- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
- #10.141
tülin sen niye yapamadın yahu ilk bir yıl? şimdi okudum bak o kısmını yazının?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Estağfurullah bacım bendeki bilgiler anacııımdan kalma küçüklükten beri izliyorum kendisini kaptık işte bişiler :)
Bide her konuşmamızda verdiği direktifler var tabi :)
eşim almaya geliyor beni bu akşamı oynaşma akşamının başlangıcı ilan ediorm:)))
gulsen bir iletinde yatak odası demesinler bana demişsin de bulamadım o iletiyi. bacım sende değişik yerlerde dene :) belkim ii gelir. oturdugun yerde denemeye calış bakalım nolcak yaww. belki hoşuna gider:):)
gulsen bir iletinde yatak odası demesinler bana demişsin de bulamadım o iletiyi. bacım sende değişik yerlerde dene :) belkim ii gelir. oturdugun yerde denemeye calış bakalım nolcak yaww. belki hoşuna gider:):)
tatlım hoşuma giden yer var tabide kahretsin orasıda çok dar..:)))ay neler yazdım böle çok utandım.....![]()
evet evetttt bende tersi oldu ben hatırlıyorum.. hayat ağacı diye bir dizi vardı bilmiyorum hatırlıyonuzmu o filmde sarışın kızla polis erkek sevişince kocam olsun diye dua ediyordum:)) o kadar yani istiyordum.. şimdi tık yok..
Katılıyorum bacım sana:))
Tülinimmm, özlemişim seni valla... ne ara gördünüz siz birbirinizi, aman ben niye görmedim, kıskandım bak şimdi:))
İşte böyle kuzum yaaa evet kocan kız o senin at tut mıncır şu herifi azcık :)
Estağfurullah bacım bendeki bilgiler anacııımdan kalma küçüklükten beri izliyorum kendisini kaptık işte bişiler :)
Bide her konuşmamızda verdiği direktifler var tabi :)
Özleeeeeeeeeeeeeeeeem, allah iyiliğini versin senin emi:)))))))))))))
tatlım hoşuma giden yer var tabide kahretsin orasıda çok dar..:)))ay neler yazdım böle çok utandım.....![]()
evet evetttt bende tersi oldu ben hatırlıyorum.. hayat ağacı diye bir dizi vardı bilmiyorum hatırlıyonuzmu o filmde sarışın kızla polis erkek sevişince kocam olsun diye dua ediyordum:)) o kadar yani istiyordum.. şimdi tık yok..
şekerimm güsellllll :))bende yemek konusunda çeşit yaparım.kocişim göbeklidir deeee :))))yemekler çeşitli olunca adamın keyfi yerine geliyoooo![]()
san kuzum san bişiysin zaten özlemsin sen allah allah...,,,, hadi bakalım ne diyeti vallahi ben yapmıyorum artık babam kızıyor yeter diyor çok zayıfladım bir ara işten atacaktı az kalsın beni...kusum napim ya kopamıom:):) cevap veresim gelioo:):)
cok iltifat edion kıs kendimi bişi sancam walla. tulin ben bugun diete başladım:):)
bende özledim kuzum seni ...özlemle görüşüyoruz biz gizli gizli buluşuyoruz .....yani bak bende böle izmirli havasını taşıyorum burnımdan kıl aldırmam bu konuda hahaha çok havalı olduKatılıyorum bacım sana:))
Tülinimmm, özlemişim seni valla... ne ara gördünüz siz birbirinizi, aman ben niye görmedim, kıskandım bak şimdi:))
Ya yok bana benzeterek çizmemiş, ruh halime benzetmiş :)))
Ya tülinim , inşallah yeni bir prosedür çıkarmazlarsa başıma nisan sonuna doğru en geç orda olurum demektir bu:)
Kociş konusunda sana güvenim tam benim kuzum, izmirli hatundan şüphem olmaz aslaaaaaa..:))))
yanına gelir gelmez kurlara başla , eve gitmeyi bekleme yani hahahahaeşim almaya geliyor beni bu akşamı oynaşma akşamının başlangıcı ilan ediorm:)))
özlemmmm gebertecem seni hatuna bak ya kızıştırıyor ortalığı.... sex shop gibi oldu hahahaha bende denerim farklı yerlerde ama bak pek severim ...gulsen bir iletinde yatak odası demesinler bana demişsin de bulamadım o iletiyi. bacım sende değişik yerlerde dene :) belkim ii gelir. oturdugun yerde denemeye calış bakalım nolcak yaww. belki hoşuna gider:):)
puhahaha delüüüüü, bence ortamı değiştir işe yarayabilir:):)
kuzum şahsi mailden gorustukkk
kızzzzzzzz cok guldum ya begencem birazdan bu iletiyi:):):):)
benim annemde de var o direktifler. cok sinir oluom ama suusssss diom hemen:))))))))))
merhaba kızlar ,
Bende ocak 5de 7+4 günlük bebeğimi kalbi durması üzerine aldırmak zorunda kaldım... Bu ayda yeni bebek için çalışmalarda bulundumm son adet tarihim 29 şubat ve şuanda bel ağrısından ölmek üzereyimmmm....
Kuşum evet güzel bi nokta bu ben bu söylediğim gibi karşılıyorum adamcıımı sonra dolap ta sevdiği tatlı ocağın üstünde sevdiği yemekler tezgahın üstünede sevdiği atıştırmalıklar yemek bitene kadar oyalanıyoruz hem heyecan yaratmış oluyosun azcıkBebiş yapçaaaz kuzuuu sadece damızlık diil adamlar sen bebişin aşk çocuğu olsun istemezmisin :))
Kuşum evet güzel bi nokta bu ben bu söylediğim gibi karşılıyorum adamcıımı sonra dolap ta sevdiği tatlı ocağın üstünde sevdiği yemekler tezgahın üstünede sevdiği atıştırmalıklar yemek bitene kadar oyalanıyoruz hem heyecan yaratmış oluyosun azcıkBebiş yapçaaaz kuzuuu sadece damızlık diil adamlar sen bebişin aşk çocuğu olsun istemezmisin :))
bebeğini aldırmana üzüldüm ama inşallah bel ağrıları
bebek belirtisidir canım:26: