- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.141
ben bu gıdısle kullanacak gıbıyım yalel bazı skıntılarım agrılarım var hafta sonu cektım ılerlerse dayanmaya calıstım ama ıcmeyı dusunuyorum...
için rahat edecekse, doktorunla da konuş istersen tatlım.
ama kullanılıyor.
20. haftalar civarında bi başağrısı krizlerim olmuştu benim begüme hamileyken... 15 gün falan dayanılmaz ağrılarım olmuştu.
majezik kullandım hep. ama günde 2 taneyle sınırlamıştı doktorum.
hatta bi hamileliğimde, ilk haftalarda çok kasık ve bel ağrılarım vardı... o zaman da içmiştim,günde 2 taneyi geçmeyecek şekilde.
ve hatta bir başka hamileliğimde, rahim ağzım dikildikten sonra, çok ağrım olmuştu.. 13-14. haftalarda.. birkaç hafta içmiştim. yine günde 2 taneyi geçmeyecek şekilde.
velhasıl, görüldüğü gibi, hamileliğin ilk haftalarında da, ortalarında da, sonlarında da kullanılabiliyormuş :))))
gördüğün tedavi yanıt vermezse direk aşılamaya geçiliyor aşılamanın şartı yok canım.ben hap ve iğnelerden fayda göremeyince aşılamaya geçtik.ama önce ayrıntılı muayene tahliller ve rahim filminin çekilmesi gerekir.özelliklede rahim filmi olmadan aşılamaya başlamanın hiçbir anlamı yok.Amin canm benm Allah yardımcın olsun..
Şey aşılamayı herkes yaptırabiliyor mu ben de bu ay tutmazsa bir senem dolacak eğer şartı bfalan yoksa yaptırabilir miyim acba?
ağrısı olan arkadaşlar..
MAJEZİK kullanabilirsiniz. hamileyken de kullanılabiliyor. ben çok kullandım yani. doktorum verdi hep... bi sakıncasını hiç görmedim..
ya bana faydası oldu sogan suyunun hastalayacga yakın bende bır sıskınlık olurdu ksıklarımdan gobuse kadar e sımdı cok rahatım o konda ben faydasını gordum bebekte olmasa bende kı ıltıhabı alıp soktu ben fark ettmmm
ayyy hamile oldumda kaldı doktora agrı kesıcı sormak:))))))
neyse canım yınede bılgılenmıs oldum tesekkur.
optum gorusuruzz
majezik çok kuvvetli ama bana dr elinden geldiği kdar hiç ilaç alma demişti
bılmıyorum tatlım hayırlısı beklıyoruz az da kaldı aslında..
KOCAMAN KOCAMAN GÜNAYDIN HERKESEEEE....
nasıllarız bakalım kızlar..
yeni hafta, yeni gün, yeni işler, yeni telaşlar..
ohhh haftasonundan sonra, pazartesi pek şirin bi gün değil ama, yaşayıp geçicez salıya hemen :))))
geçmişi de üstten bi okudum geldim çabucak muhabbete...
:) bigün büyüyecek tabi benim kızım da.. doğan büyüyor.. ömrü olan görüyor... allah bizlere de yavrularımızın büyüdükleri, ayaklarının yere bastığını, ailelerini kurduklarını görmeyi nasip etsin.
küçükken çok muhtaçlar anneye babaya.. özellikle anneye...
hep korkuyorum, ya bana bişey olursa diye.... anne eli kalkarsa yavrumun üstünden, ne yapar benim kuzum diye.... çok korkuyorum. allah onların bağımsız yaşayabildiklerini görmeden, bizlere bi haller olmasını nasip etmesin inşallah...
