Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

guldenımmmm nasılsınn sekerımm benım mercımegım nasılllll sıızı takıp edıyorum herzman ıyı old duymak ıstıyorummm :))

bak bana katılanlarda var tipinle ilgili olarak..

canım benim sen hiç birşey yemiyonki nasıl kilo alıyon, ben şekeri çok kullanıyordum.. bir çay bardağına üç kaşık tepeleme şeker koyardım şimdi yarım kaşık, birde ekmeği kestim onun dışında her şeyi yiyorum... KFC, PİZZA, BURGER KİNG bunları haftada bi kez mutlaka tüketirim bir hafta birini bir hafta birini şeklinde..sana şunu tavsiye edeyim canım eğer yumurtayı seviyorsan sabahları bir haşlanmış yumurta mutlaka ye tok tutuyor,,

BANUCUM VE TULİNCİM özlem için yaptığım tip yorumunu okurmusunuz..

aynen öyle :))) sende tez zamanda anne olunca anlayacaksın,çocukların doğum günü etkiliklerine hazırlanmak ayrı bir efor gerektiriyor.Biz de çok kalabalık bir aileyiz,eşimiz dostumuz da çok.En azından bir kerede çıkardı aradan:))
Bir de kasımda doğum yapmak şu açıdan da çok güzeldi,bir dahaki yaza kadar bütün kilolarım gitmişti ve bebeğimle yazın tadını(o zamana kadar büyüdüğü için) çıkartabilmiştim,çok daha rahat gezebilmiştim..

teşekkür ederim canım benim gelirim elbet. bende beklerim ankaraya geldiğinde..:)))

yaa kizlarr ne cok sey yazilmis yine :) aradan yakaladiklarima cevap yazayim ama kesin bir seyler kaciriyorum yaa :2:

yaaaaa:). eğer bu ay tutturamazsam artık bende alırım.fiyatları ne kadar canım

yumurtladğınnı gördünmü peki canım

Ben 50 tanesini 40 TL'ye aldim internetten. Cok ucuz yani. Yumurtlamayi da gordum. Yumurta catlamadan 12-36 saat once pozitif cikiyor. Boylece hem LH hormunumun duzenli bir sekilde salgilandigini ogrendim. Sonrasinda atesim yukseldi. progesteron hormonumun duzenli oldugunu ogrendim. Bu ay tutturamasak bile bunlar beni bir sure mutlu etmeye yeter :) Bence kesin al eger bu ay hamis kalmazsa.

selam. nick'in cok komiksmis :) eheh. esim yaptirdi benim. uyusturup yaptilar sonrasinda cani cok acidi. cok uzuldum onun icin. sonraki sefer fazla bir islem yoktu uyusturmadan yapmalarini istedik onun sonrasinda cok daha rahat etti.

benim simdiye kadar bir tane curugum oldu hayatimda. onu da uyusturmadan yaptirdim gecen ay. gebelik hazirligi olarak :)

Gecmis olsun simdiden. Umarim hemen atlatirsin.

benimde eşimi ailesi hiç sevgi göstermemiş resmen oda yatılı okula verilmiş ve tabi anne baba ilgisiz ve sürekli ayrılıp barışan kişiler hep bi huzrusuzluk o okadr muhtaçtıki sevgiye bana diyor ben sizde aile sevgisi gördüm ve inşallah çocuğumuzada fazlasını vericem diyo
ben annene gidelim demesem hiç aklına gelmeyecek
şimdi annesi çok sevgi gösteriyo ama iç içten geçmiş tabi..
Bu arada yalelcim iyisin değilmi?

anladım canım allahım en kısa zamanda 1 melek göndersin
sana hayırlısıyla inşallah
ama bence doktoru ihmal etme derim ben..
Inşallah budefa alırsın hayırlısıyla yavrunu kucağına..

bak ben bu açıdan hiç düşünmemiştim. tam denize girme zamanı bebişide at havuzun içinde sende keyfine bak ayy ne güzel olur... ilkbhr canım, nasıl istiyorum bir çocuk bir bilsen şöyle sevsem koklasam, o poposunu ısırsam yesem onu Allahım nolursun nasip eyle bize bebişlerimizi Amin...

kuzu ben bunları bugun yememeye başladım:):):):) ama ekmek hiç yemem normalde de. off sanırım ben su içsem yarıooo

hoşgeldin tatlım nasılsın bakalım?

