- Konu Sahibi pembemasal
-
- #10.481
65 kiloyum sekerim 7 kilo aldım. ekmek hiiiiç yemem zaten, bir tek sabah çayımı bol şekerli içerim onun hricinde çay içmem zaten. limonlu cayım şekersizdir, ıhlamur tarzı şeylere hayatta şeker katmam, kahvelerimde şekersizdir. sabah poğça olayını kestim, öğlen yağlı şeyler varsa yemicem pilav makarna cırt kestim, akşam da kendime sebze yada ızgara türü şeler. acıkırsa meyve işte. yada ne bilim sebze. ben bayılırım öle salatalıktır havuçtur kırmızı biberdir. çerez gibi yerim:)))))))
tipimle ilgili yorumunu da da banu ile tülin değerlendirsin bakalım tutmuşmu:):)
canım benim sen hiç birşey yemiyonki nasıl kilo alıyon, ben şekeri çok kullanıyordum.. bir çay bardağına üç kaşık tepeleme şeker koyardım şimdi yarım kaşık, birde ekmeği kestim onun dışında her şeyi yiyorum... KFC, PİZZA, BURGER KİNG bunları haftada bi kez mutlaka tüketirim bir hafta birini bir hafta birini şeklinde..sana şunu tavsiye edeyim canım eğer yumurtayı seviyorsan sabahları bir haşlanmış yumurta mutlaka ye tok tutuyor,,
BANUCUM VE TULİNCİM özlem için yaptığım tip yorumunu okurmusunuz..
acaba:))))))))
65 kiloyum sekerim 7 kilo aldım. ekmek hiiiiç yemem zaten, bir tek sabah çayımı bol şekerli içerim onun hricinde çay içmem zaten. limonlu cayım şekersizdir, ıhlamur tarzı şeylere hayatta şeker katmam, kahvelerimde şekersizdir. sabah poğça olayını kestim, öğlen yağlı şeyler varsa yemicem pilav makarna cırt kestim, akşam da kendime sebze yada ızgara türü şeler. acıkırsa meyve işte. yada ne bilim sebze. ben bayılırım öle salatalıktır havuçtur kırmızı biberdir. çerez gibi yerim:)))))))
tipimle ilgili yorumunu da da banu ile tülin değerlendirsin bakalım tutmuşmu:):)
acaba:))))))))
doğum günlerini bi arada çıkartayım diye dimi,,:)) daha kesin olan bişey yok tatlım daha kırmızı kart görmedin...olur inşallah canım benim.. birazdan namaza incem hepiniz için dua etcem,, ediyorum zatende bu kez daha çok etcem..:))
:))evet etlı ekmeklerı guzel tabı mevlana da kesınlıkle gorup zıyaret edılmelı cok farklı anlatılması guc duygular hıssedıyor ve yasıyorsun ıns nasıp eder de gelırsın hemde zıyarette etmıs olursun bakk teyze kızı degıl sadece bendee beklerımmm:)
yaaaaa:). eğer bu ay tutturamazsam artık bende alırım.fiyatları ne kadar canım
yumurtladğınnı gördünmü peki canım
Kızlar ben bugün dişçiye gidiyorum 1 kanal tedavim ve dolgum var çok tırrrsıyorummKanal tedavisi nasıl bişi ya sinirleri öldürüyolarmış kısmını biliyorum sadece ....
Herşey bebiş için sırf hamişken keyfini çıkarıyım oramın buramın ağrısıyla uğraşmiim diee ....
hahahaha
ayşe kadın :)
deme kızım, o da kocanın anası. En nihayetinde bir anne yani.
Ben benim kayınvalideme illet oluyorum mesela bazı konularda.
Eşim 10 yaşındayken atmışlar başlarından denebilir. 10 yaşında minik çocuğu yatılı okula vermişler. 10 yaşında çıkmış evden çocuk. Ilk okul, orta okul, lise, üniversite.. Hepsi yurtlarda geçmiş. Arada tatilllerde görüyormuş evini çocuk.
Deli oluyorum düşündükçe... Bir anne çocuğunu o yaşta ansıl atar başından bilemiyorum.
