- Konu Sahibi pembemasal
-
- #10.401
kızlar ben bu sabah test yaptım,ilk test sanırım bozuk çıktı.Değişik gölgeler oluştu testte.Sonra çubuklu olan testten vardı evde,onda da tek çizgi çıktı yani negatif :)) batıma daha 2 gün var belki belki belki diyorum kendi kendime,amaaan yoksada hayırlısı kızlar :))
nasıl hitap ediyorsun peki ,,
hımm şey falan böyle valla ne diyeceğimi bilemiorum..
çok üzgünüm yavv.. diyemiyom işte saygıda kusur yok ama dilim gitmiyor.. hele baba hiç diyemiyorum...
kayınpederim şey diyor kayınvaldeme bişey söylememi isterken ciciannene bi sor kızımi diyor bana:)))
yapacak birsey yok , saygıda kusur olmaz , annem keser beni :):)
canım hayırlısı olsun , üzülecek birsy yok,
gitmeyecem yaa istemiyorum ,,,
unutmadım ya aklımda yalelcim sağolsun aydınlattı beni ama geçti üstünden ne sular aktı ,,
hımm ne bilim kusum endiseleniorum kafamız rahat ederdi. Neyse sen bilirsin yavrum
canım benim herşeyin hayırlısı daha var gününe bi kez daha yaparsın canım.. üzülme sakın canım benim..
..
hımm ne bilim kusum endiseleniorum kafamız rahat ederdi. Neyse sen bilirsin yavrum
belki cahillik yapıyorum ama kendimi bu ay doktora gitmeme konusunda o kadar motive ettim ki , bari bu ay geçsin , sonra konuşurum doktorla..
gülsencim sana yazdım nasıl hitap ediyorsun diye , kayınvalidene , kayınpederine
Canım benim herşeyin hayırlısı daha var gününe bi kez daha yaparsın canım.. üzülme sakın canım benim..
..
gülsencim ben sözümde durdum yaptım bugün testi,sen niye caydın :)) ya yok üzülmedim inankı,vardır bir hayır canım ne diyeyim..
tulincim yukarda yazdım ama sarı rengin içinde çıktı nedensen dur kopyalayım sana..
Hımm şey falan böyle valla ne diyeceğimi bilemiorum..
çok üzgünüm yavv.. Diyemiyom işte saygıda kusur yok ama dilim gitmiyor.. Hele baba hiç diyemiyorum...
Kayınpederim şey diyor kayınvaldeme bişey söylememi isterken ciciannene bi sor kızımi diyor bana:)))
tulincim yukarda yazdım ama sarı rengin içinde çıktı nedensen dur kopyalayım sana..
hımm şey falan böyle valla ne diyeceğimi bilemiorum..
çok üzgünüm yavv.. diyemiyom işte saygıda kusur yok ama dilim gitmiyor.. hele baba hiç diyemiyorum...
kayınpederim şey diyor kayınvaldeme bişey söylememi isterken ciciannene bi sor kızımi diyor bana:)))
gülsencim ben sözümde durdum yaptım bugün testi,sen niye caydın :)) ya yok üzülmedim inankı,vardır bir hayır canım ne diyeyim..
bende ilk zamanlarda hiç diyemedim , çünkü bir süre hatice teyze , kemal amca diye hitap ettim , sonrasında anne , baba demek bana çok zor geldi ama,,,istersen isimlerine anne , baba ekleyebilirsin...mesela ben bir süre öle yaptım hatice anne , kemal baba dedim hala daha çoğu zaman öle hitap ederim. Zamanlada alıştım 3 sene dolacak çünkü neredeyse...i
sende ..... baba / .... anne de artık neyse isimleri. ben de annemin zoruyla dedim. demen gerekir diceksin alışcaksın die die die dedirtti bana
tatlım abilerim de kızıyor bana bunlar hacılar zaten hacı anne hacı baba dede diyorlar, inşallah diyecem zamanla ya...
annemde durmadan soruyor anne diyon mu diye demiyorum diyorum bir sürü laf işitiyom zati sinir oluyom onlar yüzüne birde fırça yiyiorum...
Slm kızlar bu ne hız ya evleri toparlıyayım dedim sayfalar birikmiş yine. Latacım sen nasılsın bugün ? Biraz durgun gibi hissettim seni. Benim adet gelmedi dün hala da beklemekteyim. Normalde hiç 1 gün bile gecikmezdi ama test alamadım. Yarın sabaha yaparım artık. Akşama gelecek benim test. :18:
Slm kızlar bu ne hız ya evleri toparlıyayım dedim sayfalar birikmiş yine. Latacım sen nasılsın bugün ? Biraz durgun gibi hissettim seni. Benim adet gelmedi dün hala da beklemekteyim. Normalde hiç 1 gün bile gecikmezdi ama test alamadım. Yarın sabaha yaparım artık. Akşama gelecek benim test. :18:
' gün sonra yine test yap istersen gelmezse kırmızılar yanii. İşallah hamişsindir canım. Belirti bende yok ama ilk çocuğumda da yoktu o yüzden birşey söyleyemiyorum. Adet belirtimde hep gelmeden 2-3 saat önce karnım ağrır. Sadece kasıklarımda bir tuhaflık var. Belim ağrıyor ama bel ağrısı bende hep var. Hayırlısı işallah.oo canım seninle aynı dönemydeiz demekki:)) ben bu sabah yaptım negatif cıktı,ama günümde aslında daha 2 gün var.Peki sende belirti filan varmı? umarım hayırlısı olur canım..
Tamam canım sağol haber veririm ben sana . Kırmızıları görsemde hamiş olsamda sizleri takip etmeye devam edecem çift çizgiyi herkez görene kadar beraberiz işallah sonra hepberaber hamişler topiğineyok tatlım ıyıyım kızlar konusyor onların yazdıklarını okuyorum bır slm verdım ama galıba yogun herkez bıldgın gıbı devam edıyoruz gunlerın gecmesını beklıyoruz:)yumurtlma haftası gelsın bakalım senın ıcınde hayırlısı olsun tatlım yarın bır ara gırecegım malum hafta sonu esım evde bırde mısafırım var sana zahmet olmazsa hanı kacırabılırım belkı test sonucunu bana msj olarak atsana:)bende senın sonucunu merakla beklıyorum...
Tamam canım sağol haber veririm ben sana . Kırmızıları görsemde hamiş olsamda sizleri takip etmeye devam edecem çift çizgiyi herkez görene kadar beraberiz işallah sonra hepberaber hamişler topiğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?