Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

tüm belirtileri şık şık inceleyelim:))
uykuya eğilim var mı bilmiyorumben zaten çok uykucuyum
baş dönmem hiç yok :)
göğüslerim çok şiş ama hiç kılcal damar değil normal damar bile yok
dişlerimi iki gündür fırçalamak biraz problemli midem bullanıyo kısa kesiyorm
kasıklarımda batmalar bir ara vardı bugünde hafif hafif oldu ama ilk zamanlardaki gibi değil
evet akıntım var ıslaklık hissediyorum
idrar koyu ama çok sıvı tüketmiyorda olabilirim
sese karşı ürperme değilde aniden kalbimde çarpıntı hissediyorum aşk gibi
bel ağrım 1 hafta önce çoktu am artık yok
kabızlık yok normalde kabız olan ben gayet rahatım hergün
yani bende biraz beliti var birde adet 3 gün geçti
ama acaba gelmesin diye öteliyormuyum adeti
:26: hayırlısı yarın öğreniriz artık

irde bugün istifra oldu bende ara ara öğürme var ama kusmadım sabah vardı

Son düzenleme:
hoşgeldin aramıza.o dualarla bebişlerimizi kucağımıza alacağız inanıyorum.rabbim sana da en kısa zamanda bir bebiş verir inşallah.1 seneden sonra tedavi olmayı düşünmedinmi?

hoşbulduk :) ben bebeğimin olmadığı gerçeğini henüz kabullenemedim sanırım.birkaç aydır kendim yumurtlama takibi yapıyorum ama yine olmadı. tedavi olup yine hamile kalamamaktan korkuyorum sanırım. böyle garip bir duygu işte :)

çok doğru söylüyorsunuz.bu konuda gerçekten uzman bir doktor ve uygun hastaneyi bulup bütün testleri yaptırmak gerekiyor.tabi benim en büyük sorunlarımdan biri zaman. aşırı yoğun bir işte çalıştığım için bunları düşünüp takip etmeye fırsatım olmuyor pek.

belki bu korkuda tetikliyor olabilir.işte bende böyleydim.kendi kendime takma diyorum unut gitsin sürpriz olacakmış gibi bekle diyorum ama dayanamıyorum ki 7/24 aklımda...

belki bu korkuda tetikliyor olabilir.işte bende böyleydim.kendi kendime takma diyorum unut gitsin sürpriz olacakmış gibi bekle diyorum ama dayanamıyorum ki 7/24 aklımda...

ama bir yandan da diyorum vakti zamanı vardır bekle diye. gerekeni yaptıktn sonra Allaha tevekkül etmekten başka bir şey gelmez elimden

Mide bulantıları için çok erken daha...Ürperme derken aniden kalpte çapıntıyı kasttetim aslında..Tam ifade edememiş olabilirim :) Uykuya eğilim şöyle..Akşamın 7 sinde yatıp en az sabahın 7 sine kadar uyumak gibi...Ve buna rağmen uykunu alamamak :)) Dakika başı esniyor oluyorsunuz..Yani öyle böyle değil..Ağzım yırtılırcasına esnerdim...Kabızlık progesteron hormonunun artması yüzünden oluyor..Normalde kabızlık sorunum hiç yoktur...

ya aynen bende öyleyim.etrafıma da öyle gözükmeye çalışıyorum.sanki düşünmüyormuşum,üzülmüyormuşum gibi.oysaki her an bunu düşünüyorum

yok öyle bir uyku durumum yok ama iki gündür halsizim
midemi üşütmüş olmam muhtemel kocam
mide bulantımı gece içtiğim kolaya buluyor
ama beennn kabız değilim kiiiiiiiii
hayırlısı yarına kadar yorum yapmam yasak
kocam çıldırdı artık adam devamlı beni dinliyor yarın kanada gidebilirim
ilk iki dersim boş kocama sormadan gitcem galiba artık öğrenmem şart :44:

kızlar burda deprem oldu kapatıyorum
üyük değil merak etmeyin

ya ne kadar benziyoruz birbirimize.benden bi kaç gün önce(adet olmadan önce)kocamın kafasını böyle şişirdim.napalım onlar var yanımızda onlara konuşacaz.onlar da artık belli etmeselerde nerdeyse bizim kadar stres oluyolardır:)

Benden 8 yaş küçük kuzenim 2.çocuğuna hamile olduğu haberini vermişti..Hemen teyzem yani annesi telefonla müjdeyi verirken bir yandan da bana hadi senden de bekliyoruz demişlerdi..Halbuki ben hem geç evlenmiştim 34 yaşında ..Hem de myomektami ameliyatı olduğum için 1 sene hamile kalmamam gerekiyordu...İnsanlar çok acımasız bazan...Senin kızın hamile kalabildiyse kolayca şükret Allaha demi..Belki benim çocuğum olmuyor veya olmayacak..Ne diye beni eksiklendirmeye çalışıyorsun..Ki o zaman ben de hamileydim ama söylememiştim..Neyse bir zaman sonra söyledim..Ben 18 haftalıkken kaybettim bebeklerimi hamileliğimde..Kuzenimle hemen hemen aynı gün doğum yapacaktık...Aklında başka bir isim varken benim oğluma düşündüğüm ismi koymuştu..Tabi benim tekelimde değil o isim..Herkes koyabilir..Ama en acısı da bize gelip oğlunu göstermesiydi..Annemdeydim o günlerde..Annem kuzenin bebeğini göstermeye gelicek dedi..Saatlerce ağladım wc de...Annem de muhakkak altın tak diye bana ültimatomu da vermişti...En yakının bile olsa çok düşüncesiz,empati yoksunu olabiliyor velhasıl...(((

Son düzenleyen: Moderatör:

Kola ,kahve vs çok fazla tüketmemeye çalış..Allah korusun nerdesiniz..İnşallah hafif şiddettedir..((

yaaaaaaaa canım ne diyosun.okurken tüylerim diken diken oldu ya en yakınından bu kadar acımasızlık olmaz ama.inanırmısın tanımadığım birine ne kadarlık evlisin dediğimde eğer tahmin ediyorsam çocuğunun olmadığını.çocuk düşünüyomusun diye bile soramam çekinirim.gelmiş en yakının sana napıo.şuan o baskıları bende görmekteyim.daha 1 senelik evliyim düşünmüyodum biraz evliliğin tadını nçkarim diyodum ama sağolsunlar baskılarıyla laf sözleriyle zorluyorlar.gerçekten empati kurmak ne kadar önemli....(

Cnm ya öncelikle çok geçmiş olsun gerçekten kuzenin çok ayıp etmiş inadına yapar gibi gözüne gözüne sokar gibi insanın hay allahım ne insanlar var ya allahım inş. sanada bir bebiş verir arkadaşım

Çocuk düşünüyormusun diye sormaları beni rahatsız etmiyordu...Bunda kötü niyet aramamam..Cevabı evet ya da hayırdır..Veya bakalım inşallah deriz..

Ama direk hadi senden de bekliyoruz ya da senin olmuyor mu tarzı soruların hiç de iyi niyetle sorulmadığını düşünüyorum...Hele hele kendi çevresinde olan bir yakınının hamilelik haberini aldıktan sonra size böyle bir soru yönlendiriyorsa o kişi....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…