• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Özleeeeeeeeeeeeeeeeem, allah iyiliğini versin senin emi:)))))))))))))

yalanmı yavrum napim fikir vermeye calışıom:)

banucum ya özlem bana neler yazıyor okuyonuz dimi:))) bu kızı seviyorum ya:)))

kus bende sefiom seni. napim ya belkim kıpraşırsın die.

eşim almaya geliyor beni bu akşamı oynaşma akşamının başlangıcı ilan ediorm:)))

hadi bakalım goreyim seni. yarın rapor verecen sende:):)

san kuzum san bişiysin zaten özlemsin sen allah allah...,,,, hadi bakalım ne diyeti vallahi ben yapmıyorum artık babam kızıyor yeter diyor çok zayıfladım bir ara işten atacaktı az kalsın beni...

bende özledim kuzum seni ...özlemle görüşüyoruz biz gizli gizli buluşuyoruz .....yani bak bende böle izmirli havasını taşıyorum burnımdan kıl aldırmam bu konuda hahaha çok havalı oldu

yanına gelir gelmez kurlara başla , eve gitmeyi bekleme yani hahahaha

özlemmmm gebertecem seni hatuna bak ya kızıştırıyor ortalığı.... sex shop gibi oldu hahahaha bende denerim farklı yerlerde ama bak pek severim ...:9:

yok ya benim annem cok kızıyor bana kilo aldım die ve artık dur dio. kesin diet yapacam yani. hatta çekmecemdeki nevalleri arkadaşıma verdim bugun:):)
kızım napim adamlar da tık yok artık sex shop olmadı dvd moduna girip can katmak lazım bu kızlara.:):) yoksa cocuk olmadan kocadan da olcaklar:):):)

eylülde tatile gitmiştik canım ikinci balayı yapcaz sözde, ben deniz ve yeni arkadaşlarla lak lak çene çalıyom. meğer bizim adamın tatil anlayışı birhafta boyunca yatağin içinde aşne fişne yapmakmış, tabi ben ruhsuz gülşen yine bil halt edemeden tatılden geldik.. adamla barışcam diye göbeğim çatladı sonra...

ahahahaha kız Allah seni napmasın. silkelennnnn:)))))))

ben de çoooook seviyorum o cadıyı:)))

merhaba kızlar ,

Bende ocak 5de 7+4 günlük bebeğimi kalbi durması üzerine aldırmak zorunda kaldım... Bu ayda yeni bebek için çalışmalarda bulundumm son adet tarihim 29 şubat ve şuanda bel ağrısından ölmek üzereyimmmm....

Hoşgeldin tatlım, öncelikle geçmiş olsun.. Ve inşallah bu denemeniz tutar mart ayında güzel haberler alırsın..

kıslarrrrr ben kaçarrr.hepiciniz çok öpüyom.yarına kadannnn herkeşşş kocişine ilgi ve alakayı artırsınnnn :)))

aa olsun ayol zaten yayılmanız gerekmicek oraya:):). utanma beaa neler konusuos burda. yaw orda dene sanki adam sana itirazmı edecek

Allah der valla..

çok güldüm yaaa ama kayl da süper bişeydi
kendinizi güzele alıştırın istemiyorum istemiyorum derseniz
istemezsiniz tabi ama beyninizde biraz kurun düşünün
bende haydar dümen kesildim haaa haa

evet canım ya kayl süperdi,, bundan sonra iyi çalışcam yok öle istemiyon falan diye :)))
bi haydar dümen lazımdı bana zaten iyi oldu canım sizin gibi arkadaşlarımın olduği iyik varsınız..:)))

san kuzum san bişiysin zaten özlemsin sen allah allah...,,,, hadi bakalım ne diyeti vallahi ben yapmıyorum artık babam kızıyor yeter diyor çok zayıfladım bir ara işten atacaktı az kalsın beni...

