Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

KOCAMAN KOCAMAN GÜNAYDIN HERKESEEEE....
nasıllarız bakalım kızlar..
yeni hafta, yeni gün, yeni işler, yeni telaşlar..
ohhh haftasonundan sonra, pazartesi pek şirin bi gün değil ama, yaşayıp geçicez salıya hemen :))))

geçmişi de üstten bi okudum geldim çabucak muhabbete...

:) bigün büyüyecek tabi benim kızım da.. doğan büyüyor.. ömrü olan görüyor... allah bizlere de yavrularımızın büyüdükleri, ayaklarının yere bastığını, ailelerini kurduklarını görmeyi nasip etsin.
küçükken çok muhtaçlar anneye babaya.. özellikle anneye...
hep korkuyorum, ya bana bişey olursa diye.... anne eli kalkarsa yavrumun üstünden, ne yapar benim kuzum diye.... çok korkuyorum. allah onların bağımsız yaşayabildiklerini görmeden, bizlere bi haller olmasını nasip etmesin inşallah...

valla her yurt dışı, her avrupa ülkesi aynı mıdır bilemiyorum. hemen hemen 20 kadar ülke gezdim gördüm ben banucum. ama bu tip konuları irdeleyip incelemedim açıkçası.. gezip gördüm sadece :)) ama bu gibi özgürlükleri, bu gibi rahatlıkları yaşayanları gördükçe, sosyal devlet imkanlarından nasıl faydalandıkalrını falan gördükçe.. insan, neden biz de böyle olamıyoruz acaba.. diye hayıflanıyor açıkçası.
aslında nedenini biraz da kendimizde aramak lazım. hala seçimlerde %50'lik bi kesim, belirliyor neler olacağını... nelerle karşılaşacağımızı bile bile göre göre.. ellerinden geleni ardlarına koymuyorlar.
neyse... derin mevzular... burası da yeri değil zaten :))

narmik, benim de 18 haftalık bir bebeğim erken doğmuştu. erkekti, 18 haftalıktı.. içimde hissetmeye bile başlamıştım hareketlerini... ama olmadı, nasip değilmiş yaşaması yavrumun...
senin de 18 haftalıkmış meleklerin senden gittiklerinde..
çok zor, ama bak, allahım kardeşlerini göndermiş sana çok şükür... inşallah şimdi yine gelecek minnoşun göbüşüne...

selam kızlar bata 6 gün kaldı

canım, moral bozmuyoruz... inşallah bu vakte kadar geçmiştir ağrıların...
kırmızıları kapıdan gönderir göndermez, hemen başlıyoruz çalışmalara.... üzülmek yok, yeni umutlar var tatlım...

herkese merhaba nihayet mart geldi ve ben 2.aşılama sürecime başladım.Allahım ne olur hayallerimize kavuştursun hepimizide...

allah inşallah bu süreci hayırlısıyla tamamlayıp meleğine kavuşmayı nasip etsin canım

bak onu hesaba katmam lazım sogan suyu adetı gecıktıryormus degılım bu da aklımda kalsın..aslıdan umudum falan kalmadı da hakkımızdan hayırlısı ne ıse o olsun...

canım evde yapılan testlerdede benım tam cıkmıo yanı ılk gebelıgımde 2. cızgı cook sılık cıkmıstı baya bi gunum gecmesıne ragmen..oyuzden kan testı daha garantı onu yaptırırım heralde tabi olmazsam:)inşallah hamıle olurumda hepınızı sogan suyuna baslatırım:))

:))) maşallah de maşallah..
tam gününde, seni şaşırtmadan, vaktini bilip geliyorlarsa.. ne mutlu yavrucum..
maşallah kırmızılarına da sana da :)))

eeee ne var ne yok kızlar???
2 gündğr var mı güzel haberler?
ben şöyle bi baktım göremedim mi acaba?

İnşallah canım..Allah kimseye evlat acısı vermesin..Onların acısı her zaman kalbimde...

Günaydınlar bu arada herkese..Herkes gibi ben de kendimi dinliyorum bu günlerde...:) Ara ara sol kasığıma hafif ağrı kramp tarzı bir şeyler girip çıkıyor..Bir anlamı var mı yok mu bilemiyorum...Adetimin de 22. günü bu arada...

inşallah inşallah...

evde yapılan gebelik testleri, bat 6-7 gün geçince ancak.. çok silik çizgi olarak görünüyorlar tatlım.
erken gebelik test kitleri var.. onlar bat gününden 1 hafta önce, belirgin çizgi olarak görünüyorlar. ben hep bunu kullanıyorum... yumurtlama tarihimdeki ilişkiden sonra, 1 hafta bekliyorum... ilişkiden 8 gün sonra, hemen test yapıyorum. varsa vardır bebiş.. görüyorum. yoksa, kuzu kuzu bekliyorum kırmızıları:)

Son düzenleme:

evet tatlım ben bu ay cok adapta olmadım cıkan agrılarda gozume gozume gıryo.dınlemedım kendımı gecen aylarda her belırtıde hamıleyım dedım cok uzuldum bu aay hıc takmadım ama agrılarım bu denlı kasıklarımda gergınlık sertlık yok sogan suyu yumusacık etmıs:)))

bak onu hesaba katmam lazım sogan suyu adetı gecıktıryormus degılım bu da aklımda kalsın..aslıdan umudum falan kalmadı da hakkımızdan hayırlısı ne ıse o olsun...

