- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #10.541
dikkat dikkat!!!!!!!!!!!!
daha benim günüme var ama benden pembiş akıntı geliyo
niye geliyo
neden geliyo
çok geliyo
ya gelmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn .8:
ne güzel maaşallah size haber vermeyin siz bana
sen tam benim düşündüğüm gibiydin özlemim hiç yanılmadım ,,,bak bende uymuşum sana , düşündüğün gibiymişim ne kadar güzel..bacılar bu soğan sumak olayı ne işe yarıo. Biri berrağa cevap verebilir miii??
Saol canım ne gosel anlattın. Kızlar banu ile tulin de benim hayal ettiğim tipler valla şaşmadı. Cok cok sekerler he aynı burdaki yazı karakterleri gibin:):):)
beni de ruyada gorduler ama fos cıktı sımdıye kadar. Hadi bakalım ins seninki cıkar. Belkim de annene calısmaların malum oluyodur kızım. Yavrum evladım cok calısıo cook dayanamam dıodur:):)
bencede beluş belkide yerleşme kanamasıdır , ama düşünme bacım çıkar aklından oyalan sen bizle bak özlemle uğraş sana neler yazıyor düşünme aşağı tarafı...8 gün var.. Yerleşme şeysi olmasın o sakın????
Evet tatlım yaaa, denk gelemedik de bugün ben pek giremedim.. Sayfalar akıp gidiyor valla arada ben de kaçırıyorum artık çoğu şeyi:))) inşallah tülinim, hepimiz verelim artık bu müjdeyi yakında:) sen nasılsın bu arada yavrimo? Bak ben belki gelebilicem nisan ortasından sonra izmire:)
minik bir tanışma diyelim...kizlar siz nerden görüstünüz, kk toplantisi varda bizmi kacirdik :)
heee bulustuk sen kocanla cok mesguldun kaçırdın:))))))))))))))))))))
amaaaaaaan boşver tadını çıkar tembelliğin bacımmm:) hem iki canlısın sen artık dinlenip sefa sürmen lazım:))valla iyi diyelim ii olsun banucum..tembel karı yolunda gidiorum..azcık temizlik yaptım hemen yoruldum..ders çalıscam die pc başına oturdum olmadı buraya geldim 5e kadar hatta 5 bucua kadar burdayım inşallah..kpssye de mercimeğim içerde hazırlık yapıodur annesinin yerine..:))
Kuzum ya daha 8 gün var.. şubatta ne zaman adet olmuştun ve kaç günde bir geliyor normalde?? bi de bu ay farklı bi şey ilaç kür vs yaptın mı???tülin yaaaaaa nolur devamı kırmızı olmasın artık olması gelmesin yaaaaaa ki daha çok erken günümeee gelmesinnnnn :26::26::26:
kizlar siz nerden görüstünüz, KK toplantisi varda bizmi kacirdik :)
ben geldim..sabahtan beri geliyorum bişiler yazcam fırsatım olmuyo..çok yorgun uyku halinde tembel bi kadın olma yolunda hızla ilerliyorum..bu tembellikle kpssye nasıl çalışcam bilmiyorum ay beni teşvik edbilcek biri var mı..:)
inanmıyorum size benim kuzumu nasıl tarif etmişler ,,,,,, onun bütün güzelliği o sizin hiç gülmez dediğiniz gülüşünde saklı kızlar , bebek gibi bir teni var , sırıtığın teki ayol özlem , hani böle fırlama fırlama konuşuyor ya o ifadede var üstünde ... çok şirin çok güzel benim arkadaşım..
saol canım benim o senin guzelliğin. sırıtıkım ben efet
hımmm kıs gulsen sana o kadar yazdıgım ileetinin hangisinde gülmeyen insan hissine kapıldın:):):)
Geri geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim...