Buna rağmen, yine de doğurmuş, büyütmüş.. Saygım var. Kocamın anası... Ben de ona göre, en azından kocamın hatırı için, saygı çerçevesinde bişiler diyorum işte...
adetim 5 gün geçti eczaneden test aldım 2.çizgi silikti dünyalar benim oldu 7.gün tekrarladım biraz daha belirgindi.bende dr gittim dr. Kan testi istedi be 82.1 çıktı gebelik başlamış ama tekrar test yapalım dedi 2 gün sonra sonucu aldım 84.1 bir terslik var dedim daha o an içime oturdu nerdeyse ağlayacaktım.dr yanına gittim ve dr düşük yapacaksın dedi ne yapacağımı sordum hiç bişey dedi.ağlayarak çıktım ordan neyseki ailem destek oldu üzülme diye 2.gün sonra üzüntüden mi yoksa gerçekten böylemi olacaktı bilmiyorum.pembe ve yavaş yavaş artan kanamayla acile gittim değerim 57 olmuş parçalar gelmeye başlamıştı.dr ne kese ne bebek görünmüyor kimyasal abort dedi.her 3 kadından biri böyle oluyormuş istersen araştıralım dedi ama gitmeye dahi korkuyorum.kanamam azaldı 6.günü bugün tekrar bebek düşünüyorum ama adetim ne zamn olucak bilmiyorum.dr bu adet değil dedi.istersen bir iki ay dinlendir dedi ama ben beklemekte istemiyorum.
aynen öyle :))) sende tez zamanda anne olunca anlayacaksın,çocukların doğum günü etkiliklerine hazırlanmak ayrı bir efor gerektiriyor.Biz de çok kalabalık bir aileyiz,eşimiz dostumuz da çok.En azından bir kerede çıkardı aradan:))
Bir de kasımda doğum yapmak şu açıdan da çok güzeldi,bir dahaki yaza kadar bütün kilolarım gitmişti ve bebeğimle yazın tadını(o zamana kadar büyüdüğü için) çıkartabilmiştim,çok daha rahat gezebilmiştim..
canım benim sen hiç birşey yemiyonki nasıl kilo alıyon, ben şekeri çok kullanıyordum.. bir çay bardağına üç kaşık tepeleme şeker koyardım şimdi yarım kaşık, birde ekmeği kestim onun dışında her şeyi yiyorum... KFC, PİZZA, BURGER KİNG bunları haftada bi kez mutlaka tüketirim bir hafta birini bir hafta birini şeklinde..sana şunu tavsiye edeyim canım eğer yumurtayı seviyorsan sabahları bir haşlanmış yumurta mutlaka ye tok tutuyor,,
BANUCUM VE TULİNCİM özlem için yaptığım tip yorumunu okurmusunuz..
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiimmm:)))
bugün kociş geç gitti biraz bende evimi bir temizliyeyim dedim, pırıl pırıl yaptım bi de kişisel bakım olaylarına girdim banyomu da aldım geldim yanınızaaaaaaaa..:))
ay çok özledim hepinizi:)
bir geçmiş sayfaları hızlıca tarayıp geliyorum beybiler:))) bakalım güzel haberler var mı bu güzel cuma gününde:)
hoşgeldin tatlım,valla ben bu sabah test yaptım ama negatifti,aslında iki uc gun sonra regl olmam gerekiyor..durum bu canım..
kuzu ben bunları bugun yememeye başladım:):):):) ama ekmek hiç yemem normalde de. off sanırım ben su içsem yarıooo
guldenımmmm nasılsınn sekerımm benım mercımegım nasılllll sıızı takıp edıyorum herzman ıyı old duymak ıstıyorummm :))
kuzu ben bunları bugun yememeye başladım:):):):) ama ekmek hiç yemem normalde de. off sanırım ben su içsem yarıooo
iyiyim tatlım ama hafif hafif kasık ağrılarım olmasa çok daha iyi olucam haftasonu gelsede dinlensem diye bekliyorum..
Sen nasılsın keyifler nasıl tatlım
masallah masalahh.acıkcası hergun yapamasamda sık sık yapmaya calısırım.malum ıkızler yenı buyudu budnan sonra artık dıcem ama 3.olursa bır sure daha sıpıdık terlık takılırım heralde :)) ama hamıleyken koca gobusumle cook suslenırdım karnıma kas goz cızer espırıler yapardım.SELAM TEYZOŞLAR..
bugün azıcık kendimle ilgilendim sabahtan... kendime, kayınvalideme ve begüme saç maskesei yaptım. şu turp kürü meselesi... bakalım nolcak halimiz :)
ayrıca kendime de kayınvalideme de yüz maskeleri yaptım..
öyle kızkıza kendimizle ıynadık sabahtan biraz. şimdi de begümü zıbarttım, geldim.
geçmişi pek okuyamadım.. neler konuştunuz bilemiyorum... arada bir iki mesaj dikkatimi çekti geçerken sayfaları...
aynen ben de.
geliyorum diye arar eşim beni. işten çıkarken aradığında, eve gelmesine 45 dakika var demektir..
koşarak duşa girerim, tertemiz olurum.
hatta bu kociş bekleme törenlerimiz, begümün çok hoşuna gider.. ''anne hadi süslenelim püslenelim'' der her akşam.
ve hemen hemen her akşam, aynı şekilde, banyo yapıp, süslenip püslenip, kokular sürüp, makyajlar yapıp beklerim. begümü de süslerim.. elbiseler, parfümler, renkli değişik tokalarla..
