- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #10.441
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiimmm:)))
Bugün kociş geç gitti biraz bende evimi bir temizliyeyim dedim, pırıl pırıl yaptım bi de kişisel bakım olaylarına girdim banyomu da aldım geldim yanınızaaaaaaaa..:))
Ay çok özledim hepinizi:)
Bir geçmiş sayfaları hızlıca tarayıp geliyorum beybiler:))) bakalım güzel haberler var mı bu güzel cuma gününde:)
Adetim 5 gün geçti eczaneden test aldım 2.çizgi silikti dünyalar benim oldu 7.gün tekrarladım biraz daha belirgindi.Bende dr gittim dr. kan testi istedi be 82.1 çıktı gebelik başlamış ama tekrar test yapalım dedi 2 gün sonra sonucu aldım 84.1 bir terslik var dedim daha o an içime oturdu nerdeyse ağlayacaktım.Dr yanına gittim ve dr düşük yapacaksın dedi ne yapacağımı sordum hiç bişey dedi.Ağlayarak çıktım ordan neyseki ailem destek oldu üzülme diye 2.gün sonra üzüntüden mi yoksa gerçekten böylemi olacaktı bilmiyorum.pembe ve yavaş yavaş artan kanamayla acile gittim değerim 57 olmuş parçalar gelmeye başlamıştı.Dr ne kese ne bebek görünmüyor kimyasal abort dedi.her 3 kadından biri böyle oluyormuş istersen araştıralım dedi ama gitmeye dahi korkuyorum.Kanamam azaldı 6.günü bugün tekrar bebek düşünüyorum ama adetim ne zamn olucak bilmiyorum.Dr bu adet değil dedi.İstersen bir iki ay dinlendir dedi ama ben beklemekte istemiyorum.
daha tam oluşmaya başlamadan kesesi dahi hiç bir şekilde görünmeden düşmesi demek.Adetim 10 gün geçtikten sonra düştü.84 ten 57 ye düştü değerim daha çok yeniydi
Adetim 5 gün geçti eczaneden test aldım 2.çizgi silikti dünyalar benim oldu 7.gün tekrarladım biraz daha belirgindi.Bende dr gittim dr. kan testi istedi be 82.1 çıktı gebelik başlamış ama tekrar test yapalım dedi 2 gün sonra sonucu aldım 84.1 bir terslik var dedim daha o an içime oturdu nerdeyse ağlayacaktım.Dr yanına gittim ve dr düşük yapacaksın dedi ne yapacağımı sordum hiç bişey dedi.Ağlayarak çıktım ordan neyseki ailem destek oldu üzülme diye 2.gün sonra üzüntüden mi yoksa gerçekten böylemi olacaktı bilmiyorum.pembe ve yavaş yavaş artan kanamayla acile gittim değerim 57 olmuş parçalar gelmeye başlamıştı.Dr ne kese ne bebek görünmüyor kimyasal abort dedi.her 3 kadından biri böyle oluyormuş istersen araştıralım dedi ama gitmeye dahi korkuyorum.Kanamam azaldı 6.günü bugün tekrar bebek düşünüyorum ama adetim ne zamn olucak bilmiyorum.Dr bu adet değil dedi.İstersen bir iki ay dinlendir dedi ama ben beklemekte istemiyorum.
Bugün kociş geç gitti biraz bende evimi bir temizliyeyim dedim, pırıl pırıl yaptım bi de kişisel bakım olaylarına girdim banyomu da aldım geldim yanınızaaaaaaaa..:))
Bir geçmiş sayfaları hızlıca tarayıp geliyorum beybiler:))) bakalım güzel haberler var mı bu güzel cuma gününde:)
hoşgeldin banucumm,,,
gecmis olsun canim benim Allah tez zamanda tekrar nasip eder insallah acaba sogan kürü mu baslasan hani icini temizler daha cabuk toparlar icini belki uzme kendini moralini yuksek tut
hoşgeldin banucumm,,,
hoşgeldin banucumm,,,
Arkadaşlar iyi ki bu siteyi hazırlamışlar,hepinize bana destek olduğunuz cevap yazdığınız için teşekkür ederim.Rabbim bebeği olmayan tüm anne adaylarına tez zamnda hayırlı ve sağlıklısını nasip etsin.Çok mutlu olmuştum ama uzun sürmedi ,çok üzülüyorsun istemeden,soğan kürüne başladım inşallah hayırlısı olur.
Aminn canımm.ha şöyle pozitif olalım ki bebişlerimiz gelsin bize :))
:) inşaaaaallllaaaaaah inşalllaaaaaaah sağlıklı ve hayırlısını diliyorum hepimizin için Rabbimden
Arkadaşlar iyi ki bu siteyi hazırlamışlar,hepinize bana destek olduğunuz cevap yazdığınız için teşekkür ederim.Rabbim bebeği olmayan tüm anne adaylarına tez zamnda hayırlı ve sağlıklısını nasip etsin.Çok mutlu olmuştum ama uzun sürmedi ,çok üzülüyorsun istemeden,soğan kürüne başladım inşallah hayırlısı olur.
Kızlar aöf sınavına çalışıyorum.Yine görüşürüz inşallah,kendinize iyi bakın,sağlıklı kalın,hayırlı günler
banuuu naber? kaçırşmışım senigiremedim bir süre 1000 sayfa olmuş. Ne güzel bir topiğimiz var. Bu arada ben dün yada bugün yumurtladım. Bakalım artık inşallah değerlendirebilmişizdir. Senin nasıl gidiyor?
Merhaba hayatım, sesin soluğun çıkmıyor, ne oldu var mı bir gelişme??selam herkese iyi akşamlarr
Ne sorcan bacım? nasıl bebek yapılır diye mi? :))))))bana hamişliyi kesin olan lazım :)
mustafa ata hadi canım inşallahhhhh :)
kızlar ben bu sabah test yaptım,ilk test sanırım bozuk çıktı.Değişik gölgeler oluştu testte.Sonra çubuklu olan testten vardı evde,onda da tek çizgi çıktı yani negatif :)) batıma daha 2 gün var belki belki belki diyorum kendi kendime,amaaan yoksada hayırlısı kızlar :))
Üzme kendini tatlım, nisan uğurlu gelsin inşallah..şubat-mart.... derken kaldık yine nisan
Ayyy heyecan yaptım valla, inşallah pozitifi görürsün yarın testte:) Mutlaka haber ver ama bize de..Slm kızlar bu ne hız ya evleri toparlıyayım dedim sayfalar birikmiş yine. Latacım sen nasılsın bugün ? Biraz durgun gibi hissettim seni. Benim adet gelmedi dün hala da beklemekteyim. Normalde hiç 1 gün bile gecikmezdi ama test alamadım. Yarın sabaha yaparım artık. Akşama gelecek benim test. :18:
Hoşgeldinn Banuşşşşş :)))ben kendi adıma söyliyeyim bende seni çok ösledimmmmm :)))
hoşgeldin banucumm,,,
hosgeldin bannuuuuuuşşşşş
hosgeldin canımmmm. ohh ozendim walla şimdi sana. beklios hadi tara da gel bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?