Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

slmmm kızlar hayırlı gecelerrrr dalincim nasılsın gece kuşuu bugun kaçta kaklktın :)
dun gece yatmadım sabaha kadar oglusla ugeastım.sen nasılsın canım

bu karar bencede en güzeli olsunda öle bilinsin , senin gibi herkes beklentiye giriyor sonra , sorular soruldukçada insanın asabı bozuluyor , bende söylmedim eşimin ailesinden kimse bilmez , sadece bir kere bilinçli olarak kayınvalidemin tepkisini merak ettiğim için hastalanmayabilirim bu ay dedim , oda şaşırdı ,,, çünkü kendisi henüz erken olduğunu gezip tozup yaşamamız gerektiğini düşünüyor , sonrasında hastalandığımı öğrenince tepkisizce hayırlısı olsun demişti..

benden kayınvalide olur haa hemde nasıl çenem dursa elim durmaz elim dursa ...... Durmaz hahahahahah allah bana yardım etsin o zaman , yada bana glecek olan geline yada damada...

ya arkadaşlar bendede şöle bi sorun var 8 ay oldu evleneli ama ben hala kayınpeder ile kayınvaldeye anne baba demiyorum.. eşim bu duruma biraz üzülüyor ama belli etmiyor. eşim zaten annem hemenci anne demeye başladı ne tosbaha bi kocam var ya:))

Al işte gelde kaynar kazan muhabetine girme :)

kızlar ben bu sabah test yaptım,ilk test sanırım bozuk çıktı.Değişik gölgeler oluştu testte.Sonra çubuklu olan testten vardı evde,onda da tek çizgi çıktı yani negatif :)) batıma daha 2 gün var belki belki belki diyorum kendi kendime,amaaan yoksada hayırlısı kızlar :))

bosver canım ya hayırlısı nisana demekki böylesi daha hayırlıymıs

yanı hayırlısı olsun tatlım uzulmek yok arkadasların var bu yolda umudumuz nısana kalır yada dıger aylara basta en onemlısı can saglımız.....amam daha var sana ıkıgunu bır guzel atlat bakalım....

nasıl hitap ediyorsun peki ,,
al işte gelde kaynar kazan muhabetine girme :)
yapacak birsey yok , saygıda kusur olmaz , annem keser beni :):)
canım hayırlısı olsun , üzülecek birsy yok,
cadaloslukkk yapma kısss:):)

sen doktora gitmicekmisin bugun tatlım

gitmeyecem yaa istemiyorum ,,,

adetıne kaç gun var canım adete daha varsa negatıf olması normal.cokta umutlanma olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…