Öhöm öhömmm, şimdi kızlar, özlem bacımız sohbetiyle müsemma, gayet bıcırık , sevimli çocuk gülüşlü, masum bakışlı, aynı zamanda gayet güzel bir genç kadın, ama biraz yalancı çünkü göbüşüm var göbüşüm var diye yeri göğü inlettiği durum külliyen yalan..
latacımmm, inşallah tutacak yavrum bu ay bebişler, az kaldı bak senin günler yaklaşıyor takipteyim seni ona göre:)))
Gülden, gülsen, ilkbhr, 9ay nasılsınız kızlar??? Unuttuğum var mı? varsa affola sizlere de selam olsun
Yalel dönmedi mi daha sigaradan yahu ne uzun sürdü molası:)
Tülinimmmmm, annemle konuştum şimdi, rüyasında benim hamile haberimi almış..:))
Bende geldimmmmmmm 5 dk lığına
yalcimm selam tatlımm.benim BAT 26 gibi.ancak ilaç kullanıyorum.erkende geleblir geçte gelebilir.yadaaaaa gelmeyebilirde :))
anneler sigara içmezki ama(((
ya annemlerle kardeşimle konusurken diom ayse kadın die. yoksa ole tip insanların yanında hayatta oyle konusmam ezerim ama ezdirmem hesabı:)))))))))))
hadi bakalım canım aman ii ol bebem. sende daha cok iş varrr
Adetim 5 gün geçti eczaneden test aldım 2.çizgi silikti dünyalar benim oldu 7.gün tekrarladım biraz daha belirgindi.Bende dr gittim dr. kan testi istedi be 82.1 çıktı gebelik başlamış ama tekrar test yapalım dedi 2 gün sonra sonucu aldım 84.1 bir terslik var dedim daha o an içime oturdu nerdeyse ağlayacaktım.Dr yanına gittim ve dr düşük yapacaksın dedi ne yapacağımı sordum hiç bişey dedi.Ağlayarak çıktım ordan neyseki ailem destek oldu üzülme diye 2.gün sonra üzüntüden mi yoksa gerçekten böylemi olacaktı bilmiyorum.pembe ve yavaş yavaş artan kanamayla acile gittim değerim 57 olmuş parçalar gelmeye başlamıştı.Dr ne kese ne bebek görünmüyor kimyasal abort dedi.her 3 kadından biri böyle oluyormuş istersen araştıralım dedi ama gitmeye dahi korkuyorum.Kanamam azaldı 6.günü bugün tekrar bebek düşünüyorum ama adetim ne zamn olucak bilmiyorum.Dr bu adet değil dedi.İstersen bir iki ay dinlendir dedi ama ben beklemekte istemiyorum.
benimde eşimi ailesi hiç sevgi göstermemiş resmen oda yatılı okula verilmiş ve tabi anne baba ilgisiz ve sürekli ayrılıp barışan kişiler hep bi huzrusuzluk o okadr muhtaçtıki sevgiye bana diyor ben sizde aile sevgisi gördüm ve inşallah çocuğumuzada fazlasını vericem diyo
ben annene gidelim demesem hiç aklına gelmeyecek
şimdi annesi çok sevgi gösteriyo ama iç içten geçmiş tabi..
Bu arada yalelcim iyisin değilmi?
masallah masalahh.acıkcası hergun yapamasamda sık sık yapmaya calısırım.malum ıkızler yenı buyudu budnan sonra artık dıcem ama 3.olursa bır sure daha sıpıdık terlık takılırım heralde :)) ama hamıleyken koca gobusumle cook suslenırdım karnıma kas goz cızer espırıler yapardım.
Geri geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim...
