- Konu Sahibi pembemasal
- #10.161
Özleeeeeeeeeeeeeeeeem, allah iyiliğini versin senin emi:)))))))))))))
yalanmı yavrum napim fikir vermeye calışıom:)
banucum ya özlem bana neler yazıyor okuyonuz dimi:))) bu kızı seviyorum ya:)))
kus bende sefiom seni. napim ya belkim kıpraşırsın die.
eşim almaya geliyor beni bu akşamı oynaşma akşamının başlangıcı ilan ediorm:)))
hadi bakalım goreyim seni. yarın rapor verecen sende:):)
san kuzum san bişiysin zaten özlemsin sen allah allah...,,,, hadi bakalım ne diyeti vallahi ben yapmıyorum artık babam kızıyor yeter diyor çok zayıfladım bir ara işten atacaktı az kalsın beni...
bende özledim kuzum seni ...özlemle görüşüyoruz biz gizli gizli buluşuyoruz .....yani bak bende böle izmirli havasını taşıyorum burnımdan kıl aldırmam bu konuda hahaha çok havalı oldu
yanına gelir gelmez kurlara başla , eve gitmeyi bekleme yani hahahaha
özlemmmm gebertecem seni hatuna bak ya kızıştırıyor ortalığı.... sex shop gibi oldu hahahaha bende denerim farklı yerlerde ama bak pek severim ...![]()
yok ya benim annem cok kızıyor bana kilo aldım die ve artık dur dio. kesin diet yapacam yani. hatta çekmecemdeki nevalleri arkadaşıma verdim bugun:):)
kızım napim adamlar da tık yok artık sex shop olmadı dvd moduna girip can katmak lazım bu kızlara.:):) yoksa cocuk olmadan kocadan da olcaklar:):):)
eylülde tatile gitmiştik canım ikinci balayı yapcaz sözde, ben deniz ve yeni arkadaşlarla lak lak çene çalıyom. meğer bizim adamın tatil anlayışı birhafta boyunca yatağin içinde aşne fişne yapmakmış, tabi ben ruhsuz gülşen yine bil halt edemeden tatılden geldik.. adamla barışcam diye göbeğim çatladı sonra...
ahahahaha kız Allah seni napmasın. silkelennnnn:)))))))