valla her yurt dışı, her avrupa ülkesi aynı mıdır bilemiyorum. hemen hemen 20 kadar ülke gezdim gördüm ben banucum. ama bu tip konuları irdeleyip incelemedim açıkçası.. gezip gördüm sadece :)) ama bu gibi özgürlükleri, bu gibi rahatlıkları yaşayanları gördükçe, sosyal devlet imkanlarından nasıl faydalandıkalrını falan gördükçe.. insan, neden biz de böyle olamıyoruz acaba.. diye hayıflanıyor açıkçası.
aslında nedenini biraz da kendimizde aramak lazım. hala seçimlerde %50'lik bi kesim, belirliyor neler olacağını... nelerle karşılaşacağımızı bile bile göre göre.. ellerinden geleni ardlarına koymuyorlar.
neyse... derin mevzular... burası da yeri değil zaten :))
narmik, benim de 18 haftalık bir bebeğim erken doğmuştu. erkekti, 18 haftalıktı.. içimde hissetmeye bile başlamıştım hareketlerini... ama olmadı, nasip değilmiş yaşaması yavrumun...
senin de 18 haftalıkmış meleklerin senden gittiklerinde..
çok zor, ama bak, allahım kardeşlerini göndermiş sana çok şükür... inşallah şimdi yine gelecek minnoşun göbüşüne...
canım, moral bozmuyoruz... inşallah bu vakte kadar geçmiştir ağrıların...
kırmızıları kapıdan gönderir göndermez, hemen başlıyoruz çalışmalara.... üzülmek yok, yeni umutlar var tatlım...
allah inşallah bu süreci hayırlısıyla tamamlayıp meleğine kavuşmayı nasip etsin canım
canım evde yapılan testlerdede benım tam cıkmıo yanı ılk gebelıgımde 2. cızgı cook sılık cıkmıstı baya bi gunum gecmesıne ragmen..oyuzden kan testı daha garantı onu yaptırırım heralde tabi olmazsam:)inşallah hamıle olurumda hepınızı sogan suyuna baslatırım:))
ben de yapıcam bunu..
varsa bi iltihap falan, akıtsın bari :))
öptüm, görüşürüz...
öyle elbette. doğru demiş.
ama elinden geldiği kadarıyla... demiş :)
çok dayanılmaz durumlar olursa, kendini hırpalamaya da gerek yok.
ama tabiki kendiniz bilirsiniz.
ben önerdim, zararı yok hamilelikte diye...
ben de yapıcam bunu..
varsa bi iltihap falan, akıtsın bari :))
öptüm, görüşürüz...
gunaydin arkadaslar hep okuyorum yazismalarinizi ama cok sik yazamiyorum.nedir bizim bu cilemiz yaa..benim de 8 mart olmam gereken tarih beklemek cok zor ve sikici.allah yardimcimiz olsun.bundan 10 ay once dusuk yaptim ve o zaman bu zamandir bekliyorum bebisimi gelemedi birturlu.bakalim bu ay neler olacak heyecanli beklemer suruyor :18:
Günaydın yalelcim:)) Nasılsın? Allah büyüdüklerini , mutluluklarını görmeyi nasip etsin, çoğul konuştum ama gelecek yani 2. de onun için:)))
Kan testinde pozitifi görürürüz inşallah o zaman:)) Bu soğan kürüne ben zor başlarım, dün bir ara eşime anlatayım dedim, kızdı bana:))) Ama hayatım dedim iltahap vs temizliyormuş, Bi ağrın sancın mı var neden düşünüyorsun iltahap olduğunu dedi, yooo yok dedim ama belki farkında değilimdir, o da, o zaman doktora gidersin varsa iltahap ilaç verir kullanırsın hayatım, modern dünyaya hoş geldin gibisinden laflarla dalga geçti:)))
az kaldı evet tatlım sık dişini:))
Günaydın yalelcim:)) Nasılsın? Allah büyüdüklerini , mutluluklarını görmeyi nasip etsin, çoğul konuştum ama gelecek yani 2. de onun için:)))
Kan testinde pozitifi görürürüz inşallah o zaman:)) Bu soğan kürüne ben zor başlarım, dün bir ara eşime anlatayım dedim, kızdı bana:))) Ama hayatım dedim iltahap vs temizliyormuş, Bi ağrın sancın mı var neden düşünüyorsun iltahap olduğunu dedi, yooo yok dedim ama belki farkında değilimdir, o da, o zaman doktora gidersin varsa iltahap ilaç verir kullanırsın hayatım, modern dünyaya hoş geldin gibisinden laflarla dalga geçti:)))
geçmiş olsun canım.
