Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ben bu gıdısle kullanacak gıbıyım yalel bazı skıntılarım agrılarım var hafta sonu cektım ılerlerse dayanmaya calıstım ama ıcmeyı dusunuyorum...

dayanmaya çalışmak en iyisi tabiki, ama dayanmaya çalışıp sinirlerini bozmak ta akıllıca değil bence. doktorlar da bunu önermezler tahminimce...

ayyy hamile oldumda kaldı doktora agrı kesıcı sormak:))))))
neyse canım yınede bılgılenmıs oldum tesekkur.
optum gorusuruzz

Amin canm benm Allah yardımcın olsun..
Şey aşılamayı herkes yaptırabiliyor mu ben de bu ay tutmazsa bir senem dolacak eğer şartı bfalan yoksa yaptırabilir miyim acba?
gördüğün tedavi yanıt vermezse direk aşılamaya geçiliyor aşılamanın şartı yok canım.ben hap ve iğnelerden fayda göremeyince aşılamaya geçtik.ama önce ayrıntılı muayene tahliller ve rahim filminin çekilmesi gerekir.özelliklede rahim filmi olmadan aşılamaya başlamanın hiçbir anlamı yok.

ağrısı olan arkadaşlar..
MAJEZİK kullanabilirsiniz. hamileyken de kullanılabiliyor. ben çok kullandım yani. doktorum verdi hep... bi sakıncasını hiç görmedim..

majezik çok kuvvetli ama bana dr elinden geldiği kdar hiç ilaç alma demişti

ben de yapıcam bunu..
varsa bi iltihap falan, akıtsın bari :))

ayyy hamile oldumda kaldı doktora agrı kesıcı sormak:))))))
neyse canım yınede bılgılenmıs oldum tesekkur.
optum gorusuruzz

öptüm, görüşürüz...

majezik çok kuvvetli ama bana dr elinden geldiği kdar hiç ilaç alma demişti

öyle elbette. doğru demiş.
ama elinden geldiği kadarıyla... demiş :)
çok dayanılmaz durumlar olursa, kendini hırpalamaya da gerek yok.
ama tabiki kendiniz bilirsiniz.
ben önerdim, zararı yok hamilelikte diye...

bılmıyorum tatlım hayırlısı beklıyoruz az da kaldı aslında..

az kaldı evet tatlım sık dişini:))

Günaydın yalelcim:)) Nasılsın? Allah büyüdüklerini , mutluluklarını görmeyi nasip etsin, çoğul konuştum ama gelecek yani 2. de onun için:)))

Kan testinde pozitifi görürürüz inşallah o zaman:)) Bu soğan kürüne ben zor başlarım, dün bir ara eşime anlatayım dedim, kızdı bana:))) Ama hayatım dedim iltahap vs temizliyormuş, Bi ağrın sancın mı var neden düşünüyorsun iltahap olduğunu dedi, yooo yok dedim ama belki farkında değilimdir, o da, o zaman doktora gidersin varsa iltahap ilaç verir kullanırsın hayatım, modern dünyaya hoş geldin gibisinden laflarla dalga geçti:)))

öyle elbette. doğru demiş.
ama elinden geldiği kadarıyla... demiş :)
çok dayanılmaz durumlar olursa, kendini hırpalamaya da gerek yok.
ama tabiki kendiniz bilirsiniz.
ben önerdim, zararı yok hamilelikte diye...

sağolasın canım çok teşekkürederim içecem zaten bende dayanamıcam artık çalışamıyorum ya

ben de yapıcam bunu..
varsa bi iltihap falan, akıtsın bari :))

öptüm, görüşürüz...

yalelcım ben sogan suyunun faydasını gordum ve arkasındayım he bebıste olmasa dahı benım ıcım dısım temızlendı ben fark ettım akıntılarımdan falan cok seffaflası sadece yumurtlam donemınde gorurdum ben o akıntıyı ya temızlıyoo gercketen suan bende kasık agrısı hafıf sıskınlıkte yok ben hamıle degılım dıorum ama oncekı aylarda da bır sıskınlık olurdu goren hamıle sanırdı kasık agrısından olurdum bır hafta oncesı adet sancısı cekerdım sımdı sıskınlık yok.nette okudum sogan suyu adet sancısına da ıyı gelıyormus yap derım dene sende gorceksın faydasını...