amin canım inşallah..
evet adet belırtılerı baslayınca umut felan lafta kalıo valla :))bende cok umutsuzum kendımıde cok dınledıgım yok ama anlıorum ıste yoldalar:)ben bebek ıstemeye basladıktan sonra adet gunlerım 22-23 gune cıktı onceden en gec 19 gun sonra adet olurdum ne acayıp bi bünyeyse ıste..

kızlarrr beynim çatlıcak ağrıdan ilaç içmeyede korkuyorum napıcam ben bi yöntem bilen varmıdır acep

amin. aynen öyle... çok erken dönemde kayıp olması ile azıcık ileri dönemde kaybetmek farklı oluyor. biraz hissedince varlığını, hemen alışıveriyor insan varlığına...
allah kimseye yaşatmasın, bizlere de tekrarını göstermesin.
inşallah, bu sefer, gebe kalıp doğurmayı nasip etsin rabbim.

senin bat ne zaman?
benim 11 mart. ama beklentim yok benim bu ay... malum yumurtaların ikisini de değerlendiremedim (

gunaydin arkadaslar hep okuyorum yazismalarinizi ama cok sik yazamiyorum.nedir bizim bu cilemiz yaa..benim de 8 mart olmam gereken tarih beklemek cok zor ve sikici.allah yardimcimiz olsun.bundan 10 ay once dusuk yaptim ve o zaman bu zamandir bekliyorum bebisimi gelemedi birturlu.bakalim bu ay neler olacak heyecanli beklemer suruyor :18:

inşallah maşallah:))
erken gebelık test kiti ne oluyo hanı normal eczanede satılan testler gıbı bıseymı ..

ne guzel ıste bebek olmasa bıle bi işe yaramıstır yanı sogan sularımız :)

ağrısı olan arkadaşlar..
MAJEZİK kullanabilirsiniz. hamileyken de kullanılabiliyor. ben çok kullandım yani. doktorum verdi hep... bi sakıncasını hiç görmedim..

ağrısı olan arkadaşlar..
MAJEZİK kullanabilirsiniz. hamileyken de kullanılabiliyor. ben çok kullandım yani. doktorum verdi hep... bi sakıncasını hiç görmedim..

aaaa majezik hamılelıkte kullanılıomu
valla ben onun cok agır bı ılac oldugunu duydum hatta bı ara yasaklanmıstı felan..bende onu kullanıorum malesef ona bı baslayıncada bıdaha baska ılaclar kesmiyo

geçmiş olsun canım.
inşallah en kısa zamanda gelir bebeğin göbüşüne...
allah daha fazla bekletmeden sevindirsin inşallah.

erken gebelık test kiti ne oluyo hanı normal eczanede satılan testler gıbı bıseymı ..
evet canım, eczanede satılıyor tabiki :)
FORTEL marka var mesela... ben hep bunu kullanıyorum. hiç yanıltmadı beni şimdiye kadar.
bat beklemeden, 1 hafta kala, sabah ilk idrarla yapıyorum. çıkıyor sonuç.

ne guzel ıste bebek olmasa bıle bi işe yaramıstır yanı sogan sularımız :)

ya bana faydası oldu sogan suyunun hastalayacga yakın bende bır sıskınlık olurdu ksıklarımdan gobuse kadar e sımdı cok rahatım o konda ben faydasını gordum bebekte olmasa bende kı ıltıhabı alıp soktu ben fark ettmmm

ağrısı olan arkadaşlar..

ben bu gıdısle kullanacak gıbıyım yalel bazı skıntılarım agrılarım var hafta sonu cektım ılerlerse dayanmaya calıstım ama ıcmeyı dusunuyorum...

aaaa majezik hamılelıkte kullanılıomu
valla ben onun cok agır bı ılac oldugunu duydum hatta bı ara yasaklanmıstı felan..bende onu kullanıorum malesef ona bı baslayıncada bıdaha baska ılaclar kesmiyo

için rahat edecekse, doktorunla da konuş istersen tatlım.
ama kullanılıyor.
20. haftalar civarında bi başağrısı krizlerim olmuştu benim begüme hamileyken... 15 gün falan dayanılmaz ağrılarım olmuştu.
majezik kullandım hep. ama günde 2 taneyle sınırlamıştı doktorum.
hatta bi hamileliğimde, ilk haftalarda çok kasık ve bel ağrılarım vardı... o zaman da içmiştim,günde 2 taneyi geçmeyecek şekilde.
ve hatta bir başka hamileliğimde, rahim ağzım dikildikten sonra, çok ağrım olmuştu.. 13-14. haftalarda.. birkaç hafta içmiştim. yine günde 2 taneyi geçmeyecek şekilde.

velhasıl, görüldüğü gibi, hamileliğin ilk haftalarında da, ortalarında da, sonlarında da kullanılabiliyormuş :))))

hmmm du bakalım bıkac gun daha beklıyımde..

evet evet aynen canım benımde son adetımden bu yana kasık agrılarım hep oldu normalde sadece yumurtlama gunumde olurdu..
inşallah bebişlerimizde gelir hepımızın fazla bekletmeden kızlar ben sımdı cıkıorum temızlık yapıcam malum pazartesi:)
Allaha emanet olun gorusuruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…