- Konu Sahibi pembemasal
-
- #10.361
özlemcim neden son 6 ayı mutlu canım
hahah dediğini katılıyorum kaynar kazan muhabbetineBen sende böle bir cazgırlık sezdim zaten ama ses çıkarmıyorum işte...yapma be kıza anne yeni olmuş daha kayınvalidelik bir kenarda dursun...
amin canım amin... tatlım bütün evliliklerde oluyo sorunlar mutsuzluklar atlatmasını bilmek lazım sen bunu başarmışsın kutluyorum seni... mutluluğun daim olsun......
bizim biraz sıkıntılı oldu evliliğimiz, ben 6 ay once falan pılımı pırtımı topladım terk ettim evi. 1 ay annemlerle yaşadım. Sonra işte kayınvalidem kayınpederim eşim falan filan cok gelip gittiler düzelsin die. Kararlıydım yani boşanacaktım kesin. Sonra şartlarımı sundum eşime. Baktım oluyo yavaş yavaş. Yeni bir ev kiraladık işte. Geçtik evimize. Allah ıma bin şükür 6 aydır evlilik nedir biliyorum, sanki yeni evliymişim gibi. Allah kimseyi evindeki huzurdan etmesin. Ne demişler bir musibet bin nasihatten iidir. ( musibetmiydi o) ders oldu benimkine.:) şimdi iiyizi cok şükür
Bizim biraz sıkıntılı oldu evliliğimiz, ben 6 ay once falan pılımı pırtımı topladım terk ettim evi. 1 ay annemlerle yaşadım. sonra işte kayınvalidem kayınpederim eşim falan filan cok gelip gittiler düzelsin die. kararlıydım yani boşanacaktım kesin. sonra şartlarımı sundum eşime. baktım oluyo yavaş yavaş. yeni bir ev kiraladık işte. geçtik evimize. Allah ıma bin şükür 6 aydır evlilik nedir biliyorum, sanki yeni evliymişim gibi. Allah kimseyi evindeki huzurdan etmesin. Ne demişler bir musibet bin nasihatten iidir. ( musibetmiydi o) ders oldu benimkine.:) şimdi iiyizi cok şükür
merhaba narmik bu sabah düştün aklıma ne oldu acaba nerelerde görünmüyor dedim kendi kendime , adt düzensizliğin vardı sanırım senin...hakkında hayırlısı tatlım..
Canım ümitlendirmek hem isterim hem istemem aMA bazılarının idrarda çıkmıyormuş kada çıkıyormuş hamilelik. Senin ilk çocuklarda idrar testiyle mi öğremiştin ? İşallah hamişsindir canım ya .
bak kesin o adamın suçu yoktur haa sen yemişsindir herifin başını hahahaha ,,,, şaka yapıyorum kuzum kızma sakın bana , allah yaşatmasın bir daha , yuvayı kurmak zor bozmak daha daha zor
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım bir daha böyle üzüntüler yaşatmaz inşallah..
çolugunuzla çocugunuzla yaşlanır gidersiniz
evlat paylaşılmaz aslında çok zordur , belki bizde birgün anne olduğumuzda kayınvalidelere hak veririz...:):):) bazen oglunu severken annneemmm ben seni nasıl vercem dio. Ben hemen arkadan bir oyuncak fırlatıorum kafasına. Topluo kendisini:)))))))))))))
amin canım cok saoll
ben yanlış hatırladım o zaman tatlım...insanı rahatsız eder bu durum neden acaba diye ? Pazartesiyi bekleyecez o zaman sağlıklı haberlerini alalım inşallah..hamilelikleirmi adet testi ile öğrenmiştim arkadaşlar..işin garibi ne hamilelik ne de hamilelik belirtisi hissediyorum...sadece çok gazlıyım...
Tulinscim ben de hiç adet düzensizliği yoktu..yani her ay adet görürüm muhakkak..çok nadir 1-2 günlük aksamalar olur ama nadir dediğim gibi..
Mustafaatacım ben de düşündüm onu ama bilmem ki..ilk defa doğal yollardan ovulasyon testleri ile yumurtlama günlerini denk getirerek çalışmalar yapmıştık..bazan acaba menapoza mı girdim diye düşünmeye başladım ama hiç sıcak basması,sıkıntı vs yaşamıyorum..aksine bir huzur bir rahatlık var ruh halimde...
Garip bir durumdayım yani...burası küçük yer ve imkanları da kısıtlı..pazartesi dr randevum var .umarım o zamana dek kesinleşir birşeyler..adet olucaksam da olurum umarım..
biliyorum kızmazsın ya bende sallıyorum habire sana heheheheyok walla ben masumum:):):) kızarmıyım canım ben sana hiç aşkolsun. Amin canım inş, hatırlamak bile istemiom şimdi o gunleri bak burda accık copy verdim kıymetini bilin ha:))))))))))
aminn aminnnn. Hepimiz colukla cocukla dolarız inşşş
evlat paylaşılmaz aslında çok zordur , belki bizde birgün anne olduğumuzda kayınvalidelere hak veririz...
biliyorum kızmazsın ya bende sallıyorum habire sana hehehehe
ayyy herşeyi kaçırıyorum ya muhabbetler nelerdir şekerler neysem yeni başlayan konu varsa ben ordan dalayım
bu arada midem ekşiyo ağzımda , bide kasıklarım sızlıyo , bide benim ayıptır sölemesi alt bölgede bi zonklama var geriliyo resmen noluyo yahu bana bilen varsa anlatın bana nolurrrr
ayyy herşeyi kaçırıyorum ya muhabbetler nelerdir şekerler neysem yeni başlayan konu varsa ben ordan dalayım
bu arada midem ekşiyo ağzımda , bide kasıklarım sızlıyo , bide benim ayıptır sölemesi alt bölgede bi zonklama var geriliyo resmen noluyo yahu bana bilen varsa anlatın bana nolurrrr
ya delimisin kızımmm. Aha sinyal çakmaya başladı tülin. Zart zart zartttt kaynana geliyorrrr:))))))))
bence bu tıp seylere hıc takılma gununu bekle tatlım bat tarıhın ne zman senın...
hiçbirsey olmuyor tatlım, normal zamanda da yaşadığın şeylerdir bunlar şimdi gözüne batıyor , düşünme rica ederim...zonklasın varsın olabilir ,
mide ilacı içecem canım bitane emilenlerden çünkü çok kötü bişe midem ağzımda sürekli galiba bende ünsel yada gastrit başladı:
en iyisini yapmışsın canım benim boşboğazlığım işte... bir de annem babam yok benim onbeş yıl oldu o yüzden paylaşacak bir büyük olarak gördüm ama pişmanım..bir şey yaptığından değil de hamile kalamazsam laf eder belki diye günahını almayayım..
Ayyyy kızlar birazdan diş doktoruma gidicem benim için dua edin emi çabucak bitsin inş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?