- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.101
24 mart benimkiiii
24 mart benimkiiii
tamam kuzum:) ekliyorum..
aslında bunu sizde biliosunuzdur nasıl anlatsam
bat dönemine 2 gün kala ilişkiye girince benim kanamalı gelio geri zıpçıktılarki benim reglim onun üstüne 2 gün sonra falan başlıyo
eee varmışsın ya zaten listede kuzum:)) heyecanlı kız seni..:)))
aslında bunu sizde biliosunuzdur nasıl anlatsam
bat dönemine 2 gün kala ilişkiye girince benim kanamalı gelio geri zıpçıktılarki benim reglim onun üstüne 2 gün sonra falan başlıyo
Hayatım bence yap artık testi, bir hayli geçti çünkü.. İnşallah pozitif çıkar..
baya geçti ama negatifse hadi pisikolojik olarak geciktirdiysem çok korkuyorum tabi korkunun ecele faydası yok ama böyle bir ay bekleyebilirim :))
aslında sölemiştim bir iki defa daha ama haklısın sende baya kalabalığız ALLAHIM DUY SESİMİZİİİİ
aaaaa
valla iyi deneme ama mesela benim bugün olmam lazım biz korkudan her gün çalışmalara devammm
hiç kaNAMA falan yok hatta hiç bu bir hafta kadar temiz olmadım diyeblirim...ama akıntı var...neyse dua edelimmm....
belus seni öptüm... zıpçıktı ne yaaa hahahaha :):)))
hiç öyle bir durum yaşamamıştım ya bide ben kendimi çok dinleyen biri değilim ne zaman ne olmuştu bilmiyorumki :))
KIZLARRR GUNAYDIN....HEPIZINI KUCAK DOLUSU OPUCUKLER...gecmıs sayfaları okudum tulınım kırmızı kartı gormus hayırlısı olsun tatlım uzulme..yenı arkadaslar gelmıs.sızlerde hosgeldınız...KIZLAR ben cok kotuyum hafta sonu oldum resmen gogulerım cok kotu agrıyo sutyen dahı takamıyorum. bır yere dokunduramıyorum yatamıyorum.artı bel agrıs gece tatlı uyuku arasında uyandırıyo benı cok kotu belım agrıyo ıdrarda bır koyuluk basladı koku falan da alıyorum acaba folık asıt kullanıyorum bır etkı yapmıs olabılırmı ve bende kı kuruluk bıttı akıntoı cok ta olmasa basldı...kasıklarımda cok agrı yok ama cokk hafıf bende kı gelısmelr bunlar hasta olacak gbıyım cunku bu bel agrsı bende olmazdı sadece adetı ıken bu agrıyı yasardım( anlasılan hasta olacgımm ve cok sıdettlı bır adet sancısı cekecegım 3 gun benım olum fermanım olur....agrı kesıcı almak ıstıyorum bır taraftan korkuyorum yaa:18:
herkese günaydın....eet ben pazar sabahı çok erken saatlerde regl oldum, dün çok ağladım çok üzüldüm ağlamamın 2, sebebide çektiğim sancılardı çok kötü bir sabahtı çok canım yandı hala gaz sancım var ve ben şuan çok hastayım size sürekli yazamayacağım ama takipteyim,,,tekrar söylüyorum belirtilere takılmayın,,günü geçen arkadaşlarımda lütfen testlerinizi yapın meraktan kurtulun beklemek ve belirsizlik herseyden kötü , hepinizi çok çok öpüyorum .allaha emanet olun..
tülin canım benim üzülme dicem banununda dedıgı gıbı uzulmen dogal ama hayırlısı böyleymıs demek kı tatlım bıdahakı aya denemelere devam olucak elbet bıgun..
bu arada ben daha adet olmadım ama olucak gıbıyım sanırım soğan suyunun etkısıyle 1-2 gun gecıktı cunku hıssetmıorum hıc hamılelık felan olsayı hıssederdım heralde :26: bırkac gun daha beklıyıp olmassam test yaptırcam belırsızlıkle beklemektense pozitif negatıf ogrenıyım daha iyi yani..zaten bat tarıhımde daha gelmedı..
