eğer aksi bu durum olmazsa 1 hafta kaldı adetime..Hamileliğe dair hiç bir şey hissetmiyorum :))

hayırlısı olsun canım bu deek oluyorki adete dair debişey hisstmiyorsun
problem yok bence inşallah belirtisi testte çift çizgi olarak görürsün :)

Dur bakalım tatlım daha 1 hafta var herkezin bir olucak değil belirtileri inş. vardır bebiş

Her iki hamileliğimde yaşadıklarımı yazayım arkadaşlar...Bunları muhtemel adet günümden çok önce hissetmiştim..Belki birilerine fikir verir..Gerçi her hamilelik çok farklıdır...Benim her iki hamileliğimde de hissettiklerim aynıydı...

* Uykuya eğilimin artması...Sürekli esner vaziyetteydim...
* Hafif baş dönmelerim...
*Göğüs cildimdeki kılcal damarların belirginleşmesi...
* Dişlerimi fırçalarken hafif kanamalar...Ki diş eti problemim yok normalde...
* Düşen kirpik parçaları..
*Kasıklarımda batmalar...
* Akıntımın artması...
* Çok sıvı tüketmeme rağmen idrarımda koyulaşma...
*Duyduğum her sese karşı ürpermem..İçim titriyordu nedense..:))
* Her an adet olacakmışım gibi akıntı hissi...Belimde hafiften ağrılar...
* Kabızlık....

Son düzenleyen: Moderatör:

canım ya var ya adet olmazsam bu belirtilere göre hamileyim diyeceğim.bunların hepsi bende mevcutşuan:)

canım ya var ya adet olmazsam bu belirtilere göre hamileyim diyeceğim.bunların hepsi bende mevcutşuan:)

ya da bi kaç şık hariç diyim:)

Herkese merhabalar,
ben uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum ancak yazmak nasip olmamıştı bir türlü.
ben yaklaşık 1,5 senedir çocuk sahibi olmak istiyorum.eşim ve bende hiçbir sorun yok ancak henüz tadamadım o mutluluğu.
ben evlenmeden önce hep hayatta en çok korktuğum şey çocuk sahibi olamamak derdim. çok büyük konuşmuşum diyorum şimdi.umutlar tükenmeye başladıkça daha zor geliyor dayanmak,çünkü ben tam bir çocuk hastasıyım.televizyonda gördüğüm bebekleri bile uzaktan nasıl seviyorum. Rabbim isteyen herkesi bebek sahibi yapsın inşallah.Allah yardımcımız olsun.
bu arada benim bat 30 mart. belki burdaki sinerjimiz, birbirimize ettiğimiz dualar yardımcı olur bize, ne dersiniz?

hoşgeldin aramıza.o dualarla bebişlerimizi kucağımıza alacağız inanıyorum.rabbim sana da en kısa zamanda bir bebiş verir inşallah.1 seneden sonra tedavi olmayı düşünmedinmi?

Bana göre de herkes çocuk sahibi olur bir ben olamazmışım gibi gelirdi..Anne olmak kanat takıp aya uçmak kadar ütopikti benim için..35 imden sonra anne oldum...Allah çok büyük..Umudunuzu yitirmeyin..Ayrıca sebepsiz infertilite diye bir şey yok...Sebebini bulamayınca sebepsiz infertilite diye geçiştiriyorlar...
Çoğu aynı sebebsiz infetilite teşhisi konulan arkadaşlarım dahiliye de yaptırdıkları pıhtılaşma testleri sonucu durumun sebepsiz olmadığını öğrendiler...Tabi kromozom ve y mikro delasyon testleri de bu konuda cevap olabiliyor..Pıhtılaşma testlerini muhakkak öneririm...

Hayırlısı canım.. :)

Arkadaşlar şu var bazı yumurtaların ömrü sadece 12 saatmiş..Yani 24 saat olmuyormuş her yumurtanın ömrü...Yani denk getirdik getirdik :))

ya bende hesaplıyodum 24 saat diye.mesela bugün yapsak yarına kadar tutar diye.bak şimdi olmadı bu yaaa.bir de buna aklım takılır artık.Allah verede benim yumurta 24 saatlik olandan olsa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…