- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.001
Hayatım valla söylenene göre gebelik de kuruluk oluyormuş ama bilemiyorum tabii, inşallah seninkide öyledir..Ya ben de yumutlamadan sonra kuruluk sezdim diye umutsuzlanmıştım..Normal bi durum mu diye internette araştırdım ama bulamadım pek bir şey..
Kızlar nasılsınız varmı yeni gelişmeler bakalım
:)bende bi hamiş kalsam sürpriz ypacamda.benimkide günümün yaklaştığı günler hemen soruyor noldu bişeyler var mı diye artık bende bir şekilde kandırcam.sürpriz yapacam
:114:hmm sürpriz işi güzelmiş cnm valla hiç aklıma gelmemişti dur bakalım hamiş çıkarsam bende birşeyler düşüneyimKaç yaşındasın cnm sen?[/QUOT 24 yaşındayım.senin yaş kaç
:114:hmm sürpriz işi güzelmiş cnm valla hiç aklıma gelmemişti dur bakalım hamiş çıkarsam bende birşeyler düşüneyimKaç yaşındasın cnm sen?[/QUOT 24 yaşındayım.senin yaş kaç
Bende 26 memnun oldum
:114:hmm sürpriz işi güzelmiş cnm valla hiç aklıma gelmemişti dur bakalım hamiş çıkarsam bende birşeyler düşüneyimKaç yaşındasın cnm sen?
Bende 26 memnun oldum
bende memnun oldum canım:)
umutsuzluk isyankarlıktır canım :) ben senin gibi adetimden çnce gördün negatifiberceste bend edün aksam hamıleyım dıyodum testte cigiyı görünce gıttı umut fln sende negatıfı testte görmüşsün ıyı valla hala umutlu olabılıyosun benım bıde akıntıda hanı yumurtlamdan gün sonra asırı kuruluk oluyodu ya gebelıkte oda oldu dıye umutluydum am gıttı hepsı testle furtadoo senın bat neazman
Adetimin 21. günü bu gün.. Eğer aksi bu durum olmazsa 1 hafta kaldı adetime..Hamileliğe dair hiç bir şey hissetmiyorum :))
Adetimin 21. günü bu gün.. Eğer aksi bu durum olmazsa 1 hafta kaldı adetime..Hamileliğe dair hiç bir şey hissetmiyorum :))
umutsuzluk isyankarlıktır canım :) ben senin gibi adetimden çnce gördün negatifi
sonra beklemeye karar verdim 25 günde adet oluyorm bugün 27 yarın
28 olacak kırmızlar gelmedikçe problem yok
demek üç gün geçti adetin ben senin yerine heyecanlanıyorum artık ya....................
umutsuzluk isyankarlıktır canım :) ben senin gibi adetimden çnce gördün negatifi
demek üç gün geçti adetin ben senin yerine heyecanlanıyorum artık ya....................
yarın test yapayım diyorum bu seferde eşim bir gün daha bekle diyo
onada heyecan geçti stres oldu adam
ben negatif görünce naparım bu sefer bilmiyorum o yüzden yanımda eşim olsun istiyorum bu sefer
oda salı yapalım diyo:18:
hayırlısı olsun canım bu deek oluyorki adete dair debişey hisstmiyorsun
problem yok bence inşallah belirtisi testte çift çizgi olarak görürsün :)
Her iki hamileliğimde yaşadıklarımı yazayım arkadaşlar...Bunları muhtemel adet günümden çok önce hissetmiştim..Belki birilerine fikir verir..Gerçi her hamilelik çok farklıdır...Benim her iki hamileliğimde de hissettiklerim aynıydı...
* Uykuya eğilimin artması...Sürekli esner vaziyetteydim...
* Hafif baş dönmelerim...
*Göğüs cildimdeki kılcal damarların belirginleşmesi...
* Dişlerimi fırçalarken hafif kanamalar...Ki diş eti problemim yok normalde...
* Düşen kirpik parçaları..
*Kasıklarımda batmalar...
* Akıntımın artması...
* Çok sıvı tüketmeme rağmen idrarımda koyulaşma...
*Duyduğum her sese karşı ürpermem..İçim titriyordu nedense..:))
* Her an adet olacakmışım gibi akıntı hissi...Belimde hafiften ağrılar...
* Kabızlık....
Her iki hamileliğimde yaşadıklarımı yazayım arkadaşlar...Bunları muhtemel adet günümden çok önce hissetmiştim..Belki birilerine fikir verir..Gerçi her hamilelik çok farklıdır...Benim her iki hamileliğimde de hissettiklerim aynıydı...
* Akıntımın artması...
* Kabızlık....
* Akıntımın artması...
* Kabızlık....
canım ya var ya adet olmazsam bu belirtilere göre hamileyim diyeceğim.bunların hepsi bende mevcutşuan:)
ya da bi kaç şık hariç diyim:)
Herkese merhabalar,
ben uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum ancak yazmak nasip olmamıştı bir türlü.
ben yaklaşık 1,5 senedir çocuk sahibi olmak istiyorum.eşim ve bende hiçbir sorun yok ancak henüz tadamadım o mutluluğu.
ben evlenmeden önce hep hayatta en çok korktuğum şey çocuk sahibi olamamak derdim. çok büyük konuşmuşum diyorum şimdi.umutlar tükenmeye başladıkça daha zor geliyor dayanmak,çünkü ben tam bir çocuk hastasıyım.televizyonda gördüğüm bebekleri bile uzaktan nasıl seviyorum. Rabbim isteyen herkesi bebek sahibi yapsın inşallah.Allah yardımcımız olsun.
bu arada benim bat 30 mart. belki burdaki sinerjimiz, birbirimize ettiğimiz dualar yardımcı olur bize, ne dersiniz?
Herkese merhabalar,
ben uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum ancak yazmak nasip olmamıştı bir türlü.
ben yaklaşık 1,5 senedir çocuk sahibi olmak istiyorum.eşim ve bende hiçbir sorun yok ancak henüz tadamadım o mutluluğu.
ben evlenmeden önce hep hayatta en çok korktuğum şey çocuk sahibi olamamak derdim. çok büyük konuşmuşum diyorum şimdi.umutlar tükenmeye başladıkça daha zor geliyor dayanmak,çünkü ben tam bir çocuk hastasıyım.televizyonda gördüğüm bebekleri bile uzaktan nasıl seviyorum. Rabbim isteyen herkesi bebek sahibi yapsın inşallah.Allah yardımcımız olsun.
bu arada benim bat 30 mart. belki burdaki sinerjimiz, birbirimize ettiğimiz dualar yardımcı olur bize, ne dersiniz?
Hayırlısı canım.. :)
Arkadaşlar şu var bazı yumurtaların ömrü sadece 12 saatmiş..Yani 24 saat olmuyormuş her yumurtanın ömrü...Yani denk getirdik getirdik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?