- Konu Sahibi pembemasal
-
- #10.521
canım benim çok iyiyim , allaha şükür , seninde iyi olduğunu okuyorum ara ara seviniyorum , allaha emanet ol tatlımhahahaahaha benimde çalışmam lazım ama hiç canım istemiyo desemmmm:
Tatlım sen doktora gitmişmiydin sendeki gelişmeler nedrr:?
Tülincim nasılsın şekerim..
hıhh sizee , sırıtık vallaha sırıtıksaol canım benim o senin guzelliğin. Sırıtıkım ben efet
Hımmm kıs gulsen sana o kadar yazdıgım ileetinin hangisinde gülmeyen insan hissine kapıldın:):):)
banumm seninle dertleşemedik uzun zamandır uzak kaldık tatlım buradan yetişemiyorum ben kimselere , inşallah anacığının rüyası çıkardı güle oynaya verirsin bu haberi annenegeri geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim...
öhöm öhömmm, şimdi kızlar, özlem bacımız sohbetiyle müsemma, gayet bıcırık , sevimli çocuk gülüşlü, masum bakışlı, aynı zamanda gayet güzel bir genç kadın, ama biraz yalancı çünkü göbüşüm var göbüşüm var diye yeri göğü inlettiği durum külliyen yalan..
Latacımmm, inşallah tutacak yavrum bu ay bebişler, az kaldı bak senin günler yaklaşıyor takipteyim seni ona göre:)))
gülden, gülsen, ilkbhr, 9ay nasılsınız kızlar??? Unuttuğum var mı? Varsa affola sizlere de selam olsun
yalel dönmedi mi daha sigaradan yahu ne uzun sürdü molası:)
tülinimmmmm, annemle konuştum şimdi, rüyasında benim hamile haberimi almış..:))
Sen yoğun musun kuzu bugün????
:) canim benim ayni dertten muzdaribim ama su sekilde yumurtlicam kur hazirla internetten bak oku oku oku kpss ye bi turlu sira veremiorm :))
Geri geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim...
Öhöm öhömmm, şimdi kızlar, özlem bacımız sohbetiyle müsemma, gayet bıcırık , sevimli çocuk gülüşlü, masum bakışlı, aynı zamanda gayet güzel bir genç kadın, ama biraz yalancı çünkü göbüşüm var göbüşüm var diye yeri göğü inlettiği durum külliyen yalan..
Yalel dönmedi mi daha sigaradan yahu ne uzun sürdü molası:)
Tülinimmmmm, annemle konuştum şimdi, rüyasında benim hamile haberimi almış..:))
Geri geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim...
Öhöm öhömmm, şimdi kızlar, özlem bacımız sohbetiyle müsemma, gayet bıcırık , sevimli çocuk gülüşlü, masum bakışlı, aynı zamanda gayet güzel bir genç kadın, ama biraz yalancı çünkü göbüşüm var göbüşüm var diye yeri göğü inlettiği durum külliyen yalan..
latacımmm, inşallah tutacak yavrum bu ay bebişler, az kaldı bak senin günler yaklaşıyor takipteyim seni ona göre:)))
Gülden, gülsen, ilkbhr, 9ay nasılsınız kızlar??? Unuttuğum var mı? varsa affola sizlere de selam olsun
Yalel dönmedi mi daha sigaradan yahu ne uzun sürdü molası:)
Tülinimmmmm, annemle konuştum şimdi, rüyasında benim hamile haberimi almış..:))
dikkat dikkat!!!!!!!!!!!!
Daha benim günüme var ama benden pembiş akıntı geliyo
niye geliyo
neden geliyo
çok geliyo
ya gelmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn .8:
bahsettiğiniz soğanla sumak ne işe yarıyor:26: ben soğan suyunu içemem die yapmıorum sizin dediğiniz daha cazip geldi bana
bacılar bu soğan sumak olayı ne işe yarıo. biri Berrağa cevap verebilir miii??
saol canım ne gosel anlattın. kızlar banu ile tulin de benim hayal ettiğim tipler valla şaşmadı. cok cok sekerler he aynı burdaki yazı karakterleri gibin:):):)
Beni de ruyada gorduler ama fos cıktı sımdıye kadar. hadi bakalım ins seninki cıkar. belkim de annene calısmaların malum oluyodur kızım. yavrum evladım cok calısıo cook dayanamam dıodur:):)
daha benim günüme var ama benden pembiş akıntı geliyo
niye geliyo
neden geliyo
çok geliyo
canım benim çok iyiyim , allaha şükür , seninde iyi olduğunu okuyorum ara ara seviniyorum , allaha emanet ol tatlım
hıhh sizee , sırıtık vallaha sırıtık
banumm seninle dertleşemedik uzun zamandır uzak kaldık tatlım buradan yetişemiyorum ben kimselere , inşallah anacığının rüyası çıkardı güle oynaya verirsin bu haberi annene
beluş, elvan, emoş,berrak kızlar nasılsınız????:)
beluşummmmmmm.. sesime ses ver:))))
gelmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
saol canım ne gosel anlattın. kızlar banu ile tulin de benim hayal ettiğim tipler valla şaşmadı. cok cok sekerler he aynı burdaki yazı karakterleri gibin:):):)
Beni de ruyada gorduler ama fos cıktı sımdıye kadar. hadi bakalım ins seninki cıkar. belkim de annene calısmaların malum oluyodur kızım. yavrum evladım cok calısıo cook dayanamam dıodur:):)
ama ben temizlik de yaptım ya yoruldum :))
doktora gtim keseyi gördük torch hemogram hormon ve idrar testi yaptı..ayın 26sında gtcem test sonuçlarını göstercem hem de mercimekcanın kalp atışlarını dinlicem nasipse..sen naptın..
geri geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim...
öhöm öhömmm, şimdi kızlar, özlem bacımız sohbetiyle müsemma, gayet bıcırık , sevimli çocuk gülüşlü, masum bakışlı, aynı zamanda gayet güzel bir genç kadın, ama biraz yalancı çünkü göbüşüm var göbüşüm var diye yeri göğü inlettiği durum külliyen yalan..
Latacımmm, inşallah tutacak yavrum bu ay bebişler, az kaldı bak senin günler yaklaşıyor takipteyim seni ona göre:)))
gülden, gülsen, ilkbhr, 9ay nasılsınız kızlar??? Unuttuğum var mı? Varsa affola sizlere de selam olsun
yalel dönmedi mi daha sigaradan yahu ne uzun sürdü molası:)
tülinimmmmm, annemle konuştum şimdi, rüyasında benim hamile haberimi almış..:))
noluyo kız orda yoksa siz benden habersiz buluştunuzmu heeeeeeeee
heee bulustuk sen kocanla cok mesguldun kaçırdın:))))))))))))))))))))
8 gün var.. Yerleşme şeysi olmasın o sakın????
anammmmmmmmmm guzummmm ağzına sağlık ağzın ne istiyosa onu yesinm inşallahhhhhhhhhh
olabilermi dersin acep ???????????
daha benim günüme var ama benden pembiş akıntı geliyo
niye geliyo
neden geliyo
çok geliyo
evet tatlım az kaldı sogan kurunude uyguluyorum bu arda bende cok yogun akıntım yok dmek gecen ay bayagı ıltıhabım varmıs ıyı kotu temızlenmıs...bakalım banucum ıns bu ay gelır bebısler annenın ruyasıda hayır ola bellı mı olur annelık ıc gudulerı yanılmaya bılır teyzos
noluyo kız orda yoksa siz benden habersiz buluştunuzmu heeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?