zaman zaman çok yüksek topuklu ayakkabılarla, zaman zaman normal düz şık ayakkabılarla beklerim.
ama mutlaka fönlü, makyajlı, parfümlü, temiz giyimli...
kesinlikle ev kıyafeti dediğimiz, eşofmanlarla, darman duman saçlarla, şıpıdık terliklerle beklemem.
neticelerini de alıyorum valla.. ne yalan söyliyim :)))
eşim de işe giderken traş olmaz. eve gelince duşunu alır traşını olur. üstünü başını değişir, parfümlenir.. gelir mutfağa hemen 10 dakka içinde.
he bir de yemek hazırlığı meselesi var...
biz günün sadece akşam öğününde üçümüz birlikte olabiliyoruz. o sebeple akşam sofrası önemli benim için.
3 senedir, belki 3 kere falan baştan savma bi sofra kurmuşumdur.. onun dışında muhakkak şk bir sofra kurmaya çalışırım.
bazen sadece kıyma soslu makarna bile pişirmiş olabilirim, zaman bulamamış olabilirim yemek yapmaya.. ama sofram daima şıktır.
tabaklarımı ve etrafındaki çatal bıçak zımbırtılarımı özenle koyarım. muhakkak mumlarım vardır masada. renkli mumları seviyorum. begüm için ayıcıklı mumlarımız var, onun yakınına onları koyuyorum, bizim için farklı yüksek mumlarım falan var. zaman zaman masaya gül yaprakları, boncuklar falan atarım. mutfakta ama şık olur her akşam sofram. bardaklarıma, ne içilecekse ona göre gerekiyorsa kadehlerime... özen gösteririm.
özel bir akşam için hazırlanıyorsam, salondaki masaya, şık masa örtülerimen biriyle, peçeteleriyle... diğer masa üstü süslemelerimle, gül yapraklarım, boncuklarım, mumlarım, çiçeklerimle... şık şıkırdım bişeyler döşerim.
kocam da bayılır zaten.
bu arada, bi kayınvalideye hitap şekli muhabbeti olmuş burda bugün..
kendisiyle başbaşayken, ANNE demeye çalışıyorum. birilerine kendisinden bahsederken, ''LEMAN ANNEM'' diye bahsediyorum.
ben nişanlıyken gittim kadıncağıza sordum.sana nasıl hitap etmemi istersin diyekadıncağız şaşırdı tabi.önce teyze dersin falan dedi.yok dedim öyle teyze dersem olmaz yabancı gibi olursun dedim.ben karar verdim anne diycem dedim kadın afalladı ama eşim teyze ve amca diyo benimkilere.zaman zamanda anneme valide diyo :)))
canım benım uzulme ıns gene olacak bak gebe kalabılıyosun.demekkı dollenme asamasında tutunamamsı oluyor :2:daha tam oluşmaya başlamadan kesesi dahi hiç bir şekilde görünmeden düşmesi demek.Adetim 10 gün geçtikten sonra düştü.84 ten 57 ye düştü değerim daha çok yeniydi
saatler olsun canım hosgeldınKızlaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiimmm:)))
Bugün kociş geç gitti biraz bende evimi bir temizliyeyim dedim, pırıl pırıl yaptım bi de kişisel bakım olaylarına girdim banyomu da aldım geldim yanınızaaaaaaaa..:))
Ay çok özledim hepinizi:)
Bir geçmiş sayfaları hızlıca tarayıp geliyorum beybiler:))) bakalım güzel haberler var mı bu güzel cuma gününde:)
kslarrr bu gün internet mi yavaş.yoksa sitede mi sorun var.ben kimsenin yazdığını hemen göremiyorum.
ıyıyım tatlım beklıyorum yumurtlma haftmı belkı heyecan yaratır yıne her ayyy aynı umıtteyız ıns bır ay tutarr bugun hafatanın son gunu dınlenırsın bende calımayı cok ozledım evde otura otura ıyıce tembellestımm ya.
şuanda çok ihtiyacımvar gerçekten dinlenmeye tatlım birde istiyorumki bu önümüzdeki hafta çabucak geçsin ve haftaya cumartesi merciğmeğimin kalp atışını duyayım hayırlısıyla inşallah..
Tatlım inşalah buay sen daha fazla çalış hatta sen ne olur ne olmaz diye şimdiden gün aşırı başla bence banu gibi..
Bak onun hiç boşuyok biri tutmjazsa biri tutacak inşallah
..
hadı bakalım ıns.daha oncekı sayfalardada yazdım ama kımse pek umursamadı sanırım.kuru soganı salataya doggrar gıbı dogra julyen usulu sumak serp ıcıne ve yogur onu yemeklerının yanıdna her gun ye ben cok faydasını gordum
ıyı aksamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?