Yalel dönmedi mi daha sigaradan yahu ne uzun sürdü molası:)
anlatmam mı beaaa, kitap yazraım ben senle ilgili gerekirse:)))))
bakalım yavrimo rüyalara kaldı işimiz böyle:)))) annem bilmiyo çalışmalarıııııııııı, yani akışına bıraktığımızı biliyor sadece:))) anlatamam ben öyle şeyleri fazla anneme, sevmez zaten o da böyle şeyleri konuşmayı:))
ayy aminn hayatım inşallah.. Bak demek ki soğan kürü faydalı, belki de sende iltahap vardı hayatım ondan bebiş gelemiyordu.. Ben inanıyorum valla sen bu soğan kürüne ve denemelere devam, çok yakında alacaksın bebiş haberini, ha nisan mı mayıs mı bilemem ama fazla uzamayacak yani orası kesin:)
aslaaaaaaaaaa, yapmayız öyle şeyler biz.. Kız allahaşkına zaten ben teee nerede yaşıyorum nasıl buluşcaz be gizli gizli:))))
anlatmam mı beaaa, kitap yazraım ben senle ilgili gerekirse:)))))
Bakalım yavrimo rüyalara kaldı işimiz böyle:)))) annem bilmiyo çalışmalarıııııııııı, yani akışına bıraktığımızı biliyor sadece:))) anlatamam ben öyle şeyleri fazla anneme, sevmez zaten o da böyle şeyleri konuşmayı:))
Ayy aminn hayatım inşallah.. Bak demek ki soğan kürü faydalı, belki de sende iltahap vardı hayatım ondan bebiş gelemiyordu.. ben inanıyorum valla sen bu soğan kürüne ve denemelere devam, çok yakında alacaksın bebiş haberini, ha nisan mı mayıs mı bilemem ama fazla uzamayacak yani orası kesin:)
aslaaaaaaaaaa, yapmayız öyle şeyler biz.. kız allahaşkına zaten ben teee nerede yaşıyorum nasıl buluşcaz be gizli gizli:))))
amaaaaaaan boşver tadını çıkar tembelliğin bacımmm:) hem iki canlısın sen artık dinlenip sefa sürmen lazım:))
Kuzum ya daha 8 gün var.. şubatta ne zaman adet olmuştun ve kaç günde bir geliyor normalde?? bi de bu ay farklı bi şey ilaç kür vs yaptın mı???
bana göre 8 gün öncesi çok erken.. pembe mi hala bi de böyle damla damla mı nasıl geliyor akıntın?
Olabilir yani yerleşme kanaması...
Yok be tatlımm:)) foto alışverişi yaptık sadece ondan yani:)
:)))))))))))))))))))))))))))) ne diyeyim ben bu artık bilemedim:)))))
sen tam benim düşündüğüm gibiydin özlemim hiç yanılmadım ,,,bak bende uymuşum sana , düşündüğün gibiymişim ne kadar güzel..
bencede beluş belkide yerleşme kanamasıdır , ama düşünme bacım çıkar aklından oyalan sen bizle bak özlemle uğraş sana neler yazıyor düşünme aşağı tarafı...
Banummminşallah veririz müjdeyi nasip bu işler.....sen izmire gelecen ben seni nasıl bulacam acaba özleme söyle o bulsun seni :):):)
minik bir tanışma diyelim...
hahaha özlem güldürdün yine iştee ,,,uğraşma şu şekerle yaa
canım seni ben bi motive edeyim.. memurluk süper bişey özelde gibi maaş sıkıntın yok yattımı yatmadımı. izin konusnda rahatsın. sen şimdibirde hamilesin tatlım. bebeğine rahat bakarsın süt iznin var, bence sen memur olmalısın.. hem birde memur olursan izmire gitceksin.. daha ne diyeyim tatlım .. sen kpss ye iyi bi asıl azcık uyu kalk sonra ders çalış böyle böyle ders işini hallet bebem olur mu?
özlem sırıtıkmı şimdi bak moralim çok bozuldu ben onu oysa nasil hayal etmiştim..:))) ay canım benim hep gülsün yüzü özlemciminnn.... ama güzel olduğu konusnda zaten şüphem yoktu...:))
ay ne bilim canım.. bende başka haller uyandırdı işte yazdıkların:))) hayal kırıklığına uğradım.:)))
ay banucum kuzenimde beni rüyasında görmüş oğlan müjdesi veriyormuşum hamileymişim.. kuzenimin bütün rüyaları çıkar efsunlu gbili kızdır inşallah çıkar yine bu defa.. ama biz sana sen hamile kalcaksın demiştik, anneciğinin rüyasınada girmiş, hatta burda bi kızın içine öle doğuyordu, inşallah hamiş olcaz hepimiz...
belus gitme kal dicem ama gitmiş gibi görünüyon..