bende özledim kuzum seni ...özlemle görüşüyoruz biz gizli gizli buluşuyoruz .....yani bak bende böle izmirli havasını taşıyorum burnımdan kıl aldırmam bu konuda hahaha çok havalı oldu

yanına gelir gelmez kurlara başla , eve gitmeyi bekleme yani hahahaha
tamam canım hatta arka koltuğa atayım bitireyimmi diyon...:)))
özlemmmm gebertecem seni hatuna bak ya kızıştırıyor ortalığı.... sex shop gibi oldu hahahaha bende denerim farklı yerlerde ama bak pek severim ...:9:

Ah özlemcimm ah...

tülin sen niye yapamadın yahu ilk bir yıl? şimdi okudum bak o kısmını yazının?
yapamadım bacım çok ağrılı sancılı oluyordu kaçıyordum adamdan canımın acısından..sonra sonra öğrendim ki çatım çok darmış normalmiş ağrılı olması vs. alıştık be bacım zorlada olsa şimdi radını çıkarıyorum
tatlım hoşuma giden yer var tabide kahretsin orasıda çok dar..:)))ay neler yazdım böle çok utandım.....:17:
yemin ediyorum kahkahalarla güldüm bak öldürdünüz beniiii
puhahaha delüüüüü, bence ortamı değiştir işe yarayabilir:):)

kuzum şahsi mailden gorustukkk

kızzzzzzzz cok guldum ya begencem birazdan bu iletiyi:):):):)

benim annemde de var o direktifler. cok sinir oluom ama suusssss diom hemen:))))))))))
özlemmmm öldürdün beni gülmekten deli kzzz
bende seviyorum tam cimcime yaa
aa olsun ayol zaten yayılmanız gerekmicek oraya:):). utanma beaa neler konusuos burda. yaw orda dene sanki adam sana itirazmı edecek

etmez onlar itiraz edermi ....1 kadın 1 erkeği seyredin kılar muhabbetler bizim burdakiler gibi , çatlarsınız gülmekten..

kızlar ben çıktım harekete geçiyom kocam geldi... ALLAH kazamı muberek eylesin.... öptüm hepinizi yanaktan iyi akşamlar....

:44: arkadaslar adet günüme 3 gün var bugün az mıktarda pembe kanama olduuuu çok moralım bozuk bu ay çok umutluydumm :14: :14:

Bozma moralini hemen yahu, belki yerleşme kanamasıdır o, kırmızı gelene kadar umut bitmez yani..

zor atlattım canım hatta 4 arkadaş aynı anda hamile kaldıkk benim bebeğim gitti :( onların kinin cinsiyeti belli bile oldu allah onlara bağışlasın ama... Giden bebeğimin yerinin biran önce dolmasını istiyorummm....

Bir oğlum var onda sadece uyudummm...

Bu düşen bebeğimdede sadece iştahsızlık halsiz olmuştu yani hiç bir hamilelik birbirine benzemiyorrr....

İlk defa hayatımda bu kadar belim ağrıyorrrr....

Bir bilgisi olan var mı bu kadar erken bel ağrısı yaşayan var mı?

Ben henüz hamiş kalamadığımdan bilemiyorum tam ama inşallah bebek ağrısıdır:)

Hoşgeldin tatlım, öncelikle geçmiş olsun.. Ve inşallah bu denemeniz tutar mart ayında güzel haberler alırsın..

hoşbulduk canımmm... İnşallah canım çok güzel haber alırım ve sizlerlede paylaşırımm.. Ama çok belim ağrıyor korkuyrummm.....

zor atlattım canım hatta 4 arkadaş aynı anda hamile kaldıkk benim bebeğim gitti :( onların kinin cinsiyeti belli bile oldu allah onlara bağışlasın ama... Giden bebeğimin yerinin biran önce dolmasını istiyorummm....

Bir oğlum var onda sadece uyudummm...