Hoşgeldin arkadaşım, gemiş kötü günleri hiç düşünme ve inşallah bir kaç gün sonra alırız senden de yeni bebiş haberini:)

inşallah inşallah... allah hepimize verecek meleklerimizi.. hepimiz görücez kocaman olduklarını inşallah banucum.

ahahahaha.. adam haklı.
benimki de aynı kafada. geçenlerde kuru incir aldırdım, yicem dedim. ''Begüm yiyor da, sana kilo yapmasın bu kuru incirler'' dedi... anlattım, kaynatılıp içiliyor bunlar aslında falan dedim... çok güldü...
''biz aklı başında insanlarız hayatım, doktora gideriz, çare neyse buluruz... ıvır zıvırlarla kafanı meşgul etme'' dedi.

bir de evlilik tuhaf bişey :)) eskiden kendim karar verirdim ne yapacağıma. bu vücut benimdi hep.. geciktirici kullanırdım, tampon kullanırdım, istediğim ilacı kullanırdım istediğim zaman..
şimdi, her kulandığım yaptığımdan kocamın da haberi var, onayı olmak zorunda... sanki benim vücudum değil, ortak kullanıyoruz gibi..

banuu erkekler aynı dusuncede sana yemın ederek soyluyorumm bende esımle paylastıgımda aynen bu sekılde baana da cvplar geldı ve ben ondan gızlı yaptım:))hafta sonları evde ıken yemek kokusu yag kokusu odaya gelemsın dıye mutfak kapısnı kapattım balkonuactım zaten 5 dk ıcınde kaynıyor ben gzılıce yaptım walla hıc anlamdı bıle zaten ıkı hafta yapıyorsun oda 3 kez evde ıken denk geldı ben bır yolunu buldum ıste yanı sen yapmak ıstersen esler pek anlamz yanı eve gelmeden yapabılırsın...

Son düzenleme:

ben de bu ay yapıcam. detaylarını bi öğrenicem.
kokusu olmasa kolay olur yapmam. eşim farketmez ama.. çok kokuyor mübarek şey ..
annem yapardı eskiden hep, grip falan olunca kaynatıp içirirdi... kendileri hep yaparlar evde, içerle babamla..
ama kokusu berbat işte.
bakalım yapıcam bu ay nasipse... zararsız bişey..

Benim de 11 mart canım..

Hamilelikte parasetamollü ağrı kesiciler kullanılabilir sadece...

Majezik parasetamollü değil,bu yüzden hamilelikte kullanmamak gerekir...Benim eşim farmakoloji uzmanı dr. Ona danışıp sordum şimdi..

Son düzenleyen: Moderatör:

kokusunu mutfak kapısını kapat tatlım balkonu ac bırde oda spreylerı var onuda en hzılı programa aldınmı ya zaten 5 dk kaynayacak evı ıyı ce havalndı ben bır oglen yemegınd eyaptım bırde esım gelmeden 5 gıbı yaptım benım es fark etmedı ya zaten o 3 gunde evde oda bır kacıs yolunu buldum yeterkı sız ısteyın ya....

:)))) ahahahah , eh ortak kullanım var yani yalelcim yani haksız da değiller çok:)) Ama aynı şey onlar için de söz konusu tabii..

Benimki de aynı.. Hatta dün artık, hayatım çok rica ediyorum, şu internette gördüğün her bilgiyi doğru kabul etmeyi bırak, seni tekrar sağlıklı düşünmeye davet ediyorum diye:))) Haklılar da aslında yalel , biz fazla kaptırabiliyoruz kendimizi..:)))

çünkü umutluyuz ve inanmak istiyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…