Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

sen tam benim düşündüğüm gibiydin özlemim hiç yanılmadım ,,,bak bende uymuşum sana , düşündüğün gibiymişim ne kadar güzel..
bencede beluş belkide yerleşme kanamasıdır , ama düşünme bacım çıkar aklından oyalan sen bizle bak özlemle uğraş sana neler yazıyor düşünme aşağı tarafı...

Banummminşallah veririz müjdeyi nasip bu işler.....sen izmire gelecen ben seni nasıl bulacam acaba özleme söyle o bulsun seni :):):)

kizlar siz nerden görüstünüz, kk toplantisi varda bizmi kacirdik :)
minik bir tanışma diyelim...
heee bulustuk sen kocanla cok mesguldun kaçırdın:))))))))))))))))))))

hahaha özlem güldürdün yine iştee ,,,uğraşma şu şekerle yaa

amaaaaaaan boşver tadını çıkar tembelliğin bacımmm:) hem iki canlısın sen artık dinlenip sefa sürmen lazım:))

tülin yaaaaaa nolur devamı kırmızı olmasın artık olması gelmesin yaaaaaa ki daha çok erken günümeee gelmesinnnnn :26::26::26:
Kuzum ya daha 8 gün var.. şubatta ne zaman adet olmuştun ve kaç günde bir geliyor normalde?? bi de bu ay farklı bi şey ilaç kür vs yaptın mı???

bana göre 8 gün öncesi çok erken.. pembe mi hala bi de böyle damla damla mı nasıl geliyor akıntın?

Olabilir yani yerleşme kanaması...

kizlar siz nerden görüstünüz, KK toplantisi varda bizmi kacirdik :)

Yok be tatlımm:)) foto alışverişi yaptık sadece ondan yani:)

heee bulustuk sen kocanla cok mesguldun kaçırdın:))))))))))))))))))))

:)))))))))))))))))))))))))))) ne diyeyim ben bu artık bilemedim:)))))

canım seni ben bi motive edeyim.. memurluk süper bişey özelde gibi maaş sıkıntın yok yattımı yatmadımı. izin konusnda rahatsın. sen şimdibirde hamilesin tatlım. bebeğine rahat bakarsın süt iznin var, bence sen memur olmalısın.. hem birde memur olursan izmire gitceksin.. daha ne diyeyim tatlım .. sen kpss ye iyi bi asıl azcık uyu kalk sonra ders çalış böyle böyle ders işini hallet bebem olur mu?

özlem sırıtıkmı şimdi bak moralim çok bozuldu ben onu oysa nasil hayal etmiştim..:))) ay canım benim hep gülsün yüzü özlemciminnn.... ama güzel olduğu konusnda zaten şüphem yoktu...:))

saol canım benim o senin guzelliğin. sırıtıkım ben efet
hımmm kıs gulsen sana o kadar yazdıgım ileetinin hangisinde gülmeyen insan hissine kapıldın:):):)

ay ne bilim canım.. bende başka haller uyandırdı işte yazdıkların:))) hayal kırıklığına uğradım.:)))

ay banucum kuzenimde beni rüyasında görmüş oğlan müjdesi veriyormuşum hamileymişim.. kuzenimin bütün rüyaları çıkar efsunlu gbili kızdır inşallah çıkar yine bu defa.. ama biz sana sen hamile kalcaksın demiştik, anneciğinin rüyasınada girmiş, hatta burda bi kızın içine öle doğuyordu, inşallah hamiş olcaz hepimiz...

Bende geldimmmmmmm 5 dk lığına

belus gitme kal dicem ama gitmiş gibi görünüyon..

yalcimm selam tatlımm.benim BAT 26 gibi.ancak ilaç kullanıyorum.erkende geleblir geçte gelebilir.yadaaaaa gelmeyebilirde :))

hadi inşallah diyelim :)

anneler sigara içmezki ama(((

aynen öyle..
hiç görmedi begüm benim elimde sigara. ama evde var olduğunu biliyor, kötü bişey olduğunun farkında. 'atalım anne bunları bis, napıgazki sigağayı zaten' gibi tepkileri var şimdiden :))

ya annemlerle kardeşimle konusurken diom ayse kadın die. yoksa ole tip insanların yanında hayatta oyle konusmam ezerim ama ezdirmem hesabı:)))))))))))

hadi bakalım canım aman ii ol bebem. sende daha cok iş varrr

ezerim, ezdirmem.. aynen ben de, tüm sevdiklerime karşı öyleyimdir. :)
hatta begüme bile, sadece ben çemkirebilirim. babası dahil, hiç kimse yan gözle bile bakamaz. o derece ezer-ezdirmez durumdayım :))

çok geçmiş olsun srg, allah tekrarını göstermesin canım. inşallah bi dahaki sefere kucağına aldığını görmek nasip olacak.
endişelenme, olur öyle şeyler zaman zaman. allah sağlık sıhhat versin, meleğin gelecek göbüşüne..

benimki de öyle..
ben arada bi, ''hadi izmite gidelim, özlemiştir babaannesi'' demesem, aklına gelmez eşimin..

eh 2 çocukla zordur muhakkak bu tip özen isteyen faaliyetler.
normaldir sürekli aynı kıvamda bekleyemiyor olman :)) eşin de beklemez zaten senden böyle sürekli hazır nazır olmanı heralde..

