Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

özlemcim neden son 6 ayı mutlu canım

Bizim biraz sıkıntılı oldu evliliğimiz, ben 6 ay once falan pılımı pırtımı topladım terk ettim evi. 1 ay annemlerle yaşadım. sonra işte kayınvalidem kayınpederim eşim falan filan cok gelip gittiler düzelsin die. kararlıydım yani boşanacaktım kesin. sonra şartlarımı sundum eşime. baktım oluyo yavaş yavaş. yeni bir ev kiraladık işte. geçtik evimize. Allah ıma bin şükür 6 aydır evlilik nedir biliyorum, sanki yeni evliymişim gibi. Allah kimseyi evindeki huzurdan etmesin. Ne demişler bir musibet bin nasihatten iidir. ( musibetmiydi o) ders oldu benimkine.:) şimdi iiyizi cok şükür

hahah dediğini katılıyorum kaynar kazan muhabbetine Ben sende böle bir cazgırlık sezdim zaten ama ses çıkarmıyorum işte...yapma be kıza anne yeni olmuş daha kayınvalidelik bir kenarda dursun...

:):):) bazen oglunu severken annneemmm ben seni nasıl vercem dio. ben hemen arkadan bir oyuncak fırlatıorum kafasına. topluo kendisini:)))))))))))))

amin canım amin... tatlım bütün evliliklerde oluyo sorunlar mutsuzluklar atlatmasını bilmek lazım sen bunu başarmışsın kutluyorum seni... mutluluğun daim olsun......

amin canım cok saoll

bak kesin o adamın suçu yoktur haa sen yemişsindir herifin başını hahahaha ,,,, şaka yapıyorum kuzum kızma sakın bana , allah yaşatmasın bir daha , yuvayı kurmak zor bozmak daha daha zor

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım bir daha böyle üzüntüler yaşatmaz inşallah..

çolugunuzla çocugunuzla yaşlanır gidersiniz

kızlarrr mrbb nasılsınız ben bır uyuya kalmısım yenı uyandım yauya uya sısmısımmm gecmıs sayfları bır kac sayfa okuyabıldım cok bırıkmıs en son kayınvalıdeler muhabetı olmus ya pekı yenı test yapan arkadaslar var mı bebıs haberlerı yok muu...

merhaba narmik bu sabah düştün aklıma ne oldu acaba nerelerde görünmüyor dedim kendi kendime , adt düzensizliğin vardı sanırım senin...hakkında hayırlısı tatlım..

Hamilelikleirmi adet testi ile öğrenmiştim arkadaşlar..İşin garibi ne hamilelik ne de hamilelik belirtisi hissediyorum...Sadece çok gazlıyım...

tulinscim ben de hiç adet düzensizliği yoktu..yani her ay adet görürüm muhakkak..çok nadir 1-2 günlük aksamalar olur ama nadir dediğim gibi..

mustafaATAcım ben de düşündüm onu ama bilmem ki..İlk defa doğal yollardan ovulasyon testleri ile yumurtlama günlerini denk getirerek çalışmalar yapmıştık..Bazan acaba menapoza mı girdim diye düşünmeye başladım ama hiç sıcak basması,sıkıntı vs yaşamıyorum..Aksine bir huzur bir rahatlık var ruh halimde...

Garip bir durumdayım yani...Burası küçük yer ve imkanları da kısıtlı..Pazartesi dr randevum var .Umarım o zamana dek kesinleşir birşeyler..Adet olucaksam da olurum umarım..

bak kesin o adamın suçu yoktur haa sen yemişsindir herifin başını hahahaha ,,,, şaka yapıyorum kuzum kızma sakın bana , allah yaşatmasın bir daha , yuvayı kurmak zor bozmak daha daha zor

yok walla ben masumum:):):) kızarmıyım canım ben sana hiç aşkolsun. amin canım inş, hatırlamak bile istemiom şimdi o gunleri bak burda accık copy verdim kıymetini bilin ha:))))))))))

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım bir daha böyle üzüntüler yaşatmaz inşallah..

çolugunuzla çocugunuzla yaşlanır gidersiniz

aminn aminnnn. hepimiz colukla cocukla dolarız inşşş

ayyy herşeyi kaçırıyorum ya muhabbetler nelerdir şekerler neysem yeni başlayan konu varsa ben ordan dalayım

bu arada midem ekşiyo ağzımda , bide kasıklarım sızlıyo , bide benim ayıptır sölemesi alt bölgede bi zonklama var geriliyo resmen noluyo yahu bana bilen varsa anlatın bana nolurrrr

:):):) bazen oglunu severken annneemmm ben seni nasıl vercem dio. Ben hemen arkadan bir oyuncak fırlatıorum kafasına. Topluo kendisini:)))))))))))))

amin canım cok saoll
evlat paylaşılmaz aslında çok zordur , belki bizde birgün anne olduğumuzda kayınvalidelere hak veririz...
ben yanlış hatırladım o zaman tatlım...insanı rahatsız eder bu durum neden acaba diye ? Pazartesiyi bekleyecez o zaman sağlıklı haberlerini alalım inşallah..
biliyorum kızmazsın ya bende sallıyorum habire sana hehehehe

hiçbirsey olmuyor tatlım, normal zamanda da yaşadığın şeylerdir bunlar şimdi gözüne batıyor , düşünme rica ederim...zonklasın varsın olabilir ,

bence bu tıp seylere hıc takılma gununu bekle tatlım bat tarıhın ne zman senın...

ya delimisin kızımmm. Aha sinyal çakmaya başladı tülin. Zart zart zartttt kaynana geliyorrrr:))))))))

benden kayınvalide olur haa hemde nasıl çenem dursa elim durmaz elim dursa ...... Durmaz hahahahahah allah bana yardım etsin o zaman , yada bana glecek olan geline yada damada...

hiçbirsey olmuyor tatlım, normal zamanda da yaşadığın şeylerdir bunlar şimdi gözüne batıyor , düşünme rica ederim...zonklasın varsın olabilir ,

mide ilacı içecem canım bitane emilenlerden çünkü çok kötü bişe midem ağzımda sürekli galiba bende ünsel yada gastrit başladı :

mide ilacı içecem canım bitane emilenlerden çünkü çok kötü bişe midem ağzımda sürekli galiba bende ünsel yada gastrit başladı :

walla bende de olmaya basladı havalardan mı yoksa sogan suyunu ac karnına ıctıgımden mı ne mıdem cok agrıyo su bır haftadır....

Benim anne babam uzakta hemde baya bi uzak bu nedenle gönül isterki anne gibi olsun ama olmuyor işte ...
Bende eğer denemeye başlayınca hemen olmazsa sonuçta el kızı diye bi kavram var bir sorun olmasa bile hemen hamile kalamadığın oluyor neticede
herşeyi benden bilir diye bişi anlatmıyorum
bi de pek anlamıyor hazırlık evresi doktor kontrolü falan orda burda boş boş konuşur diye bende bişi sölememe kararı aldım ....

İlkbhr canım yaptınmı testi sabahtan beri seni bekliyorum tatlım ya,, inşalalh iyi haberleri alcaz sende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…