hoşgeldin tatlım,valla ben bu sabah test yaptım ama negatifti,aslında iki uc gun sonra regl olmam gerekiyor..durum bu canım..

inşallah hamilesindir canım evet o testler bazen yanıla biliyolar...

guldenımmmm nasılsınn sekerımm benım mercımegım nasılllll sıızı takıp edıyorum herzman ıyı old duymak ıstıyorummm :))

iyiyim tatlım ama hafif hafif kasık ağrılarım olmasa çok daha iyi olucam haftasonu gelsede dinlensem diye bekliyorum..
Sen nasılsın keyifler nasıl tatlım

kuzu ben bunları bugun yememeye başladım:):):):) ama ekmek hiç yemem normalde de. off sanırım ben su içsem yarıooo

ozlemım bırde cay yerıne sadece kaynamıs suyun ıcıne bır dılım lımon at normal cay nıyetıne gunde bır ac bardak ıc benım kuzen bu formulle bır zayıfladı tabı zman alacak bır durum aartık caydan da kesıldı nereye gıdyorsa dem almayıp kaynamıs suyu lokur lokur goturdu epey bır zman sonra zayıfladı artı dahada kılo almadı yagg cozmekte bırebır mıs...bende artık baslıcam 5 kılo vercegımmm ıns

iyiyim tatlım ama hafif hafif kasık ağrılarım olmasa çok daha iyi olucam haftasonu gelsede dinlensem diye bekliyorum..
Sen nasılsın keyifler nasıl tatlım

ıyıyım tatlım beklıyorum yumurtlma haftmı belkı heyecan yaratır yıne her ayyy aynı umıtteyız ıns bır ay tutarr bugun hafatanın son gunu dınlenırsın bende calımayı cok ozledım evde otura otura ıyıce tembellestımm ya.

masallah masalahh.acıkcası hergun yapamasamda sık sık yapmaya calısırım.malum ıkızler yenı buyudu budnan sonra artık dıcem ama 3.olursa bır sure daha sıpıdık terlık takılırım heralde :)) ama hamıleyken koca gobusumle cook suslenırdım karnıma kas goz cızer espırıler yapardım.

daha tam oluşmaya başlamadan kesesi dahi hiç bir şekilde görünmeden düşmesi demek.Adetim 10 gün geçtikten sonra düştü.84 ten 57 ye düştü değerim daha çok yeniydi
canım benım uzulme ıns gene olacak bak gebe kalabılıyosun.demekkı dollenme asamasında tutunamamsı oluyor :2:
saatler olsun canım hosgeldın
kslarrr bu gün internet mi yavaş.yoksa sitede mi sorun var.ben kimsenin yazdığını hemen göremiyorum.

bugun sıte yavas bazen gıremıyorum.

şuanda çok ihtiyacımvar gerçekten dinlenmeye tatlım birde istiyorumki bu önümüzdeki hafta çabucak geçsin ve haftaya cumartesi merciğmeğimin kalp atışını duyayım hayırlısıyla inşallah..
Tatlım inşalah buay sen daha fazla çalış hatta sen ne olur ne olmaz diye şimdiden gün aşırı başla bence banu gibi..
Bak onun hiç boşuyok biri tutmjazsa biri tutacak inşallah

..

arada senı unutmusumcanım :) ben anne ve annecim dıye hıtap ederım cunku cook sevıyorum ozellıkle son yıllarda.askla baglı oldugum cocuklarımın babası askımı kocamı doguran kadın o sonucta

herkes ıyı masallah ıns bende ıyı olurum kurbanlık koyunlar mısalı dr un yolunu tutuyorum ama ne yalan solıyım ıcımde bı huzursuzluk bısey var.

ınss banu askımında gobusu kocaman olur ınsallahhhhhhhtatlım oylede olmuyor ıste ya esımın ısı burda cok yogun odevmıs gıbıde olmuyor nobetlerını bıtırcek basta:)cunku gecen ay kacırdık bılıyordum yanı barı bu ay kacırmayalım dedım bu ayda oldu oldu yoksa yumurtlma testlerınden alacagım oyle bır nıyetım var sende tatlım acle etme kafana tkma mercımegın oldu gerısı gelcek gzulce emın ol hersey ok guzel olcak..

bahsettiğiniz soğanla sumak ne işe yarıyor:26: ben soğan suyunu içemem die yapmıorum sizin dediğiniz daha cazip geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…