inşallah en kısa zamanda gelir bebeğin göbüşüne...
allah daha fazla bekletmeden sevindirsin inşallah.
amin canim cok tesekkur ederim umarim herkes istedigi bebegine kavusur
yalelcım ben sogan suyunun faydasını gordum ve arkasındayım he bebıste olmasa dahı benım ıcım dısım temızlendı ben fark ettım akıntılarımdan falan cok seffaflası sadece yumurtlam donemınde gorurdum ben o akıntıyı ya temızlıyoo gercketen suan bende kasık agrısı hafıf sıskınlıkte yok ben hamıle degılım dıorum ama oncekı aylarda da bır sıskınlık olurdu goren hamıle sanırdı kasık agrısından olurdum bır hafta oncesı adet sancısı cekerdım sımdı sıskınlık yok.nette okudum sogan suyu adet sancısına da ıyı gelıyormus yap derım dene sende gorceksın faydasını...
amin. aynen öyle... çok erken dönemde kayıp olması ile azıcık ileri dönemde kaybetmek farklı oluyor. biraz hissedince varlığını, hemen alışıveriyor insan varlığına...
allah kimseye yaşatmasın, bizlere de tekrarını göstermesin.
inşallah, bu sefer, gebe kalıp doğurmayı nasip etsin rabbim.
senin bat ne zaman?
benim 11 mart. ama beklentim yok benim bu ay... malum yumurtaların ikisini de değerlendiremedim(
ben de bu ay yapıcam. detaylarını bi öğrenicem.
kokusu olmasa kolay olur yapmam. eşim farketmez ama.. çok kokuyor mübarek şey ..
annem yapardı eskiden hep, grip falan olunca kaynatıp içirirdi... kendileri hep yaparlar evde, içerle babamla..
ama kokusu berbat işte.
bakalım yapıcam bu ay nasipse... zararsız bişey..
inşallah inşallah... allah hepimize verecek meleklerimizi.. hepimiz görücez kocaman olduklarını inşallah banucum.
ahahahaha.. adam haklı.
benimki de aynı kafada. geçenlerde kuru incir aldırdım, yicem dedim. ''Begüm yiyor da, sana kilo yapmasın bu kuru incirler'' dedi... anlattım, kaynatılıp içiliyor bunlar aslında falan dedim... çok güldü...
''biz aklı başında insanlarız hayatım, doktora gideriz, çare neyse buluruz... ıvır zıvırlarla kafanı meşgul etme'' dedi.
bir de evlilik tuhaf bişey :)) eskiden kendim karar verirdim ne yapacağıma. bu vücut benimdi hep.. geciktirici kullanırdım, tampon kullanırdım, istediğim ilacı kullanırdım istediğim zaman..
şimdi, her kulandığım yaptığımdan kocamın da haberi var, onayı olmak zorunda... sanki benim vücudum değil, ortak kullanıyoruz gibi..
:)))) ahahahah , eh ortak kullanım var yani yalelcim yani haksız da değiller çok:)) Ama aynı şey onlar için de söz konusu tabii..
Benimki de aynı.. Hatta dün artık, hayatım çok rica ediyorum, şu internette gördüğün her bilgiyi doğru kabul etmeyi bırak, seni tekrar sağlıklı düşünmeye davet ediyorum diye:))) Haklılar da aslında yalel , biz fazla kaptırabiliyoruz kendimizi..:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?