• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Merhaba tatlım, özlem yazmış hamiş sayımızı, onun dışında henüz haber yok:) sana da bol şans tatlım;)

Özlem bence biz bunlara hızlandırılmış kurs verelim aralarda da çay kahve yerine afrodizyak içirelim bacım olmayacak bu iş böyle yoksa:)))

Gülsen, adama niye içiriyorsun,kaçan saklanan sensin, sen içmen lazım gelmez mi yavrimoooo:))))

evet bişiler yapmak lazım yoksa topic in adı degişmek zorunda kalacka:):)

Gülşencimmm canım.neden bu isteksizlik...kocişinle sen her zaman mutlu olun.bebişte taçlandırsın mutluluğunuzu....

evet katılıom bişiler yapman lazım gulsenn

oda öyle söylüyor güldencim, çok kızıyor bana, ama artık buna bi çözüm bulcam böyle gitmez bu dimi ama:)))

evet evet gitmez, bak kaç kere yazdım farkındaysan gulsencim, çözüm bulmalısın:)

soğan kürünü de yap bence onla birlikte kuzum..

aman diyeyim bacım, yoksa başedemem ben bunlarla tek başıma:)))) bi sen bi ben bi karşıki oğlan durumundayız zaten:))

yok yok merak etme tatlım yanındayım. olmadı artıkın yalel i de alıp ders vericez:))))))))) gizlisi saklısı kalmadı bu işin:):)

Kızlar konuya bodoslama daldım :D Özlem2334çüüüm yanlız değilsin tıngırmıngır,şangur,şungur, alırım duşumu,giyinir süslenir kokunur beklerim kocamı,bi de beklerken evde bir topuklu ayakkabı geçirdimmi ayağıma işten yorgun,bıkkın gelen kociş ne olduğunu şaşırır :D

ofpufya sen biraz bana taktik versen tatlım nasıl olur.. :)99

oda öyle söylüyor güldencim, çok kızıyor bana, ama artık buna bi çözüm bulcam böyle gitmez bu dimi ama:)))

gitmez gülşencim gitmez bu işi çözmemiz lazım tatlm..

Kızlar konuya bodoslama daldım :D Özlem2334çüüüm yanlız değilsin tıngırmıngır,şangur,şungur, alırım duşumu,giyinir süslenir kokunur beklerim kocamı,bi de beklerken evde bir topuklu ayakkabı geçirdimmi ayağıma işten yorgun,bıkkın gelen kociş ne olduğunu şaşırır :D

aaaa dimi ama işte olay bu..
kızlar ben kaçar görüşürüz yarın.
öptüm sizi..

kimler hamiş kızlar yaa
aradım araım bulamadım listeyi
bu ara çok yoğundum giremedim hiç

bu arada inşallah hamiş oluruz haa kocişleri imal etmeyin sakın:))))

tatlım benim mide ülserim var.soğan beni mahfeder :(((
Ay bak o zaman bişey diyemem, gerçi soğanın kendisi değil bu suyu ama ülser varsa değişir tabii durum..

hayaletcaspercim bana yatak odası demesinlerde ben gayet mutluyum ama kocam pek mutsuz... inşallah artık bu durumu yeneceğim bebişim gelcek tadım gelcek inşallah...

kız banu tadı o kadar kötüki kuscak gibi oluyorum ağzıma alır almaz tükürüyorum... başka napabilirim bilmiyorum yaa:(((

Kuzum, zaten bu işi önce beyninde çözmen lazım, içtiğin yediğin hikaye yani.. Bakış açını değiştirmeye çalış gerisi gelir zaten..;)

evet bişiler yapmak lazım yoksa topic in adı degişmek zorunda kalacka:):)

evet katılıom bişiler yapman lazım gulsenn

evet evet gitmez, bak kaç kere yazdım farkındaysan gulsencim, çözüm bulmalısın:)

yok yok merak etme tatlım yanındayım. olmadı artıkın yalel i de alıp ders vericez:))))))))) gizlisi saklısı kalmadı bu işin:):)

Artık yapcaz bişeyler, yapmamız lazım, sen yanmazsan ben yanmazsam nasıl olur bebişler:)))))

Özlemcim prolaktin yüksekliğine iyi geliyomuş.

hımm anladım canımmm saolasın

bravo kıs sana afferin walla.

hayaletcaspercim bana yatak odası demesinlerde ben gayet mutluyum ama kocam pek mutsuz... inşallah artık bu durumu yeneceğim bebişim gelcek tadım gelcek inşallah...

kız banu tadı o kadar kötüki kuscak gibi oluyorum ağzıma alır almaz tükürüyorum... başka napabilirim bilmiyorum yaa:(((

kuzum ya sadece cocuk için isteme bunu bence sende keyif almaya bak. ya kadınlar 30 lu yaşlarda daha fena oluolarmış sen de tersimi oluodur nedir:)