KIZLARRR GUNAYDIN....HEPIZINI KUCAK DOLUSU OPUCUKLER...gecmıs sayfaları okudum tulınım kırmızı kartı gormus hayırlısı olsun tatlım uzulme..yenı arkadaslar gelmıs.sızlerde hosgeldınız...KIZLAR ben cok kotuyum hafta sonu oldum resmen gogulerım cok kotu agrıyo sutyen dahı takamıyorum. bır yere dokunduramıyorum yatamıyorum.artı bel agrıs gece tatlı uyuku arasında uyandırıyo benı cok kotu belım agrıyo ıdrarda bır koyuluk basladı koku falan da alıyorum acaba folık asıt kullanıyorum bır etkı yapmıs olabılırmı ve bende kı kuruluk bıttı akıntoı cok ta olmasa basldı...kasıklarımda cok agrı yok ama cokk hafıf bende kı gelısmelr bunlar hasta olacak gbıyım cunku bu bel agrsı bende olmazdı sadece adetı ıken bu agrıyı yasardım( anlasılan hasta olacgımm ve cok sıdettlı bır adet sancısı cekecegım 3 gun benım olum fermanım olur....agrı kesıcı almak ıstıyorum bır taraftan korkuyorumda yaa bır anormallık var vucudumda ters gıden bırseyler var adet olcakmıs gıbıyım barı olacak ısem erkenden gelsın de bu agrı acım bıtsın:18:
bence böyle daha çok baskı hissedersin yap öğren sonucu tatlım:)
haklısın eve giderken alsam olur sabahta yaparım akşama nasıl bir ruh halinde olursam artık akşama kadar olma ihtimalide var hala ama bakalım ne olacak
]
KIZLARRR GUNAYDIN....HEPIZINI KUCAK DOLUSU OPUCUKLER...gecmıs sayfaları okudum tulınım kırmızı kartı gormus hayırlısı olsun tatlım uzulme..yenı arkadaslar gelmıs.sızlerde hosgeldınız...KIZLAR ben cok kotuyum hafta sonu oldum resmen gogulerım cok kotu agrıyo sutyen dahı takamıyorum. bır yere dokunduramıyorum yatamıyorum.artı bel agrıs gece tatlı uyuku arasında uyandırıyo benı cok kotu belım agrıyo ıdrarda bır koyuluk basladı koku falan da alıyorum acaba folık asıt kullanıyorum bır etkı yapmıs olabılırmı ve bende kı kuruluk bıttı akıntoı cok ta olmasa basldı...kasıklarımda cok agrı yok ama cokk hafıf bende kı gelısmelr bunlar hasta olacak gbıyım cunku bu bel agrsı bende olmazdı sadece adetı ıken bu agrıyı yasardım( anlasılan hasta olacgımm ve cok sıdettlı bır adet sancısı cekecegım 3 gun benım olum fermanım olur....agrı kesıcı almak ıstıyorum bır taraftan korkuyorumda yaa bır anormallık var vucudumda ters gıden bırseyler var adet olcakmıs gıbıyım barı olacak ısem erkenden gelsın de bu agrı acım bıtsın:18:
canım tavsiyem ağrı kesici alma aslında o ağrı kesiciler bizi bu duruma getiren sıcak suyla sabretmeye çalış çok zor bir durum ama
ne yalan söliim eşim farketmese bende farkında değildim buluş onun :)
valla çok ilginç ilk kez duydum böyle bir durumu
senin 6 mart di mi? bekle bir gün falan geçerse yaparsın tatlım..:))
evet canım 6 mart ama bırkac aydır zaten gec oluorum ben sevınıp sevınp uzuluorum yanı kac aydır:) persembeye felan yaparım olmassam artık..adet belırtılerım ar hala ama dedıgım gıbı sogan suyu gecıktırıomus oyuzden cok umıtlenmekde ıstemıorum :44:
Geçmiş olsun kuzum, inşallah bebiş sanıcısıdır diyelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?