Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Canım benim herşeyin hayırlısı daha var gününe bi kez daha yaparsın canım.. üzülme sakın canım benim..

unutmadım ya aklımda yalelcim sağolsun aydınlattı beni ama geçti üstünden ne sular aktı ,,

..

gülsencim sana yazdım nasıl hitap ediyorsun diye , kayınvalidene , kayınpederine

tulincim yukarda yazdım ama sarı rengin içinde çıktı nedensen dur kopyalayım sana..

hımm şey falan böyle valla ne diyeceğimi bilemiorum..
çok üzgünüm yavv.. diyemiyom işte saygıda kusur yok ama dilim gitmiyor.. hele baba hiç diyemiyorum...
kayınpederim şey diyor kayınvaldeme bişey söylememi isterken ciciannene bi sor kızımi diyor bana:)))

gülsencim ben sözümde durdum yaptım bugün testi,sen niye caydın :)) ya yok üzülmedim inankı,vardır bir hayır canım ne diyeyim..

tatlım dün öğlen arası bulamadım o forteli akşamda eşimle eve giderken alalım dedik bi anda çaydık bilmiyom Allah boşuna para verdirmek istemiyor galiba:)) evet canım benim vardır bir hayır...

bende ilk zamanlarda hiç diyemedim , çünkü bir süre hatice teyze , kemal amca diye hitap ettim , sonrasında anne , baba demek bana çok zor geldi ama,,,istersen isimlerine anne , baba ekleyebilirsin...mesela ben bir süre öle yaptım hatice anne , kemal baba dedim hala daha çoğu zaman öle hitap ederim. Zamanlada alıştım 3 sene dolacak çünkü neredeyse...i

sende ..... baba / .... anne de artık neyse isimleri. ben de annemin zoruyla dedim. demen gerekir diceksin alışcaksın die die die dedirtti bana

gülsencim ben sözümde durdum yaptım bugün testi,sen niye caydın :)) ya yok üzülmedim inankı,vardır bir hayır canım ne diyeyim..

tatlım abilerim de kızıyor bana bunlar hacılar zaten hacı anne hacı baba dede diyorlar, inşallah diyecem zamanla ya...

sende ..... baba / .... anne de artık neyse isimleri. ben de annemin zoruyla dedim. demen gerekir diceksin alışcaksın die die die dedirtti bana

annemde durmadan soruyor anne diyon mu diye demiyorum diyorum bir sürü laf işitiyom zati sinir oluyom onlar yüzüne birde fırça yiyiorum...

benim eşim de benim annemden bahsederken işte ailesine özlemin annesi özlemin babası derdi. bir gun annesi dedi ki oğlumun özlemin annesi kim daha ne kadar özlemin annesi özlemin babası diceksin. babası da terbiyesiiiiiiz dedi:))))))))))) anne baba demeye başladı:):))

Slm kızlar bu ne hız ya evleri toparlıyayım dedim sayfalar birikmiş yine. Latacım sen nasılsın bugün ? Biraz durgun gibi hissettim seni. Benim adet gelmedi dün hala da beklemekteyim. Normalde hiç 1 gün bile gecikmezdi ama test alamadım. Yarın sabaha yaparım artık. Akşama gelecek benim test. :18:

oo canım seninle aynı dönemydeiz demekki:)) ben bu sabah yaptım negatif cıktı,ama günümde aslında daha 2 gün var.Peki sende belirti filan varmı? umarım hayırlısı olur canım..

yok tatlım ıyıyım kızlar konusyor onların yazdıklarını okuyorum bır slm verdım ama galıba yogun herkez bıldgın gıbı devam edıyoruz gunlerın gecmesını beklıyoruz:)yumurtlma haftası gelsın bakalım senın ıcınde hayırlısı olsun tatlım yarın bır ara gırecegım malum hafta sonu esım evde bırde mısafırım var sana zahmet olmazsa hanı kacırabılırım belkı test sonucunu bana msj olarak atsana:)bende senın sonucunu merakla beklıyorum...

oo canım seninle aynı dönemydeiz demekki:)) ben bu sabah yaptım negatif cıktı,ama günümde aslında daha 2 gün var.Peki sende belirti filan varmı? umarım hayırlısı olur canım..
' gün sonra yine test yap istersen gelmezse kırmızılar yanii. İşallah hamişsindir canım. Belirti bende yok ama ilk çocuğumda da yoktu o yüzden birşey söyleyemiyorum. Adet belirtimde hep gelmeden 2-3 saat önce karnım ağrır. Sadece kasıklarımda bir tuhaflık var. Belim ağrıyor ama bel ağrısı bende hep var. Hayırlısı işallah.

Tamam canım sağol haber veririm ben sana . Kırmızıları görsemde hamiş olsamda sizleri takip etmeye devam edecem çift çizgiyi herkez görene kadar beraberiz işallah sonra hepberaber hamişler topiğine

Tamam canım sağol haber veririm ben sana . Kırmızıları görsemde hamiş olsamda sizleri takip etmeye devam edecem çift çizgiyi herkez görene kadar beraberiz işallah sonra hepberaber hamişler topiğine

ıns tatlım bız burada kocam bır aıle olduk artık hepımzı ııcın hayırlısı olsun sen hangı ıldesın tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…