belıkıde yerlesme kanamasıdır.ben yasamadım ama yasayan cooook var.test f
amaaaaaaan boşver tadını çıkar tembelliğin bacımmm:) hem iki canlısın sen artık dinlenip sefa sürmen lazım:))
beluşş ben akşam banulardaydım özlemde gelecekti ama uçağı kaçırdı ,,, haftayada bana geliyorlar gün yapacaz sende izmirdesin beklerim buyur tatlım..anlatmam mı beaaa, kitap yazraım ben senle ilgili gerekirse:)))))
bakalım yavrimo rüyalara kaldı işimiz böyle:)))) annem bilmiyo çalışmalarıııııııııı, yani akışına bıraktığımızı biliyor sadece:))) anlatamam ben öyle şeyleri fazla anneme, sevmez zaten o da böyle şeyleri konuşmayı:))
ayy aminn hayatım inşallah.. Bak demek ki soğan kürü faydalı, belki de sende iltahap vardı hayatım ondan bebiş gelemiyordu.. Ben inanıyorum valla sen bu soğan kürüne ve denemelere devam, çok yakında alacaksın bebiş haberini, ha nisan mı mayıs mı bilemem ama fazla uzamayacak yani orası kesin:)
aslaaaaaaaaaa, yapmayız öyle şeyler biz.. Kız allahaşkına zaten ben teee nerede yaşıyorum nasıl buluşcaz be gizli gizli:))))
ben ulaşcam sana az sonra bebeeeem merak etme sen:)))) ayrıca gerekirse izmiri karış karış dolaşır bulurum ben seni yine:))))))
İnşallah hayatımmm:) valla tabii bu rüya kısmı hikaye kısım da insan yine de sevindirik oluyor duyunca:) inşallah gerçekten içlerine doğmuştur diyorum:) ama umutluyum yani ben, bu ay mı olur sonra mı bilmem ama olacak bu bebiş kaçarı yok:)))
kendime söz verdim gecikmeden test yapmıcam diye
ben ulaşcam sana az sonra bebeeeem merak etme sen:)))) ayrıca gerekirse izmiri karış karış dolaşır bulurum ben seni yine:))))))
inşallah hayatımmm:) valla tabii bu rüya kısmı hikaye kısım da insan yine de sevindirik oluyor duyunca:) inşallah gerçekten içlerine doğmuştur diyorum:) ama umutluyum yani ben, bu ay mı olur sonra mı bilmem ama olacak bu bebiş kaçarı yok:)))
canım seni ben bi motive edeyim.. memurluk süper bişey özelde gibi maaş sıkıntın yok yattımı yatmadımı. izin konusnda rahatsın. sen şimdibirde hamilesin tatlım. bebeğine rahat bakarsın süt iznin var, bence sen memur olmalısın.. hem birde memur olursan izmire gitceksin.. daha ne diyeyim tatlım .. sen kpss ye iyi bi asıl azcık uyu kalk sonra ders çalış böyle böyle ders işini hallet bebem olur mu?
sen tam benim düşündüğüm gibiydin özlemim hiç yanılmadım ,,,bak bende uymuşum sana , düşündüğün gibiymişim ne kadar güzel..
hahaha özlem güldürdün yine iştee ,,,uğraşma şu şekerle yaa
:))))))))))bak bak kızıda naslda kandırıyo...ınanma arkadasım :)))
:)))))))))))))))))))))))))))) ne diyeyim ben bu artık bilemedim:)))))
amin canım hepimizin yüzü gülsün inşallah her daimözlem sırıtıkmı şimdi bak moralim çok bozuldu ben onu oysa nasil hayal etmiştim..:))) ay canım benim hep gülsün yüzü özlemciminnn.... ama güzel olduğu konusnda zaten şüphem yoktu...:))
ay ne bilim canım.. bende başka haller uyandırdı işte yazdıkların:))) hayal kırıklığına uğradım.:)))
belus gitme kal dicem ama gitmiş gibi görünüyon..
hadi inşallah diyelim :)
ezerim, ezdirmem.. aynen ben de, tüm sevdiklerime karşı öyleyimdir. :)
hatta begüme bile, sadece ben çemkirebilirim. babası dahil, hiç kimse yan gözle bile bakamaz. o derece ezer-ezdirmez durumdayım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?