- Konu Sahibi pembemasal
-
- #10.581
başla hayatım başla, gülşeni dinle , dedikleri çok doğru memuriyetle ilgili, senin için gerçekten harika olur.. O yüzden sık dişini çalış tatlımm.:) Sana güvenimiz tam, dualarımızda seninle:)
aman yapsın canımıza minnet. bizde onu beklios zaten. ama dun akşamda yatmış uyumuş.
ÇOk geçmiş olsun canım inanki ne kadar üzüldüm anlatamam ama herşeyde var bir hayır. İŞallah Allah gönlüne göre veriri en kısa zamanda öpt seni kocaman.Adetim 5 gün geçti eczaneden test aldım 2.çizgi silikti dünyalar benim oldu 7.gün tekrarladım biraz daha belirgindi.Bende dr gittim dr. kan testi istedi be 82.1 çıktı gebelik başlamış ama tekrar test yapalım dedi 2 gün sonra sonucu aldım 84.1 bir terslik var dedim daha o an içime oturdu nerdeyse ağlayacaktım.Dr yanına gittim ve dr düşük yapacaksın dedi ne yapacağımı sordum hiç bişey dedi.Ağlayarak çıktım ordan neyseki ailem destek oldu üzülme diye 2.gün sonra üzüntüden mi yoksa gerçekten böylemi olacaktı bilmiyorum.pembe ve yavaş yavaş artan kanamayla acile gittim değerim 57 olmuş parçalar gelmeye başlamıştı.Dr ne kese ne bebek görünmüyor kimyasal abort dedi.her 3 kadından biri böyle oluyormuş istersen araştıralım dedi ama gitmeye dahi korkuyorum.Kanamam azaldı 6.günü bugün tekrar bebek düşünüyorum ama adetim ne zamn olucak bilmiyorum.Dr bu adet değil dedi.İstersen bir iki ay dinlendir dedi ama ben beklemekte istemiyorum.
iyiyim arkadaşım...:) Benimde 13-15 arası oldu yumurtlamam, bakalım ben de aynen senin gibi bu ay yumurtlama döneminde hergün ilişkiyi denedim, bakalım tutacak mı tutmazsa 2 günde bir olacak nisanda yine:)) İnşallah tutturmuşuzdur ama arkadaşım:)
Merhaba hayatım, sesin soluğun çıkmıyor, ne oldu var mı bir gelişme??
Ne sorcan bacım? nasıl bebek yapılır diye mi? :))))))
Hayırlısı olsun tatlım, erken yapmışsın henüz idrar da çıkmayabilir hamişlik varsa da.. İnşallah doludur göbüşün ve gelmez kırmızılar...
Üzme kendini tatlım, nisan uğurlu gelsin inşallah..
Ayyy heyecan yaptım valla, inşallah pozitifi görürsün yarın testte:) Mutlaka haber ver ama bize de..
Geçmiş olsun arkadaşım.. Doktorun dediği doğru kimyasal gebeliği çoğu kadın yaşıyor ama farkına varılmayabiliyor.. Hiç üzme kendini, kısmet bu aya değilmiş demek ki.. Allah tez zamanda sağlıkla bebişine kavuşmayı nasip etsin..
Kızlaaaaaaaaaaar.. Hoşbulduuuuuuuuuuuk...:) valla deli özledim sizi..
Ama durun yine bi gidiyorum annecik aradı bi skype açıp konuşayım onunla sonra hemen yanınıza uçarak gelicem
valla uyuya uyuya yapcak gibi bu işi:)))) bırakıyom nen ben çalışmayı falan bundan sonra 8 dedin mi uyuyacağım bende, haa olurda geç yatmam gerekirse de ayrı oda da çiğdem çitliycem, o olacak en büyük aktivitem:)))) fotosentez yapıp papatya doğurcam sonra da:)))
Beluşşşş, seni çekiştiriyoruz bilmem duyuyor musun???:)))))
:)) Oy hamişime, halsizmiş kuzumuz.. eee çok normal şimdi kendini öyle halsiz hissetmen, yalelin deyişiyle, içinde farbrika çalışıyor:)) ee yorar adamı tabii.. sen önceliği dinlenmene tanı zaten , iş güç yavaş yavaş yapılır..