Bu düşen bebeğimdede sadece iştahsızlık halsiz olmuştu yani hiç bir hamilelik birbirine benzemiyorrr....

İlk defa hayatımda bu kadar belim ağrıyorrrr....

Bir bilgisi olan var mı bu kadar erken bel ağrısı yaşayan var mı?

canım cok uzuldum ama sglık olsun. ilerde alırsın inşallah kucagına 2. bebeğini. sen ii ol yeter

[QUOTE benim annemde de var o direktifler. cok sinir oluom ama suusssss diom hemen:))))))))))

Bende sus diyom ama çaktırmadanda yazıyorum aklımın bi köşesine ;)[/QUOTE]
bendeeeeeee

yapamadım bacım çok ağrılı sancılı oluyordu kaçıyordum adamdan canımın acısından..sonra sonra öğrendim ki çatım çok darmış normalmiş ağrılı olması vs. alıştık be bacım zorlada olsa şimdi radını çıkarıyorum

etmez onlar itiraz edermi ....1 kadın 1 erkeği seyredin kılar muhabbetler bizim burdakiler gibi , çatlarsınız gülmekten..

ay seviyorum ben de o diziyi çok:))

Aman kötü dönemlermiş be tülinim, neyse ki geçmiş çözmüşsünüz sorunu.. Zor iş yahu bu kadın olmak, her türlü ağrı sancı sorun bizde yani, erkekler ne rahat ama:))

kızlar ben çıktım harekete geçiyom kocam geldi... ALLAH kazamı muberek eylesin.... öptüm hepinizi yanaktan iyi akşamlar....

görüşürüüüüüüüüüüüz tatlımm....

Son düzenleme:
Bozma moralini hemen yahu, belki yerleşme kanamasıdır o, kırmızı gelene kadar umut bitmez yani..

Ben henüz hamiş kalamadığımdan bilemiyorum tam ama inşallah bebek ağrısıdır:)

inşallah canım allahtan istediğimtek şey bebeğim gelmesi... Bu ay hamile kalırsam giden bebeğimi öğrendiğim gün doğum olucakkk.....

merhaba kızlar ,

Bende ocak 5de 7+4 günlük bebeğimi kalbi durması üzerine aldırmak zorunda kaldım... Bu ayda yeni bebek için çalışmalarda bulundumm son adet tarihim 29 şubat ve şuanda bel ağrısından ölmek üzereyimmmm....

Canım öncelikle çok üzüldüm :( Aklıma gelen ilk şey yumurtlama dönemin olabilirmi acaba ??? Benim yumurtlama dönemimde bel ve kasıklarım ağrıyor doktoruma sordum normal dedi.

hoşbulduk canımmm... İnşallah canım çok güzel haber alırım ve sizlerlede paylaşırımm.. Ama çok belim ağrıyor korkuyrummm.....

İnşallah tatlımm.. Korkma korkma hiç, hayırlısı neyse o olsun demek lazım.. Ekliyorum o zaman seni de listeye:) Nedir beklediğin adet tarihi?

BILMIYORUM ARKADASIM :( COK AZ MIKTARDA BOYLE OLAN OLDUMU HIC

güldenin oldu bu ay öyle ya işte, damla damla gelmeye başladı, adet olacağım diye beklerken hamiş çıktı, sen bir kan testi falan yaptırsan mı acaba??

BILMIYORUM ARKADASIM :( COK AZ MIKTARDA BOYLE OLAN OLDUMU HIC

İlk hamileliğin mi canım yerleşme kanaması adet zamanıyla aynı anda olmazzz o 5 - 6 hafta arası olurr....

Üzgünüm ama regli belirtisi bu bi kaç için çözülürrr....

hadi canım yaparsın sen. sende o potansiyel var. utandırma beni. senin yuzunden neler yazıdm bak buraya:))))))))

bebem bende seniiii

kuzumm seni de cok sefiommm:):):)

Back
X