Geri geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim...

Yalel dönmedi mi daha sigaradan yahu ne uzun sürdü molası:)

geldim geldim.
sigara içemedim zaten.. ((
ben daha mutfağa gidemeden, çamaşır makinesi seslendi.. gittim çamaşırları astım. sonra baktım bulaşık makinesinin işi bitmiş, onları yerleştirdim. çayın yanına bi minik bişiler hazırlıyım dedim... o arada begüm uyandı.
velhasıl bi sigara içemeden geri geldim :)
birazdan yeniden gidicem, begümün karnını doyurucam.
sen nasılsın banucum?

görürsem sölerim kendime

ıns tatlım ıns....bende ınanıyorum banu bu ay normal seklınde akıntım ya sıskınlıgım olmadı gecen adet donemımde nasıl kotu olurdum anlatamam bırsekılde faydası oldu sımdıde bebısıme guzel bır zemın hazrlıyorum bu ayda 15 gun ıcecegım artık onumzdekı ayda dogal yollardan devm hayırlısı ne zman ıse rabbım ozman nasıp etsın hepımıze....

anladim canim ne güzel arkadasliklar kurulmus burda :)

ben ulaşcam sana az sonra bebeeeem merak etme sen:)))) ayrıca gerekirse izmiri karış karış dolaşır bulurum ben seni yine:))))))

İnşallah hayatımmm:) valla tabii bu rüya kısmı hikaye kısım da insan yine de sevindirik oluyor duyunca:) inşallah gerçekten içlerine doğmuştur diyorum:) ama umutluyum yani ben, bu ay mı olur sonra mı bilmem ama olacak bu bebiş kaçarı yok:)))

beluşş ben akşam banulardaydım özlemde gelecekti ama uçağı kaçırdı ,,, haftayada bana geliyorlar gün yapacaz sende izmirdesin beklerim buyur tatlım..

bizde senden umutluyum banucum sen bu ay iyi çalışıyorsun.. maşallah...

kendime söz verdim gecikmeden test yapmıcam diye

yapmada zaten sonra yanıltıcı olabılıyor ınsan uzuluyor.canım sneın adetıne daha cok var o yuzden yerlesme kanaması olabılır.adet kanaması ole 1 hafta onceden damlamazkı demı ama.adetın 3 gun gecse en kuvvetlı sonucu alırsın .ıns bebedır

bul beni banuuu bull parfüm sıkarım ben çok haberin olsun kokumdan bulursun sen beni...

Kuzum ya daha 8 gün var.. şubatta ne zaman adet olmuştun ve kaç günde bir geliyor normalde?? bi de bu ay farklı bi şey ilaç kür vs yaptın mı???

bana göre 8 gün öncesi çok erken.. pembe mi hala bi de böyle damla damla mı nasıl geliyor akıntın?

Olabilir yani yerleşme kanaması...

ÇOK AZ GELDİ AKINTI GİBİ AMA RENKLİYDİ YANİ AZ DEDİĞİM ADET GİBİ DEĞİL ERKEN GELSE BİLE BU KADAR ERKEN OLAMAZ DAHA ÇOK VAR ÇÜNKÜ

canım biliorum hepsini ama tembellik işte..ama bu hafta başlıorum asılmaya yarın olmaz kociş erken gelio..en iisi pazartesi..ya bi de gülşencim ben dvdden çalışarak anlıorum bugn netten baktım ihtiyaç yayınlarına ohaa dedim çok pahalı..yne elimdekyle çalışcam mecbur..akşamları da açıköğretme çalışmamzı lazım biliomuusn :44:

walla ikinizde de yanılmdım:) yalel le gulen için de tahminlerim var aslında.
kız ben o şekeri seviom ondan ugrasıom

:))))))))))bak bak kızıda naslda kandırıyo...ınanma arkadasım :)))

:))))))) zaten inanmaz, kocasıyla mesgul olmuo:))))))

:)))))))))))))))))))))))))))) ne diyeyim ben bu artık bilemedim:)))))

mantıklı diebilirsin:):)

amin canım hepimizin yüzü gülsün inşallah her daim

aynen herkese karsı aynı tavır var bende de. ama karşıdaki de bilir bu kız böle çemkirio ama asıl duyguları bunlar bunlar die. işte arada ayşe anne alınıo ama yapıos bişiler:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…