İveeeet:))) bu belki de nisan ortası ya da sonu gibi izmire gelebilirim demek çünkü yavrimoooo:)))
amanda aman hadi inşallah... olurda şu işlerin gelirsin fıstığım..
gördüm ve sevdim:))) Aa bak bu arada benim bu profil fotom var ya, o bana özel bir çizim yani, söyliycem kaç gündür unutuyorum:) benim kuzen beni çizmiş,altına da imzasını bile atmış hatta:))) soğuk ülkeye gittin özlem abla o yüzden böyle çizdim seni dedi bi de bana eşşek sıpası:))
bak bende sevdim bu resmi sana benziyormu bu yoksa , biz özlemle birbirimizi gördük çok cici bişi ya empati kurduk...
kuzu var ya bende sorucam unutuyorum nerden buldun bunu die.:):) cok gözeell çizmiş walla sölesene beni de çizsin:):):) masa başında çalışan sefil kız modunda:):):
hahaha seni sefil seniii ,, fındık kurdu hiç boş geçmiyon mesajları birde çok çalışıyom diye ağlanıyon...
bence de, kimse mesala benim gibi yapması, yumurtlama tarihmde çalıştım çalıştım. sonra 2 hafta oldu belki fazla bende tık yok..:((( güya yeni evliyim, ölmüşümde cenazemi kaldıran yok valla :((
kız yapmayın böle oynaşın şu adamlarla allah iyiliğinizi versin emi..
kısss olmasss öyleee :)) canlan heycan yap bişiler yap.......valla biz ilk evlendiğimizde nerdeyse yataktan çıkmıyoduk ayıptır sölemesi :))))
hahaha ben ilk bir sene yapamadım ya nasıl özeniyorum şu yatakan çıkmadık diyenlere , 2. senede daha iyi 3. sene şimdi çok daha iyiyiz önümüzdeki yıllarda ne olur biemem
selam kızlar ben geldim hamişlerimiz var mı
bnimde yumurtlama dönemindeyim tekrar çalışmlar hızlandı
hadi hayırlısı bakalım
kuzum hoşgeldin aralık vermeden çalışın kuzular...
Valla bu ay çok net hissettim güldencim ama tutar mı onu bilemem tanii.. İnşallah diyorum bakalım 15 gün sonra öğrenicem :)))

Özleeeeeeeeeeeeem Nayıııııııııııııııııııırrrrrrrr, şüphe etme kendinden, öteki tarafa geçmeeeee, beni bırakmaaaaaaa...:))))))))))
bende varım kızlar , acayip birsey bazen zorlanarak yapsamda genelde geri çevirmemeye çalışıyoruz birbirimizi...
bende sizdenim yaniii :9:

hımm anladım canımmm saolasın

bravo kıs sana afferin walla.

kuzum ya sadece cocuk için isteme bunu bence sende keyif almaya bak. ya kadınlar 30 lu yaşlarda daha fena oluolarmış sen de tersimi oluodur nedir:)

evet evetttt bende tersi oldu ben hatırlıyorum.. hayat ağacı diye bir dizi vardı bilmiyorum hatırlıyonuzmu o filmde sarışın kızla polis erkek sevişince kocam olsun diye dua ediyordum:)) o kadar yani istiyordum.. şimdi tık yok..

Ben bazen daha önce hiç kullanmadığım parfümleri kullanıyorum oda etkili oluyor :) Rutine bağlamıyoruz yaneee hergün melemen hergün melemen değil:)

şekerimm güsellllll :))bende yemek konusunda çeşit yaparım.kocişim göbeklidir deeee :))))yemekler çeşitli olunca adamın keyfi yerine geliyoooo :46:

bak bende sevdim bu resmi sana benziyormu bu yoksa , biz özlemle birbirimizi gördük çok cici bişi ya empati kurduk...

hahaha seni sefil seniii ,, fındık kurdu hiç boş geçmiyon mesajları birde çok çalışıyom diye ağlanıyon...

hahaha ben ilk bir sene yapamadım ya nasıl özeniyorum şu yatakan çıkmadık diyenlere , 2. senede daha iyi 3. sene şimdi çok daha iyiyiz önümüzdeki yıllarda ne olur biemem

bende varım kızlar , acayip birsey bazen zorlanarak yapsamda genelde geri çevirmemeye çalışıyoruz birbirimizi...

kusum napim ya kopamıom:):) cevap veresim gelioo:):)
cok iltifat edion kıs kendimi bişi sancam walla. tulin ben bugun diete başladım:):)

puhahaha hep yanı şeyleri yazmışım kız:):) napim yazdırmasınlar:):)
Katılıyorum bacım sana:))

Tülinimmm, özlemişim seni valla... ne ara gördünüz siz birbirinizi, aman ben niye görmedim, kıskandım bak şimdi:))

Ya yok bana benzeterek çizmemiş, ruh halime benzetmiş :)))

Ya tülinim , inşallah yeni bir prosedür çıkarmazlarsa başıma nisan sonuna doğru en geç orda olurum demektir bu:)

Kociş konusunda sana güvenim tam benim kuzum, izmirli hatundan şüphem olmaz aslaaaaaa..:))))

eşim almaya geliyor beni bu akşamı oynaşma akşamının başlangıcı ilan ediorm:)))

:)))) aslanımmm benimmm beeee, seni açacağımız kursun başöğretmeni ilan ediyorum o zaman:))))

Duyuyor musunuz kızlar ,alooo, örnek alalım biraz tikkat tikkat yani:)))

Estağfurullah bacım bendeki bilgiler anacııımdan kalma küçüklükten beri izliyorum kendisini kaptık işte bişiler :)
Bide her konuşmamızda verdiği direktifler var tabi :)

gulsen bir iletinde yatak odası demesinler bana demişsin de bulamadım o iletiyi. bacım sende değişik yerlerde dene :) belkim ii gelir. oturdugun yerde denemeye calış bakalım nolcak yaww. belki hoşuna gider:):)

Back
X