valla uyuya uyuya yapcak gibi bu işi:)))) bırakıyom nen ben çalışmayı falan bundan sonra 8 dedin mi uyuyacağım bende, haa olurda geç yatmam gerekirse de ayrı oda da çiğdem çitliycem, o olacak en büyük aktivitem:)))) fotosentez yapıp papatya doğurcam sonra da:)))
Beluşşşş, seni çekiştiriyoruz bilmem duyuyor musun???:)))))
amma uğraşıosunuz kızlaa yaa :)) belki o rüyasında yapcak bebişi sonra da yerleştrcek içine nerden biliosunuz..:))
puhahaha efet cok hoş olur bir papatya. gerçi biz esmer renkli bişi düşünmüştük ama:)))))))
beluş kız geçen akşam 12 ye kadar okey oynadın ya, bitince sırtüstü yatıp bekledinmiiiiiiiii :) bak kesin o gun sen tutturdun ha şimdi de yerleşme kanamsından şüphelenios:) sne böle böle doğurcanmı ne:):)
bekliyoruz hayatım güzel haberlerini:)ÇOk geçmiş olsun canım inanki ne kadar üzüldüm anlatamam ama herşeyde var bir hayır. İŞallah Allah gönlüne göre veriri en kısa zamanda öpt seni kocaman.
Sağol canım benim tabiki ilk önce size haber veririm Hayırlısıyla çift çizgiyi göreyimde. Müjdeyi ilk siz alacaksınız..:13:
Ahahahaha uğraşcaz tabeee, yok öyle rüyada bebek yapmak:))amma uğraşıosunuz kızlaa yaa :)) belki o rüyasında yapcak bebişi sonra da yerleştrcek içine nerden biliosunuz..:))
Öyle canım çok sağol ay güldüm ya içimizde fabrika çalışıyo demek :) darısı başınıza hani bu ay sizdende alcaz ya güzel haberler biz tecrübeli olmuş olacağız biraz daha bizde size kıyamicazzz. Banucum naptın bak sorayım diyodum aklıma geldi şimdii salla beni dedinmi kız kocişine ???
Özlem öldürcen sen beniiii:)))) okeyden sonra haa, ahahahahahah:)))))))))))) çift okey dışarı doğurcak o zaman bizim kız desene:))))puhahaha efet cok hoş olur bir papatya. gerçi biz esmer renkli bişi düşünmüştük ama:)))))))
beluş kız geçen akşam 12 ye kadar okey oynadın ya, bitince sırtüstü yatıp bekledinmiiiiiiiii :) bak kesin o gun sen tutturdun ha şimdi de yerleşme kanamsından şüphelenios:) sne böle böle doğurcanmı ne:):)
[
beluş sen ders çalışmıyonda okey mi çeviriyon, eh pisicik eh yani... ama hamişliği tutturduysan seni afedebiilriz.:)))
Özlem öldürcen sen beniiii:)))) okeyden sonra haa, ahahahahahah:)))))))))))) çift okey dışarı doğurcak o zaman bizim kız desene:))))
elvaaaaaaaaaannnn hamişdaşııımmm napıosunnn..doktora falan gttn mi kesyi gördün mü naptın kız..bende daha ne bulantı var ne de aşerme..:))
bekliyoruz hayatım güzel haberlerini:)
Ahahahaha uğraşcaz tabeee, yok öyle rüyada bebek yapmak:))
Ahahahahaha:)))))) o gün dedim güldü bana geçti.. bugün sabah da deneme yaptık sonra bi baktım bu böyle fırtınaya yakalanmış denizcinin direğe sarılması gibi bacaklarıma sarılımış sallanıyo, napıyon ayol dedim delirdin mi, yooo dedi, sallıyorum işte seni:)) sallamıyosun hayatım sen sallanıyosun dedim:)) koptuk sonra tabeeeee:)))))))
Özlem öldürcen sen beniiii:)))) okeyden sonra haa, ahahahahahah:)))))))))))) çift okey dışarı doğurcak o zaman bizim kız desene:))))
nerde bu kız ya. bişi daha sorcam ona ama cevap vermio hiç
bekliyoruz hayatım güzel haberlerini:)
Ahahahaha uğraşcaz tabeee, yok öyle rüyada bebek yapmak:))
Ahahahahaha:)))))) o gün dedim güldü bana geçti.. bugün sabah da deneme yaptık sonra bi baktım bu böyle fırtınaya yakalanmış denizcinin direğe sarılması gibi bacaklarıma sarılımış sallanıyo, napıyon ayol dedim delirdin mi, yooo dedi, sallıyorum işte seni:)) sallamıyosun hayatım sen sallanıyosun dedim:)) koptuk sonra tabeeeee:)))))))
puhahaha efet cok hoş olur bir papatya. gerçi biz esmer renkli bişi düşünmüştük ama:)))))))
söyleyene bak kızzzzzzz. sen dun akşam başladın ama aynı tempoda gitcen sen. ben biliorum vazgeçmicen. o havayı aldım senden sabahki raporunda:):) accık su kıza da anlat
gulmektennn oldummmmm:))))))adamları ne sekıllere sokuyoruz:))enıstem de ıyıce salllanmmıs demek ayyy rabbım en kısa zmanda nasıp etsın de bızlere walla halımıze bak rabbıım duy sesımızı dularımızı kabul et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?